Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   RL vision i dusski. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=138446)

Erolik 12-07-2007 15:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez slayton (Post 1545207)
I kto tu pisze o inteligencji....Dlaczego sadzisz, że liże jej dupe??? Bo napisałem coś miłego do dziewczyny, która czyta tylko o tym że jest umalowana idiotka???Bo pisze inaczej niż połowa forumowiczów???

_____
Tacy właśnie sa polacy....ktos wyrazi swoje zdanie na dany temat to odrazu go obrzucaja przekleństawmi lub nazwa lizodupem, itp.

@Slayton
Brak mi słow do Ciebie.

@Te-besque
Ja do Ciebie nic nie mam, tylko jak widze, ze Ci pseudo-forumowicze Ci dupe liza, to az zal sciska..

slayton 12-07-2007 16:11

@Erolik

Uderz w stół,a nożyce sie odezwa

Ancient900 12-07-2007 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erolik (Post 1545368)
@Te-besque
Ja do Ciebie nic nie mam, tylko jak widze, ze Ci pseudo-forumowicze Ci dupe liza, to az zal sciska..

Że tak powiem uj Ci do tego co kto robi:confused:

Zegenis 12-07-2007 17:39

To co dzieci, ustaweczka na rl o to czy Qel jest umalowana idiotka czy nie?

Zeby bylo jasne to ironia

Couranger 12-07-2007 18:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez druiDxD (Post 1541866)
moje nieprawdziwe, kornik aka xentexis wstawil dla beki jakiegos typa

pewnie swoje wsadzil

Ka$z3r 12-07-2007 22:08

to xentexis zrobil filmik zeby podlizac dupe vision? Zabawne ze napisal ze to "jedyne zdjecia vision" jesli sam jest jej czlonkiem, a moze poprostu tylko pare tamtych zdjec nadawalo sie, a reszta przypominala zdjecia na 3 czesc Hostel... bo prawie wszystkich w dus~ wymienil a z vision bardzo malo...chcialbym zobaczyc reszte dzieciaczkow z vision :)

Sr@x 13-07-2007 00:25

połowa ludzi piszę ciągle "ale mają MORDY"... Ciekawe jakie wy macie twarze albo jak kto woli "MORDY" pewnie jeszcze gorsze niż przedstawiony Ymy, a nie wszyscy wyglądają jak krzywe "zjeby"

Ancient900 13-07-2007 00:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zegenis (Post 1545598)
To co dzieci, ustaweczka na rl o to czy Qel jest umalowana idiotka czy nie?

O tag tag już jade ktury hce fpjertol?

buondy ortograwiczne celowe

Gelt 13-07-2007 01:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sr@x (Post 1546399)
połowa ludzi piszę ciągle "ale mają MORDY"... Ciekawe jakie wy macie twarze albo jak kto woli "MORDY" pewnie jeszcze gorsze niż przedstawiony Ymy, a nie wszyscy wyglądają jak krzywe "zjeby"

Połowa pisze to co Ty... Dajcie sobie spokój z mądrościami.

^Trial^ 13-07-2007 01:38

Ja pierdziele kazdy wyglada jak wyglada, takze jak czytam posty "jakie ryje" to mi sie plakac chce -.-" zamiescie swoje fotki na necie to zapewniam was ze liczne grono forumowiczow bedzie mialo beke.
Qel jak lubi chodzic wytapetowana i jak czuje sie z tym bardziej pociagajaca to niech chodzi wymalowana i wam **** do tego.
A tak co do fotek to watpie zeby byly prawdziwe ale z drugiej strony moze...

aires 13-07-2007 03:28

My się z Adą kochamy IRL. <33 Wara od jej dupy!

Te-besque 13-07-2007 03:35

!

Tak i uprawiamy dziki sex na łonie dzikiej natury!
Kamil <3 !

hrhrh

Darefiend 13-07-2007 04:40

Haha

Chciałem tylko powiedzieć że mam z was polewę ^.-

Nacpany_Wlodek 13-07-2007 04:55

Ten temat powinien byc juz zamknięty przez modka. Za dużo debili co wyją z czyjejś urody, a sami pewnie są "idealni" oraz ludzi co w wieku 13-14 lat chwalą się rekordem w "zaliczeniu lasek".

