![]() |
@azarin
Zpektaklet, Anzay, Mort Soecer, Siliac, Lottarn... to tylko niektorzy co padli jak pkowali w ab, zreszta pewnie i tak poweisz ze to zmyslilem ale h*j ci w dupe. @Boss'iarz Kolo rozbrajsz mnie... jestes jak wiekszosc noobow z tego servera co jak ktos z h lvli go bije to odrazu wyskakuje z calego eq co ma i placze w depo ze ma hunta. zal mi cie nawet wstydzisz sie swojego nicku... hmm w sumie tez bym nie podal jakbym pierdo**l takie glupoty... troche wstyd ;s |
Cytuj:
|
poda ktos chociaz 1 nick jakiegos szweda który od was padl?
Zpektaklet- by asardus i cleer costam, oni mnie zabili bez powodu oni sa random pk i zabijaja wszystkich, zabili mojego kumpla bez powodu i mnie tak samo, stalem przd dp rozmawialem podszedl asardus z jakims 50+ms i z mort hurów naraz, takie hity ze padlem za 1 strzalem a reszta? lottarn to noob char siloca nooby, pozatym na tibia com nie pisze zaby którykolwiek z nich padl oprucz Zpektaklet co niczemu nie dowodzi bo cleer costam jest random pk |
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tytos heaven~ cos takiego stary wyjadacz No pejna ujebalem bo z czopkiem holduje jego fragza |
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
zadowolony?;; chciałes jedno masz jedno;;; hrhr
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@ azarin
Kilka postow up masz kilku swe ktorych ubil ab'team ( nie wszyscy sa szwedami jest tez tam polak, ale on tez nas huncil ;;) ofc nie sa to wszyscy ktorzy padli ale inni mieli 50~ lvlve wiec tak do nich nie przylozylem uwagi. |
Cytuj:
|
Ostatnio sprawdzam Abillities tibijczyków do spiewania
Umiecie spiewac? Nagrajcie sie na jakys dyktafon albo coś musze obczaic wasze lsniące głosy Tu macie text piosenky KOLOROWE KREDKY W PUDEŁECZKU NOSZE! KOLOROWE KREDKY BARDZO LUBIĄ MNIE!!!! (i tak 600 razy) |
omg i co jak byscie podali nobztrakta to mam uwiezyc? ale zal, jak wstukam jego nick to ma pisac kiled by xxx a nie takie pierdolenie ze ubiliscie, jak nie pisze -.-
Zpektaklet- by asardus i cleer costam, oni mnie zabili bez powodu oni sa random pk i zabijaja wszystkich, zabili mojego kumpla bez powodu i mnie tak samo, stalem przd dp rozmawialem podszedl asardus z jakims 50+ms i z mort hurów naraz, takie hity ze padlem za 1 strzalem a reszta? lottarn to noob char siloca nooby, pozatym na tibia com nie pisze zaby którykolwiek z nich padl oprucz Zpektaklet co niczemu nie dowodzi bo cleer costam jest random pk |
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I ken sej ju łan fing. Jeżeli juz chcesz grać inteligentnego i flamować ludzi, że nie piszą in correct way of ortografia, to naucz się, że "jest napisane" a nie "pisze" ty cycku jednorożca! A jak byś zobaczył film to byś wiedział, ze nobz w trapie zabił 2 10 i 8 lvlowe chary by dostac bana i nie paść. |
@azarin
Przy anzay pisze jeszcze ze go ubilismy bo dawno to nie bylo wiec mozesz sprawdzic. |
joszi na forum sie panoszi, sebarivel swe kazania glosi, vincento o itemy prosi az nagle noob glos podnosi "ab team to pekery, straszne z nich holery, nie dajcie sie zwiesc pozora, to sa cipy i sie boja", na to rzecz jasna ktos go pochlasta my go zlapiemy , mwalem trapniemy i loota z niego zdejmiemy!11111111111:cup::cup::cup::cup::cup::cup ::cup::cup::cup::cup:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
sorri joszi mialem tego niepisac ;/ ale seba wychodzi z ukrycia.. juz go niemusisz kryc!
