Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   [ZAPROSZENIE] Saphira (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=143853)

Rafix17 14-02-2008 23:25

@azarin
Zpektaklet, Anzay, Mort Soecer, Siliac, Lottarn... to tylko niektorzy co padli jak pkowali w ab, zreszta pewnie i tak poweisz ze to zmyslilem ale h*j ci w dupe.
@Boss'iarz
Kolo rozbrajsz mnie... jestes jak wiekszosc noobow z tego servera co jak ktos z h lvli go bije to odrazu wyskakuje z calego eq co ma i placze w depo ze ma hunta. zal mi cie nawet wstydzisz sie swojego nicku... hmm w sumie tez bym nie podal jakbym pierdo**l takie glupoty... troche wstyd ;s

Seba'rivel 14-02-2008 23:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kensai (Post 1900164)
dasz ip otsa?

Pogieło cie? on tam wbił 50lewel i jest królem, jesteśmy za cieńcy w trałzersach zeby RUlować "JEGO" 200x server.

Azarin'or'iustitia 14-02-2008 23:26

poda ktos chociaz 1 nick jakiegos szweda który od was padl?

Zpektaklet- by asardus i cleer costam, oni mnie zabili bez powodu oni sa random pk i zabijaja wszystkich, zabili mojego kumpla bez powodu i mnie tak samo, stalem przd dp rozmawialem podszedl asardus z jakims 50+ms i z mort hurów naraz, takie hity ze padlem za 1 strzalem

a reszta? lottarn to noob char siloca nooby, pozatym na tibia com nie pisze zaby którykolwiek z nich padl oprucz Zpektaklet co niczemu nie dowodzi bo cleer costam jest random pk

Vincento_Vampire 14-02-2008 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kensai (Post 1900155)
spox dostaniesz itemsy nie zbendne do wora tylko daj sfuj nejm i masz to jak w banku szfajcerskim ( NIE MYLIC ZE SZFECKIM)8o

dzienkuje jeszcze prota bym poprosil ok :cup::cup::cup:B)

Wasz szczerze,
Shane

~

Kensai 14-02-2008 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seba'rivel (Post 1900168)
Pogieło cie? on tam wbił 50lewel i jest królem, jesteśmy za cieńcy w trałzersach zeby RUlować "JEGO" 200x server.

daj prosze potrenujemy tam pe fal pe

Kensai 14-02-2008 23:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire (Post 1900171)
dzienkuje jeszcze prota bym poprosil ok :cup::cup::cup:B)

Wasz szczerze,
Shane

~

Nie i chuj . srx ziomx ale nie wfszystko na ras

Seba'rivel 14-02-2008 23:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azarin'or'iustitia (Post 1900170)
poda ktos chociaz 1 nick jakiegos szweda który od was padl?

Tytos heaven~ cos takiego stary wyjadacz No pejna ujebalem bo z czopkiem holduje jego fragza

Vincento_Vampire 14-02-2008 23:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kensai (Post 1900175)
Nie i chuj . srx ziomx ale nie wfszystko na ras

ok przepraszam troche poexpie i poprosze jeszcze raz ok peace

Wasz szczerze,
Shane

~

Seba'rivel 14-02-2008 23:29

zadowolony?;; chciałes jedno masz jedno;;; hrhr

Seba'rivel 14-02-2008 23:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire (Post 1900183)

Wasz szczerze,
Shane

~

Dam ci prota jak staniesz na głowie zrobisz kupe i w tym momęcie cykniesz fotke, potem wyślesz mi w jakimś hack linku ok?:)

Kensai 14-02-2008 23:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire (Post 1900183)

Wasz szczerze,
Shane

~

I TAKIH LUDZI NAM TSZEBA TEN DUH BOJOWY POLSKA POLSKA:evul:

Rafix17 14-02-2008 23:31

@ azarin
Kilka postow up masz kilku swe ktorych ubil ab'team ( nie wszyscy sa szwedami jest tez tam polak, ale on tez nas huncil ;;) ofc nie sa to wszyscy ktorzy padli ale inni mieli 50~ lvlve wiec tak do nich nie przylozylem uwagi.

