![]() |
@Gorti
Nawet gdybym mial 30 sorca albo druida to nie oszukujmy sie, sam takim knightem nic bys mi nie zrobil... Zal mi Ciebie;( @Down Ty bys padl, ale ja nie:P n/c kolejny zajebiscie smieszny dowcip-.-' Dziecko slonca... |
Nie badz taki pewny... 30 sorc to na 2 hity idzie bez utamy... (bron + exori gran i dziekuje)...
@up haha ale jesteś zabawny, aż mi cie żal... Ciebie jakby on walil to byś pisał plx no kill me i pay... edit: Boże w ogóle żal mi ciebie piszesz n/c a potem komentarz, kurwa wiesz co to znaczy? btw, Podaj nick to zobaczymy czy bedziesz tak kozaczyl pedale... Tylko podaj nick main chara a nie pk chara, albo jakiegos nooba... |
Cytuj:
Nic o tibi nawet nie wiesz ;) Takiego 30 sorca to ja mam na 2 hity z avengera + exori gran :) Name: Tomcio zoltan Sex: male Profession: Sorcerer Level: 30 Feb 13 2008, 10:59:30 CET Killed at Level 31 by Young Gorti Ofc miał skula bo żal marnować unjusta na takich frajerów zoltanów... |
@up
To może nawet jego char xDD Bo któraś tam jego postać na acc Ace zoltan ma nick Tom zoltan, więc to może on... xDD |
@Gorti
Po 1 Tomcio mial pz wiec i tak by Ci nie uciekl...:evul: Po 2 Nie padl na combo exori gran + miecz lol;( @Sardas Smieszny jestes, jeden 80 najt nic nie zrobi! Nie pisz takich glupot, ze mnie ubijesz, bo jak juz co to bys musial przyjsc z qmplami:evul: |
@Zjeb...
Gdzie pisałem że chce cie ubić... Przeczytaj moje posty 5000000 razy i dopiero pisz zjebie;/ btw, Dla Ciebie to ja jestem Pan GirNi Zebys sie kurwa nie zdziwil ze 1 knight 80 nic nie zrobi... Może tak było do tibii 7.92, teraz knight jest nawet, nawet w pvp jak wali z miecza po 100+... Nie pierdol glupot bo widać ze nigdy knightem nie grałeś a jak grałeś to 10 lvl max... |
@Sardas
"Podaj nick to zobaczymy czy bedziesz tak kozaczyl pedale... Tylko podaj nick main chara a nie pk chara, albo jakiegos nooba..." Jak myslisz jak to odebralem suko?X( @Down Ciebie sie pytalem kurwo? Na chuj ty sie odzywasz?-.-" |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak kto ma lvl to do niego sie podlizujecie ale jak cos to jechac na kazdego... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak nie umiesz rozróznić faktu od grozby, to po co tu piszesz... "@Sardas "Podaj nick to zobaczymy czy bedziesz tak kozaczyl pedale... Tylko podaj nick main chara a nie pk chara, albo jakiegos nooba..." Jak myslisz jak to odebralem suko?X(" Żal mi cie bocie... Powiedz mi gdzie widzisz w tym poście że mam Cie zabić, bo ja jakoś nie widze, albo to ja jestem glupi i pisze posty których sam nie rozumiem, albo ty masz jakies uronienia... @down Po 1. To on mnie wyzwal od suki... Po 2. To nie jest grozba zabiciem tylko to chodzi o to ze ten zjeb nie chce podac nicku i mysli ze moze pokozaczyć, owszem gdybym znal jego nick to bym go pewnie zabił, ale nie powiedziałem tego dosłownie wczesniej to o co debilowi chodzi? |
shin.. nobku ja ci pomoge "Podaj nick to zobaczymy czy bedziesz tak kozaczyl pedale'' z tego mozna duzo wywnioskowac, najwyrazniej to ty nie wiesz co piszesz.
przslanie jest jasne xd to jest grozba ze go ubijesz nabie edit; dlaczego wyzywasz go od pedala, suki... przeciez jestes taki inteligent xd on ci tak nie ubliza a mi lekcje prawiliscie ze wyzywam od najgorszych... |
Skoro Drakkz sie nie chce przedstawic to po chuuj ciągniecie rozmowe z nim? nie chce podac nicku bo pewnie nie ma wiecej niz 50 lvl i dlatego dyga powiedziec, proste. ignore plx :evul:
|
@Sardas
Doskonaly mnie wyreczyl, cos podobnego mialem napisac:p @Doskonaly Thx:cup: |
@up
To po co kozaczysz? Cwaniaczysz i sie dziwisz ze prawie kazdy chce cie zabic, drugi doskonaly |
Cytuj:
Pokaz mi mojego posta, w ktorym "dziwie sie, ze prawie kazdy chce mnie ubic";( @Down Bedziesz wiedzial jak padniesz xDDDDDDDD |
Dobra miszczu, tak jak napisałem podaj nick to zobaczymy czy bedziesz taki cwaniak...
