![]() |
Cytuj:
|
Eh... Dawno tu nie zaglądałem, screeny ? Screeny są z dawnej wersji, dawna wersja nie jest Hostowana, więc nie rozumiem twej wypowiedzi razdwatrzy.
" Gra to totalne dno, nic ciekawego" "w dodatku odpalilem gre... offline" A, to jednak grałeś ? Sam się gubisz w swoich postach, a zwalasz na moje, które pisałem dawno temu ? Stare, posty które jeszcze jako dziecko pisałem, według mnie oczywiście. Jeżeli myślisz, że gra nie wyjdzie, no trudno, nie będę się z Tobą sprzeczać, to nie ma sensu. Gra nie wyszła, a Ludzie odrazu "Totalne dno", lub " Jednym słowem - dno.", żałosne. "skąd masz dowody ze bedzie WON2" Nie no to już przesada. Po co admini by mieli trzymać Userów na stronie, jakby gra nie wyszłam, na dodatek to co wyczytuję w newsach i na Forum jest raczej prawdziwe, wszystko by na szybko wymyślali ? Wszystko się okaże przy wyjściu nowej wersji. Więc najlepiej nie spekulować na temat tego, że gra nie wyjdzie ;> Z tego co wiem, właściwie jestem na tamtej stronce zalogowany prawie od początku jej istnienia, i od października zaczeli pracę nad nową wersją, minęło już prawie pół roku, więc nie sądzę, aby gra była do bani, i wątpie żeby była jakąś podróbką tibii. |
WoN 2 będzie miał jedną wielką wadę - przynależność do klanów będzie płatna :confused:
Chciałem pograć w nową wersję, ale będzie to kolejna gra z systemem typu PACC w tibii... |
NIe za klan placisz raz i masz go na zawsze i jak ci sie nie spodoba to bedziesz mogl go zmienic.
|
Gra zapowiadala sie calkiem fajnie tyle ze byla czesto off line. Mam nadzieje ze druga czesc bedzie leprza i co najwazniejsze bedzie mozna w nia grac dzien i noc ;)
|
Swoją drogą, można też wygrać klan losowaniem. Więc spox, zawsze jest szansa ;) zwłaszcza, że pewnie nie będzie zbyt wielu graczy.
|
Jeśli zapłaciłbym te 25zł a serwer by był znowu tylko kilka dni online, to by było zmarnowanie kasy...
|
Dajcie spokój <3 Gra na darmowym silniku i dodatkowo chcą kase za klany... tak, wiem że trzeba utrzymać serwery itp. ale potem będą biegać sami Uchiha znając życie...
|
Ktos kto to robił przerobił program RPG Maker tsukupu Xi i
myśli że jest dobry.Hcecie robić takie gry tu można to ściągnąc www.rpgmaker.pl jak link niedziala to wpisz w google nie keylooger tylko oficjalna strona programu. |
kurde ja nie mogę sie wziasc dowload bo trzeba cos tam wpisywac;(;(;(;(;(;(;(;(
|
Ehh..tylko zerknolem na screeny i mi sie odechcialo.Widzialem setki takich "gier" i wszystkie byly postawione na tym samym silniku gdzie byla beznadziejna mapa i 3 itemki;p
No ten moze jest lepszy ale jak mowicie ze off.. |
ma byc full zrobiony na bank do konca wrzesnia
|
Ja lubie naruto można powiedzieć że jestem jego fanem ale ta gra to totalne gówno grałęm to jakieś 2 tygodnie temu i stwierdziłem że nie mam po co na tym grać bo gra jest z typu np jak :margonem ,my fantasy.
Nie polecam |
no to fajnie bo gra jeszcze nie wyszla... Noob i flamer
|
Wiadomo kiedy to wyyjdzie?
|
Miała wyjść w marcu, teraz pewnie twórcy stwierdzili, że mogą wykorzystać dotacje na serwer dla własnych celów i projekt olali. Oczywiście to tylko domysły.
|
moze dla tego tak myslisz ze jest tam stara strona podana. Teraz jest nowa. http://www.worldofninja.ugu.pl/news.php
i widac ze prace ida dalej. Btw podobno ma byc gotowe do konca wrzesnia. |
Huh a mi już odechciało sie grac patrząc na gma (jego piękna składnia zdań)
~ choć nie wiem może pomysły ma dobre lecz nie potrafi sie wysłowić ?.~ + Cloud - Stary nabiłeś jakiś porządny lvl ponieważ cale dnie spędzasz przy komputerze i teraz wyzywasz sie na słabszych ludkach ? wnioskuje ze nie jest z tobą za dobrze i jedynym rozsądnym pomysłem był by start od 1 lvl tak aby to tępić takie cuś See ya ps. Przydupasy Tego pana up nie wysilać sie i nie spamować ponieważ i tak zajrzałem tu 1 i ostatni raz. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:23. |