![]() |
Cytuj:
|
gz setki! :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Fredd
A moze to byl Kuban..: D Nie pamietam juz. |
15:46 You have found a backpack of holding.
15:46 You have found 100 platinum coins. 15:46 You have found frozen starlight. 15:46 You have found a stuffed dragon. 15:46 You have found a pair of soft boots. 15:46 You have found the avenger. |
Gratzzzzzzzzzzzz
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. ma ktoś filmik z questa? |
Ja nie smialem sie z Miltiadesa tylko z posta wrona na temat bohuna ;)
|
Cytuj:
film z poi jest, ale watpie aby byl udostepniony.. a moze bedzie, nie wiem dokladnie :P szczerze w ta watpie :p |
Allken
Napewno zrobilem wiecej niz ty |
Poza tym.. chcialem dodac.. gdybym byl tak jak mowisz "kurwa" na xerenie.. to juz bys mial hunta na [server].. znam all nicki wasze... i gdybym byl kurwa to juz bys mial hunta zapewne tam.. tyle ze jak widzisz.. kurwa nie jestem.
|
I co grozic mi chcesz?? Idz dziecko sie pobaw lepiej w piaskownicy. I nawet jesli zrobiles wiecej czy nie to co? To jest nieistotne. Uczestniczylem w tej wojnie tak samo jak ty.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Luksus
To calkiem zmienia obraz rzeczy ;] Coz kolesie niestety, nie wiedza co to honor..... |
Zreszta Ci co sie wykupili normalnie to hmm... Jakby to powiedzieć też nie wróże im długiej przyszłości. Większość na pewno zostanie ale kilku niewątpliwie poleci na odstrzał. Przynajmniej tak to wyglądało na pozostałych servach na których grałem do tej pory.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja nie wiem o co tyle krzyku.
Przgralismy wojne,wiec w czym problem;D? Co was to obchodzi co zrobilismy potem? Zazdrosc ze sobie gramy spokojnie? Po prostu nie chcielismy zamulac sie na innym servie i zostawiac 100 lvle tutaj:) Nie wiem o co tyle placzu. |
O to tyle płaczu bo poprostu nie którzy wzięli tą gre zbyt na poważnie dla nich Tibia to tak jak realny świat.
|
Cytuj:
@Ktos tam Dobrze zes to podkreslil STARY... Nie od dzis wiadomo ze Falcon i Varene zmienili ownerow i oni byli z nami na vencie caly czas. Nie jaki Maxu, czyli Niesamowity Adrian/Falcon/Sire Soran byl z nami ale poszedl w p.... Skoro wywalil kilka set zl na postacie to chyba kazdy by zrobil to samo na jego miejscu. Varene nowy owner byl w pozniejszym etapie wojny z nami. Nie wierzycie? Pytajcie sie Skramera, ktory jako jedyny z Synergy sie tu jeszcze wypowiada. @Mispex Nie pamietam czy to dotyczy akurat Ciebie, ale pamietasz ile osob plakalo ze nie ma nawet na blessy?! Teraz doskonale widac ze te osoby byly przygotowane na paymenta, bo skad nagle by mialy po 300k zeby sie wyplacic? Zazdrosc? Nie sadze jak bym chcial to w kazdej chwili moglbym sie wykupic, ale tego nie zrobie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Chlopaki mam pytanie czy nie jaki pit hunter osbowasc dosc znana na tym forum moze mi naprawde zorganizowac hunta?
@down: Dziękować. ^^ Tylko dlatego, że krzyczała na wojnie "Hail TENGU" a po paru sekundach padała? xD |
Oczywiscie ze moze, bo ta osoba jest bardzo powiazana z Tengusami.
|
@Allken
Jesli tak to sory. Co do Pit Huntera.. z tego co wiem to on i jego braciszek maja hunta od tengu. Otto i Nargoriel szli ich zabic ale oni stracili pz i zdazyli do dp dojsc ;/ |
@ Allken ja osobiscie kasy wogole nie mialem:P
Pogadalem z paroma dobrymi kolegami i sie cos kasy zalatwilo(min. na eq) Kiedys im pomoglem teraz oni pomogli mi. |
Nie rozumie jednej rzeczy Mispex.Po co robiles scene z towim niby hackiem,a na 2 dzien nagle miales zeby sie wyplacic i isc expic.
Co do Skramera do niego nigdy nic nie mialem i miec nie bede.Nie chcialo mu sie robic od nowa postaci to wolal sie wyplacic i pograc sobie troche.Nie wiem jaki wy w tym problem widzicie.Gdyby na all servach kazda osoba szla z zalozeniem przegramy nie gramy to w tibi bylo by 50% mniej graczy |
Jakbys Chcial wiedziec rly mialem hacka;s
Co do kasy jakies 2 tygodnie wczesniej sprzedalem rlowi 100k,mial tez cos kasy swojej wiec mi pozyczyl nie liczac pare osob z tibii ktore tez cos pozyczyly,do dzis splacam dlugi. |
@Mattirxo
Masz racje, ale mnóstwo osób sie deklarowało, że za żadne skarby się nie wypłacą. I co? Ich słowo jest g.... warte. Co innego gdyby żadnych deklaracji nie składali. Daster np. wypłacił się tylko po to, żeby wbić pare lvli i mieć większe szanse w następnej wojnie. Wybacz ale jesli ktos placi tam te 200k to niech ma świadomość że 4 pierwsze fragi nic nie znaczą, są za friko i dofinansowane przez niego samego. Naiwne nie? @Pit cos tam W sumie to nie wiem co tam z nim, nie interesuje sie jego losami jak i Xerena. Raczej przytoczylem to co bylo kiedys. W sumie ja moge wrócić na Xerene pod jednym warunkiem. Jak to Tengu zapłaci nam Synergy za te wszystkie akcje i rasistowskie hasła. Innej mozliwosci nie ma B) Coz trzeba jednak im przyznac ze dlugo trzymali pokoj, bo na Elysii to tlukli rowno kazdego, ale widze ze i tak jest niezle teraz. Po 2 latach odkad opuscilem ten serv gra tam teraz 200-350. W tej grze musi sie jeszcze duzo zmienic widac, ze CIP sobie nie radzi sobie z PA i wola trzepac kase za pacc niz cokolwiek zrobic. No coz musza tez byc neutralni GM, ktorych prawie nie ma, a Tengusi maja wtyke u jednego, ktory nawet ma postac na Xerenie. Juz wiecie skad te bany po 5 minutach za blokowanie pz? No ale to juz inna historia... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:05. |