Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Sucide Boys - Dark Purples Faster Turtles (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=143891)

Poll 18-08-2007 01:09

Krzysiu nie chce odzyskać,ale chcę żeby ta osoba zachowała:),albo dała jakiejś osobie bez aola,żebym miał możliwośc odzyskania go.

Xefuron 18-08-2007 01:36

Krecil ktos z Was film Lamu ?

Legionista1916 18-08-2007 01:37

Początek byl naprawde dobry alunir i luki mieli kilka razy gorąco nad carlin niestety potem wyszlo jak wyszlo. Według mnie wojna nie bedzie tak krótka jak poprzednie i w miare zgłębiania sie wojny siły się wyrównają i może być naprawde ciekawie. Życze miłej zabawy następnym razem. ;)

btw. ignorujcie tego idiote smokuu czy jak mu tam.

Poll 18-08-2007 01:38

koło carlin mamy film,ale dalej co w hg się biliśmy nie.nie mówcie że nikt tego nie ma nagranego,lol...bo jak nie ma filmu to zjebaliśmy wszyscy.xD..i jedna i druga strona;p

Koszyk 18-08-2007 01:40

Hmm jesli nie ma tego nikt nagranego to lipa... podobno piekna akcja... z obu stron... SB piekna obrona, DPFT piekny atak

Xefuron 18-08-2007 01:43

My filmiku nie maamy niestety =/ Szkoda, bo to naprawde jedna z najpiekniejszych akcji jakie widzialem na Tibii.

Slyszalem, ze Arcash krecil i Achmed.

Gagan 18-08-2007 02:16

fajnie jest wbic 100lvl i wejsc do wojny

jacke 18-08-2007 02:28

ja nie krecilem, uslyszalem ze mass to lognalem i sie dowiedzialem dopiero co jest grane :] pozniej juz nie bylo okazji przelogowac... zreszta nie mam nawyku nagrywac

Hellraiser 18-08-2007 02:33

Może ktoś bardziej przybliżyć oficjalny wynik wojny, bo sądze że to oscyluje w wyniku 20-2 lecz chce być pewny.

I jeszcze jedno z łaski swojej, czy w SB jest więcej "Sverigańskich" membersów, czy w ogóle to są :swe:. Bądź w ogóle się myle?

Carlito7 18-08-2007 02:42

<10znakow>

Eizix 18-08-2007 04:10

w sb nie ma zadnego szweda lol xD to sami polacy/hiszpanie

jacke 18-08-2007 07:24

z wyjatkiem jednego ktory pozycza chara szwedowi na walki ;)

Picinhoxs 18-08-2007 09:51

Poll filmik bedzie na YouTobe (prosił bym ;p) ?

Ja tam noob charem cos chcialem krecic ale 4 razy mnie dedli 15levelovcy

Ciacho1920 18-08-2007 14:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Legionista1916 (Post 1609025)
Początek byl naprawde dobry alunir i luki mieli kilka razy gorąco nad carlin niestety potem wyszlo jak wyszlo. Według mnie wojna nie bedzie tak krótka jak poprzednie i w miare zgłębiania sie wojny siły się wyrównają i może być naprawde ciekawie. Życze miłej zabawy następnym razem. ;)

btw. ignorujcie tego idiote smokuu czy jak mu tam.

Kazda wojna (beach i ttt) mogla byc dluga, ale to jest brak przygotowania przed wojna... polowa ludzi z esp kasy niemiala. Niewiem jak to wyglada teraz.

Poll 18-08-2007 15:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciacho1920 (Post 1609575)
Kazda wojna (beach i ttt) mogla byc dluga, ale to jest brak przygotowania przed wojna... polowa ludzi z esp kasy niemiala. Niewiem jak to wyglada teraz.

tym razem mamy kasę;)

jacke 18-08-2007 15:12

macie kase... hm sheriff i trivez bez blessow poszli ;d

Poll 18-08-2007 17:05

nie moja wina,mam ponad 5kk przeznaczone na wojnę z dpft,więc się ne martwcie stać nas na jeszcze długą walkę.

jacke 18-08-2007 17:11

to czemu twoi ludzie bez blessow biegaja? :)

Poll 18-08-2007 17:13

jezu sheriff nie mówił że nie ma blessów,nie jestem jego ojcem żebym wiedział że nie ma-_-'
każdy kto mówił że nie miał kasy dostał,kapujesz?czy się będziesz dalej czepiał szczegółów?

