Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Tgk/Psk (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=134615)

Jez17Psk 29-06-2007 20:03

Hmmm, nie wiem co ma policja do wyglądu zewnętrznego ,,domów'' ale skoro u was ma to loozik xD. Co do picia alkoholu na środku miasta to wiedz ,że są inne miejsca gdzie można sobie w spokoju wypić nie wychylając się na miasto :).

Scroopy 30-06-2007 00:49

@ Up

Hmm... wiesz ja na tych zdjeciach nie widze zadnych domów, ale jak tak bardzo chcesz to moge specjalnie dla Ciebie zrobic foty centrum Targowka ;o

Bolter 01-07-2007 15:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jez17Psk (Post 1513846)
Ad1. O piosence i krześle słyszeliśmy tamten post miał na celu zwyczajny żart
ale widocznie nie poszło....;)
Ad2. Nie pierdol mi tu o wsi bo widząc tło na Twoich zdjęciach stwierdzam ,że gdybyście mieli ściany z drewna to można by nazwać ten wasz zasrany Targówek ,,osadą'' albo Slumsami ^^
Ad3. Chuj mnie obchodzi Twoja sytuacja życiowa nikt nie ma zamiaru Cię o to wypytywać bo wszyscy mają to w dupie. Chcesz się pożalić??? Idź do psychologa, poza tym myślisz ,że jak napisałeś o sprawie za pobicie to stałeś się Kimś?? Że zaraz wszyscy pomyślą: omg bolter kogoś pobił, kurwa lepiej z nim nie zadzierać. Odpuść sobie stary....
Ad4. Znajdź i zacytuj chociaż 1 post w którym napisałem MóWIę przez ,,u''.

Pozdrawiam

Hehe niemam co szukać bo słyszałem ,że piszecie w Wordzie pierw a potem wklejacie squashsquashsquashsquash

Zobacz nowe zdiecie i jesli bys nazwal nas osada to wy byscie byli kupa gowna i błota bo macie 12 razy mniej mieszkańców niż my an samej dzielnicy.

A jeśli chodzi o pobicie to chcialbym zwrocic uwage ze bedziesz mial tka samo jak cie spotkam i zapewne tez pojdziesz do szeryfa na twoim zadupiu sie poskarzyc albo polecisz do mamuski.

Dajcie wiecej zdiec czy was na baterie niestac XD albo klisze

Liryk zapytaj sie Matki kto cie spłodził w zaborze Niemieckim bo wygladasz mi na Szwaba Bez obrazy^^

P.S. może kiedyś do nas wpadniecie mam nadzieje że ujrze wasze mordy (ja dowas niepojade bo niewiem co do was dojeżdża a rowerem za daleko może jak bede sie wybierał do niemiec to wpadne po drodze ^^ )

Jez17Psk 01-07-2007 15:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1524504)
Hehe niemam co szukać bo słyszałem ,że piszecie w Wordzie pierw a potem wklejacie squashsquashsquashsquash

Zobacz nowe zdiecie i jesli bys nazwal nas osada to wy byscie byli kupa gowna i błota bo macie 12 razy mniej mieszkańców niż my an samej dzielnicy.

A jeśli chodzi o pobicie to chcialbym zwrocic uwage ze bedziesz mial tka samo jak cie spotkam i zapewne tez pojdziesz do szeryfa na twoim zadupiu sie poskarzyc albo polecisz do mamuski.

