![]() |
Kiedyś w "Dzienniku Zachodnim" był taki dowcip:
Pewnego dnia, Jaś wybrał się ze swoim tatą na spacer do parku. Nagle Jasio zauważył jeżyka. Zwierzątko trzęsło się z zimna, wyglądało mizernie, więc Jasiu namówił tatę, żeby wzięli jeżyka do domu. Jaś opiekował się troskliwie zwierzakiem, poił go mlekiem, karmił pędrakami, a jeżyk okazywał swą wdzięczność cichym mruczeniem. Jednak pewnego dnia jeżykowi urosły rogi, potem skrzydełka, aż w końcu zwierzątko wyleciało przez otwarte okno. Wtedy stało się jasne, że Jaś nie przyniósł do domu jeżyka, tylko jakieś h*j wie co! Ja normalnie padłam! :D:D:D |
omader
czym sie rużni wielbład jednogarbny od dwógarbnego?
tym, ze to co dwógarbny ma na grzbiecie to "Omader"(wielblad jednogarbny) ma w dupie :D |
Cytuj:
|
Na plaży podchodzi pedał do ratownika i pyta się:
- jaka dziś woda? Ratownik odpowiada: - Chujowa Pedał: - to skacze na dupę ^ kurwa leże !!! ;p |
przychodzi Bruce Lee do lekarza a lekarz:
-co panu dolega? Bruce: -nic przecież ja nie choruję! <muahahaha> Przychodzi lekarz do Bruca Lee, a Bruce: -czego tu? Lekarz: -nic, przecież pan nie choruje! |
To jeszcze z zamierzchłych czasów, kiedy w modzie był Chuck Norris:
-Babciu, coś ty taka niewyraźna? -Dostałam kopniaka z półobrotu. |
Mamy trzy typy ludzi. Pierwszy to czlowiek, drugi taboret, a trzeciego nie ma.
Czym sie rozni pies od kota? Pies to pies wiec duzej roznicy nie ma... Wiecie jak sie nazywa czlowiek ,ktory przetapia wode na parapecie? Spierd*lac nie powiem. |
@Smerf.Secura
Dlaczego? |
Nie chce mi się przeglądać trzynastu stron tematu, ale mam nadzieję, że poniższego dowcipu jeszcze nie było. Mimo iż jest absurdalny, pamiętam, że płakałem ze śmiechu, kiedy pierwszy raz go przeczytałem ;].
Cytuj:
|
Idą dwie kupy ulicą. Jedna mówi:
- Jak masz na imię? - Sraczka. - To bardzo rzadkie imię. :cup: |
Przychodzi lekarz do lekarza a lekarz też doktor.
Kobieta myjąca okna <lol17> |
`Masz problem ?
Zadzwoń ! Nie masz telefonu ? Masz problem.` -Kamil'ek- |
Zagadka : ( Tez glupia :p )
Co to jest ? Chodzi po ścianie i stuka ? Mucha z nogą w bandarzu <<< White colour |
Cytuj:
|
Mama wpada do pokojó a tam syn siedźi i gra w bibie.
Mama kryczy ócz śe. Nado syn odkżykuje samamam śę ócz. Next żąrd:P myszka mi nie działa :) |
Cytuj:
|
Dziadek zabiera wnuczka na wycieczckę po Europie. Najpierw odwiedzają Paryż. Wnuczek pyta się dziadka:
- Dziadku co to jest, takie wysokie i ładne? - To wieża Eiffla (nie wiem czy to dobrze napisałem ;p) wnuczku. I dziadek pogłaskał wnuczka po głowie. Piękna budowla i symbol Paryża. Następnie odwiedzają Rzym. Wnuczek pyta się: - A to co takie wielkie i stare? - To Koloseum. Zbudowali ją starożytni Rzymianie. Tu walczyli gladiatorzy. I znów dziadek pogłaskał wnuczka po główce. Następnie odwiedzili jakieś okropne, pełne zniszczonych budowli, zaniedbane i śmierdzące miejsce. Wnuczek wyraźnie obrzydzony otoczeniem pyta się dziadka; - A co to za straszne miejsce? - To Czarnobyl. Dziadek uśmiechnął się i pogłaskał wnuczka po drugiej główcę... tHe EnD :baby: |
Jak się nazywa obszar pomiędzy penisem a odbytem?
"Nito" nito pyta, nito dupa. WHITE COLOUR. |
Najgłupszy żart... To pojęcie względne, jeden nie zrozumie intencji żartu i uzna go za durny, a inny zrozumie i go to rozśmieszy...
Twoja stara szyje pizze - jeden będzie się śmiał bo po kimś "pojechałem", a drugi się roześmieje bo uzna mnie za idiotę, ponieważ coś takiego mówie, a jeszcze inny co mnie zna się rozśmieje bo uzna to za "pojechanie" po ludziach którzy są na tyle inteligentni by puszczać takie teksty.... |
Dwóch niepełnosprawnych umysłowo w specjalnym zakładzie dostało po kotku. Nie wiedzieli jak je rozróżnić, więc jeden jednemu odciął jedną nóżke. Niestety temu drugiemu też się spodobało i też odciął swojemu kotu nóżkę. Więc pierwszy odciął drugą nóżke, lecz drugiemu znowu się spodobało. No i gdy nie było już nic do odcinania, obydwaj siedzieli i zastanawiali się jak rozróżnić swoje kotki. Nagle jeden zaproponował:" To może... ja wezme czarnego, a ty białego?"
|
Międzynarodowa wycieczka ogląda piękny wodospad. Słychać okrzyki podziwu:
- Oh my God! It's wonderful! - Oh mein Gott! Das ist wunderbar! - Gospodin! Eta priekriasna! - O kuurwa! Ja pierdoooolę! Well, może nie najgłupszy. Ale niech już będzie. @down: nie. Zasłyszałem od koleżanki. |
@Up : Wziołeś to z kabaretonu ? :D
@Topic : No rzeczywiście z tematu sie robi śmietnik ^^ |
Przychodzi Jasio do mamy i se poszedł.