notop 18-08-2007 17:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartholomew (Post 1608590)
''Banda baranow ktorej przewodzi lew jest silniejsza od bandy lwow prowadzonej przez barana. ''

banda idiotow prowadzona przez idiote zawsze bedzie stadem debili......

bez obrazy ofc;) nietyczy sie nikogo

@poll
jaka wojna...to raczej zabawa
@valdarnok

masz racje niebedzie tak krotka bedzie dlozsza ... o 1 dzien

ale wogole niegralem do dzis wiec neiwiem co sie dzialo tylko slyszalem ze sie poskladalo sb.zastanawiam sie kto w sb dowodzi..lindlay czy eizix...bo poll az taki noob niejest;)

Dazah 18-08-2007 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 1609849)
banda idiotow prowadzona przez idiote zawsze bedzie stadem debili......

bez obrazy ofc;) nietyczy sie nikogo

@poll
jaka wojna...to raczej zabawa
@valdarnok

masz racje niebedzie tak krotka bedzie dlozsza ... o 1 dzien

ale wogole niegralem do dzis wiec neiwiem co sie dzialo tylko slyszalem ze sie poskladalo sb.zastanawiam sie kto w sb dowodzi..lindlay czy eizix...bo poll az taki noob niejest;)

Skoro masz 27 lat to albo zapomniałeś jak cie w szkole uczyli ortografii albo tam ani razu nie byłeś.

Eizix 18-08-2007 19:42

sua moze i jestem idiota w twoich oczach ale przynajmniej bede walczyl z przyjaciolmi az do konca a nie sie wyplacal tak jak ty a potem asslickowal, a na koncu dolaczal do wroga

Wiatrak 18-08-2007 20:12

nie zebym czepial sie szczegolow ale porownu... porownó... patrzac na turtle z czasow wojny z ez a teraz to mozna by wam dac tytul dpft a reszcie(czyli aktualnemu dpft) jakas nowa nazwe, bo jakby nie patrzec to fosfik i spolka zalozyli dpft a ze od niej odeszli i liczyli na jej rozpad no to juz druga sprawa

Eizix 18-08-2007 20:51

wiatrak to jest ogolnie zal w tym momencie co sie dzieje na arcanii ;p ex-ez w dpft a real turtle vs dpft xD bo real turtli w dzisiejszym dpft na palcach jednej reki zliczysz..

Amirez 18-08-2007 20:56

Up@

I tu masz 100 % racji to juz nie to samo DPFT

Możecie mówić, co chcecie, Ale Luki to dobry lider i tak na pewno jest lepiej teraz niż wy byście rządzili

A ze od czasu do czasu jest pa. Powiedzmy sobie szczerze, kto z nas by tego nie robił jak by był na ich miejscu ( i opowieści ze nie możecie sobie darować i włożyć miedzy bajki)

Smokuu 18-08-2007 20:58

Jednym z baranow wczorajszej bitwy byl Arcash ktory dal X-loga w trapie.

zabawne

@up co to ma do rzeczy czy jest sa teraz ex membersi w Dpft czy nie , czasy sie zmieniaja, nic na to nie poradzisz , a ze jak jest to trudno i nie wal smutow, arcash tez byl w dpft kazal mu ktos wylazic? nie/

notop 18-08-2007 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eizix (Post 1610002)
sua moze i jestem idiota w twoich oczach ale przynajmniej bede walczyl z przyjaciolmi az do konca a nie sie wyplacal tak jak ty a potem asslickowal, a na koncu dolaczal do wroga

ja neiwyzywalem nikogo po to dodalem ps.

a co do wyplacania sie...fajnie jest miec przyjaciol w tibi...znajdz se dziewczyne lepiej

ps. ciekawe kiedy ktos kogos orypie jak zawsze,moze jakis esp polaczka od was czy na odwrot..

gigoro 18-08-2007 22:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1610129)

zabawne

@up co to ma do rzeczy czy jest sa teraz ex membersi w Dpft czy nie , czasy sie zmieniaja, nic na to nie poradzisz , a ze jak jest to trudno i nie wal smutow, arcash tez byl w dpft kazal mu ktos wylazic? nie/

Szczerze mowiac zrobilbym to samo, bo w sumie i tak nie mieli szans na przezycie, a takto byly szanse ze go kicknie. Intencje dobre, gorzej ze szczesciem.