Dajcie wiecej zdiec czy was na baterie niestac XD albo klisze

Liryk zapytaj sie Matki kto cie spłodził w zaborze Niemieckim bo wygladasz mi na Szwaba Bez obrazy^^

P.S. może kiedyś do nas wpadniecie mam nadzieje że ujrze wasze mordy (ja dowas niepojade bo niewiem co do was dojeżdża a rowerem za daleko może jak bede sie wybierał do niemiec to wpadne po drodze ^^ )

Zieeeew....nudne to już się robi, przestań gadać zacznij robić, nie chce mi się już z tobą dyskutować....
Ps. Jaki jest sens czepiania się rodziców??? Jakoś sobie nie przypominam aby ktoś od nas czepiał sie waszych starszych -.-

BUNIEK_PSK 01-07-2007 16:33

Jul 01 2007, 13:56:00 CEST Killed at Level 103 by Sir Lockhart
and by Pawel Wielki :)

Bolter 01-07-2007 20:06

Kolejny zabity mimo ze wasz koelga Saigai mu powiedział ze nic doniego niema ^^

Pozdor dla Lockharta , Mad'hawka suahususas Pawel Next :P

Martinesz 01-07-2007 23:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1525082)

loool podnieta ubiciem 4 osoby 100 lv+ 2 low lv graczy xd ;) poki co mozecie sobie ich tak wybijac ^^ jednak powiedz jhonnowi, ze w partyzantach sa tylko polacy ^^ a nie espanole i szwedzi ^^

Liryczny 02-07-2007 01:30

Wypierdlaj od mojej matki geju! Jesteś aż takim dzieckiem że na rodziców wjeżdżasz? ciebie spłodziło stado murzynów a wyglądasz jak pedał z Abudabii...

Seryjnie kurwa dziecko w chuj jestes... -.- zenada

Madreth 02-07-2007 01:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1525082)

Ehh, a wy nadal swoje w moich oczach jestescie popierdoleni pierdolicie o czyms nie majac zielonego pojecia ;)
Naprawde kurwa gowno wiesz i pierdolisz robisz propagande na tym forum i w ogole mnie juz to w*****a i to bardziej niz w ogole ci to sie kurwa wyobraza.
Jestescie zalosni w chuj i idzcie w chuj i pierdol sie w chuj :p

Chyba kurwa mac wiem kto co kiedy mowi lepiej niz kurwa ty i pierdolisz takie zalosne klamstwa ze mnie juz kurwa chuj strzela pewnie zaraz napiszesz ze o wszystkim sie nie dowiaduje we wlasnej gildi ale to kurwa normalka u was popierdolonej kurwa kulturze popierdolce jebane

i idzcie kurwa w chuj jeszcze kurwa mac ponownie

i poraz kurwa kolejny raz nie potraficie sie zgodzic z tym ze ten gnojek z TGK padl ale ni chuja wy musicie pierdolic walki ze to nas nic kurwa nie obchodzi bo nie potraficie kurwa tego zrozumiec trzeba bylo wyskoczyc swoim kurwa bolterem i nam przytluc ze swoim pierdolonym targowkiem nie do*****e pierdolony

Vaxelud 02-07-2007 02:31

Drogi niedojebie Fratenie jeb się panie na banie to że wjebaliście się pomnie prawie całą gildią + to jak mnie ganialiście po całym ofie przez ponad 15 min. Pozdrowienia Mefisto i Saigai pro skille nice m-walle hrhrhrhr ^^
Znaczy tylko tyle że, nie przejmóje się tym dedem jutro mam zamiar iść tam znowu i zaorać pare berków a jak zobacze tam któregoś z was to tak zajebie halabardą że, odechce się wam zabawy w berka po ofie + finish w trapie.
Hmm bądźmy szczerzy w open battlu nie mielibyście z nami szans :P a padłem tylko dlatego ponieważ było zamało naszych On.

PS.Sauron sorcami na 50 lvl nosimy troszke więcej niż 5 manasów okej? :D taka rada na przyszłość hehe no to zmykam następnym razem będe miał pacca to Cie dopierdole z exori gran.