A tak wogóle czy wybieracie sobie kumpli na podstawie jednego kryterium - "uroda"?

XeXe 14-07-2007 01:40

Qel jaka sucza ; O Fajnie se te zdjecia oglada, przydala by sie jakas muzyka ;P

Avedi Bezel 14-07-2007 01:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erolik (Post 1544698)
Widac, ze Twoja inteligencja nie przekracza dzieciaka bawiacego sie gownem w muszli klozetowej ;O

Moze jak jeszcze troche dupe podlizesz, to moze da Ci rowa wylizac..

@Slayton
Slyszalem o Twojej domenie..
www.NajwiekszyLizatorDupyQel.zal.com.br

Dolacz moze do Avediego, pojedziecie na 2 baty ; O

MOZE WSZYSCY?! TAAAAK!! ZACZNIJMY LIZAC DUPE QEL!

Strange ; |

Auc.... to bolalo:confused:

Pozwolisz, że nie będę się zniżał?? Dziękuje

Bez odbioru.

PS. Zamknijcie juz ten temat.... Bo śmiech w dużej ilości też podobno szkodzi:)

Larui 14-07-2007 02:06

Nie No Qel Fajan dupeczka xD

Etoric 14-07-2007 02:32

Qel nie jest zła. Ahaha śmieszni są ci, którzy zaliczają w wieku 12 lat:D Przez następne 4 lata będziecie dalej wyznawać zasadę, że najlepsza dziewica-własna prawica. ZDOBYWCY haha

Rosi 14-07-2007 03:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Obiektywista (Post 1543777)
Buhahaha wez lepiej wyjc,dupo lizie

Ty też "wyjć"
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Harc3sh (Post 1544852)
Haha ten temat to jakas parodia
Nie rozumiem wogole czemu oceniacie ludzi po wygladzie?
kazdy sie rodzi z twarza jaka ma wiec nie krytykujcie ludzi dlatego ze ktos ma pryszcze albo nosi okulary.
Btw. najlepsi sa ci 13-latkowie ktorzy pisza ze zaliczali juz lepsze dupy niz Qel xD

LoL, czemu trzynastolatkowie? Wszyscy się tego wieku uczepili, jak mam tyle to znaczy, że jestem idiotą?
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erolik (Post 1545368)
@Slayton
Brak mi słow do Ciebie.

@Te-besque

To jest forum mam Ci to powtórzyć? A forum jest od tego, żeby wymienić się spostrzeżeniami o raz dawać opinie na różne tematy.
Erolik : E.D.Y.T.U.J P.O.S.T.Y

@TOPIC: Ten cały temat zamienił się w "Kim jest Qel? Chodzącą Tapetą czy Demonem Seksu?"

Szal.pl (Celowo -.-)
Niektórzy tutaj się tak podniecają jak by nie widzieli nigdy kobiety na oczy.
Na dworze pełno takich dziewczyn jest i są też ładniejsze.
Ja też nie jestem piękny i nie jestem brzydal. Każdy jest inny jeden brzydki drugi ładny bo gdyby każdy był ładny i taki sam jaki byłby sens życia?
Qel nie mogę powiedzieć, że nie jest ładna. Jest owszem, ale widziałem ładniejsze. Ale co tam mi ocenianie jak nie znam jej charakteru?
Może jest sex bombą a mózg to ma taki pusty jak komora przed losowaniem w totolotku.

Ludzi nie ocenia się po wyglądzie tylko po tym co mają w środku.

TheDwarf 14-07-2007 04:53

Posty w tym temacie tylko ukazują szokująco niski poziom tego forum, którego większość stanowią 13-latki, którzy nie rozumieją że wyglądu w RLu sie nie wybiera tak jak outfitu w Tibii, którzy śmieją się z czyjegoś wyglądu w RL, a sami prawdopodobnie nie wyglądają najlepiej. Każdy z nas urodził się inny, nikt z nas nie jest chodzacym idealem, takze proponowalbym nastepnym razem, popatrzec w lustro i zastanowic sie: "czy ja jestem az tak ladny, zeby smiac sie z wygladu innych ludzi?" i dopiero potem pisac pierdoły na forum.

