![]() |
Cytuj:
|
Ale mam jeszcze 18 palla 59 dist i 8 mlvl to moze pogram:P
|
ale jutro beda ludzie plakac i narzekac jak to CIPy zepsuuuli im tibie... :D
ze zrypali apdejt...... buuuuuuuu,....... nie moge sie doczekac :D:D |
Cytuj:
przynajmniej kolejek na niektorych servach nie bedzie i fri itams plax :P |
No fajnie, że upade jest, ale czy niemogli by tak zmiejszyć koszt capa na amunicje dla paladyna....?
|
Rip
RIP Tibia - 1996-07'
|
Cytuj:
|
teraz sie zacznie :P frii tens bo bs'a nie moga uzywac ;p czy cos tam jeszcze ;]
a wie ktos co sie stanie z throwing starami ?:} |
Tylko dlaczego niema zadnej informacji o tym na Tibia.com ??:evul:
Hehe sorka jest :D |
Kod HTML:
No fajnie, że upade jest, ale czy niemogli by tak zmiejszyć koszt capa na amunicje dla paladyna....? |
jest :P
w news tickers :) zobacz sobie |
Super :P
(czuje podniecenie xD) |
Spodziewałem się Update dopiero na przełom lipca/sierpnia, a tu taka niespodzianka ; d
Ciekawe, kiedy będą nowe światy, o ile w ogóle będą ... Ale nie wierzę, aby zrobili Non-Pvp trzeci raz z rzędu ; s |
Cieksze sie ze to juz tak szybko !!! ;)
I jestem ciekawy jak teraz bedzie mi sie gralo moim knightem 8o Trzeba bedzie dalej skillowac i lvlelowac i rosnac w sile B) |
Cytuj:
1. na non-pvp gra wiecej osob, a co za tym idzie: 2. sa kolejki, i tworzac non-pvp serwer, czesc ludzi sie przeniesie co prawdopodobnie zmniejszy kolejki |
Ek Roxando !!!!
Ms/ed Suck !!!!! Dobra Juz Sie Rozladowalem A Tak Narawde Ciesze Sie Tym Upem |
Cytuj:
Zawsze sie znajdzie jakieś ale... :] |
Cytuj:
O ile wiem mniej męki ze spearami i lepsze hity! tak trzymac |
Ja mam do Was pytanie , czy wiadomo czy wyjdzie nowy serwer?
|
Chyba wrócę na mojego 41 RP na Xerenie ; d
@up Nie. |
Cytuj:
|
lidzie siedzcie juz cicho -.- ta rozmowa jest bezsensu -.-
zobaczymy jutro co bedzie... zamknijcie ten temat plx... przez 15 stron spam:confused: |
Cytuj:
Tylko CipSoft to wie, a nowe światy wyjdą według mnie na 95%, jak zawsze w lato. |
Update-Świetnie, ale pograł bym jeszcze kiedy pod mostem dwarfów można było spotkac dragon lordy :d
|
Nowe servy zapewne wejda, tylko zapewne beda to servery non-pvp. W Tibii zaczyna sie nowa era- non-pvp. Niedlugo servy bez pvp beda 90% wszystkich serverow xD
|
hehe nowe światy ;))
|
Wyobrażacie sobie te kolejki na arene OmG
|
Cytuj:
|
No to koniec tibi =/
|
Szlak;/ to jutro ten update? Myslalem ze byl wczoraj;/ Bo jakos mniej z hmmka walilem;/
ALe jak sork bedzie gorszy to se bede gral knajtem. Mam juz 8 lvl i 24/21, ale od jutro ostro pakuje skile. Mozecie mi zyczyc powodzenia. Jak dam z siebie 110% to se wbije w ten updatecie 100lvl :) bo jestem kozak. A moj kolega ma skila 35 i jak wlozy axe ringa to przywali 200 w draga??/ |
"No to koniec tibi =/"
Wszystko co ma poczatek ma tez i koniec, a kazdy koniec jest czyims poczatkiem:p @up Żal... ma 100 sorca (niby) i chce porzucic gre nim, zeby zrobic sobie jakiegos knighta... To jest prawdziwy noob. A jak na nastepnym updacie druid bedzie mial lepiej to bedziesz robil druida od zera? i cala kase z knighta wydasz na mfy?? Lepiej skoncz z tibia... |
JEST WKOŃCU !!!!! już myślałem, że zaś speary bende podności. Zaczolem robic juz new chara bo dawno palkiem nie gralem. Wbijam skile 20lwl kupuje paca i na lodowe wyspy !!!!
|
Może będzie coś nowego dla facc?Mogliby coś dać nowego dla nich a nie tylko dla pacc :)
|
W tym updacie CipSoft pokazuje faccowym graczom środkowy palec... Ja to i tak mam gdzies bo juz od dawna gram na paccu.
|
Cytuj:
|
Update Przełozony
hehe 25 czerwiec nie mogłem sie wbić, pewne że update. Loguje sie 21:15 i nic zadnych zmian,Update prawdopodobnie przełożony na jutro, jezeli wogle byly próby zrobienia go dzisiaj.
... Nie narzekajcie bo jakich by zmiań nie wprowadzili, jak bardzo każdego nie osłabili, nadal będiecie grali bo to choroba i tak łatwo się z tego nie wychodzi..:D |
@up:
dzisiaj jest 25 ale skąd dziecko neo może to wiedzieć. @topic: No to odjutra gram na no-PvP, bo na PvP teraz jak jestem z kolegą też druidem to od palów słyszymy tylko ,,który chce zginąć pierwszy?''. A potem albo dobiegne do depo albo jestem w świątyni. A po uptade już nie będe miał normalnej gry. |
Wiedziałem, że ten update będzie pod koniec czerwca :) Test server zazwyczaj jest max 2 tygodnie więc na tej podstawie można było oszacować, że zbliża się update. Przecież by testa nie uruchamiali miesiąć przed updatem :) Wreszcie zacznie sie exp, nawet na facc.
|
Yeaaaa
Każdy noob pójdzie na nowe tereny a darashia i tomb moje... |
! ;}
8o No Nareszcie :baby:8o8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:06. |