![]() |
Niech cipowie dadzą większy exp np. 10 albo 5
buuuuuu expic nie idzie ale z tom arenom dobry pomysl hociarz w venore som areny do roznych rodzajow walk :x:
|
Nawet fajne to może być, to coś w stylu questu.
|
2 up@ słownik się kłania...
Ktośtam up@ oby to nie było yellow rose, bo to by była już przesada - zbeszcześciliby taki wspaniały rare :( |
Moim zdaniem super pomysl z ta arena ;]
bedze mozna zmiezyc sie z roznymi potworami itp. Pozdro |
Fajny pomysl. Ciekawe jakie to beda potwory : P 1lvl rat,rot...gs,demon? : P
|
Wie ktoś może czy można występować na arenie nie tylko solo ale też z przyjacielem?:p
|
Cytuj:
Zapomniales jeszcze dodac, ze rycerz an wojnie to tylko kukla na ktorej testuje sie boty, i ktora sama nie moze zadac zadnych znaczacych obrazen |
Cytuj:
|
Mam nadzieje że te rary będą potrzebne do ukończenia pełnego Addonu chodzi mi tutaj o 3 część którą narazie nie wiadomo jak aktywować. Nie wiadomo nawet jakie rzeczy na nie zbierać. Wtedy to by było naprawde ciekawie nareszcie High lvle będą sie wyróżniały (OMG) szybkością biegania ale także i ostatnią częścią addonu którą zdobyć będą mogli tylko nieliczni :)
To by było na tyle... |
Cytuj:
no to teraz jeno przyszło ostrzyć oręż i ćwiczyć do wielkiego turnieju na Arenie Chwała walczącym! :wiking::wiking::wiking: PS. Co do wymarcia klimatu rpg w Tibii to Hide~ ma całkowita rację :o |
hehe ale cispoft to kolesie, w WoWie tez sa areny i tez jest honor tylko ze tam walczy się nie z potworami ale z ludzmi. No ale jak tak juz ma byc to ciekawe jaki potwór na1 poziomie będzie? ;)
|
Cytuj:
Zależy - jak czytałeś II poziom miał być dla lvli 50-100. Czy ty myślisz, że jak czeka Cię 10 walk jedna po drugiej, to będzie tak łatwo wybić Ci na tym lvlu 2 dle? Sam na 73lvl walczyłem z dwoma DLami - waste straszny. A Ty myslisz, że ile sorcek wezmie tych sd? Zauwaz ze on tez ma cap ograniczony! A kto mówił, że ma być łatwo, rozumiem, że nagrodą ma być rare, którego nie będzie łatwo zdobyć, a miały na tej arenie pojawiać się boss monsters, więc czemu by nie? MDW może pokona solo orsha:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tylko ciekawe ile SDków zużyje MDW na orsha:) Mówiłem, że nie będzie łatwo. Wielu ludzi wyobraża sobie, że na poziomie III(największy hardcore i najlepsza nagroda) będzie luz i do pokonania 1 demonek, co dla takiego 200lvl ms jest pryszczem przy hicie 1,6k z UE + 1k z SD. A tak to może ich lvl nie będą szły tak mocno do góry, a zaczną spadać w dół(ach ta determinacja:)) |
Na jakim otsie grasz? MDW nawet nie wali 1,6k z sd 8o
|
Cytuj:
|
Musze powiedziec, ze w ten piatek Tibia.pl postarala sie najmniej jak tylko mozna :P zatrzymali sie na poziomie tibiahumor~ xd
wiecej mozna sie dowiedziec z tibia.com to po co to wszystko? (nie liczac tych co nie znaja podstaw angielskiego, ale to raczej nie wielki odlamek) |
Cytuj:
Czyli tak jak myslalem solo. Pozdrawiam i mimo wszystko dzienki za odpowiedz |
moim skromnym zdaniem za kazdy z 10 poziomow dostaniemy czesc rara jak w quescie na HOTA, ogolnie pomysl bardzo fajny, wedlug mnie mogli by zrobic tez taka arene zeby ludzie mogli sie zmierzyc miedzy soba, na swiatach non-pvp bylo by to idealnym wyjsciem, ciekawsze zycie by bylo a nie tylko exp :P co do balansowania postaci.. niech zwroca produkowanie boltow po 10 ;p paranoja ich sie teraz wogole nie oplaca robic -.-
|
pewnie na 1 poziomie najsilniejszy bedze vampir na 2 black knight a na 3 demon
cos okolo tego |
@wszyscy up co piszą że na arenie będzie Orshaball i 10 Ferumbrasów.
Ludzie to jest ARENA a nie jekieś 'solowanie mega bosów w kontrolowanym środowisku' -.- powiedzcie mi do cholery skąd ten Orshaball ma się znaleźć w tej klatce/arenie?? co, dał się zaknąć w dole i odgrodzić patykami? weźcie się puknijcie w te swoje puste czerepy i zerknijcie sobie jeszcze raz na screen. Są tam 2 postaci wyglądające jak zwykli gracze... <sarkazm> co daje nam obraz tego jak będą wyglądać ci 'super bossowie z piekła i otsów! :confused:' </sarkazm> to będą potwory typu ludzkiego, zapewne sami barbarzyńcy jako że lubują się w konkurowaniu ze sobą i walce na śmierć i życie. po prostu z każdym levelem będą mieli więcej hp, lepsze obrażenia, więcej czarów - ogólnie trudniejsi. a nie jak wy to sobie wyobrażacie - 10 poziom 3 stopnia trudności - 20 demonów + 5 Black Knightów i jeszcze pewnie Apocalypse ;] myślenie nie boli. Arena - gladiatorzy - ludzie. |
up@ masz dużo racji
Ale ja myśle inaczej to bedzię kilka potworów na 1 runde (tak jak w fable) a na końcu jakiś boss (nie żaden orsh/morg/ferd) tylko jakiś nowy :cup: |
Dużo by dało jakby np. Exori było tak za 20 many...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No fajnie...
|
Spike
:sword:juz niedługo ss będzie mój ;)i mojej koleżanki
|
Extra ;] A ma moze ktoś liste poszczególnych potworów na poszczególnych poziomach..? Czy też jest to losowe? :o
|
Dużo już o tym nowym wyzwaniu wiadomo między innymi z filmików od tutorów. Osobiście widziałem już kilka filmów w których osoba przechodziła całego questa.
Tak mi się zdaje, że czasami potwór się zmienia w danym roomie (nie koniecznie jego siła/życie). Chociaż jeśli paladyn na niecałym 110 lvlu był w stanie wykonać wszystkie 3 poziomy trudności to raczej nie jest jakiś tragicznie trudny quest :P Osobiście myślę, że przydało by się jeszcze kilka poziomów trudności (z 2-3) tak, żeby osoby na lvlach 150-200 miały zabawę :) No ale nie ma co rozmyślać nad tym updatem, może na zime? :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:01. |