![]() |
kamosblue - Surv 0:5
|
teoretycznie za 20 minut mija termin rozgrywania meczow grupowych, wiadomo jednak ze tak z 50% tych meczow nie zostalo rozegranych - pytanie do organizatorow: i co teraz? Dalej czekamy w nieskonczonosc az niektorzy laskawie rozegraja swoje mecze, czy tez moze lepiej bedzie wyrzucic w pizdu spoznialskich i poprzyznawac walkowery? Powiem szczerze ze niezbyt mi sie widzi czekanie kolejnego tygodnia az wszyscy rozegraja swoje mecze, wakacje sie zaczely, sa lepsze rzeczy do roboty...
|
Ja czekam na OnlyShadow'a aż ze mną zagra i koniec jak dla mnie.
|
Cytuj:
|
@up a Tobie kurwa co do tego? To, że Twoja stara pierze w rzece, zjada tory i Fiszbin ją rucha w rynsztoku, nie znaczy, że możesz po mnie jeździć według uznania.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Ogloszenia duszpasterskie:
- Lever zostal zdyskwalifikowany. Wkrotce decyzja w sprawie bana. - grupa A1 skonczyla grac; Wyniki Ukryty tekst:
Kod:
1. Cossma 4 4 0 20 5 4.000 Kod:
1. Cossma 4 4 0 20 5 4.000 |
czemu juz nie gram tak jak kiedys? ;>
Fremen - kamosblue 5:2 |
Więc kiedy możemy się spodziewać wszystkich wyników ? Bo niby 0:00 upłynął termin grania. ;-p
|
kamosblue - Thot 5:0
|
Cytuj:
|
Wraz ze Slajem podjęliśmy decyzję, iż każdy kto nie rozegra swoich zaległych meczów do końca dnia dzisiejszego 28.06, będzie traktowany jako przegrany. Przypuśćmy sytuacje kiedy Slay i Ryba zmarli tragicznie tuż przed finałem i nie stawili się na spotkanie. Wynik spotkania jest 0-0 we frejmach i obie strony otrzymują na konto przegraną.
Losowanie 1/8 najprawdopodobniej odbędzie się w sobote. Pieniądze oraz przeciwników, z jakimi chcecie być przyjmujemy na nr konta - 53141 21421 4124 4214214 |
Długo mnie nie było ale wróciłem GADAĆ DO MNIE NA gg
9779216 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To was wszystkich bardzo przepraszam, bo nagłe miałem sprawy rodzinne i nie dało się terminu przełożyć.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
I tak w 1/8 trafie na Hoomika, wiec nie ma co płacić ;)
|
szatafakap, bo wykraczesz :<
|
Wyniki pozostalych grup:
B1: Ukryty tekst:
Kod:
1. Surv 4 4 0 20 8 2.500 Ukryty tekst:
Kod:
1. Oxygane 4 4 0 20 5 4.000 Kod:
1. Oxygane 4 4 0 20 5 4.000 Ukryty tekst:
Kod:
1. Rafayen 4 4 0 20 5 4.000 Ukryty tekst:
Kod:
1. Ryba 4 4 0 20 3 6.667 Kod:
1. Ryba 4 4 0 20 3 6.667 Wyniki losowania meczow 1/8 finalu: sliver-Ryba slay-Tolek hoomik-Surv Wrotek-Rafayen Fiszbin-Gewof Oxygane-Arfyd NervGal-Fremen Cossma-Pramus |
jakie chujce :<
|
Rotfl, czemu mnie to nie dziwi? ;) Historia lubi sie powtarzać.
|
Fremen vs NervGal 6:4
|
NervGal 4:6 Fremen
Żegnam ;p |
Omuj, Surv, wykrakałeś =P.
A ja też nie mam dobrze, gram z dobrym kumplem :( Drabinka turniejowa dostępna jest tutaj: http://foteka.pl/mini/aa81d1b5a71f98...b32c39a88e.jpg kliknij, aby powiększyć |
Lipa, chciałem Rybe w finale :/
|
Cossma (6:1) Pramus
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down może.. ;p |
wygralem i trzeba sie ponapinac, nie?
moze kiedys zrozumiesz;) |
Wrotek napisz na gg albo priv =P !
|
Cytuj:
|
Arfyd - Oxygane 6:4
Oxy, dzięki za gre. Fiszbin czy Gewof - Hmm ... ;-D |
No to zostały 3 mecze? Panowie sprężać się ;p.
http://foteka.pl/mini/235e3c46da0e88...c70ef43891.jpg |
hoomik 6-4 Surv
czy mowilem juz ze ja > all? |
gogo Hoom, teraz stawiam na Ciebie :)
|
@Up
Tez na niego stawiam. :D:) Gratz Hoom ... Ja i tak teraz odpadne ;o |
Jaki ma nick na Forum ten Wrotek?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:15. |