Eizix 18-08-2007 22:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 1610150)
znajdz se dziewczyne lepiej

rofl

xD

kocham stary twoje teksty ;D

a co do arcasha i jego niby x loga w trapie to nie wiem o co ci chodzi, high levele trzymaly sie do ostatniego uha i sd wiec skoncz bo podejrzewam ze cie tam nawet nie bylo tylko wiesz z opowiesci ;p

Smokuu 18-08-2007 22:19

@up dokladnie

Koszyk 18-08-2007 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1610129)

Kto Ci takie bajki wciska? :o

Thornak 18-08-2007 22:58

Mam nadzije, że wygra SB. Jednak PA i RK było,i będzie, bez względu czy będą to robic Turtle czy inna gildia. Moim zdaniem gdy DPFT przegra, na servie zapanuje chaos, wojna za wojną( tak jak to się dzieję na innych servach gdzie nie ma jednoznacznie dominującej gildi). Obecnie przyjęta taktyka Dpft dotycząca mordowania niezrzeszonych graczy z wysokim levelm, przyspoży im tylko wrogów.Btw na samym początku wojny Dpft zabilo 2 moich rl frendow, teraz wielu graczy od nich z miasta zastanawia sie czy nie przystąpic do wojny ( sporo graczy z wysokim levelm biliskim 100). Dlatego nadeszedł czas na zmiany w dominacjii Dpft.
btw dlaczego my polacy nie możemy życ w zgodzie i pokoju jak np Szwedzi. Tylko mordujemy jedne drugiego, okradamy sie, i nie pomagamy innym.

"Rewolucja pożera swoje dzieci"

Thuygioshok 18-08-2007 23:31

#ap
Bo w tej grze o to chodzi ;d
Chłopaki z SB wczoraj popadali, ale za to jaki mieli fun :>

Nie oszukujmy się chciałbym, aby wygrał Lamus bo ma dobre reasony, ale w praktyce nie macie szans...

Koszyk 18-08-2007 23:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thuygioshok (Post 1610407)
#ap
Bo w tej grze o to chodzi ;d
Chłopaki z SB wczoraj popadali, ale za to jaki mieli fun :>

Nie oszukujmy się chciałbym, aby wygrał Lamus bo ma dobre reasony, ale w praktyce nie macie szans...

Podobno padli w wielkim stylu...

Thornak 18-08-2007 23:49

w tibii nie chodzi o ciągłe mordowanie rodaków : D wojny rozumiem lae nie random killing bez powodu. Lamu ma dobre powody rozpoczęcia wojny.
Jeżeli nie oni wygraja to następni :P

gienkos 19-08-2007 00:17

A Sua jak zawsze " Internetowy napinacz " a jak przyjdzie co do czego to nie ma internetu albo ma lagi albo cos innego :baby:

Eizix 19-08-2007 00:23

nie no spoko osrajmy teksty forumowych kozakow jak smokuu i pogadajmy o wojnie, a nie kto pro a kto noob lub zalosny itp, itd.

plan ogolnie wczoraj byl dobry ale nie mielismy wystarczajacej sily sd zeby zdjac kayetana i sai mona broniacych lukiego w hg i calej reszty, no i skonczylo sie tak, ze silver flame + kilku dpft zaszlo nas od tylu.. i wszyscy padlismy. :D ale adrenalinka byla zajebista, no i ten klimat... eh. xD wiekszosc z nas mogla dac loga przez ponad 40 min ale jak sie bijemy to do konca.. ;)

blessiki juz wiekszosc ma wiec jestesmy redi for ekszyn, stej tjuned! xD

Iomer Thunderblade 19-08-2007 00:28

poliz stopy, eizix

notop 19-08-2007 00:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gienkos (Post 1610520)
A Sua jak zawsze " Internetowy napinacz " a jak przyjdzie co do czego to nie ma internetu albo ma lagi albo cos innego :baby:

3 raz sie powtarzasz z tym tanim jak ty txt w tym temacie.niesadzisz ze ejstes...zalosny juz??

a co do arcasha ja ,sadze ze byl tak zaskoczony ze...wylaczyl monitor ze strachu(j/k ofc)

Cienki-Bolek 19-08-2007 01:34

O boze ale mega zart! Ha Ha Ha normalnie idzie sie ze smiechu posrac<ironia>
Sua~ masz tyle lat a dalej z ciebie taki duren czy tylko udajesz?
W wojnie przestoj ;/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:30.