Muahaha. |
Przychodzi stonoga do szewca ,a szewc: nawet mnie nie w*****aj
Ala ma kota a sierotka Marysia Dwóch jąkałów założyło się który szybciej kupi fajki. Pierwszy podbija do kiosku. -Popopoprosze Sososobiebieskie. Kioskarka dała mu szlugi i wraca zadowolony.Drugi tylko się uśmiechnął i podchodzi do kiosku: -Cacaro! -W miękim czy w twardym? -Tyty kurwo! |
Siała baba mak... i dostała 10 lat
|
Cytuj:
|
Leci mucha... i nadlatuje druga mucha...........
Koniec kawału. 8o |
Idzie adam do króla i biadoli, że mu owce ukradli. Na to król:
-kto to zrobił? -nikt buehehe Organista podchodzi do pianisty i pyta: -ile pan robi już w swym fachu? -a czy ja wyglądam na inżyniera brachu? |
Idzie moja mama , a w lustrze odziwo moja mama ! No so ty szartujesz
|
Z tąd do krakowa to dopiero kawał ;d
Przychodzi baba do lekarza z parówką w dupie, a lekarz pyta -Co pani jest? A Baba odpowiada... -HotDog xD Przychodzi baba do lekarza z zabą na ramienieniu a lekarz sie pyta -Co pani jest? A Zaba odpowiada -Cos mi sie do dupy przykleiło lol xd "Król Waza wzioł swój miecz i z niego strzelił" <--- dowciap mojego kzuyna lolz ;x |
Co to jest? Białe, jest w każdym domu i jeśli to zjesz - możesz umrzeć?
>>> Lodówka, oczywiście <<< Muahahahaha :-D |
Nie wiem czy było..
Otwiera babcia chlebak, a tam bułki ;o |
Czarny humor Microsoftu:
Czym się różni Windows od Linuxa? Niczym, za żadne z nich się nie płaci... |
co to jest miłość?
miłość jest to światło życia a co to jest małżeństwo? małżeństwo jest to rachunek za światło. |
Mucha.rucha.mucha.rucha.mucha.rucha.karalucha.
|
Najlepszy kawał świata!! sam wymyślałem. pisałem 5 minut! hueheue
Siedzą sobie Tomek, Piotrek, Andrzej, Paweł, Adam, Adrian, Antoni, Kuba, Łukasz, Dorian, Bartek, Krystian, Sławek, Mariusz, Marcin, Michał, Karol, Krzysiek i Franek na ławce.
Przychodzi Jasiu I mówi do Tomka cześć, a on mu odpowiedział. Mówi do Piotrka cześć, a on mu odpowiedział. Mówi do Andrzeja cześć,a on mu odpowiedział. Mówi do Pawła cześc,a on mu odpowiedział. Mówi do Adama cześc, a on mu odpowiedział. Mówi do Adriana cześć,a on mu odpowiedział. Mówi do Antoniego cześć,a on mu odpowiedział. Mówi do Kuby cześc,a on mu odpowiedział. Mówi do Łukasza cześć ,a on mu odpowiedział. Mówi do Doriana cześć, a on mu odpowiedział. Mówi do Bartka cześć , a on mu odpowiedział. Mówi do Krystiana cześć, a on mu odpowiedział. Mówi do Sławka cześć,a on mu odpowiedział. Mówi do Mariusza cześć, a on mu odpowiedział. Mówi do Marcina cześć, a on mu odpowiedział. Mówi do Michała cześc,a on mu odpowiedział. Mówi do Karola cześc,a on mu odpowiedział. Mówi do Krzyśka cześć, a on mu odpowiedział. Mówi do Franka cześc, a on mu NIE odpowiedział bo go nie lubi. |
kawau
Wchodzi facet do windy, patrzy a tam schody. I mówi: po co mi ten kaloryfer, skoro dzisiaj nie myję zębów?
Przychodzi facet na pocztę, a tam choinka. Mam dwa garnitury. Jeden elegancki, a drugi garnitur. |
Chińczyk do europejczyka.
Są dwie rzeczy których nienawidzę : - rasistów i murzynów! Szedł facet koło kranu i go olali. Szedł facet koło szczoty i go przeczyściło. Kupił facet scyzoryk i uciął dyskusję. |
Jasio pyta się taty.
-Tato, mnie i siostrzyczkę to bocian przyniósł? -Tak, synku. -Tato, mama taka laska a ty się za bocianicami uganiasz ... Co ma młoda kobieta pomiędzy piersiami? Łańcuszek. A stara kobieta co ma? Pę/empek. Nie wiem jak to sie pisze. |
Superwacek?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:54. |