![]() |
Już to widzie jak wszyscy lataja sobie zarty robia, trafia na malo zabawnego goscia i Ded. Powinni wprowadzic Arenki gdzie mozna sie zmiezyc PvP zeby pocwiczyc skila to by bylo dosc zabawe, albo cos jak w L2 zeby ludize o ookreslonym lvl i po quescie mogli brac udzial w olimpiadzie i potem zdobywac pozycjie Hero na tydzien, miesiac a takie cos to zadna zamian. Lineage nadla rzadzi, moze za 2 update sie wroci do tibi
|
Cytuj:
@topic: Juz zacieram rece i wracam na mojego drutka. Chyba pojde do gildi głupców. Jednak zapomnieli o rooku tam też powinna być jakaś gildia (na pacc area np.) żeby sie nie nudziło rookstayerom. |
Cytuj:
Taa żal mi takich osób,(nie wiedzą a mówią) grałem bodajże 3 lata temu na chimerze i były 100 + mski. np. kochany Draxido :) Cytuj:
Tibia zawsze była i będzie oryginalna a nie tak jak L2 które ma w huj sciągnietych rzeczy z innych gier. Więc jeżeli nie masz pomysłów z własnego małego rozumu to wy*******aj. Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Sam jesteś dziecko uptade,jeśli on miał gdzieś tego swojego druida a teraz na nim będzie grał to chyba nie jest dzieckiem,głupi elfie8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Boże, co za tandetna nazwa Tibijskie Tajne Służby.
|
Tibijskie tajne służby ?! I pewnie znów zaczną się afery, aresztowania,godzina policyjna i tajne eksperymenty naukowe.
Festiwale kwiatów ?! Czyżby ruch Hippisowski w Tibii ? Może nie długo wprowadzą do Tibii legalizacje marihuany. IMHO: Mogli by dodać jakąś fajną nekropolię. Mam tu na myśli miasto opuszczone miasto , z katedrą , cmentarzem ehhh... marzenia.Ghostland jest za ładny-trawka krzaczki.Zbyt zielono. |
Cytuj:
|
Miejmy nadzieje, ze nastepny teaser powie cos o profesjach, a sam update rozniesie palkow.. Zasluguja na to po kilku miesiacach darmowych demonow, behe itp -.- :-P
AMEN |
@boloslaw
Zal. ? ... nikt nie zasługuje na "rozniesienie" tylko na balansacje jejeje... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Po drugie: w stosunku do palkow to kazda postac jest 'rozniesiona'. Bo pokaz mi inna profesje, ktora kupuje sobie 100 rs(lub inne rzeczy warte 1,5k) i idzie na behe lub na demony, expi tam 5h, robi profity na jakies 10000% i przy tym robi expa za darmo. |
cytat-> A może zamknij mordę i wy*******aj stąd !!?
Tibia zawsze była i będzie oryginalna a nie tak jak L2 które ma w huj sciągnietych rzeczy z innych gier. Więc jeżeli nie masz pomysłów z własnego małego rozumu to wy*******aj. Nevir co to mialo niby byc? Ty zakapleksiony dzieciaku niepozwalaj sobie na takie teksty w stosunku do kogos kto pewnie jest starszy od ciebie i w tibie gral na dlugo przed tym zanim tobie mama pozwolila sie do kompa dorwac. Ale rozumiem wychowanie robi swoje a maly ograniczony umysl dopelnia obrazu. Dla Twojej wiadomosci nie wiem dlaczego powielanie dobrych wzorcow mialo by byc zle? Poza tym tibia nie jest szalenie orginalna bo zapozycza sporo i nie da sie od zapoczyczen oddzielic i wymyslic w tym gatunku cos czego by jeszcze nigdize niebylo. A arenki PvP byly by bardzo fajnym rozwiazaniem urozmaicajacym rozgrywke kiedy juz masz dosc wiecznego exp exp exp exp exp exp exp exp i jeszcze troszke exp exp exp. No ale nudne questy i LvL najwazniejszym elementem Tibi wiec juz niepisze wiecej w temacie. ps.mogli by cos zrobic ze zbrojami bo to zenada, jakies dodatkowe skile od setu dodac ale po co komu to do expa |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeśli ktoś chce grać za darmo... macie OTSy. |
