![]() |
@up
nie raczej nie B) |
Cytuj:
enjoy! |
napisze to co napisalo juz 10+ osob POCZEKAJCIE NA UPDATE i wtedy dopiero sie wypowiadajcie -.-
|
@up
To na huj to piszesz? @Topic coś nie mogę znaleźć tam tego filmiku z Areny [easy] : < Podobno jest bardzo łatwy ale jeszcze tylko tego nie widziałem i chce go zobaczyć ; dd |
fakir18 ja uważam , że jednak tak
Według ciebie najt ma tylko bloczyć , a mag ma być super hiper extra pro wymiataczem i ma zabijać wszystkie potwory jednym ciosem ? Przeczytaj kilka razy to co napisałeś , wyjdź i nie wracaj X( |
Cytuj:
bez kropki masz tu pare filmikow z testa ten ktorego szukasz nazywa sie "medium pit" jakos tak |
Cytuj:
Tez mi sie nie podoba to ze najt ma teraz z rl tibi slabe ataki ale to co jest narazie w ts to przesada I sam palo wyjdz |
kurwa duble post ;/
|
Fakir widze zeTy masz jakies problemy z mozgiem odstaw Tibie i inne uzaleznienia na jakis czas bo jeszcze troche i z twojego mozgu nic nie zostanie, poza tym tibia to tylko gra wiec czym sie tak stresujesz?? i jeszcze jedno, widac ze nie masz pojecia o grze knightem na wyzszym lvlu i o tym jak zmudne jest skilowanie i expienie knightem wiec cos sie w koncu nalezy tej profesji, ale fakt ze magow zbyt bardzo oslabili
|
Cytuj:
|
Moim zdaniem powinni powrócic do tego, że ue kosztowalo 800 many ;-)
Dla wyrównania szans sorc vs pall, bo taki palek kupuje 100 assasin stars i wali po 300+ czasem pod rzad, a sorc zeby walnac hita 300+ musi walnac ue (ue 1200 many) wiec zanim bedzie mial ta mane to musi przynajmniej z 10 sec stracic na to, aby sie wymanasowac... wiec moim zdaniem powinni powrócic do tej opcji !! UE 800 MANY PLX0R |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Na 14 stron spamu, kłótni ,pytań itp znalazłem tylko 4 filmy !
LUDZIE SKOŃCZCIE SPAMOWAĆ |
Cytuj:
|
AFGTHTGTTA?
Zamieszczam tu TibiCam 8.00 wraz z paroma filmikami dla tych,którzy jeszcze nie mają http://www.***********.com/316625283.html zamiast * speedy-share bez - |
a ja nie moge otworzyc zadnego filmiku moze wie ktos o co chodzi , szukalem ale nic nie znalazlem w tym temacie
http://img99.imageshack.us/img99/5715/bladsr7.jpg |
Cytuj:
Ja widzialem, knight na 110 lvlu traci na demona 2 bp uh, oraz 3 bp mf. |
Cytuj:
|
Tak z testa,też widziałem ten film.Gdyby nie exori to nie wiem ile musiał by go swordem tłuc.:)
|
no lol :/ palek walnie go z 15 razy assasin starem i demon padnie a palek straci na to 10.5k bo jeszcze zejdzie bp uh... demon padnie szybko ale jakie waste :O 10k na demona xD
|
Moglby mi ktos dac link do tibiacam 8,00 bo niemoge znalesc ? ;/
juz mam sry prosze o usuniecie posta ;p |
155Knight muci frost dragi, na poczatku zwykly drag na 5 hitow,,,,zal.pl
filmik nie moj : http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/26345 |
Cytuj:
No nie wiem, jakos mozna je kupic w sklepie po 500 gp/each czyli pomysl 500gp i mozesz palkiem walnac kolo 300+ w czlowieka, a sorc musze wylykac ponad pol bp manasów zeby walnac ue za tyle samo, w tym czasie palek zdarzy walnac przynajmniej z 10 assasin stars ;< |
Cytuj:
Tak. Na test serwerze. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co jest tansze : assasin star za ~500 gp czy 3 visy albo sd. X( |
@up
Z Visa za 300 :O i to w humana xD podasz mi ip tego ots-a pózniej okej ? ? ? Btw. ma ktoś filmik z questa na nowy outfit ( snoresman ) bo wydaje sie trudny ,skoro po drodze biegaja gówna z POI XD |
Banda idiotow na tym forum.. Te gwiazdki znikaja po 1 hicie i kuwra 15 pallek z 10 dystem nie bedzie bil z nich po 300!!!! I tak bardziej ci sie oplaca walnac UE za 1200 many niz 1 gwiazdke... Wyjasnic ci to ? Gwiazdka nie zawsze wejdzie.. UE wejdziesz zawsze...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Poprostu zal i tyle jak czyta sie te wasze posty z nazekaniami |
@upup
Do tego wlasnie zmierzałem przeczytaj moj post 3 razy i zastanow sie co mial znaczyc ;) @up Hahaha racja :P "Telekomunikacji dziekujemy za Noobostrade" |
czy ten link do klienta 8.0 testserver (http://download.tibia.com/tibiatestserver8. E X E) jest dobry/czy to nie keyloger, owntibia?
pytam się, ponieważ aby ściągnąć klienta np. 7.92 jest link download3.tibia.com/tibia7.92. e x e @Szarancza: Ortograficzny słownik nie kosztuje 500 złotyh each więc możesz go sobie kupić bez narażania się na ogromne wydatki, poza tym rozmawiamy chyba o 100, 200, a nawet 300+ poziomach co NIE WALĄ PO 14, 15 (chyba, że chodzą z 10 fist fiting bez broni na cyklopy albo inne stwory) i gdyby tą gwiazdkę, którą można używać od 90 poziomu (assasin star) kupowało się w sklepie po 500 gp za każdą to by prostym rachunkiem: Paladyn 100-200 ma około co najmniej 50 cc wystroju domku. co jest równe 5000 platynek jedna gwiazdka (według ciebie) kosztuje 5 platynek. przy dobrym skillu najmniejszy hit (te twoje "chit" mnie dobiło, najmniejsze hity patrzę ze zdjęć z test servera) to około 500 - Dragon Lord zchodzi na 4 udeżenia z owej gwiazdki co daje 2k=dragon lord ubity.(z szansą na: rh, fire sword, tower shield, dsm) |
OMFG. Ci panowie up mają racje. Za duzo chcecie. Dlaczego to sorcowie i druidzi mają wymiatać na pvp i wogule a knightowie i palladynowie mają byc tylko ich celami i najtrudniejszymi postaciami ? Jasne, niech jeszcze Sorcowie i druidzi dostana manna runy a knight bedzie mogł walić tylko z firsta , pallek tylko z spearow i będzie sprawiedliwie nie ??
A tak po drugie wiekszośc z was nie czytala tych 2 tekstow o zbalansowaniu postaci . -.- |
xd
no to wracaja dobre czasy......
soce i druty znowu pod domkiem runki beda robic ;/ |
Wie ktos jakie hity bedzie zadawal knight z skilami 75???
|
Cytuj:
jakie pytanie, taka odpowiedz. Pozdrawiam^^ |
Dzieki za pozdro. A po 500hp Oo to nice 8o Ushahaha. Pozdro for you :D
|
-.- Nie sluchaj go on Cie w ciu*a robi. Napewno nie po 500 hp bo to knight na 100 swordzie mogl by uderzyc w takiego DL-a ale nie wiadomo. Najlepiej zobacz jak bedzie update
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:05. |