![]() |
kontrmasslog
|
Nikt tu nie napisał jeszcze wszystkich fragów z wczoraj, więc ja się skusze ;> :
Gafistergo Faberman Nov 07 2007, 22:45:26 CET Killed at Level 129 by Lord Ascrim and by Xolorian Og'Thun Nov 07 2007, 22:42:28 CET Killed at Level 121 by Moothonost Joim Hagane Nov 07 2007, 22:52:14 CET Killed at Level 101 by Mesmeroo and by Veritas Altus |
Chciałbym, żeby ktoś z DIE odpowiedział mi na 1 pytanie.Dlaczego A***x (najwiekszy przydupas szwedów w czasach kiedy to oni panowali) jest teraz w DIE.3(?) Miesiące temu spamował w venore o Nonixie, Tetro, Xolo itd. jakimi nie są chujami, PAowcami...Gdy to Polacy najprawdopodobniej wygrają wojne to A***x...Dochodzi do nich!
Edit-/ Ma ktoś filmik jak Abo uciekł kiedyś z trapa z warlocków, jak moothonost z herineyem go bili? |
O ile mnie pamiec nie myli to chyba go Mooth z Luca inviss bili ale moge tez sie mylic bo to dosc dawno bylo.
P.S jak znajde to zapodam ci link ; ) |
tez gdzies to mam tylko mi powiedz z jakiej to tibii byl filmik
|
Nie pamiętam właśnie z jakiej tibi to było. Możliwe, że to był luca invis.
Dementiev szukaj :p proszę Cię. |
|
dziekuję bardzio!
|
Gram na Kyra od niedawna,jakies 2 miesiace i co do jednego jestem pewien. Bedzie rozlam w D.i.e., z racji tego ze czlonkowie gildii nie szanuja sie na wzajem,zabijaja swoich rl etc. Wtedy wiadomo co bedzie,jedna strona pl dolaczy do swe i pozostali sa przegrani. A wiec zrób Xolorian wszystko co mozesz, aby trzymac spokoj w gildii,bo glupi nie jestes. Mam jakis 5-6 rli w d.i.e. i wiem,ze niejednokrotnie nie byli wstanie mi pomoc,tylko dlatego ze "kumple" z gildii go nie szanuja. Planuje dojsc do wara soon,wspolnie z cala swoja gildia i pójde tam gdzie beda mnie szanowac.Po tylu przegranych servach na ktorych gralismy,chcialbym aby ten byl moim ostatnim. Powodzenia na openkach/sneak atakach w bierzacej wojnie.
Hejze |
Dajmy na to że swe nie było by już na tym serwerze i rządziło by D.I.E to i tak prędzej czy później nastąpi rozłam, nawet w najbardziej zgranej i szanującej się ekipie. Tak wieć najpierw niech wyjebią swe i zenka a później mogą się dzielić :P
|
Wez se ten avatar odpusc w końcu ;dddd
Złe wspomnienia powracaja :|||| |
Czekaj, zaraz znajde filmik z Abo i będzie nowy :D
|
Azvez.....
21:34 Drutan [19]: DZIS KURWA 11 LISTOPADA DOJEBAC SZWEDOM |
Cytuj:
ImPoNuJaCe |
farsidy............
|
fajna dupa agnes
|
Byla wczoraj openka?
|
Cytuj:
|
;<
Trzeba czekac na ruch żydów... Bo open kiedy z D.i.e jest wiecej online niz ludzi w LN to nie widzi im sie taki układ ;<
|
Cytuj:
Znasz ich, że ich tak wyzywasz? Ale pewnie zaraz na rodziców będziesz wieżdzał co? To, że Cię kiedyś zabili to nie znaczy, że musisz po nich jechać.Trochę szacunku... |
Cytuj:
Po 1 nie wiesz ze na nich mowią zydzi?to trudno lol Po 2 nie mam zamiaru wjezdzac Ci na starych i niewiem skad Ci to do glowy przyszlo Po 3 Nie zabili mnie a na szacunek trzeba sobie zapracować. =) |
Wlasnie skonczylo sie battle <kilku swe jeszcze sie chowa>
|
pogrom ;pp
@down Polacy* |
Taa xD Ale polaczki to juz nie maja za co huncic ludzi:d
|
Ma ktos film? Jak tak to poprosilbym.
|
Cytuj:
NOHAS Taa xD Ale polaczki to juz nie maja za co huncic ludzi:d predzej mozna zrozumiec Polaka ktory mowi na Swe- Żyd , niz Polaka ktory mowi na drugiego Polaka "polaczek" , co nie zmienia faktu ze i jedni i drudzy maja nasrane w bani :P |
Rozumiem ze mowisz o mnie ze mam nasrane w bani:P
Chodzi mi o to ze polacy nie maja juz za co huncic ludzi i wymyslaja jakies tam powody i krzycza 10k/i miasto:P |
ma ktos film ?
|
|
12:21 Vistian [172]: skrypty
12:21 Vistian [172]: ustawione? 12:23 Vistian [172]: ustaw party 12:23 Vistian [172]: na te leczenie 12:23 Vistian [172]: moze nice |
@ Up,no i co z tego,swe nie uzywaja bota myslisz?
Btw,ja uzywam slowa polaczki w kontekscie polakow ktorzy boja sie walczyc i placa za expienie. |
@up
wiem że swe też używają bota ale mimo wszystko teraz te wojny nie mają sensu w ogóle, po co używać botów skoro całe pvp polega na klikaniu hotekya? |
hyh ladny OB :)
co do botow - kto nie uzywa bota na war ? :O fakt sa osoby ktore nie korzystaja ale jest ich bardzo i to bardzo malo... |
Cytuj:
|
Ktoś zahaczył o Galtariona
|
;/ raz dwa trzy
|
[CHAR]Azvez[/CHAR] sie splacil xd
|
Cytuj:
|
Na mnie przyszła tez pora.. xD
|
niestety twoj payment to zrobienie laski wszystkim facetom w die wiec raczej nie podolasz
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:14. |