Robbenek 14-07-2007 12:57

Pokażcie swoje tarze :confused: a nie komentujecie i smiejecie sie z innych .. żałosne

Glaring 14-07-2007 18:16

Omg nie wierze żeby sie dobrali przypadkowo ci z dusk, jeden burak większy od drugiego.

Gelt 14-07-2007 19:33

@Rosi

Są ewenementy takie jak Ty;p Ale prawdą jest, że Twoi rówieśnicy i młodsi są po prostu... Gorsze od małych dzieci, bo na te jak nakrzyczysz to chociaż są cicho i posłuszne, a tu zacznie Cię wyzywać od nie wiadomo czego:D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etorik
Przez następne 4 lata będziecie dalej wyznawać zasadę, że najlepsza dziewica-własna prawica.

Owned xD

@TheDwarf
90% tematów niestety to ukazuje :(

Insom 14-07-2007 20:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glaring (Post 1549314)
Omg nie wierze żeby sie dobrali przypadkowo ci z dusk, jeden burak większy od drugiego.

pokarz swoją twarz! lalalala

D.R.E.I 14-07-2007 21:41

dajcie filmik ze zdjeciami ownerow mdw, czas bedzie podobny

Deoalex 14-07-2007 23:58

:d

wygladaja jak norlamnie ludzie

Couranger 15-07-2007 00:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez D.R.E.I (Post 1549635)
dajcie filmik ze zdjeciami ownerow mdw, czas bedzie podobny

i co to mialo byc smieszne ? powiedz poprostu ze zazdroscisz mu lvla ...

Avedi Bezel 15-07-2007 17:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TheDwarf (Post 1548575)
Posty w tym temacie tylko ukazują szokująco niski poziom tego forum, którego większość stanowią 13-latki, którzy nie rozumieją że wyglądu w RLu sie nie wybiera tak jak outfitu w Tibii, którzy śmieją się z czyjegoś wyglądu w RL, a sami prawdopodobnie nie wyglądają najlepiej. Każdy z nas urodził się inny, nikt z nas nie jest chodzacym idealem, takze proponowalbym nastepnym razem, popatrzec w lustro i zastanowic sie: "czy ja jestem az tak ladny, zeby smiac sie z wygladu innych ludzi?" i dopiero potem pisac pierdoły na forum.

Podbijam i potwierdzam..

~Nic dodac, nic ujac.

Couranger 15-07-2007 17:23

moze by juz zakonczyc ten temat ? ... spamowi mowimy NIE!

cycha 16-07-2007 01:13

haha beka pączek wygląda jak pączek nic innego a duży imargam już nie komentuje... tylko troche głupi programik ale może być:p

Etoric 16-07-2007 01:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cycha (Post 1551588)
haha beka pączek wygląda jak pączek nic innego a duży imargam już nie komentuje... tylko troche głupi programik ale może być:p

ty troche glupi jestes;) pierto(L) się

91wojtus91 16-07-2007 14:25

hahahah, na pewno taka laska jak Qel gra w tibie.... nie rozśmieszajcie mnie...

Etoric 16-07-2007 14:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 91wojtus91 (Post 1552330)

przeczytaj wczesniejsze ~ 140 posty;)

Veritas 16-07-2007 15:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 91wojtus91 (Post 1552330)

Hmm tak to jest Ada-Qel i jestem tego pewien ale czy myslisz ze jesli dziewczyna jest tak ladna nie moze juz grac w tibie ? jesli nie wiesz nie mow.

Zreszta dla ciebie to moze byc super laska a dla innego zwykla dziewczyna bo ma inny gust.