|
Cytuj:
|
okej lognij w tibyie bo ja slyszalem ze w abv jest poczta polska, wiec niemoge ci wysloc ;s
|
Cytuj:
|
Całkowitym consensuem tego tematu jest to, że brakuje mi Oloriona który jako jedyny dotrzymywał mi kroku w flamingu:( skoro ja kofam joszjego a on powiedział, że jego tata powiedział , że Polaczky z majnlanda robią nalot na szwedów na farmie sama na rooku, to ja sie zaczynam ich troche bać:(
|
Yoshi mój ty przeterminowany yogurcie z pod lady, powiedz coś fajnego bo chyba rozjebaliśmy towarzystwo:(
|
ei sorry afk bylem a tak naprawde bylem na pladze ratuw w thais bo byla 5minut temu! zabilem z 10 ratow! :))):cup:
|
Cytuj:
a na jakiej podstawie mówisz ze jestem noobem?, nie masz argumentów to mówisz "nie gadam z noobami, s*******aj" i kto t w takim razie jest noobem? ktos mysli inaczej niz ty to ma wy*******ac? zastanów sie.... pozatym mówicie ze tam kogos zabiliscie -.- wpisy juz znikly? to jak mma wam uwiezyc?, ja ubilem yoshiego 20 razy ale juz znikly wpisy, wezcie zal |
@up
czytaj teraz uwaznie co namazgram czy ty kurwa myslisz ze my chcemy ci cos udowodnic? pff grubo sie mylisz, dla mnie jestes zmieszany z powietrzem, no chyba ze bedziesz mial pz to wpadne po ciebie Z CHLOPAKAMI a dlaczego nie sam? - zawolasz szweda = zgon - pojde sam zgarne trapa od 5noobcharow = ban = delete pasuje ci argument? i nic udowadniac niemusimy, przekonasz sie niebawem.. na swojej skorze, a reason juz mam przygotowany a wiec... papatki :) |
@ten pojeb azarin
Czy ty naprawde jestes jaki zryty? ;s Nie musisz mi wierzyc nie zalezy mi na tym, ale jak juz wspominalem mozesz sobie popatrzec na deda od nas u Anzay... swiezy jeszcze. A btw pytasz sebe czemu twierdzi ze jestes noobem, mowisz ze nie ma powodu... a ty masz powod zeby obrazac ab'team, nawet nie znasz pewnie polowy czlonkow jego. A to ze srasz przed asarem ze cie ubil (wg ciebie random pk to bylo) bo mu biles i blokales palka to nie jest powod zeby obrazac caly ab'team. |
Yoshi nie jest naszym idolem bo mieszka w KARLIN ! zD Ale wy polacy z AB jestescie Cipy ja nie moge zal.pl.br.swe.biz.com.org.xxx.net jak mozna zabijac w 4-5. oł maj gad ! Wy solo nie umiecie zapic nikogo poniewaz jestescie nupami ! Tak nupami. Od tego oni sa od tego sa oni. A na wiosne wyjdziemy z budowa ! Tak z budowa Naszego Imperium Biosiasz ! Tak naszego !Bosiarz bedziemy niczym Romulus i REmus dla Rzymu ! Niczym Bushowie dla Ameryki niczym Kaczynscy dla Polski. Pokaszemy tym Ab timczykom gdzie ich miejsce ! <lol2> Poprostu juz nie umie. Jak patzre gdy 1-2 polakow 35~ lvl probuje zmenic losy Saphiry. Bosiarz mam pomysl i napsizemy do Nibza niech poprze nas swoja Siłą!!!!!!!
|
@Azarin
SZat ap, nie wiesz do kogo mówisz;;;;; wciagałeś grzybky nosem czy mama dosypała ci baki do mleka dla smaku?;;;; co ty zrobiłeś panie bochjateże?; |
Cytuj:
On jest mym idolem! a ja jestem jego;;;; haah;;;; to wy małe ludziki powinnniście nasz czcić! |
Sebus chyba co we lbie Ci sie poprzestawialo. Wiem ta zmiana pogody i skoki ciśnienia, rozumiem
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:10. |