![]() |
No, precel nie jest (już?) śmieszny, a ee to nie ee.
|
Więcej więcej czwartków!!! Mysza powiem to co na nadrilla i dodam, że jak się nie podoba to nie czytaj.
|
Hahahah Fajny ten new part ale weź zrób Qpe bo on jest fajny.
Ps:Co się stało z Panem S-kauom? |
Spokojnie, ja mam już cały scenariusz ułożony...
|
Bezsensu .... -10/10
|
@up
Napisałeś to tylko dla tego, że dałem dowody na twoje plagiaty, nie? DLA WSZYSTKICH SZUKAJĄCYCH JAJEK: -Jajka nie znajdują się w specialu-wywiad -Jajek (przynajmniej dotychczas) nie ukrywałem w tekstach. |
Przecież mówiłem że w specialu z crimsonem jajko jest schowane pod głazem który jest za PRECLEM -.-
|
@up
Nieprawda. |
"Ale ten fake jest głupi" BRAWO CABAN! Już cię wpisuje.
EDIT: Caban, możesz skasować ten obrazek, ew. zamień na ten z pierwszego posta ;). |
BRAWO! Też zaraz wpisuję...
Hmm...Jak chcesz mogę ci zrobić jajecznego speciala ;P. EDIT: Albo nie. Zrobię ci specjala z 5 jaj ;<. |
Rotfl!
Cabanie glupi! Niecaj cie Precel pochlonie! Juz chcialem napisac z jajem w sniegu a Caban mnie uprzedzil! (Niech cie zje SZCZUR) Daj wiecej jajec xD |
Gratulacje. Czy masz zamiar dać szansę innym?
@down Spamowanie mi w temacie swoją osobą sprawia ci przyjemność? Wiesz, że robiąc to, jesteś bardziej żałosny niż mój fake? |
Skończ z tym , co odcinek bardziej żałosne - co prawda zrobione dużo ładniej odemnie... Ale humor : żal.br.... tzn : W Aragornie robiłem na szybko i humor też nie był dobry , ale w moim nowym faku w produkcji korzystam z normalnego humoru... "apokalipsa! znowu" Ale śmieszne...
|
@precelfan
Robisz mi złą reklamę... @Nadrill, który właśnie ogląda temat Smomć mi źle fejka plx. |
@Orog
Jesteś niewychowanym, głupim, noobowskim spamerem. WOn mi z forum, przez takich jak ty elyta odchodzi z forum. I istnieje opcja edycji. Zostajesz zreportowany za spam, mam nadzieję, że cie zbanują. @Fake Niezły, ale ten Cabal nie daje nam szukać jajek :( 8/10 |
Cytuj:
A Precel, chcesz czy nie chcesz, ma jedną istotną zaletę: jest robiony systematycznie. |
Cytuj:
Nie podoba mi się. |
Thx.
Czy swesnejk może wystąpić gościnnie w odcinku? EDIT: Nowy special, pozdro dla Marcina24. |
Cytuj:
Gdybyś zastosował się do moich poleceń, to przynajmniej byłoby śmieszne. |
Nowy zwykły odcinek.
|
Czy w tych odcinkach sa Egg?
|
Tak. Jedno wieloczęściowe.
Oficjalnie oświadczam-Więcej nie podpowiadam. |
easter
co to za strzałka, to easter?
http://img85.imageshack.us/img85/7344/beztytuukh6.png Dziwnie wygląda. |
Tak, to jajko, ale nie całe. Macie szanse, SZUKAĆ!
PS. Zaraz kolejny special xP EDIT: Jest. Więcej na ten temat na moim blogu. |
@Michoss
A masz Ty nóóbie ! ";<" i ":<" Haha ! I co mi zrobisz ?! |
Znalazlem jajo,
"Precel mowi: Uaa...Gadajacy precel" Chyba ze to zwykla pomylka.;< :< |
A, bym zapomniał-odcinek został zedytowany, z powodu pewnego błędu. Oglądajcie tylko ten na pierwszej stronie.
@up Ups...hehe...To akurat błąd. Dziękuję, i zaraz poprawiam ;) @Szukacze jajek WIELOczęściowe... |
@up
To akurat nie jest ani błąd, ani jajo ;). Mam 3 wersje-z mieczami, z jednym mieczem, i bez broni. |
Dobra, dobra, wy pytacze...