Bolter 02-07-2007 02:32

Sauhsuahs a ty idz w Cipe mzoe byc ? xD

Suashuahs jak bys chcial wiedziec Saigai napisal do Nathiana ze nic doniego niema wiec on expil to ze padl to padl i co z tego odrobi to i bedzie gral dalej.

martinesz niepowiem kto sie podniecal (pieńsk) gdy zabił anm 21 sorca swoimi 70 + itak samo wy zabijajc 70 lv 20-40 druidy i sorce tez mi podnieta wiec niewiem oco wogole ci chodzi :P

Podro dla lockharta jako jedyny ma troche honoru w sobie ^.- on wie oco chodzi XD.

ader 02-07-2007 11:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vaxelud (Post 1525753)
Drogi niedojebie Fratenie jeb się panie na banie to że wjebaliście się pomnie prawie całą gildią + to jak mnie ganialiście po całym ofie przez ponad 15 min. Pozdrowienia Mefisto i Saigai pro skille nice m-walle hrhrhrhr ^^
Znaczy tylko tyle że, nie przejmóje się tym dedem jutro mam zamiar iść tam znowu i zaorać pare berków a jak zobacze tam któregoś z was to tak zajebie halabardą że, odechce się wam zabawy w berka po ofie + finish w trapie.
Hmm bądźmy szczerzy w open battlu nie mielibyście z nami szans :P a padłem tylko dlatego ponieważ było zamało naszych On.

PS.Sauron sorcami na 50 lvl nosimy troszke więcej niż 5 manasów okej? :D taka rada na przyszłość hehe no to zmykam następnym razem będe miał pacca to Cie dopierdole z exori gran.

@Nathian
Jesteś, byłeś, i będziesz żałosny. Nie wiedziałem co się dzieje na titanii bo od paru dni loguję się tylko trochę pogadać, a nawet nie chce mi się czytać o co poszło i czemu padłeś, ale jedno wiem - dobrze się stało.

@Bolter
To, że Saigai nie ma nic do kogoś, to nie znaczy, że inni z Partyzantów też nie mają, co?
U nich nie ma tak jak u Was, że mogę ciupać Lemonowi i Galadormowi (obydwoje nowi ownerzy zresztą) ile wlezie i nikt na to nie zwraca uwagi bo wasz leader nic do mnie nie ma ;)

@Nathian po raz drugi a propo Saurona
Gdybyś spędził z nimi trochę czasu to byś wiedział jak oni są wyekwipowani na wojnę.. Zresztą kozakujesz bo jesteś taki pro, a zapominasz, że oni walczą w 3 czy 4 wojnach jednocześnie ... I ciągle kopią wszystkim dupę. Przemawia przez Ciebie żałosna zazdrość, tryskasz jadem na wszystkie strony, tylko nie zdziw się jak przyjdą po Ciebie znowu skoro taki z Ciebie kozak i tak ich poubijasz wszystkich... chciałbym to zobaczyć, pffff

Bolter 02-07-2007 12:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ader (Post 1525974)
@Nathian
Jesteś, byłeś, i będziesz żałosny. Nie wiedziałem co się dzieje na titanii bo od paru dni loguję się tylko trochę pogadać, a nawet nie chce mi się czytać o co poszło i czemu padłeś, ale jedno wiem - dobrze się stało.

@Bolter
To, że Saigai nie ma nic do kogoś, to nie znaczy, że inni z Partyzantów też nie mają, co?
U nich nie ma tak jak u Was, że mogę ciupać Lemonowi i Galadormowi (obydwoje nowi ownerzy zresztą) ile wlezie i nikt na to nie zwraca uwagi bo wasz leader nic do mnie nie ma ;)

@Nathian po raz drugi a propo Saurona
Gdybyś spędził z nimi trochę czasu to byś wiedział jak oni są wyekwipowani na wojnę.. Zresztą kozakujesz bo jesteś taki pro, a zapominasz, że oni walczą w 3 czy 4 wojnach jednocześnie ... I ciągle kopią wszystkim dupę. Przemawia przez Ciebie żałosna zazdrość, tryskasz jadem na wszystkie strony, tylko nie zdziw się jak przyjdą po Ciebie znowu skoro taki z Ciebie kozak i tak ich poubijasz wszystkich... chciałbym to zobaczyć, pffff

No szkoda ze nie w 8 naraz wojnach powiedz z kim maja partyzanci wojne z naszymi 20 levelami ? ciekawe ^^

Ja swoje powiedzialem mielibysmy takie lv jak wy mogli bysmy sie sprobowac ale niemamy i zal mi robic charow specjalnie by was sklepac pozdro.

