![]() |
@up
chłopcze uspokój sie trochę bo to sie może dla kogoś złe skończyć... |
Cytuj:
|
to jak ja jestem dziecko , to tu majac 15 lat kim jetses?
|
nie odpisuje juz bo mi was zal
|
Udało sie cracknąć , lecz innym sposobem niż Rzotka :p
Kiedy robimy jakąś akcje ? ;> |
Ja pojde 20+ drutem, bije lvl caly czas wiec moze bedzie z 30.
|
WaŻne ! ! !
NO chłopcy jebiemy brazoli :]
mam 27 sorca 28 mlvl. Kupuje sd i jedziemy. Mam propozycje all kto chce huncić brUD niech będzie 04.11.07 czyli w niedziele o godzinie 13.00 w banku w venore. Nie moge patrzeć na to jak sie na to napalacie i sie podniecacie a nic nie robicie. To jak?? pisać kto idzie i żadnych podtematów typu: ty jesteś noob nie potzrebujemy ciebie czy pojeba*ło cie kto pójdzie. Kto nie idzie niech nie pisze nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!X( |
aha akcje i hunt ustalamy na miejscu. Może nie pójdziemy huncić wtęczas ale obgadamy różen techniki i propozycje wszystkich.
lepiej poczekać jeszcze tydzień i dobrze plan opracować bo i tak ten temat jest już bardzo długo i chuj*a robicie. a tak to może uda nam sie zajeba*ć troche brUDU! |
@up
Cracknij sobie najpierw NG i dopiero pisz chyba że już masz ;p. |
Po 1, niech każdy Cracknie NG.
Po 2, potrzeba zapewnienia że ktoś idzie a nie raz napisał w temacie for fun. Po 3, potrzeba lidera. |
Po 4. Potrzeba mi poradnik ;(
winhex 12.5 mam:cup: PLX @Rzot daj mi w końcu te passy tiki na gg |
@omo & doskonaly & peter
wieczorem zalukajcie pw bo bedzie poradnik jak ng cracknac.. wyslalbym teraz ale mi gorti napisal na gg ze ponoc mam tam jakis blad w jednej cyferce w kodzie.. humm no nie wiem bo druid poloni tym poradnikiem cracknal ng :p wiec musze sie upewnic czy jest bug czy nie, wiec tak wieczorem bedzie. mam nadzieje ze sie udadza akcje i padnie troche br :cup: i proponuje zrobic jakas gildie np 'Say no to racism' (take jest haslo w fifie'08 :D) ale to dopiero po kilku akcjach zeby nie wiedzieli co i jak i dali sie zlapac w pulapke :) |
ok a kiedy pierwsza akcja mniej wiecej? tez mam nadzieje sie paru padnie :)
|
Może też z wami pójdę, jakiś uhmaker się znajdzie :p
|
Czy knight mógłby się z wami zabrać? :]
|
@up
A od kiedy knight wali z sd? Przecież tu chodzi o sd combo... |
Ale to zawsze bylaby jakaś pomoc...
|
ty możesz pójść na wszelki wypadek jako bloker i nie będziesz skula włanczał :p
Ale wszystko sie okaże bądzcie wszyscy tak jak mówiłem wcześniej |
Hmmm , właśnie sobie przypomnialem ze ja mam 25 sorca na silverze , więc chętnie się zabiore nim :]
|
a goritego nie bylo/nie odpisal na gg wiec nie wiem jaki jest bug :< poradnik bedzie jutro :) tak mysle..
