![]() |
Ja to bym najpierw potrzymał pocieszyl sie a potem bym sprzedal za kase na RL ale nie na Allegro bo tam ze tak powiem bym "Gówno" dostal :]
A tak na boku to chyba kazdy z nas troche zazdrosci temu kolesiowi |
Oi, gratulacje dla tego pana :>, a przedmówca ma racje :> każdy mu teraz chyba troche zazdrości bo ma coś czego my nie mamy : >,gz i tylko gz dla pana :>ale wolałbym dostał bp cc niże dsl'e xD
DOWN: AQQ ROX xD |
Haha ale podniętę mają co niektórzy
Świetny temat, akurat przeczytać, wyrżnąć orła ze śmiechu i iść spać. A wy śnijcie dalej, a nuż wam któryś z demonów z obrazka wyśle kradzione DSL parcelem. |
; o
Dragon Scale Legsy , niema to jak zacieszać z powodu jednego graficznego obrazka : S Rare, rare , rare!!!1111 :confused: |
kolejna smieszna decyzja Cipsoftu.
|
Cytuj:
A coś Ty taki pro player?? Niech mówią co chcą a Ciebie nic do tego! @topic Gz tej osobie co wygrała;) |
No, nagrody rozdane...
Teraz jedyne na co wszyscy z niecierpliwością czekamy to: Cytuj:
|
http://img267.imageshack.us/img267/5905/21483934ao0.jpg
Pozdro Emok glabie ktory nie zna swoich membersow :) |
@SeQ_PL
jesli nie fake to juz widac ze zaden noobal nie dostal tych dsl bo koles ma addona i umie robic trade ;o xD |
Cytuj:
Fake napewno nei bo seq jest znaną i dobrą (przynajmniej jak dla mnie :D ) osoba z titani , na 100 % nie fake !!! Gratz dla ziomka który wygral , jak dowim sie nick to zlorze mu oficjalne gratki :D moze to ktos kogo znam Pozdro from Etemerion , 71 EK Titania :D PS. A tak po drugie nie rozumiem czemu 1 ziomek dostał nagrode za to ze inne osoby kupiły 100.000 pacc , on sam ich nie kupił przecierz -.- jak dla mnei kazdy posiadascz pacc powinien dodatkowo coś dostac... |
LOOL!
Chałbym je zobaczyc w moim bp ;p Ale to chyba tylko na OTS'sie :) gratuluje farciażowi :D iekawe po ile by chodzily?? 10kk?? :>(Bezcenne?) |
heh na pewno ich nie sprzeda tylko zachowa dla siebie :) chyba ze jakis noobek i sprzeda za 50 platynek jakiemus 12 lvlowi :/ oby nie ciekawe ktory a lvl i jaki wiek :baby: a gdyby sprzedawal to niezle by na tym zarobil (jesli nie jest glupi)
|
Cytuj:
|
Ta skończcie ten głupi temat dostał i już to jego sprawa co zrobi -.-" a nie co II post to głupota...
|
Dla tych co dalej nie wiedzą kto ma te gacie radze wejsc na www.tibianews.net tam macie osobę która zdobyła te legi w screenshot dnia.
|
Pewnie teraz będzie tam taka sieka, że huhu... PACC'owi buntownicy vs. FACC'owi łowcy nagrud. Dobrze, że tam nie gram bo bym z dp nie wychodził X( . I jeszcze 1. Jak znowu ktoś wywali te legi do wody to prosze WIĘCEJ NIE DAWAĆ DSL'i(i innych rar'ów)ludziom, albo udostępnić je...
|
Seq The Master To napewno Fake niezrobił. co wy myślicie że to noob? On w Życiu. Znałem go kiedys charem moim sorkiem masterrem lecz hak i konttakt się urwał:]
|
Cytuj:
|
Tylko, że to jest fake!! Wejdź sobie na tibianews i zdjęcie dnia idioto.
|
Cytuj:
Idiota to ty jestes , bo nei jaze co ma zdjęcie z tibianews do zdjęcia seq the master -.-? ładny noobek... powiedz mi jak wywnioskowałeś ze Screen seq to Fake? |
Ktores z tych obu zdjec musi byc fakem, logiczne.
