![]() |
Cytuj:
|
I swietnie powroca stare czasy, zeby grac ms trzeba umiec grac
Jestem zadowolny.:) |
Wierzę w te wasze głupoty tak samo jak w to ze rydzyk sprzedał Maybacha, a pieniądze rozdał biednym.
|
Jezu, alee, załamanie, sorce, jazda się wieszać, a knightci robią imprezkę.
Pytam znowu, czy którykolwiek potwór jest dla facc, i który chaloya jest który(tiberwarden i windcaller)? |
knight bije gratis ale leczyc sie musi nie liczac troli i rotow ;p ale wyzej to cos poleczyc sie trzeba
co do up: 1> troche za bardzo oslabili magow ale oczywistym jest ze oslabieni byc powinni 2> nie wiem jak to wyjdzie w praniu ale raczej za bardzo wzmocnili knightow :< 3> pal bijacy po 300+ ze zwyklych boltow tez przesada :P 140lvl z 105 dista ale ogolnie poczekamy zobaczymy jak sie spisze kolejny up |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@viper555 Napisales sorcow ;P. Ale rozumiem o co ci chodzi. Jednak druid jest slabszy od sorka, np rody... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
140lvl pal z 105dista po 300+ bil
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
http://img230.imageshack.us/img230/9109/castgayow1.jpg
@topic : Naprawde ten temat już zeszedl na psy. Sorki i druty lamentują a knighci się radują. Czasami jakis tutor wklei screena ale nic po za tym. |
@sio leczy lepiej... O wiele lepiej.
Bright sword od 30 lvl! Chociaz cos ;). |
Mogliby zrobic coś jeszcze z cenami, bo w takim razie nie sellne jakiegoś b sworda itp. noobkowi z 10lvl ja było dotychczas wiec trudniej bedzie w ogle coś sprzedać... :(
|
@Str4t0s
owned ;d |
|
wyrownaja wam w next update, najt byl udupiony przez rok to teraz mag moze byc ;)
|
moze jakis tutor zrobic spis?
np Gs-55 lvl Dl -60lvl avanger - 80 lvl itd ;] A do tych nowych broni statystyki zeby byly dodane ;] |
Jestem jak najbadziej za tym zeby teraz Knight byl najlepsza profesja :miecz:
|
Cytuj:
Avanger - 75 lvl War Hammer - 50 lvl (chyba) You see a crystal sword (Atk:35 Def:26). It can only be wielded properly by knights of level 25 or higher. You see a dragon lance (Atk:47 Def:16). It can only be wielded properly by players of level 60 or higher.It weighs 67.00 oz. You see a bright sword (Atk:36 Def:30 +1). It can only be wielded properly by players of level 30 or higher. Itweighs 29.00 oz. The blade shimmers in light blue. 1:04 You see a magic sword (Atk:48 Def:35 +3). It can only be wielded properly by players of level 80 orhigher. It weighs 42.00 oz. It's the Sword of Valor. |
Cytuj:
|
Ma ktos jakies screeny palka z testa? bo narazie same sorki i knighty widze... :p
Moze byc nawet low lvl ^^ |
@Ksuri
http://www.wgraj.net/img.php?mode=full&file=1936 Po kolei, od góry: Great axe, giant sword, dwa razy to samo, obsidian lance, lody. Brakuje też nowej shurikeny i kilku innych broni. |
bardzo bardzo miło niech wroca czasy ze aby grac sorcem/drutem trzeba uzyc glowy tak jak to bylo kiedys :) I fear wedlug was bylo ze sorc na 30lvl expi na dragonach a knight od poczatku do konica rzulfie rzulfie i rzulfiee i hity z e-vis np ciagle po 100 a knighta 0,0,0,0,3,10,20,70,0,120,0,210,15 itd
|
o.o
nice update .... pisza ze prywatny ts bedzie krotki ... mysle ze za tydzien bedziemy juz mogli sami sprawdzic nowe miejsca i sile knighta!
|
czemu jak jest opis broni to np jest
Bs (36 atk 30 def +1) te bez +1 def to podroby? jak adidos? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@--Cienius--
Chyba jest to ilość defa, którą broń dodaje do defa tarczy. |
Cytuj:
|
No to trzeba będzie przerzucić pieniądze z druida na knighta :P
Czy jakiś tutor mógłby dać listę nowych i starych broni , i od którego są poziomu? Z góry dziękuję :) |
"Need Druid to desert quest!"
Czytamy w trade za parę tygodni. Teraz czekać będzie trzeba do grudnia -.- . Ja najbardziej chcę nowych serwów :p |
19:07 You see a crystal mace (Atk:38 Def:16 +1).
It can only be wielded properly by players of level 35 or higher. It weighs 80.00 oz. Kolejny rare item zostanie zwykłym lootem... ? :(;( |
Uuuu C mace zeszmacili nizle... ;o
A moze ktos wie cos wiecej o tej Arenie co miała byc? |
Mam takie pytanko od którego lvla jest barbarian axe?
|
To zaczynam skillowac moim najtem
|
duzo tych skilli nie wbiejsz ;p
|
Cytuj:
Zaraz poszukam tej areny ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:08. |