![]() |
Cytuj:
|
kto wie jak ukryc swoje postacie na tibi.com? wydaje mi sie ze taki poradnik juz byl ale nie moge go znalezc, jesli ktos wie to prosze o odpowiedz albo przekierowanie do poradnika^^.
z gory thx |
Logujesz sie na com, nastepnie masz w my account "edite" przy postaciach.
Tam jest opcja "uncheck when.." co znaczy odznacz, jesli chcesz ukryc postac... |
levele
CZEŚĆ mam takie pytanko!
czy gildie mogą założyć użydkownicy bez premium? Z góry dzięx !!!8o |
Cytuj:
|
Prosba o pomoc
Proszwe pomuzcie niemoge odpalic tibie 8.0 ;(;(;(;(
http://img122.imageshack.us/img122/2114/errorsr7.png[/url] to ten error prosze pomuzcie szybko juz od jakiegos tygodnia niegram i mi sie nudzi !!! :(:(:( PA::elf:usttrzelilem juz duzo orkow i innych stworow z waszom pomocom moze znowu zaczne walic z luku w stworki na tibi:elf: |
@up
pwnt? |
Cytuj:
Prawym na skrót to tibii, właściwości, okienko element docelowy. Na końcu wpisz "engine 0" bez cudzysłowów. |
Wyskakuje mi błąd przy logowaniu sie do tibii:
ERROR : connection time out (10060) do tego nie dziala tibia.com i tibia.xxx.pl co zrobic? |
prubowalem zrobic tak jak muwiles
prubowalem tak: "C:\Program Files\Tibia\Tibia*****"engine 0 i tak: "C:\Program Files\Tibia\Tibia***** engine 0" ;(;(;(;(;( nieweim czemu tam som gwiazdki |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
pblocked ip
moze mi ktos pomoze... mam internet w kablowce.. i takie same ip moze miec pare osob jak ja ... i jak sie chcem zalogowac to mi wyskakuje IP blocked 30 min. pleass waiting .... czasem po 30 min udaje mi sie wejsc a czasem czekam caly dzien i nie moge.. moze ktos wie czemu tak mam i jak mogo tego nie miec ?;> ....X(
prosze o kontakt [email protected] .. z gory dzieki |
niewiem gdzie pisać to wklejem się tu :)
odpalilem dzisiaj tibie i mam duży problem error i nic niechula ale wina niejest po mojej stronie. po wlogowaniu wywala mi error a następnie możliwość wysłania wiadomości do cipsoftu na pytanie co robiłem ostatnio? naciekawsze jast to że zamiast 29 lvl mam 0 lvl (browrowy magik) mam na loginie 6 postaci z czego 1 odpala się bez niczego w 3 wyzerowalo mi lvl a 2 bez zmian ale się nieodpalają. jak i gdzie pisac do cipsftu. a w grze to nic nierobiłem szcegulnego po za tym że wylłałem wiadomść do gm no i parcela a pozatym to exp i nic szczególneg:/ ;(
|
mam pytanie ... ile stoi na KYRze protection amulet ?? Broadsword ..??(za ile kupie)?
|
Fajnie.. tylko, że mi te linki nie działają :baby:
|
troche sie martwie bo nie dostalem pacca a juz mineły 3 dni :/
po ilu zwykle przychodzi? |
troche sie martwie bo nie dostalem pacca a juz mineły 3 dni :/
po ilu zwykle przychodzi? |
@up
to zależy od tego gdzie zamówiłeś oraz od formy płatności |
Wysłałem przez bank spółdzielczy.
No i tu w firmie Drom. |
Cytuj:
|
Mam problem mam kart graficzną ATI Radeon 9200 Series i tibia mi nie działa mam sterowniki bo niedawno ściągnołem co jest prosze o szybką odpowiedź!!!;( miałem dużo bugów na kompie ale są wywalone więc nie wiem co jest
Dodam że jak włanczam Tibie chwile se pogram i komp sie resetuje czemu CZEMU WHAT I DO WRONG???!!! |
;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( Buuuuuu Ja Chce Tibii Tibia To Moje życie Moja Wola Mój świat;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
|
ee mam pytanko wczoraj pisał do mnie facio i mowil ze wyhralem pacca dzisiaj pisze drugi raz razem z innym gosciem nie wiem co mam robić XDX(
|
Cytuj:
Śmierć oszustom :D! |
Error Tibia
Gdy instaluje tibie wszystkie kliienty oprucz 7.6 i starsze to wyswietla sie cos takiego:
Tibia Error Video surface allocation failed. (Error Code 13) Please choose another video graphics mode. Pomóżcie już unistalowalem tibie instalowałem, usuwałem wszystko co z nia związane,ściągałem odnowa i nic nie działa pomóżcie będę bardzo wdzięczny piszcie na prv |
|
Error Tibia
Dzieki wielkie juz dziala :cup:
|
Witam mam problem z Tibia. Instaluje nowa Tibię 8.0 i wszystko jest ok, ale gdy uruchamiam ikonke pojawia mi sie komunikat:
"Video surface allocation failed (Error Code 13) Please choose another video graphics mode." Nie wiem co mam zrobic , bo chodzi tu chyba o jakis tryb grafiki [sorry ze pisze tutaj, ale na forach o temacie problemow nikt nie odpisuje. Chcialbym jak najwczesniej sie dowiedziec o moiim problemie z gory dzieki] |
NIe co mam zrobić
Wchodze na moje konto wpisauje pasy i mi pokazuje ze moje konto jest zablokowane na 5 minut patrze po pieciu minutach i to samo co moge zrobic??;(
POMOCY!!! |
Nie wiem co mam zrobić !!!! POMOCY!!!!
Cytuj:
;(;(;(;( :confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused: |
-.-
Czy wan odbiło przecież jezu poczekajta se te 10 min może akurat kilka sekund wcześniej wstukałeś passy!!PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE TEMATU X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(
|
kto wie jak zrobic ta sygnaturke czy jakos tak ?? bo ja robie i musze taki kod wkleic w komentarze jakies :/ we wszystko prubowalem wklejic i nic ... Prosze o pomoc Kontakt : gg 4312690
|
Nie moge odpalić OTS!
Help! Poszukuje poradników, które krok po kroku pokażą jak zrobić własny OTS, ja szukałem ale nic ciekawego nie znalazłem X( PROSZE PODAJCIE JAKIES LINKI!
z góry thx! |
Witam. Jeśli ktoś posiada zmienne IP może zostać posądzony o dzielenie konta? Jak oni to sprawdzają? Proszę o odpowiedz. Pozdro
|
Cytuj:
@2up Na tym forum nie pomagamy przy ots :p. |
A jak bede kiedys miał np 110 lvl to co? Moge zostac posadzony o dzielenie konta przez dynamiczne IP? Chcialbym dodac ze dziennie gram max. do 2h. W przypadku dynamicznego IP sprawdzaja oni to jakos inaczej? Prosze o odp:]
|
Mam proźbe pobrałem tibie zainsalowałem i mam wała niedziała bo wyskakuje mi Error;(;(
tIBIA error VIDEO surface allocation failed.(error code 13) :(:(:( |
po ile mozna chodzi crystal ring???
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:54. |