Kensai 14-02-2008 23:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rafix17 (Post 1900190)
@ azarin
Kilka postow up masz kilku swe ktorych ubil ab'team ( nie wszyscy sa szwedami jest tez tam polak, ale on tez nas huncil ;;) ofc nie sa to wszyscy ktorzy padli ale inni mieli 50~ lvlve wiec tak do nich nie przylozylem uwagi.

nie hfal sie ja i tak dedne wiencej

Seba'rivel 14-02-2008 23:34

Ostatnio sprawdzam Abillities tibijczyków do spiewania
Umiecie spiewac? Nagrajcie sie na jakys dyktafon albo coś musze obczaic wasze lsniące głosy
Tu macie text piosenky

KOLOROWE KREDKY
W PUDEŁECZKU NOSZE!
KOLOROWE KREDKY
BARDZO LUBIĄ MNIE!!!!
(i tak 600 razy)

Azarin'or'iustitia 14-02-2008 23:35

omg i co jak byscie podali nobztrakta to mam uwiezyc? ale zal, jak wstukam jego nick to ma pisac kiled by xxx a nie takie pierdolenie ze ubiliscie, jak nie pisze -.-

Zpektaklet- by asardus i cleer costam, oni mnie zabili bez powodu oni sa random pk i zabijaja wszystkich, zabili mojego kumpla bez powodu i mnie tak samo, stalem przd dp rozmawialem podszedl asardus z jakims 50+ms i z mort hurów naraz, takie hity ze padlem za 1 strzalem

a reszta? lottarn to noob char siloca nooby, pozatym na tibia com nie pisze zaby którykolwiek z nich padl oprucz Zpektaklet co niczemu nie dowodzi bo cleer costam jest random pk

Vincento_Vampire 14-02-2008 23:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seba'rivel (Post 1900202)
Ostatnio sprawdzam Abillities tibijczyków do spiewania
Umiecie spiewac? Nagrajcie sie na jakys dyktafon albo coś musze obczaic wasze lsniące głosy
Tu macie text piosenky

KOLOROWE KREDKY
W PUDEŁECZKU NOSZE!
KOLOROWE KREDKY
BARDZO LUBIĄ MNIE!!!!
(i tak 600 razy)

Skąd wiesz że to moja ulubiona piosenka?B):]

Wasz szczerze,
Shane

~

Kensai 14-02-2008 23:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azarin'or'iustitia (Post 1900203)
omg i co jak byscie podali nobztrakta to mam uwiezyc? ale zal, jak wstukam jego nick to ma pisac kiled by xxx a nie takie pierdolenie ze ubiliscie, jak nie pisze -.-

rzeby wypowiadac siem na temat kogos rze jest nobem to tsza first samemu nim nie byc , sorx ziomx ale ty nie spelniasz tyh kryterjuf wiec wypier dalaj

Seba'rivel 14-02-2008 23:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kensai (Post 1900193)
nie hfal sie ja i tak dedne wiencej

Ty tesz sie nie hfal bo jesteś jak ten kwiatek biały tulipan czy jak mu tam, bo to jest ofczors wiadome, że Azarin położył najwięcej szwedów do swojego łóżka i tam o*******ał im kwiatki.

Kensai 14-02-2008 23:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seba'rivel (Post 1900212)
Ty tesz sie nie hfal bo jesteś jak ten kwiatek biały tulipan czy jak mu tam, bo to jest ofczors wiadome, że Azarin położył najwięcej szwedów do swojego łóżka i tam o*******ał im kwiatki.

a pro po kffiatkuf dostalem dzis tulipana od wujasa jak wrucil z baru mialem sie nie hfalic ale co tam :cup:

Seba'rivel 14-02-2008 23:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azarin'or'iustitia (Post 1900203)

I ken sej ju łan fing.
Jeżeli juz chcesz grać inteligentnego i flamować ludzi, że nie piszą in correct way of ortografia, to naucz się, że "jest napisane" a nie "pisze" ty cycku jednorożca!
A jak byś zobaczył film to byś wiedział, ze nobz w trapie zabił 2 10 i 8 lvlowe chary by dostac bana i nie paść.

Rafix17 14-02-2008 23:44

@azarin
Przy anzay pisze jeszcze ze go ubilismy bo dawno to nie bylo wiec mozesz sprawdzic.