|
Silvera schodzi na psy. Polak zabija Polaka. Ehh...co za czasy :/
|
Cytuj:
|
Sry double ;<
|
Cytuj:
Nie wiem czy to robi różnice , u mnie robiło. Rzotek : Slawomir T Kordialik 000016-YNCHXM-D99JAW-BFV18Y-PG4XBG-W22TD7-ZQHE6J-97VYZX-42QGQY-KP4TGQ Gorti : Slawomir T Kordjalik 000016-YNCHXM-D99JAW-BFV18Y-PG4XBG-W22TD7-ZQHE6J-97VYZX-42QGQY-KP4TGQ Pierwszy kod nie działa , natomiast 2 działa xD Pozdro @Btw... Rzotek Nie dawaj każdemu tego bota , i tak pewnie połowa z nich nie pójdzie albo coś spierdoli bo nie będzie umiało ustawić bota albo cokolwiek innego. Wd. mnie należałoby zrobić pierw team i wtedy dawać ng. |
Cytuj:
|
Jesli moge chcę iśc z wami :P 34 drut 36 mlvl Lord Hurin Druid.Jakbyście potrzebowali Knighta.... To Wizatlor Elarmis 71 ek:]
|
No to kiedy na jakas akcje bysmy poszli? ;D Ekipe na nowo zebrac i noob charami mozna isc.. ;D I jeszcze trzeba jakiegos lidera, ktory ma dobre pvp zeby sie all jemu w pewnym stopniu 'podporzadkowali' (zeby nie bylo takich sytuacji ze 30 osob mowi ze idziemy, a kazdy chce w inne miejsce -.-).
Do napisania tego posta zainsiporowal mnie film (wziety z forum tibia.pl), jak lowl-lvle daja sobie rade z ~90 lvlami ;D Tj: http://rapidshare.de/files/38069868/aaaaaaaaas.rec.html rehost: http://www.chomikuj.pl/Chomik.aspx?i...=4&fid=1737719 link do tematu: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=157674 . |
Cytuj:
|
Potszebuje Ekipy...
Ja mam 39 Sorca Ale zchakowano mi konto I mam zchakowane na max I Robie Nową Postac:(;(
|
Potszebuje ekipy...
2 Rozdial to bendzie na knighta a na knightem mam 29 lvl ale skile 61/60 Wale Sword;)
|
Cytuj:
co ty na tjo ????? (Nie przyjmujemy dzieci..) |
ja pojde ek(68) powiedzcie kiedy
edit: to robicie jakas nowa liste? bo tamta jest raczej nie aktualna. |
Nie wiem może i ten temat jest już nie ważny i może teraz będę bawił się w górnika... No, ale napiszę. No to więc tak:
Bardzo zainteresował mnie ten temat tak jak inne tematy z związane z tym. Jeżeli chcecie Pkować Brazioli no to was popieram ;] Ale proponuję zrobić jakąś stronkę internetową oraz jakieś forum. Myślę, że dzięki temu osoby, które chcą przyłączyć się do akcji będą miały łatwiejszy kontakt z innymi osobami... PS: Ja osobiście stronki www umiem zrobić (ale nie takie wspaniałe) np.: www.testowas.w8w.pl :), a forum też umiem robić, bo to chyba każdy potrafi robić... Pozdro :) |
xd to jest wlasnie taka stornka gdzie mozesz sie o wszystkim dowiedziec:)
|
Ale ta stronka testowas.w8w.pl no to moja taka testowa stronka... Chciałem wam pokazać jakie takie sobie stronki robie ;)
|
spox ;p ale skoro tu zagląda malo ludzi, a to popularne forum;p wiec na twoja stronke nie wiem czy ktos wogule zajrzy;p
edit; mozesz spotkac sie z krytyka niektorych uzytkownikow tego forum xd wiec sie zastanow, oni lubia duzo krytykowac, bo wkonu wszystko wiedza xd |
hyh...
html sux, nie lepiej zrobić stronke w cms (system zarzadzania trescia) Dzieciak by to opanował... A bardzo dobrą strone można tak zrobić spójrz strona mojego klanu w cs: www.deathstylers.yoyo.pl btw, W download zamiesciłem cs 1.6 jak ktos chce sobie pograc to polecam sciągnać xDD Kiedyś sie bawiłem w html, za dużo roboty chcesz coś zmienić na stronce to musisz to na kompie zrobić potem przez FTP przesłać (Strata czasu...) ;P edit: @down hehe, nielegalne? Pierwsze slysze xDD, cms to tez php xDDDD |
Udostepniasz nielegalne oprogramowanie !!!!11! hunted :(
html to podstawa jesli chce sie cos dalej robic :D php c++ i te sprawy |
@girni
daj gadu to pogramy w csa razem xD |
ej i ze mna tez ;D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:51. |