1)Żadna strzałka nie jest do czegoś. 2)Jest kilka strzałek. 3)Poza strzałkami jest coś jeszcze, czego nawet lupa nie zobaczy, trzeba coś zmieniać w pliku/obrazku/kolorach/treści/budowie atomowej (tak dla utrudnienia xD) 4)Więcej nie mówie, jajka wielkanocne sąz reguły po to, żeby je znaleźć :O! |
Eeee... znalazłem?:> Znalazłem strzałkę i jajo(może).
http://img110.imageshack.us/img110/7588/nr7ld0jh3.png I jeszcze jedno jajo?! Znalazłem? To powinno być to!:evul: Pod podpisem "a to co? ;d" jest. Czy jakoś inaczej nabazgrałem? http://img258.imageshack.us/img258/2/nr7ld0dy9.png |
Ludzie, wam już odwala z tymi jajkami O.o.
Se płatek śniegu leżeć nie może? Poza tym-to jak na mnie za łatwe... |
Cos jest nie tak z tym guazem!! Nie chodzi mi o S-kaue tylko glaz obok.
Podpowiedz czy to blad czy JAJO? Ale zaraz... Powiedzmy ze te dwie strzalki ze sniegu "przesowaja" te strzalke srebrna na kamieniu... Wtedy bedzie pokazywac na te glaz! |
1. na pierwszym i drugim obrazku jest zakopana w ziemi do połowy jakaś srebrna kulka... jakby ta niebieska strzałka na nią pokazywała...
2. Pod S-kauą jest lodowe jeziorko, a w 3,4,5,6 obrazku się porusza o jakiś milimetr do przodu ;) Jeśli to jest bardziej skomplikowane to niedługo zaczną się tu pojawiać posty w stylu "hmmm... te jeziorko jeśli się odwróci kolory w paincie można zobaczyć czerwone jeziorko... to pewnie Mojżesz zamienił wodę w krew... a Krew ożywiła S-kauę! TAK! a jeziorko pod nim zasiliło go! z kolei w tej wodzie ryby zapewne powinny żyć w dolnych partiach jeziora przy +4 stopniach C a tam nie widać ryb! no tak, bo S-kaua zasłania światło do jednego z jeziorek!!! Mojżesz zamordował ryby i ukrył ich krew pod magiczną S-kauą!!!" jakby co, to jestem chrześcijaninem i nie naśmiewam się z wyznań religijnych - to był tylko żartobliwy pokaz "stopnia trudności" w zagadkach Michossa ;) pozdro //Independence |
1. Kjejren?
http://images34.fotosik.pl/50/944b6cc282141a03.png 2. Jak się odwróci kolory w paincie to to jeziorko na dole się zrobi na lawe XD Pozdro Flamon |
Bożesztymój...
1)Zauważcie że w momencie "budzenia się" Skauy, zaczyna on też świecić i "warczeć". Załóżmy, że w trzecim kadrze się trzęsie, ok? Wszystkie chodzące kamienne potwory w filmach trzęsą się przy ożywaniu. 2)MYŚLICIE ŻE CO, ŻE PRECEL I ORCUS BĘDĄ POTEM TACHAĆ TEGO KLOCA? Nie ma mowy. On Chodzi. A właściwie pełza. Jak ślimak. Bezskorupkowy. 3)Dobra, dość. To nie są zagadki, to są "jajka". Jak patrze na te "Magiczne śnieżynki" i "Krwawe jeziorka" to mi stopy śmierdzą. A nie, to dla tego że ich nie umyłem...Aaa, sorry, straciłem wątek. Tak, większość moich zagadek polega na znalezieniu anomalii na obrazku. Słowa "wieloczęściowe jajko" nie miało oznaczać że tu trzeba coś robić jedną-część-po-drugiej. Nie, jest kilka części które trzebaznaleźć. 4)Poszukajcie na obrazku napisu. Jak go znajdziecie, to ułatwi wam sprawę jeszcze bardziej. Uff... Normalnie jak to znajdziecie i skończycie, to aż jakiegoś specjala zrobie... <Pada na ryj na klawiaturę> zły dzień... |
Krótko to określę:
T i I Jestem blisko? |
Co? Jajeczko.
http://i157.photobucket.com/albums/t...ibia/jajco.jpg Teraz już będę siedział cicho, szukał jajek i chichrał się z nowych odcinków. |
WIem to strzepany śnieg, który odsłania nową postać :o!
|
Sam kurna odsłaniasz nową postać.
Wą mi stą, robisz mi złą reklamę... EDIT: Heh. Wypróbujcie kubełek. |
;<
Skoro tak to ssijcie idę stąd niewdzięcznicy. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:30. |