SzuyA 14-02-2008 23:44

joszi na forum sie panoszi, sebarivel swe kazania glosi, vincento o itemy prosi az nagle noob glos podnosi "ab team to pekery, straszne z nich holery, nie dajcie sie zwiesc pozora, to sa cipy i sie boja", na to rzecz jasna ktos go pochlasta my go zlapiemy , mwalem trapniemy i loota z niego zdejmiemy!11111111111:cup::cup::cup::cup::cup::cup ::cup::cup::cup::cup:

Seba'rivel 14-02-2008 23:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SzuyA (Post 1900229)
joszi na forum sie panoszi, sebarivel swe kazania glosi, vincento o itemy prosi az nagle noob glos podnosi "ab team to pekery, straszne z nich holery, nie dajcie sie zwiesc pozora, to sa cipy i sie boja", na to rzecz jasna ktos go pochlasta my go zlapiemy , mwalem trapniemy i loota z niego zdejmiemy!11111111111:cup::cup::cup::cup::cup::cup ::cup::cup::cup::cup:

ROOOOOX!!!!:) xD

Kensai 14-02-2008 23:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SzuyA (Post 1900229)
sebarivel swe kazania

on jest pe el nie swe wiec qrwa licz sie ze slowami albo ded ol ab tim qrwa

SzuyA 14-02-2008 23:47

sorri joszi mialem tego niepisac ;/ ale seba wychodzi z ukrycia.. juz go niemusisz kryc!

Kensai 14-02-2008 23:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SzuyA (Post 1900243)
sorri joszi mialem tego niepisac ;/ ale seba wychodzi z ukrycia.. juz go niemusisz kryc!

łrzesz jak pies pajemnt sto tysiency zlotyh monet albo ded in rl

SzuyA 14-02-2008 23:50

okej lognij w tibyie bo ja slyszalem ze w abv jest poczta polska, wiec niemoge ci wysloc ;s

Seba'rivel 14-02-2008 23:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kensai (Post 1900248)
łrzesz jak pies pajemnt sto tysiency zlotyh monet albo ded in rl

Ej yoszi nie zapominaj, że każda złota moneta jest warta 1 dusze polskiego tibijskiego gracza bez perspektyw! myślisz, zę to tak łatwo uzbierac 100 tysięcy Azarinów w kieszeni??;;;;

Seba'rivel 14-02-2008 23:53

Całkowitym consensuem tego tematu jest to, że brakuje mi Oloriona który jako jedyny dotrzymywał mi kroku w flamingu:( skoro ja kofam joszjego a on powiedział, że jego tata powiedział , że Polaczky z majnlanda robią nalot na szwedów na farmie sama na rooku, to ja sie zaczynam ich troche bać:(

Seba'rivel 15-02-2008 00:00

Yoshi mój ty przeterminowany yogurcie z pod lady, powiedz coś fajnego bo chyba rozjebaliśmy towarzystwo:(

SzuyA 15-02-2008 00:03

ei sorry afk bylem a tak naprawde bylem na pladze ratuw w thais bo byla 5minut temu! zabilem z 10 ratow! :))):cup:

Azarin'or'iustitia 15-02-2008 01:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kensai (Post 1900211)
rzeby wypowiadac siem na temat kogos rze jest nobem to tsza first samemu nim nie byc , sorx ziomx ale ty nie spelniasz tyh kryterjuf wiec wypier dalaj

a na jakiej podstawie mówisz ze jestem noobem?, nie masz argumentów to mówisz "nie gadam z noobami, s*******aj" i kto t w takim razie jest noobem? ktos mysli inaczej niz ty to ma wy*******ac? zastanów sie....

pozatym mówicie ze tam kogos zabiliscie -.- wpisy juz znikly? to jak mma wam uwiezyc?, ja ubilem yoshiego 20 razy ale juz znikly wpisy, wezcie zal

SzuyA 15-02-2008 02:47

@up

czytaj teraz uwaznie co namazgram

czy ty kurwa myslisz ze my chcemy ci cos udowodnic? pff grubo sie mylisz, dla mnie jestes zmieszany z powietrzem, no chyba ze bedziesz mial pz to wpadne po ciebie Z CHLOPAKAMI a dlaczego nie sam?

- zawolasz szweda = zgon
- pojde sam zgarne trapa od 5noobcharow = ban = delete

pasuje ci argument?

i nic udowadniac niemusimy, przekonasz sie niebawem.. na swojej skorze, a reason juz mam przygotowany a wiec... papatki :)

Rafix17 15-02-2008 08:25

@ten pojeb azarin
Czy ty naprawde jestes jaki zryty? ;s Nie musisz mi wierzyc nie zalezy mi na tym, ale jak juz wspominalem mozesz sobie popatrzec na deda od nas u Anzay... swiezy jeszcze. A btw pytasz sebe czemu twierdzi ze jestes noobem, mowisz ze nie ma powodu... a ty masz powod zeby obrazac ab'team, nawet nie znasz pewnie polowy czlonkow jego. A to ze srasz przed asarem ze cie ubil (wg ciebie random pk to bylo) bo mu biles i blokales palka to nie jest powod zeby obrazac caly ab'team.

