![]() |
@Scotty
Lipa xD |
@Scotty
Scottq musze ci powiedziec, ze ja tez mialem taka stresujaca przygode ;\ Przezylem te straszne mort hury i latajace sd ;/ A wszystko dlatego, ze Maks mieszka w moim miescie o.O |
Cytuj:
postrafiam 13-letni didzin demon |
@djin
Ajajajaj... Pamietam jeszcze jak wbijalem rs'a na swoim ed w nocy gadalem z jednym z moich rl zaczeles podbijac, mowie spx. Pozniej cos gadales, a kiedy zapytalismy o wiek powiedziales ze 13. Nie wiem moze sharujesz, jestes second ownerem, klamales badz klamiesz teraz. NIE WNIKAM chcialem sie tylko podzielic z reszta uzytkownikow tego forum swoimi wiadomosciami. Pzdr/hasan P.S. why wyniosles sie na non-pvp? |
Cytuj:
Btw. na Selenie zrobilem sobie chara którego name niezna nikt szykujcie sie na powrót nowego Djinna -.- Djinn zawsze miał tylko 1 ownera mnie -.- |
Cytuj:
|
Aug 01 2007, 01:19:23 CEST Killed at Level 105 by Alucard de'Moon 8o
Xyriela, mogłabyś ujawnić z jakich przyczyn zostałaś zabita przez dzielnego i lojalnego wojownika z Krakowa? :p |
We waiting for your answer Xyrelia.
|
@Up
Masz zleksza opozniony zaplon, sugeruje wymienic swiece. |
Miałeś spięcie w inkubatorze?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I pies iomera mnie pogryzl ^^ |
Cytuj:
widzę ze w podstawówce lepsze znają. |
A co tu wyjasniac? Dednol mie bo mialam deda hunted.
Ty bys nie dednol? Sorry za orty, nie moge sie powstrzymac x) Jak sie ma przejebane tak jak ja to nigdy nie wiadomo, kto zabije =/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
takie wannabe funny pokazuje tylko jak plytki jest twoj mozg |
Lol prosze panstwa, ten temat mial byc o mnie, a czuje sie ostatnio dziwnie pomijana ;9
NO CO JEST ;( |
Zamknac ten temat już,to sie robi denne =\
zrócie coś o mnie lepiej xD! no nie ?;\ |
Lol, nie zamykac!!!!! Chce byc slawna ;(
|
Dawno nic nie pisalem xD
A ja mialem kiedys swój temat =) ..... ktos go DeLeTe ;| |
@ 4drian
Ty masz swoj temat - "Cytaty Buhahah Nooobs rox" i mozesz tam wklejac wszystkie swoje posty.. B) |
Cytuj:
pozdro dla Xyrieli |
I Am So So Sorrriii Menzzz Plx! Forgive Me!!
Xyriellllla Wybacz! |
Gdzie sie pdziała Xyrcia ;o;o
;(;(;(;(;(;(;( Xyriela come back !! |
Tutaj pare nowych ss'ow z ostatniej akcji ultimation jak padl burniastyi prawie gady xd!
http://www.***********.com/400973681.html |
13:37 Ewa Drzyzga [6]: o karolina piekna dziewczyna
13:37 Ewa Drzyzga [6]: prowadze rozmowy w toku w Tvn chce z toba porozmawiac o dzialaniu tibi na wzrok 13:37 Xyriela [105]: ok 13:37 Xyriela [105]: TO NAPRAWDE PANI, PANO 13:37 Xyriela [105]: PANI EWO?! 13:37 Xyriela [105]: PANI EWO?! 13:37 Ewa Drzyzga [6]: tak karolino 13:37 Xyriela [105]: AAAA 13:37 Xyriela [105]: <orgasm> 13:37 Ewa Drzyzga [6]: czy od kiedy zaczelas grac w tibie 13:38 Ewa Drzyzga [6]: odczuwasz bule oczu 13:38 Ewa Drzyzga [6]: i pogorszenie wzroku 13:38 Ewa Drzyzga [6]: ? 13:39 Ewa Drzyzga [6]: za wywiad dostaniesz 20 marchewek ma poprawienie koloru cery oraz lusterko bys mogla widziec efekty 13:39 Xyriela [105]: BULE 13:39 Xyriela [105]: strarzne BULE 13:39 Ewa Drzyzga [6]: takie jak przy porodzie? 13:40 Xyriela [105]: GORZE Potym karolina skonała a mleko z jej piersi rozlało sie na kalwiature |
omg poddaje się... chopaku zrób wywiadk z kotim dlaczego zabrakło mu uhów i vuxesem czego padł 1 na port hope :<
|
Albo z Hakivem czemu wstaje o 3ciej w nocy żeby zabić parę frostow.
|
hmm teraz sądze że jesteś głupszy niż Vuxes... na frostach expiłem prawie 3h zanim zrobiliście na mnie massloga wieć.. RYJ
a tak wogóle gdzie się podziało wasze pvp najpierw Lady of Selena i Vrape uciekli wam na frostach, potem dostaliscie 13-1 na port hope, a dziś wam nie udały się 2 masslogi? ja sądzę że to brak bota :(aa no i jeszcze gady karde chciał nas zabić solo style ale mu się nie udało |
Umm... teraz sądzę, że jesteś bardziej zryty niż myślałem, nie spisz po nocach żeby zabijać smoki o.o
Myślisz, że czemu pozwolili Ci expic 3h? Żebyś wbił trochę expa, poczuł się pewnie, a później i tak wszystko straciłeś. Grasz na Selenie raptem 5 miesięcy i myślisz, że cały serwer zwojujesz. Tak naprawdę to na Selenie nic nie znaczysz! Żal mi Was 100 paladynów zrobionych w parę miesięcy. |
ciekawe czemu vuxesa zmwallowalo cruoris widocznie bardza go lubią a potem on stanoł w miejscu i chyba hotkeye ustawial czy co:< albo oczy mu zaropiały bo on nie lubi wstawać rano chyba że czas modlitwy u zyda był i odszedł od kumputera ;/
nie wiem powiecie mi? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Ej Eneris ,a gdzie riposta na 2 spiecia w inkubatorze? ;(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
05:55 Xyriela [107]: tak samo jak ludzie pisza do mnie o solarium 05:55 Xyriela [107]: a ja w zyciu w solarium nie bylam
|
Cytuj:
|
aja widzialem dzisiaj jomerq jak do szkoly szedl o 14! taak on chodzi do szkoly! ;dd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:24. |