Lord Smencik 17-07-2007 13:33

no na pierwszy rzut oka Qel fajna fajna tylko chcialbym zobaczyc jej fotke bez ozdobek... tak z ciekawosci :P a reszta w 75% normalnie wygladaja tak mi sie wydaje ;P

strefazeroprocent 17-07-2007 21:17

1.)Dlaczego wszyscy uwazaja ze geby Vision sa normalne a Duskow nie? ;P?
Przecierz kazdy wyglada inaczej. Pompujecie z ludzi a tak naprawde sami spojzcie w lustro i zadajcie sobie pytanie 'Czy ja naprawde jestem taki zajebisty i piekny ?'
I prosze bez slabych tekstow typu 'Dusk zal a w Vision wsyscy piekni...' no bez przesady co to wybieramy najpiekniejszych 2007 czy cos???
2.)Jedno zdjecie jest nieprawdziwe. tzn.: chodzi mmi tu o zdjecie Ymy'ego.
(Kto jak kto, ale ja mieszkam 50m od niego to wiem jak wyglada)
Reszta zdjeci jest prawdziwa.

Pozdro

i jeszcze jedno

Do wszystkich co sie czepiaja
B(eautiful) - uNOT

8^)
P.S
Co to za pajac na podrobionym zdjeciu Ymyego???

Elvvons 18-07-2007 23:04

First of all

Ludzie, zamiast p**** jaka ta Qel jest wspaniała, a inni sa przegrani spojrzcie w lustro jak juz bylo wspomniane wczesniej, Malenkie Malenstwo czy jak to sie pisze (Bez obrazy ofkoz) nie drzemie ogromna uroda ale czy to jest jej wina do ch**? Wybierala wyglad przed wyjsciem na nasz cudowny swiat? Skoro ci sie nie podoba , nie komentuj. Fakt faktem Qel jest niezla ale czy to powod by zapisac o tym 17 stron czy ile tam whateva... "ofkoz" nikogo nie bronie

Boze ku*** nie mozecie zniesc tego ze owa "Ada" nie grzeszy wygladem to postanowiliscie ku*** pierdolic ze jest pusta. Skad wy to ku*** mozecie wiedziec kto jest pusty a kto nie, Malutkie~ Jest mniej atrakcyjna wiec musi byc madra gdzie Qel to zwykla idiotka? Pie***cie sie ku*** w leb zanim cos powiecie bo juz to ludzi wk***c zaczyna. Dajcie swoje zdjecia skoro macie sie za takich elo, Wiem wiem zaraz bedzie "Ty Tesh daj sFFojom FotkE , peffnie wygladasz jak ch**", Oj uwierzcie ze nie wstydze sie siebie, checie cos - prv.

Mowiac waszym pro slangiem

"Swierzak qr** Jara cie Qel podbij na bajere do ch**"

@"Ado"

Nie wiem jaki widzisz sens w odpisywaniu bandzie podnieconych nastolatkow ktorzy czekaja az w swym poscie wymienisz ich nick, szukajac w tym szansy na znajomosc, ale coz nie bede "Filozofował" bo to nie ma sensu i niestety filozofem nie jestem tylko zwyklym szarym "Polack'iem"

1) Zjedzcie mnie Blxzorrr
2) W dupie mam czy ktos sie poczuje or smth
3) W dupie mam czy ktos przeczyta
4) Patrz 1 - 3

Eluuu :>

salatka 19-07-2007 00:14

Ja "zjechac" Cie nie mam zamiaru, bo to, co piszesz, na swoj sposob trafnym jest, aczkolwiek proponuje skorzystac z oferty zamieszczonej na tej oto stronie: LINK

sernic 19-07-2007 01:00

kel koham cie halbym z tobol byc i bes ciebie jusz ja nie moge rzyc zostawilas mie sobie rub co hesz bardzo lubie cie i tym o tym wiesz SPADLAS NA MIE JAK LAWINA Z GURSKIH SZCZYTUW JESTES JAK NATHNIENIE RzycIA MeGO wyBrANKO SERCA MEGO

tomeq smokq durzyq
for uj

Ancient900 19-07-2007 01:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sernic (Post 1557046)
kel koham cie halbym z tobol byc i bes ciebie jusz ja nie moge rzyc zostawilas mie sobie rub co hesz bardzo lubie cie i tym o tym wiesz SPADLAS NA MIE JAK LAWINA Z GURSKIH SZCZYTUW JESTES JAK NATHNIENIE RzycIA MeGO wyBrANKO SERCA MEGO

tomeq smokq durzyq
for uj

Hahaha:D
Dj Magic rox^^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:27.