@up kk czekam miszczu.. ; * |
Cytuj:
|
@up
NIE NIE NIE ja kasy potrzebuje ;d |
eee, wiecej niz 2k i tak z niego nie wyciagniecie, to nie wiem czy w ogóle warto właczać skulla na takiego nooba... ;P
|
Dobra ja go zostawiam, walczcie między soba polaka huncil nie bede.
@down Kk twoja sprawa jak sie do mnie odnosisz, i sam sobie wrogow przysparzasz :S |
@Poreda
Taaaaaak, napewno bym Ci zaplacil;(;(;(;( @Dawergo Dziekuje, ze mnie zostawiles:confused::confused::confused: bsuahsuhausau |
Kurde ludzie zacznijcie go ignorowac to sam przestanie tu pisac ;x
|
Proponuje wszystkim zignorowac DarkKZ, bo naprawde niedługo nam zamkną tematy :evul:.
|
Ja tam juz sram czy polak czy brazol, z doswiadczenia wiem, że to polacy to najwieksze nooby...
@up A niech zamykaja i tak tam sam spam to co ci zalezy ;o |
Ano...tez tak sadze;p
|
@Sardas
Dla Ciebie polacy sa noobami?;( Najpierw popatrz na siebie a potem oceniaj innych... |
Cytuj:
Nawet nigdy nie miałeś 30+ lvla i wyzywasz innych od noobów? |
Cytuj:
btw.Ja nie mowie, ze "polacy to najwieksze nooby" |
Cytuj:
|
Cytuj:
Przeczytaj co to noob... Widać że mało w tibie grasz ;] Czy to nie zazwyczaj polak krzyczy w depo "plx fri itanz"? Co do tej rl fotki Gortiego... To to samo co mi napisałeś "Najpierw popatrz na siebie a potem oceniaj innych..." Więc po co tak gadasz jak sam potem sie tego nie trzymasz... Zjeb plx? |
@Sardas
"Najpierw popatrz na siebie a potem oceniaj innych..." Wyobraz sobie, ze juz to zrobilem(nie mysle, ze jestem najlepszy, przyznaje sie do bledow itp.):evul: @Gorti Przeciez Ty jestes taki madry i nie wjezdzasz nikomu na starych:confused: Zapomniales o tym ?:p |
Cytuj:
|
@Sardas
Przypomnij sobie jak ty mówiłeś na mnie noob, a ja cie odnosiłem do przeczytania pojęcia "noob" :evul::p. |
Ojoj... I co teraz zrobisz mi laske? :(
@Potus Jaki wielki obrońca sie stałeś ^.- Powoli zaczynam rozumieć czemu Vake i Asen już tu nie piszą... |
A o czym maja pisac? ;> Sa w ciezkiej sytuacji, weszli do FTP z nadzieja na zapewnienie sobie dlugiego grania na silverze a tymczasem FTP nie wygrywa (delikatnie mowiac)
|
@up
Ta wojna będzie trwała minimum jeszcze 1 rok xD, a co do Asena, Vake, Carpy, Ambela to mogli zostac neutral. |
Cytuj:
Btw.Asen=Nastepny przyklad na to jak Polak stal sie szmata... To jest moje zdanie:p |
@Darkkz
Wklej swoją cwaniaczku... edit: Dla ciebie asen jest szmata? Czemu niby? Bo nie zdradzil swojej gildii po rozpoczeciu się wojnie? Może on nie ma kumpli w SA i ma tam wrogów... Nie wszyscy sa za SA zjebie, każdy ma prawo wyboru... edit2: A skąd wiesz ze placil akurat aktualnym członkom ftp? Może np placił komuś co teraz jest w SA a kiedyś był w ftp? ;o @Mendolina Nie przypominam sobie :P, dla mnie to ty zawsze byles/jestes/bedziesz noob xDDD joke @Rzotkiewka Ta wojna bedzie trwala wiekami. I nie jest przesadzone ze SA wygra... @down i Kacperka To zapytajcie se Asena komu płacił... "Asen mial full payementow od ftp tak jak kazdy inny polak" Ja nigdy nie miałem paymenta od ftp... |
@Up
To bardzo dziwne, bo o ile dobrze pamietam to na mniejszym lvlu musial co chwila placic ftp:evul::evul: Heh, to co napisales jest bardzo malo prawdopodobne lol:p Nie sadze zeby tak bylo... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:33. |