A na forum tibia.com Abertt pisal, ze nie ma tych legsów, więc ... @down No, to już wyjasnia wszystko, jak dla mnie .. Oprocz tego, ze Abertt pisal ze nie ma dsl ; d |
http://img413.imageshack.us/img413/3702/winnernk8.jpg
z tibia.de jak dobrze pamiętam... Cytuj:
|
Cytuj:
10:46 Etemerion [71]: Zobacz se 10:47 xxx [x]: takie rzeczy dzieja sie przez zdrade kumpli 10:47 Etemerion [71]: zobacz komu trade dawal 10:47 xxx [x]: jedni staraja sie ich chronic 10:47 xxx [x]: inni wydadza ich dla slawy 10:47 xxx [x]: .. 10:47 Etemerion [71]: wiem 10:48 Etemerion [71]: zreszta abert sam sie wygadal 10:48 Etemerion [71]: http://tibianews.net/Pictures.asp 10:48 xxx [x]: powiedzial najblizszym kumplom 10:48 xxx [x]: jeden puscil pare i po chuju up jeżeli chodzi o to ze abertt mowil ze nie ma DSL |
lols
Co tak sie znencacie nad tym tematem. na 90% nikt niedostal tych legsuw a wy sie podjaracie jak by to wy je dostalisce najlepiej skonczyc ten temat bo sie zaraz wszyscy pokluco a wlasciwie juz do tego doszlo .
|
chcialbym zauwayc ze na obu zdjeciach gosc ma ten sam outfit :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Juz nie raz na Tibianews.net były fake'i, choćby z questem na Spike Sword na Rooku - była fotka, jak koles byl w jakims roomie i ze skrzynki wzial SS'a ; ) Więc fake'i się tam pojawiają. |
Zagrajcie na Tytanii. Napiszcie na trade "Buy DSL" i będziecie wiedzieć kto je ma... -.- <ironia>
|
Ale z was noobki poczytajcie troche na forum Titani...
oto link : http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1757765 |
Pacc - 90 zł.
Dsl - 20kk. Zostanie 100.000 posiadaczem pacc'a - bezcenne. Za wszystko inne zapłacisz pieniędzmi otrzymanymi że sprzedaży dsl'ów. A tak bardziej serio: Zgadzam sie z tym że nie powinno być nagrody za to że 99tyś graczykupilo pacca i koleś dostaje za to nagrodę ale jakby każdy kto ma pacc'a miałby coś dostać to też by sie wszyscy burzyli że dostali tylko kilka gp albo inne śmieci. |
...
Niech pokaże figurkę, którą dostał. To wtedy będziecie mogli mówić, że to nie fake.
|
Cytuj:
|
Ja bym chciał tą figurkę zobaczyć. Jak macie screena to dajcie.
|
Za 15gp powiem kto jest tym szczęśliwcem.
Podpowiedź: Możliwe ,że jest na roocku :D |
Cytuj:
albertt on dostal DSL i już kończcie offtopy;-) |
moim zdaniem to nonsens zeby 55 EK dostal dsl podczas gdy np. MDW ich nie ma . Sa to tylko zagrywki ze strony cipsoftu na kase rownie dobrze dsl mozna bylo dostac za 50000 pacca
|
ale farciarz ;D gosc przy tym kompie chyba tam padl :D :cup:
|
Cytuj:
Wróć się do poprzednich stron w tym temacie. Według mnie nie jest ważne kto dostał Dragon Scale Legi, w końcu co to za różnica, czy dostał je Albertt, czy osoba, która posiada 8, bądź większy level. Gratuluję farciarzowi! |
Cytuj:
To 55lvl jest gorszym człowiekiem, bo nie ma 300+ lvl? Widze, że MDW jest dla Ciebie bogiem. |
Ha ale musi je selnac w tibii bo jeżeli bedzie chciał na allegro/ebay lub podobnych aukcjach internetowych, to dostanie kasacje konta, bo Cipsoft wie przecież kto je dostał, i znów nikt nie bedzie miał tych legendarnych legów :D:D:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:22. |