![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@update: CIPsoft nareszcie tchnal zycie w tibie, oby znowu nie przekreslil tego [Im]balansem |
Jak bedzie bil najt i co z tymi broniami macie jakies informacje??
|
@up
Poczytaj ten temat to bedziesz wiedzial juz prawie wszyskto zostalo powiedziane... |
Nie chce cie oskarżać jesli jesteś niewinny, ale smierdzi hackiem.
Ciekaw jestem, jak będzie wyglądał pulpit jak zaczną na raz walić te wszystkie różne obszarówki. |
Cytuj:
na szybko to to konto zrobiles... a kos sobie plejty army z noobow n/c @Epikur Dobre xDD |
Cytuj:
"5 sorcs UE comboes someone, all 6 dies irl from epileptic seisures." @update kpina. Mam nadzieje ze cipsoft sobie robi jaja, tyle czarow ze niedlugo trzeba bedzie bindowac guziki na monitorze zeby puszczac czar, albo kupic specialna klawiature dla tibii ktora ma od f1 do f40 bo zabraknie klawiszy na czary. Zreszta, te wszystkie mrygajace czary niczym ze swiata pokemonow niezle beda mulic kompa... zeby gra 2d ktora zajmuje niecale 20 mb lagowala bardziej niz NFS pro street. Jestem prawie pewien ze nie zostanie tak jak jest, zmienia conieco w kolejnym TS, ale czy na lepsze?... Jednym slowem, to juz nie jest Tibia, to dno, wodorosty i rybka. |
knight kupi sobie teraz Bp najleprzych potek za ~9k i da mu to wsumie 600hp*20 gdzie Bp uh obecnie kosztuje ~3,5k i daje mu to 400-1500hp wiec ja tu logiki nie widze no może tylko taka że expienia w party z druidem będzie sie opłacało ale ku....wa was zdziwie jak powiem że exura sio jest zredukowana :) A koszty pojedynczego huta mnie zjedzą tak sądzę.
I co zdziwiliście się ?? Dobra ja idę płakać bo moja rasa Wymiera chwile pseudo "świętości" minęły został tylko smutek i łzy i te osoby które mają na tyle silną wolę by dalej grać. Miejmy tylko nadzieje ze nasze cierpienia przyczynią się do powstania czegoś lepszego co zapanuje na wieki. |
E vis tez po 900 od 80 ms wchodzi huehauehuaehauehueauheaue.
|
Up zapowiada się ciekawie widząc te screenyB)Mój sorcerer nie będzie miał takiego waste co teraz ale ogólnie cool.Knightci to że będziecie słabsi to nic nie szkodzi w sumie fajne te nowe czary.TS zawsze ejst super(demony w Thais,możliwość zabicia MM na rookuB)).Tibia teraz bardziej przypomina MMORGP.
Mój sorcerer będziew fazie przygotowań ino teraz postmana wykonuje i zbieram ekipe do Mintwalin bo sam na 13lvl tam nie dojdę więc kto chce(mieszkam na danubii) to PW do mnie. Co do kolesia z filmikiem to NOD32 "ryczy" czyli to kelygooler czy jakoś tak:);) |
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Wisi mi to :) Ty dostaniesz wiecej... Czemu nie wrzucisz swojego zajebiaszczego filmiku na youtube? xDDDD @update Bardzo dobrze expowiska dla knightow sie zwolnia itd. xD |
Cytuj:
Pozdro! :] |
up2 i 3
no komment....... Czekamy na publiczny serwer i zobaczymy reakcję graczy co do profesji ja na bank mówię(bo znam ludzi) wszyscy przesiądą się na sorków i druidów.No moim harem użądzĘ sobie w Thais pojedynek magiczny z demonem i jakimś DL który wyskoczy xD. Ino ten Postman Quest. KTO MA WYSOKI LEVEL I JEST Z DANUBI I CHCE ISĆ ZE MNĄ DO MINTWALIN PISAĆ NA PW. |
Cytuj:
Pokaz mi waste na 13 lvlu to ci dam ciastko. MMORPG mowisz... mi to bardziej przypomina MMOHON Massively-Multiplayer Online Home of Noobs. (By noobs - for noobs) |
Cytuj:
|
Beda dzis jeszcze jakies fotki?? Bo bym ogladna sobie jeszcze pare fotek xD
|
Cytuj:
Idziesz sobie pohuncić soldki(bo ja tak robie na tym lvl-u)z p.setem(tak jak ja mam) i bierzesz bag manasków.Soldier zadaje ci hity po 20hp bierzesz manasy i już po około 30minutach huntu : - Zużyty bag manasków czyli poszło 440 gp - Z soldków w lootbagu masz kilka boltów i ew. Dwarven shield KASA ZA MANASY SIĘ NIE ZWRÓCI TAK SAMO JEST NA CARRIONACH CZYLI ISTNIEJE WASTE NA 13 LVL i gdzie ciastko ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Down Po 2 zwrocilo by ci sie i na soldach i rotach, |
Nie mogę odpowiedzieć bo wtedy nawet nie wiedziałem co to jest Tibia xD.Zacząłem grać dopiero w 2 połowie lipca.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
to ilosc ladunku po dodaniu krysztalku:) tzn ze 1k ciosow mieczem to ciosy "wzbogacone" o jakis rodzaj ataku :) a pozniej twoj mieczyk staje sie normlanym mieczem |
Cytuj:
Btw. Już widzę płacz niektórych z was w tamty up sorci i druci płakali teraz knightci i palkowie płaczą, weźcie już lepiej nic nie piszcie bo wam dogodzić nie można, mi tam każdy up się podoba. Cytuj:
|
ja tam nie placze:)
gram Lordziem od 1.5rroku + i nawet jak knight byl zdupiony to nim gralem i teraz tez bede a taktyka cipsoftu dziwna 1 up - polepszyc palkow/najtow zdupic sorcow 2 up - zdupic najtow i palkow ulepszyc sorcow druidow ciekawe co w next bedzie :) |
Łuuhuu
Jaki syf. Jakby ktoś chciał-tu jest dużo (duużooo) screenów: http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=114325 |
o upie
a mi sie wydaje ze podczas pobierania akutalizacji pojawi sie napis diablo 2 wloz dysk instalacyjny................:cup:
|
Cytuj:
Pozdrawiam ... |
Cytuj:
|
Podane przez Michossa: http://img205.imageshack.us/img205/5547/33058012lq7.gif.
Te zaklęte miecze, od lewej, to mystic blade, spike sword, ?, blacksteel sword, dragon slayer. No właśnie, ten środkowy miecz - co to jest? Nie potrafię go zidentyfikować... |
http://img205.imageshack.us/img205/5547/33058012lq7.gif
http://img84.imageshack.us/img84/718...blondtsga3.jpg http://img118.imageshack.us/img118/9436/anihitsub3.png http://tibia.gamigo.de/forum/attachm...&stc=1&thumb=1 ma ktoś może ss z tych nowych jaskiń koło port hope i czy wie ktoś coś więcej na temat kupca :p |
Kilka pytań:
Mozna powiedziec ze paladyn stracil najmocniejsze leczenie ? Tj. ze exure vita mu tak slabo siada ze nie oplaca sie jej uzywac ? Czy 80 ek bedzie sie leczył najmocniejsza mikstura tyle samo co 300 ek ? Chodzi mi oto czy moc miksturek bedzie rosla troche z levelem tak jak wczesniej uhy. Seromontis ktory ma 5k hp bedzie sie leczył za 600hp ? LOL Jezeli ktos testował na wyzszym levelu moze tu napisac, nie obraze sie ;) |
ktos pare stron temu napisal ze nie bedzie waste druidem ? a niby dlaczego nie? niech mi ktos napisze co jest lepszego oprocz tych mfow ze nie bedziemy wastowac? XD tylko slyszalem o manasie ktory daje 300-500 many ale kosztuje 200 gp?
|
co dodadzą drutom ? bo ms widziałem jakies czry ?:D
no to pasuje zacząc od nowa grac msem/drutem :D |
Cytuj:
SS jakieś dzisiaj dodam z TS. @UP Czytaj newsy na tibia.pl oraz pierwsze posty, wszystko jest napisane! |
Dawac more zdjec z czarami do sorca :>
|
na razie gadamy o samych profesjach, a nie ma nowych terenow? nikt nie spotkal nowego potwora?
a i jeszcze jedno. Ci co mowia ze raz polepszyli knightow a raz pogorszyli i to jest bezsensu sa w bledzie. Zauwazcie ze za 1. updatem zrownali profesje pod wzgledem dmg, teraz rownaja pod wzgledem waste, mozliwoci leczenia. i oczywiscie hity na ts nie sa ostateczne |
Moje pytanie brzmi: Jeśli da się robić 2 rzeczy na raz tj. uderzać i leczyć się, to czy annihilator jest o wiele łatwiejszy? Assasin star + UH w tym samym momencie <olololollollol>.
Drugie pytanie: jeśli pierwsze stwierdzenie jest poprawne to czym się leczyć pallkiem najlepiej? |
kiedy bedzie wiadomo ktore czary dla facc a ktore dla pacc?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:45. |