Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   World of Naruto (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=134916)

Stasioman 22-01-2008 15:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez razdwatrzy (Post 1856676)
zobaczylem screeny

Jakie screeny? Nowa część będzie na nowym enginie, grafika będzie inna. Jak wyjdzie, zobaczy się, czy jest beznadziejna, czy nie. Teraz nie ma sensu wyrokować (no, może jest - WoWa z tego nie zrobią - ale bez przesady...).

Cloud77 22-01-2008 21:55

Eh... Dawno tu nie zaglądałem, screeny ? Screeny są z dawnej wersji, dawna wersja nie jest Hostowana, więc nie rozumiem twej wypowiedzi razdwatrzy.

" Gra to totalne dno, nic ciekawego"
"w dodatku odpalilem gre... offline"
A, to jednak grałeś ?
Sam się gubisz w swoich postach, a zwalasz na moje, które pisałem dawno temu ?
Stare, posty które jeszcze jako dziecko pisałem, według mnie oczywiście.
Jeżeli myślisz, że gra nie wyjdzie, no trudno, nie będę się z Tobą sprzeczać, to nie ma sensu.
Gra nie wyszła, a Ludzie odrazu "Totalne dno", lub " Jednym słowem - dno.", żałosne.

"skąd masz dowody ze bedzie WON2"
Nie no to już przesada.
Po co admini by mieli trzymać Userów na stronie, jakby gra nie wyszłam, na dodatek to co wyczytuję w newsach i na Forum jest raczej prawdziwe, wszystko by na szybko wymyślali ?

Wszystko się okaże przy wyjściu nowej wersji.
Więc najlepiej nie spekulować na temat tego, że gra nie wyjdzie ;>
Z tego co wiem, właściwie jestem na tamtej stronce zalogowany prawie od początku jej istnienia, i od października zaczeli pracę nad nową wersją, minęło już prawie pół roku, więc nie sądzę, aby gra była do bani, i wątpie żeby była jakąś podróbką tibii.

Arcan 27-01-2008 15:22

WoN 2 będzie miał jedną wielką wadę - przynależność do klanów będzie płatna :confused:
Chciałem pograć w nową wersję, ale będzie to kolejna gra z systemem typu PACC w tibii...

kołbaś 27-01-2008 17:40

NIe za klan placisz raz i masz go na zawsze i jak ci sie nie spodoba to bedziesz mogl go zmienic.

Pacz_knight 27-01-2008 17:48

Gra zapowiadala sie calkiem fajnie tyle ze byla czesto off line. Mam nadzieje ze druga czesc bedzie leprza i co najwazniejsze bedzie mozna w nia grac dzien i noc ;)

Stasioman 27-01-2008 23:06

Swoją drogą, można też wygrać klan losowaniem. Więc spox, zawsze jest szansa ;) zwłaszcza, że pewnie nie będzie zbyt wielu graczy.

Arcan 27-01-2008 23:08

Jeśli zapłaciłbym te 25zł a serwer by był znowu tylko kilka dni online, to by było zmarnowanie kasy...

sphinx123 01-02-2008 15:52

Dajcie spokój <3 Gra na darmowym silniku i dodatkowo chcą kase za klany... tak, wiem że trzeba utrzymać serwery itp. ale potem będą biegać sami Uchiha znając życie...

Sezuo 04-02-2008 21:36

Ktos kto to robił przerobił program RPG Maker tsukupu Xi i
myśli że jest dobry.Hcecie robić takie gry tu można to
ściągnąc www.rpgmaker.pl jak link niedziala to wpisz w google
nie keylooger tylko oficjalna strona programu.

czang 02-09-2008 07:02

kurde ja nie mogę sie wziasc dowload bo trzeba cos tam wpisywac;(;(;(;(;(;(;(;(

Fushion 02-09-2008 21:10

Ehh..tylko zerknolem na screeny i mi sie odechcialo.Widzialem setki takich "gier" i wszystkie byly postawione na tym samym silniku gdzie byla beznadziejna mapa i 3 itemki;p
No ten moze jest lepszy ale jak mowicie ze off..

kołbaś 02-09-2008 21:33

ma byc full zrobiony na bank do konca wrzesnia

Kuboszek 10-09-2008 18:15

Ja lubie naruto można powiedzieć że jestem jego fanem ale ta gra to totalne gówno grałęm to jakieś 2 tygodnie temu i stwierdziłem że nie mam po co na tym grać bo gra jest z typu np jak :margonem ,my fantasy.

Nie polecam

kołbaś 10-09-2008 18:23

no to fajnie bo gra jeszcze nie wyszla... Noob i flamer

Miserious 11-09-2008 22:23

Wiadomo kiedy to wyyjdzie?

Arcan 11-09-2008 22:33

Miała wyjść w marcu, teraz pewnie twórcy stwierdzili, że mogą wykorzystać dotacje na serwer dla własnych celów i projekt olali. Oczywiście to tylko domysły.

kołbaś 11-09-2008 22:58

moze dla tego tak myslisz ze jest tam stara strona podana. Teraz jest nowa. http://www.worldofninja.ugu.pl/news.php
i widac ze prace ida dalej. Btw podobno ma byc gotowe do konca wrzesnia.

Hazuma 15-09-2008 12:25

Huh a mi już odechciało sie grac patrząc na gma (jego piękna składnia zdań)
~ choć nie wiem może pomysły ma dobre lecz nie potrafi sie wysłowić ?.~

+

Cloud - Stary nabiłeś jakiś porządny lvl ponieważ cale dnie spędzasz przy komputerze i teraz wyzywasz sie na słabszych ludkach ? wnioskuje ze nie jest z tobą za dobrze i jedynym rozsądnym pomysłem był by start od 1 lvl tak aby to tępić takie cuś

See ya

ps. Przydupasy Tego pana up nie wysilać sie i nie spamować ponieważ i tak zajrzałem tu 1 i ostatni raz.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:23.