Nius
Nom sliczny Update
Tibia zaczyna rozdawac misje Bedzie ciekawiej (Wczesniej starczylo glupie walenie w potwory -.-) ;) |
@bolosaf
Nie wiem jak bardzo bym się starał to i tak solo zawsze oberwę od dema co winduje koszty, ale jeśli umiesz 5 godzin nie być trafionym to zostaje mi pogratulować. |
http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/32220
Oczywiscie power bolty mozna zastapic royal spearami, roznica bedzie tylko taka, ze bedzie sie demona bilo dluzej. Film nie moj za co przepraszam :< Enjoy |
Cytuj:
2. Free account jest, mimo wszystko, bardzo waznym elementem tej gry. Wielu graczy odrzuca grafika, lecz po kilku dniach/godzinach grania przekonuja sie do tej gry (chociaz nie na tyle, zeby placic). Jak myslisz, ilu graczy od razu placiloby za ta gre, jesli po pierwszej instalacji widzieliby takie cos? 3. Uwazasz, ze nie ma "br" lub "daz mnie coz" z grubym portfelem? :P |
Cytuj:
Tylko arcyupośledzona jednostka nie potrafi zrozumieć, że jakbym się naśmiewał z ang. wersji to bym zacytował oryginał po angielsku. Boże, ledwo wróciłem na forum i już 1 dnia natknełęm się na neandertalczyka... @topic Btw. mogli by coś zrobić z summonami: Druid pownienen władać naturą (zwierzęta, żywiołaki), a sorc jakąś demonologią (oczywiście bez przesady) - to by wprowadziło ten smaczek różnicy. Zresztą, co oni mogą wprowadzić dla druida? Jakieś czary lecznicze, ew. nowe runy - innej opcji nie widzę, chyba offensywów dużo mu nie dadzą. |
Cytuj:
Dobrze niech Ci będzie. OWN3D chłopcy update rox -.- Pozatym nie wiem co miało oznaczać określenie mnie "głupi elfie", to się wogóle do mnie nie odnosi i nie masz żadnych podstaw żeby tak pisać. UPDATE ROX (?_?) |
Cytuj:
Pomijając najprostszą odpowiedź na tym świecie przeciętnego gówniarza: coś związanego z rodzicami(najczęściej pojazd po starych), bądź: ohh a Ci mama to tamto nie pozwala zanim się coś tam to ja coś tam. To nadal uważam że powinieneś zamknąć swój jakże "ogarnięty" ryj. Tibia była pierwsza. Nie wiem w którym roku powstało diablo lecz wydaje mi się że tibia była pierwsza. Więc twoja wypowiedź że: tibia nie jest oryginalna jest bardzo sprzeczna ponieważ jeżeli ktoś mógł coś ściągnąć od kogoś to tylko od tibi skoro była pierwsza.;( |
)
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Niech coś w nastempnym newsie napiszom konkretnego przynajmniej taki długi text jak w balansacji postaci
|
Fajnie by było jakby wszystkie profesje były równe, grałbym tą postacią którą lubię bez najmniejszych wahań ;]
|
Cytuj:
Do modów: Miło spedziłem czas na forum ale ono schodzi na psy. Zbanujcie mnie plz!!! Mówie na serio! Edit: Dzis z kolega skakalismy i kolega sie zabił ale na szczescie nic mu sie nie stało. |
wie ktoś coś o uh i jej cenie po update ?????
|
Nowy news sie pojawil i to w srode wtf?
|
Nowy news a tlumaczenia na tibia.rox.pl nie ma :/
smutno |
Poczekajcie chwilkę, żeby to dobrze przetłumaczyć potrzeba troszkę czasu :).
|
Nie znam dobrze angielskiego ale pisało coś o magicznych bramach w kazdym lub jakimś mieście lub coś takiego. Ciekawe co to będzie, czekam na tłumaczenie :)
|
Już sie szykuje na update
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:37. |