![]() |
Cytuj:
@Slayton Brak mi słow do Ciebie. @Te-besque Ja do Ciebie nic nie mam, tylko jak widze, ze Ci pseudo-forumowicze Ci dupe liza, to az zal sciska.. |
@Erolik
Uderz w stół,a nożyce sie odezwa |
Cytuj:
|
To co dzieci, ustaweczka na rl o to czy Qel jest umalowana idiotka czy nie?
Zeby bylo jasne to ironia |
Cytuj:
|
to xentexis zrobil filmik zeby podlizac dupe vision? Zabawne ze napisal ze to "jedyne zdjecia vision" jesli sam jest jej czlonkiem, a moze poprostu tylko pare tamtych zdjec nadawalo sie, a reszta przypominala zdjecia na 3 czesc Hostel... bo prawie wszystkich w dus~ wymienil a z vision bardzo malo...chcialbym zobaczyc reszte dzieciaczkow z vision :)
|
połowa ludzi piszę ciągle "ale mają MORDY"... Ciekawe jakie wy macie twarze albo jak kto woli "MORDY" pewnie jeszcze gorsze niż przedstawiony Ymy, a nie wszyscy wyglądają jak krzywe "zjeby"
|
Cytuj:
buondy ortograwiczne celowe |
Cytuj:
|
Ja pierdziele kazdy wyglada jak wyglada, takze jak czytam posty "jakie ryje" to mi sie plakac chce -.-" zamiescie swoje fotki na necie to zapewniam was ze liczne grono forumowiczow bedzie mialo beke.
Qel jak lubi chodzic wytapetowana i jak czuje sie z tym bardziej pociagajaca to niech chodzi wymalowana i wam **** do tego. A tak co do fotek to watpie zeby byly prawdziwe ale z drugiej strony moze... |
My się z Adą kochamy IRL. <33 Wara od jej dupy!
|
!
Tak i uprawiamy dziki sex na łonie dzikiej natury!
Kamil <3 ! hrhrh |
Haha
Chciałem tylko powiedzieć że mam z was polewę ^.-
******* |
Ten temat powinien byc juz zamknięty przez modka. Za dużo debili co wyją z czyjejś urody, a sami pewnie są "idealni" oraz ludzi co w wieku 13-14 lat chwalą się rekordem w "zaliczeniu lasek".
A tak wogóle czy wybieracie sobie kumpli na podstawie jednego kryterium - "uroda"? |
Qel jaka sucza ; O Fajnie se te zdjecia oglada, przydala by sie jakas muzyka ;P
|
Cytuj:
Pozwolisz, że nie będę się zniżał?? Dziękuje Bez odbioru. PS. Zamknijcie juz ten temat.... Bo śmiech w dużej ilości też podobno szkodzi:) |
Nie No Qel Fajan dupeczka xD
|
Qel nie jest zła. Ahaha śmieszni są ci, którzy zaliczają w wieku 12 lat:D Przez następne 4 lata będziecie dalej wyznawać zasadę, że najlepsza dziewica-własna prawica. ZDOBYWCY haha
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Erolik : E.D.Y.T.U.J P.O.S.T.Y @TOPIC: Ten cały temat zamienił się w "Kim jest Qel? Chodzącą Tapetą czy Demonem Seksu?" Szal.pl (Celowo -.-) Niektórzy tutaj się tak podniecają jak by nie widzieli nigdy kobiety na oczy. Na dworze pełno takich dziewczyn jest i są też ładniejsze. Ja też nie jestem piękny i nie jestem brzydal. Każdy jest inny jeden brzydki drugi ładny bo gdyby każdy był ładny i taki sam jaki byłby sens życia? Qel nie mogę powiedzieć, że nie jest ładna. Jest owszem, ale widziałem ładniejsze. Ale co tam mi ocenianie jak nie znam jej charakteru? Może jest sex bombą a mózg to ma taki pusty jak komora przed losowaniem w totolotku. Ludzi nie ocenia się po wyglądzie tylko po tym co mają w środku. |
Posty w tym temacie tylko ukazują szokująco niski poziom tego forum, którego większość stanowią 13-latki, którzy nie rozumieją że wyglądu w RLu sie nie wybiera tak jak outfitu w Tibii, którzy śmieją się z czyjegoś wyglądu w RL, a sami prawdopodobnie nie wyglądają najlepiej. Każdy z nas urodził się inny, nikt z nas nie jest chodzacym idealem, takze proponowalbym nastepnym razem, popatrzec w lustro i zastanowic sie: "czy ja jestem az tak ladny, zeby smiac sie z wygladu innych ludzi?" i dopiero potem pisac pierdoły na forum.
|
Pokażcie swoje tarze :confused: a nie komentujecie i smiejecie sie z innych .. żałosne
|
Omg nie wierze żeby sie dobrali przypadkowo ci z dusk, jeden burak większy od drugiego.