Jez17Psk 02-07-2007 15:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madreth (Post 1525701)
Ehh, a wy nadal swoje w moich oczach jestescie popierdoleni pierdolicie o czyms nie majac zielonego pojecia ;)
Naprawde kurwa gowno wiesz i pierdolisz robisz propagande na tym forum i w ogole mnie juz to w*****a i to bardziej niz w ogole ci to sie kurwa wyobraza.
Jestescie zalosni w chuj i idzcie w chuj i pierdol sie w chuj :p

Chyba kurwa mac wiem kto co kiedy mowi lepiej niz kurwa ty i pierdolisz takie zalosne klamstwa ze mnie juz kurwa chuj strzela pewnie zaraz napiszesz ze o wszystkim sie nie dowiaduje we wlasnej gildi ale to kurwa normalka u was popierdolonej kurwa kulturze popierdolce jebane

i idzcie kurwa w chuj jeszcze kurwa mac ponownie

i poraz kurwa kolejny raz nie potraficie sie zgodzic z tym ze ten gnojek z TGK padl ale ni chuja wy musicie pierdolic walki ze to nas nic kurwa nie obchodzi bo nie potraficie kurwa tego zrozumiec trzeba bylo wyskoczyc swoim kurwa bolterem i nam przytluc ze swoim pierdolonym targowkiem nie do*****e pierdolony

Qrwa daj se spokój, niech sobie pogada. Szkoda na niego palców i klawiatury bo on i tak zawsze wie lepiej i kurwa chyba nic tego nie zmieni.:baby:

Wesha 02-07-2007 16:10

Cytuj:

padles poniewaz jestes ciota i sie chyba uhy skonczyly co nie?:)) po dedzie bys sie przymknal i nam nie jechal bo mozemy zabic cie kolejny raz nastepny raz i az tak do znudzenia. mam nadzieje ze nie wysylales targowka po mnie w rl bo sie poplacze ;( Bolter my nie prowadziwy wojny przeciwko noobom bo to sensu nie ma(sensie ze o was to jest :PP) jakbys nie wiedzial prowadzimy wojne z CF i jakos to my 4 zajebalismy od nich. a wy mozecie sie pochwalic fragami 100+ przez wasze mainy? nie tylko Ancient S. sfragowal. widakey czy ty byles choc na 1 akcji EiV bo jak dobrze pamietam to nie. wiec bez madrosci bo chuja robiliscie chuja robicie i chuj bedziecie robic tylko padac powodzenia.

Skrzator 02-07-2007 16:46

Chill out chłopcy i dziewczynki mamy wkońcu wolne =).(Ci co nie pracują)

Komisarzyk 02-07-2007 19:45

Cytuj:

A propos Saurona:
W partyzantach dosc czesto sie kogos leje i czasami sie zuzyje troche zapasow a kolejna akcja wyskakuje niespodziewanie. Wiec chlopak poszedl nie z 5 manasami tylko z 5 bp co i tak jest za malo(ale chyba lepiej isc z 5 bp niz wogolnie nie isc?)

Szczycisz sie tym ze tak dzielnie uciekales przez 15 min. Nie jest to nic trudnego na 100 Knighcie kiedy cie gonia duzo nizsze levele i przeszkadzaja im jescze potwory ktore tobie nie sprawiaja wiekszego problemu. Ale masz racje to powinno byc zalatwione szybciej gdyby Partyzantka nie popelnila jednego bledu. A jezeli ty bys go nie popelnil to moglbys duzo dluzej sobie pobiegac.

Ale wierze ze nawet wrogowie przyznaja ze zrobisz troche leveli ale padniesz jescze nie raz.

