![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jedyne co moj wniosek mial ci uswiadomic ze "co kraj to obyczaj", wiec na niektorych marihuana dziala uspokajajaco a u niektorych wlacza agresory - widzialem i to i to. @down do wszystkich co teraz po mnie jada OK OK nie znam sie, przyznaje jestescie lepsi - juz sie tutaj nie udzielam :X |
Cytuj:
|
Co do bodka słuchalismy ostatnio na godzinie wychowawczej w szkole.. nie wiem czy mowi prawde bo nie pale nie cpam i nie mam takiego zamiaru wiec sie zgodzic czy z przeciwic nie moge.
Jesli to jest prawda to wole jednak wypic =P btw? Nigdy nie jedliscie kupska? |
Może goście których widział Ville na agresji byli na "białym" a nie na zielsku ? Bo ja też w sumie szczerze wątpie by zioło miało działanie pobudzające agresję. Nie miałem styczności z zachowaniem agresywnym u palących, a dużo z moich kumpli praktykuję tą formę rozrywki:P. Alkohol i feta owszem ale ganja? ;p?
|
Ja popieram jego zdanie =p
|
Cytuj:
|
niektorzy z was nie potrafia prowadzic normalniej dyskusji bez bezsensownych komentarzy(np, ville i dark svan) wiec lepiej aby ten temat zostal zamkniety na wieki
THC |
Cytuj:
|
zielone nie działa pobudzająco, przynajmniej ja się z tym w ciągu 2 lat nie spotkałem.
zawsze po spaleniu ludzie zachowywali się podobnie. pełen luz, chillout, zero stresów, czasem jakieś kontemplacje na tematy których normalnie by nikt nie poruszał. Jeśli widziałeś kogoś agresywnego po ziółku to sugeruje z nim pogadać i delikatnie podpowiedzieć zmiane "dillera". |
Może kolesie sie tak wkur*ili bo diler im sprzedał majeranek zamiast trawska ;p.
|
Jeba^&*^ archeolog i dobze ze dostal bana.
|
Jedynym archeologiem jakiego tu widzę jesteś ty ;p Chyba że moderator usunął czyjegoś posta to sor ;p
|
Narkotyki... to tylko marihuana,reszta to syf.
|
Cytuj:
Co do tego całego Bodka. Koles ma trochę racji. Jak ktoś za bardzo w to wchodzi to już nie wyjdzie a i będzie miał prze***. Ale jak ktoś bierze w małych ilościach, rzadko, panuje nad tym, widzi co robi, to nie widzę przeciwwskazań. Fajnie raz na jakiś czas się wyluzować. Odtsąpic od alkoholu :-P ;-) |
Cytuj:
Dle || Odświeżanie bardzo starych i nieaktualnych tematów || Ashlon wiec wszystko sie moze zdarzyc |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:08. |