Tao16 15-02-2008 08:51

Yoshi nie jest naszym idolem bo mieszka w KARLIN ! zD Ale wy polacy z AB jestescie Cipy ja nie moge zal.pl.br.swe.biz.com.org.xxx.net jak mozna zabijac w 4-5. oł maj gad ! Wy solo nie umiecie zapic nikogo poniewaz jestescie nupami ! Tak nupami. Od tego oni sa od tego sa oni. A na wiosne wyjdziemy z budowa ! Tak z budowa Naszego Imperium Biosiasz ! Tak naszego !Bosiarz bedziemy niczym Romulus i REmus dla Rzymu ! Niczym Bushowie dla Ameryki niczym Kaczynscy dla Polski. Pokaszemy tym Ab timczykom gdzie ich miejsce ! <lol2> Poprostu juz nie umie. Jak patzre gdy 1-2 polakow 35~ lvl probuje zmenic losy Saphiry. Bosiarz mam pomysl i napsizemy do Nibza niech poprze nas swoja Siłą!!!!!!!

Seba'rivel 15-02-2008 09:30

@Azarin

SZat ap, nie wiesz do kogo mówisz;;;;; wciagałeś grzybky nosem czy mama dosypała ci baki do mleka dla smaku?;;;; co ty zrobiłeś panie bochjateże?;

Seba'rivel 15-02-2008 09:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tao16 (Post 1900492)
Yoshi nie jest naszym idolem bo mieszka w KARLIN ! zD Ale wy polacy z AB jestescie Cipy ja nie moge zal.pl.br.swe.biz.com.org.xxx.net jak mozna zabijac w 4-5. oł maj gad ! Wy solo nie umiecie zapic nikogo poniewaz jestescie nupami ! Tak nupami. Od tego oni sa od tego sa oni. A na wiosne wyjdziemy z budowa ! Tak z budowa Naszego Imperium Biosiasz ! Tak naszego !Bosiarz bedziemy niczym Romulus i REmus dla Rzymu ! Niczym Bushowie dla Ameryki niczym Kaczynscy dla Polski. Pokaszemy tym Ab timczykom gdzie ich miejsce ! <lol2> Poprostu juz nie umie. Jak patzre gdy 1-2 polakow 35~ lvl probuje zmenic losy Saphiry. Bosiarz mam pomysl i napsizemy do Nibza niech poprze nas swoja Siłą!!!!!!!

A powinien byc....
On jest mym idolem! a ja jestem jego;;;; haah;;;; to wy małe ludziki powinnniście nasz czcić!

Tao16 15-02-2008 16:02

Sebus chyba co we lbie Ci sie poprzestawialo. Wiem ta zmiana pogody i skoki ciśnienia, rozumiem

Seba'rivel 15-02-2008 16:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tao16 (Post 1900948)
Sebus chyba co we lbie Ci sie poprzestawialo. Wiem ta zmiana pogody i skoki ciśnienia, rozumiem

Tak troche xD wiesz brak tibji zmienia mentalność ludzką:) hrhr

Seba'rivel 15-02-2008 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azarin'or'iustitia (Post 1900380)
a na jakiej podstawie mówisz ze jestem noobem?, nie masz argumentów to mówisz "nie gadam z noobami, s*******aj" i kto t w takim razie jest noobem? ktos mysli inaczej niz ty to ma wy*******ac? zastanów sie....

pozatym mówicie ze tam kogos zabiliscie -.- wpisy juz znikly? to jak mma wam uwiezyc?, ja ubilem yoshiego 20 razy ale juz znikly wpisy, wezcie zal

Twoja postawa;;; bo jezeli to wielki nobz,auroth,czopek,famyly draczków nie smią nazwać yoshiego nabem a ty na niego wrzucasz to robis sie z ciebie cienkie sflustrowane dziecko, zaloże sie ze co tydzień jeździsz do torunia by spróbować cudnych pierniczków?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:10.