Vaxelud 03-07-2007 01:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komisarzyk (Post 1527049)
A propos Saurona:
W partyzantach dosc czesto sie kogos leje i czasami sie zuzyje troche zapasow a kolejna akcja wyskakuje niespodziewanie. Wiec chlopak poszedl nie z 5 manasami tylko z 5 bp co i tak jest za malo(ale chyba lepiej isc z 5 bp niz wogolnie nie isc?)

Szczycisz sie tym ze tak dzielnie uciekales przez 15 min. Nie jest to nic trudnego na 100 Knighcie kiedy cie gonia duzo nizsze levele i przeszkadzaja im jescze potwory ktore tobie nie sprawiaja wiekszego problemu. Ale masz racje to powinno byc zalatwione szybciej gdyby Partyzantka nie popelnila jednego bledu. A jezeli ty bys go nie popelnil to moglbys duzo dluzej sobie pobiegac.

Ale wierze ze nawet wrogowie przyznaja ze zrobisz troche leveli ale padniesz jescze nie raz.

Możesz Mi zdradzić co to był za błąd? :> Jestem tego ciekawy nie mówię, że Sauron to noob lub inne bluźnierstwa tylko to troche dziwnie wyglądało dostawał odemnie bencki z manashieldem potem się uhał i zamienił się miejscami z (nie pamiętam kim) byłem pewien, że niema już manasów gdybym miał wtedy pacca przypuszczam, że złożył by się na exori gran.
Heh co do tego jak padłem fakt uhy się skończyły ponieważ expiłem tam troche czasu i używałem niebieskich run do uzdrowienia kojarzysz te czary Mefisto?
Tak więc Gz trapa ale nie przypuszczam aby udało się wam dokonać tego samego jeszcze raz ;)

PS. Komisarz nawet nie wiesz jak te shamany Mnie w*****ały xd w pewnym momencie byłem trapnięty przez berki ale i tak zwiałem i nie wal mi tutaj kitu, że miałem łatwą droge ucieczki mieli mniejsze lvl odemnie ale ja niemiałem bohów ani utani only t-ring tak czy siak doganiali Mnie.

Bolter 03-07-2007 01:34

Niebyłem to chyba ty mnie niewidzałes lub otym niewiedziałes spok oja wiem swoje ty swoje :P

Pozatym co tu duzo gadac Czekam Ten 1 miesiac by zobacyzc co zrobicie bo podobno mamy w po tym 1 miechu juz przegrac wojne.

Pozyjemy zobaczymy.

Uciekam z Forum bo i tak wy wiecie lepiej co robie a czego nierobie w Eiv wiec nieam co wami pisac a to ze Ownerzy na Vazzie i Lemonie sie pozmieniali to mnei dobiło wasza głupota przekracza wszystko :<.

Byebye niepisze tutaj bo szkoda mojeog czasu moze zazuce nowe foty ale nic pozatym chyab ZE WYDARZY SIE COS MADA FAKA WAZNEGO.(mowie serio)

ader 03-07-2007 01:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1527773)
Pozyjemy zobaczymy.

Kto pożyje ten pożyje ;)

Cytuj:

a to ze Ownerzy na Vazzie i Lemonie sie pozmieniali to mnei dobiło wasza głupota przekracza wszystko :<.

Ta i nagle Lemon przestał mnie pamiętać, Galadorm w cudowny sposób nagle się nauczył pisać (NA DODATEK PO ANGIELSKU, SZOK) i pyta się mnie czy jestem w wojnie bo mu (w niewyjaśnionych okolicznościach) zniknęły wszystkie skulle z vipów, a Vazz nagle spowrotem w EiV chociaż go sami stamtąd wyjebaliście. Cud mniemany. Przestańcie być żałośni i wkręcać kit, nikt tu was banem nie straszy ale takie pierdolenie farmazonów no ludzie nie bądźcie śmieszni (aż tak bardzo) i przyznajcie się do grzeszków.. tak samo co ngbota nikt z was nie używa a na ankrahmun odchodziły comba co do sekundy zgrane...