|
@Rosi
Są ewenementy takie jak Ty;p Ale prawdą jest, że Twoi rówieśnicy i młodsi są po prostu... Gorsze od małych dzieci, bo na te jak nakrzyczysz to chociaż są cicho i posłuszne, a tu zacznie Cię wyzywać od nie wiadomo czego:D Cytuj:
@TheDwarf 90% tematów niestety to ukazuje :( |
Cytuj:
|
dajcie filmik ze zdjeciami ownerow mdw, czas bedzie podobny
|
:d
wygladaja jak norlamnie ludzie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Podbijam i potwierdzam.. ~Nic dodac, nic ujac. |
moze by juz zakonczyc ten temat ? ... spamowi mowimy NIE!
|
haha beka pączek wygląda jak pączek nic innego a duży imargam już nie komentuje... tylko troche głupi programik ale może być:p
|
Cytuj:
|
hahahah, na pewno taka laska jak Qel gra w tibie.... nie rozśmieszajcie mnie...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zreszta dla ciebie to moze byc super laska a dla innego zwykla dziewczyna bo ma inny gust. |
no na pierwszy rzut oka Qel fajna fajna tylko chcialbym zobaczyc jej fotke bez ozdobek... tak z ciekawosci :P a reszta w 75% normalnie wygladaja tak mi sie wydaje ;P
|
1.)Dlaczego wszyscy uwazaja ze geby Vision sa normalne a Duskow nie? ;P?
Przecierz kazdy wyglada inaczej. Pompujecie z ludzi a tak naprawde sami spojzcie w lustro i zadajcie sobie pytanie 'Czy ja naprawde jestem taki zajebisty i piekny ?' I prosze bez slabych tekstow typu 'Dusk zal a w Vision wsyscy piekni...' no bez przesady co to wybieramy najpiekniejszych 2007 czy cos??? 2.)Jedno zdjecie jest nieprawdziwe. tzn.: chodzi mmi tu o zdjecie Ymy'ego. (Kto jak kto, ale ja mieszkam 50m od niego to wiem jak wyglada) Reszta zdjeci jest prawdziwa. Pozdro i jeszcze jedno Do wszystkich co sie czepiaja B(eautiful) - uNOT 8^) P.S Co to za pajac na podrobionym zdjeciu Ymyego??? |
First of all
Ludzie, zamiast p**** jaka ta Qel jest wspaniała, a inni sa przegrani spojrzcie w lustro jak juz bylo wspomniane wczesniej, Malenkie Malenstwo czy jak to sie pisze (Bez obrazy ofkoz) nie drzemie ogromna uroda ale czy to jest jej wina do ch**? Wybierala wyglad przed wyjsciem na nasz cudowny swiat? Skoro ci sie nie podoba , nie komentuj. Fakt faktem Qel jest niezla ale czy to powod by zapisac o tym 17 stron czy ile tam whateva... "ofkoz" nikogo nie bronie Boze ku*** nie mozecie zniesc tego ze owa "Ada" nie grzeszy wygladem to postanowiliscie ku*** pierdolic ze jest pusta. Skad wy to ku*** mozecie wiedziec kto jest pusty a kto nie, Malutkie~ Jest mniej atrakcyjna wiec musi byc madra gdzie Qel to zwykla idiotka? Pie***cie sie ku*** w leb zanim cos powiecie bo juz to ludzi wk***c zaczyna. Dajcie swoje zdjecia skoro macie sie za takich elo, Wiem wiem zaraz bedzie "Ty Tesh daj sFFojom FotkE , peffnie wygladasz jak ch**", Oj uwierzcie ze nie wstydze sie siebie, checie cos - prv. Mowiac waszym pro slangiem "Swierzak qr** Jara cie Qel podbij na bajere do ch**" @"Ado" Nie wiem jaki widzisz sens w odpisywaniu bandzie podnieconych nastolatkow ktorzy czekaja az w swym poscie wymienisz ich nick, szukajac w tym szansy na znajomosc, ale coz nie bede "Filozofował" bo to nie ma sensu i niestety filozofem nie jestem tylko zwyklym szarym "Polack'iem" 1) Zjedzcie mnie Blxzorrr 2) W dupie mam czy ktos sie poczuje or smth 3) W dupie mam czy ktos przeczyta 4) Patrz 1 - 3 Eluuu :> |
Ja "zjechac" Cie nie mam zamiaru, bo to, co piszesz, na swoj sposob trafnym jest, aczkolwiek proponuje skorzystac z oferty zamieszczonej na tej oto stronie: LINK
|
kel koham cie halbym z tobol byc i bes ciebie jusz ja nie moge rzyc zostawilas mie sobie rub co hesz bardzo lubie cie i tym o tym wiesz SPADLAS NA MIE JAK LAWINA Z GURSKIH SZCZYTUW JESTES JAK NATHNIENIE RzycIA MeGO wyBrANKO SERCA MEGO
tomeq smokq durzyq for uj |
Cytuj:
Dj Magic rox^^ |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:27. |