Cytuj:

Byebye niepisze tutaj bo szkoda mojeog czasu moze zazuce nowe foty ale nic pozatym chyab ZE WYDARZY SIE COS MADA FAKA WAZNEGO.(mowie serio)

I krzyż na drogę

Morii 03-07-2007 10:22

trudno robic combo z mele mistrzu :) tak jak na fredriku ale jak obejrzysz film to sd's joela, latuza , fridy i thaziriona lataly nadal co do sekundy ;)

Bolter 03-07-2007 13:03

hmm Odpowiem na post adera

N/c gowno wiesz a sie madrzysz
Vazz Stary owner niemusisz wiedziec czemu go niebylo a teraz jest
Lemon tak samo jak chcialbys wiedziec niektorym po update zniknely skulle na vipach i mapa.
Mi tylko znaczki na vipach wiec pozdro. ( a ze cie niebił nigdy a miał na vipach to niewiedział czy cie skarcic czy nie)

Galadorm ma nowego ownera tylko.

Jak widac wiesz wszystko tylko nadal zamalo.
Masz Racje kto pożyje ten pożyje. Za bardzo pewni jestescie co 2 miechy slyszae gadanei za miesiac sie przekonacie a jakos coraz wiecej osob sie wypłaca :*

Bolter 06-07-2007 21:52

Skocz the master
Jul 06 2007, 20:40:46 CEST Killed at Level 78 by Ullvarr
and by Boa The Stryporm

Ladny xlog 1 szansa ratunku :D

Martinesz 06-07-2007 22:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1534754)
Skocz the master
Jul 06 2007, 20:40:46 CEST Killed at Level 78 by Ullvarr
and by Boa The Stryporm

Ladny xlog 1 szansa ratunku :D

:)) nice, nice

Liryczny 07-07-2007 14:11

Pozdro dla Mority i Garimo btw co chcieliście dzisiaj przez to osiągnąć? Może mnie ubic? xdxdxd

Bolter 07-07-2007 20:35

Ten twoj post oznacza to ze naprawde mało wiecie

Btw Garimo nieczyta polskiego forum ^^

Lockhart 07-07-2007 23:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morii (Post 1528002)
trudno robic combo z mele mistrzu :) tak jak na fredriku ale jak obejrzysz film to sd's joela, latuza , fridy i thaziriona lataly nadal co do sekundy ;)

i co podnieta ? szkoda ze nie moge graaac :(:(:(

Morii 08-07-2007 00:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lockhart (Post 1536749)
i co podnieta ? szkoda ze nie moge graaac :(:(:(

raczej stwierdzenie faktu niewyzyty dzieciaku, nikt sie tym nie przejmuje ze nie mozesz grac, jedno mniej do x logowania sie ehm...

Liryczny 09-07-2007 16:52

Sprzedałem Lirycznego Vandala jak chcecie to z nim pogadajcie może będzie chciał się wypłacić... Pozdro tibia hehehe

Wakacje ustawione;]B)

ader 10-07-2007 17:01

Szczerze Morita to akurat Twoje pvp a pvp lockharta nie ma porównania. Twoje "lognę się to tu, to tam, a na koniec i tak spierdolę pierwszy do pz'a", w porównaniu do jego udzielania się, jest zwyczajnie żałosne.

Nie jesteś godzien pastować mu butów.

Wyjdź.

albert0 11-07-2007 03:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ader (Post 1541719)
Szczerze Morita to akurat Twoje pvp a pvp lockharta nie ma porównania. Twoje "lognę się to tu, to tam, a na koniec i tak spierdolę pierwszy do pz'a", w porównaniu do jego udzielania się, jest zwyczajnie żałosne.

Nie jesteś godzien pastować mu butów.

Wyjdź.

Pochwal sie swoimi wyczynami panie pr0 :)

ader 11-07-2007 09:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez albert0 (Post 1542858)
Pochwal sie swoimi wyczynami panie pr0 :)

Moje wyczyny:
- Nie wypłaciłem się kiedy tylko zaczęli mnie bić, jak to zrobił Morita jakieś 2 czy 3 lata temu
- Zablokowałem waszego uber kumpla żeby mógł łaskawie paść (co jak się później okazało nie było konieczne bo podobno wcale nie chciał dochodzić do wojny, w co mi ciężko uwierzyć)
- Uciekłem Boa, Latuzowi i Garimo kiedy bili mnie na pohu (50 levelowy knight uciekajacy 1x 100+ i 2x 200+)
- Uciekłem Bolterowi, Sorcererrowi i tej piczce Doomzorowi kiedy mieli mnie w idealnym trapie i się tak głupio stało że mnie sami z niego wypuścili
- Nie dałem się zabić na ostatnim fighcie, co oznacza że dalej jestem w grze
- Osobiście byłem jedną z osób które zablokowały Ullvarra by mógł drugi raz paść w glorii chwały EiV
- Robiłem sobie jaja z Garimo w czasie kiedy on mnie bił w venore, specjalnie uciekając dłuższą drogą żeby go nieco skompromitować ;)
- Nigdy nikogo nie poprosiłem żeby za mnie levelował, jak to miało miejsce z Twoim charem, Sorcererą.

SeQ_PL 11-07-2007 12:21

Ader zauwarz ze nie jestes celem EIV tylko przydupasem Kazadumow ktory im pomaga w dodatku nie jest z nimi w gildi. Zastanow sie sam nad soba co ty mowisz. S*******ac potrafisz? To ja s*******alem 20+/- minut przed aow unit i kazadum bez ss i t ringow i sie nie podniecam.
Wczoraj gdzie uciekles na walce?

albert0 11-07-2007 15:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ader (Post 1542946)
Moje wyczyny:
- Nie wypłaciłem się kiedy tylko zaczęli mnie bić, jak to zrobił Morita jakieś 2 czy 3 lata temu

Hum, 150ek > 50 ek ? Widzisz róznice?

Cytuj:

- Zablokowałem waszego uber kumpla żeby mógł łaskawie paść (co jak się później okazało nie było konieczne bo podobno wcale nie chciał dochodzić do wojny, w co mi ciężko uwierzyć)
- Uciekłem Boa, Latuzowi i Garimo kiedy bili mnie na pohu (50 levelowy knight uciekajacy 1x 100+ i 2x 200+)
- Uciekłem Bolterowi, Sorcererrowi i tej piczce Doomzorowi kiedy mieli mnie w idealnym trapie i się tak głupio stało że mnie sami z niego wypuścili
- Nie dałem się zabić na ostatnim fighcie, co oznacza że dalej jestem w grze
- Osobiście byłem jedną z osób które zablokowały Ullvarra by mógł drugi raz paść w glorii chwały EiV
- Robiłem sobie jaja z Garimo w czasie kiedy on mnie bił w venore, specjalnie uciekając dłuższą drogą żeby go nieco skompromitować ;)

PRO :blazen:

Cytuj:

- Nigdy nikogo nie poprosiłem żeby za mnie levelował, jak to miało miejsce z Twoim charem, Sorcererą.

Znow pokazujesz ze gówno wiesz - dostałem Sorcerere jako noobchara :)

Jez17Psk 11-07-2007 15:49

Name: Old Vandal Sex: malen Profession: Paladin Level: 24 World: Titania Jul 11 2007, 13:41:41 CEST Killed at Level 25 by Kirshna and by Gloon Sver.

Nie no chłopaki jesteście zajebiści bauahhahahahahahahaahaahaa gratuluje fraga :p:p:p:p:p a ktoś tu niedawno gadał ,że to my ubijamy nikomu nie potrzebne noobchary? o.O W ogóle to już wszyscy mają Titanie w dupie :D

@Ader
Szacuneczek :)

Scroopy 11-07-2007 22:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jez17Psk (Post 1543537)
Name: Old Vandal Sex: malen Profession: Paladin Level: 24 World: Titania Jul 11 2007, 13:41:41 CEST Killed at Level 25 by Kirshna and by Gloon Sver.

Nie no chłopaki jesteście zajebiści bauahhahahahahahahaahaahaa gratuluje fraga :p:p:p:p:p a ktoś tu niedawno gadał ,że to my ubijamy nikomu nie potrzebne noobchary? o.O W ogóle to już wszyscy mają Tibie w dupie :D

@Ader
Szacuneczek :)

Mial skulla to dostal raz sdka ;) a pozniej tylko biegalem za nim bo jakis noob go bil ;] waste pz dla loodzi takiego pokroju jak Mr.wannabecool vandal

Miku 11-07-2007 22:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jez17Psk (Post 1543537)
W ogóle to już wszyscy mają Tibie w dupie :D

Ciekawe dlaczego? ;D (tgk skopalo wam dupe / partyzanci juz nie maja zycia?)

@ ader

na poczatku twojego postowania tutaj, mialem do ciebie spory szacunek. im wiecej pisales, tym wiekszego idiote z siebie robiles, chwalac sie 1337 razy, ze blokowales seq'a, co jest NIE LADA WYCZYNEM!!!!1111. naprawde, lepiej juz nic nie pisac, niz robic z siebie blazna.

bez pozdrowien

ader 12-07-2007 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miku (Post 1544354)
Ciekawe dlaczego? ;D (tgk skopalo wam dupe / partyzanci juz nie maja zycia?)

@ ader

na poczatku twojego postowania tutaj, mialem do ciebie spory szacunek. im wiecej pisales, tym wiekszego idiote z siebie robiles, chwalac sie 1337 razy, ze blokowales seq'a, co jest NIE LADA WYCZYNEM!!!!1111. naprawde, lepiej juz nic nie pisac, niz robic z siebie blazna.

bez pozdrowien

Miku jeśli myślisz że teraz siądę i się rozpłaczę to kurdę chyba Cię rozczaruję.

Seq, a Ty myślisz że ja kiedykolwiek używałem time ringa czy ssa do uciekania przed nimi?

Alber0, nie pierdol głupot dziwnym trafem jak zabili Sorcererę na 40~ levelu od razu lognął się Bolter, a potem pieprzył farmazony, że to nie on nim gra. Nie bądź żałosny i przyznaj się że dostałeś chara już wylevelowanego praktycznie.

Miku 12-07-2007 23:19

Cytuj:

Znow pokazujesz ze gówno wiesz - dostałem Sorcerere jako noobchara :)
co za matol xDDDDDD

Bolter 12-07-2007 23:36

Cytuj:

Moje wyczyny:

do 1 Mówiłeś ze sie wcale niechwalisz jak by ganiało cie na 150 lv 40 Ludzi to tez bym niemiał problemu bloknac cie jakim kolwiek charem przezywajacym 1 koljeke twojego demage wiec nieam sie czym chwali tym bardziej ze zaraz za toba byl Vateriel.

2. Idealny trap wiesz coto jest trap ? chyba nie zblokowalismy ci wejscie po schodach a zeby cie trapnac bysmy musieli miec z 5 osob wiecej wiec ogarnij coto jest trap.

3. Nieprosil mnie o levelowanie sam robilem sorca a to ze 3 razy nim wbijałem 45 lv bez problemow pozniej padajac swtwierdzilem ze dam chara osobie ktora wraca donas na titanie człowiek który gra Duzo lepiej niz ty i inni.

I tak jak seq powiedzial ten 1 jedyny atak na hillsach byl na ciebie bo niebylo kogo bic ^^ bo na ciebie uwagi niezwracamy a najbardziej rozsmieszyl mnie VIlum za bicie Callastusa all wasi rl padaja (Pomaga wam i niewiedzieliscie ze bedziemy go bic Imbecyle a moze inny gosc gral na tobie ader bo pytal sie czemu go bijemy :<) .
Gdybysmy dorwali cie wczesniej padl bys jak kaczka byłes za blisko hillsow bo zaczelismy cie bic przy schodach.

Sracie na Tibie czy zmieniacie serwer? .

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:18.