![]() |
Wiecie ja doszedlem do wniosku ze czasami gm'i zaduzo siedza przed kompem... bo juz myla soibe osoby ktore banowac.... jestem przykladem... dostalem bana doslownie za kogos ktos pieprzyl glupoty jakies a ja bana dostalem... a oto on
http://img134.imageshack.us/img134/1016/uo0087cq0.jpg a to byl moj 2 ban... skonczyl sie pogralem z 2 tygodnie i jakis noobek sempil itemki ww na trade mi poszlo i 3 ban... i delate i 76 ek poszedl... nawet sie niedal wytlumaczyc zal... |
Wiecie co oznacza obecnie określenie NOOB? Oznacza osobę która nie zabija innych postaci, jest miła w rozmowie i nie przeszkadza skilować... Nie noob to wredny skur.... który się chwali ilu ludzi oszukał, ilu zabił, i nigdy nie może się pozbyć czahy. PZDR dla PK. Pozatym tibia uczy.... Czegoś tam zapewne. Poprzeglądajcie oferty kupna postaci na allegro. Mże jakis gm terz sprzedaje? W sumie w PL nic tylko chłamliwi ludzie, nędza i trzeci świat.... I jak oczekiwać że takie poryte dzieci kiedykolwiek zrozumieją jakiekolwiek słowo określające pozytywną ludzką cechę? Ilu z was wie wogóle o czym piszę??? To świadczy o WAS!!! PZDR NOOB :evul:
|
ACh
ach chciałbym być GM
|
help
czy jest jakiś gm polak proszę powiedźcie
|
Za malo Gm
36 aktywnych Gamemasterów oraz 10 Customer Support’erów to za malo by dostatecznie zabezpieczyc tibie przed nieuczciwymi graczami (bociarze, hakerzy itd.):ban:
|
zgadzam sie z Tobą
Cytuj:
|
Wescie dajcie se spokoj z tibia i ogladajcie na Disney Channel
HIGH SCHOOL MUSICAL 2!!! :wiking: |
"Obecnie mamy 36 aktywnych Gamemasterów oraz 10 Customer Support’erów,"
Gdyby kazdy zalogowal na 2 swiaty dziennie to na guardii bylby conajmniej 1 raz na dzien wiec jak to mozliwe ze od 2 tygodni daje reporty i nikt nie dostal bana? Ciekawe gdzie Ci gm, zdecydowanie za malo ich a mysle ze sa osoby ktore moglyby dostac to stanowisko |
zgadzam sie z Dagonem:p
Tez wiele pisze raportow i nadal nikt bana nie wyrwal :p Pozdro :lucznik: |
Te tłumaczenia są idiotyczne buahahaha!!! ale mają wyobraźnię. Mój kumpel nabrał się na pacc za 6k xd.
|
Cytuj:
|
Tak tylko piszą, ale jak dam raporta to gm prosi o dowody no linka mu nie bede wysyłał a jak ktos na bocie jedzie to gm alarm i gm "he is at keyboard":(
|
A gdy się komuś naprawdę popsuła klawiatura i mu się wciska F1 ? :P
|
Znaczy Wiesz co ....
według mnie GM są często dostawałem bana ale za jakies byle co za powazniejsze sprawy nie kareaja pzdr :D
|
Cytuj:
|
http://czikitatown.myminicity.com/ wejdzie wszyscy im wiecej tym lepiej, wchodzcie codziennie chyba nie chcecie zeby grubi amerykanie byli lepsi niz polacy :C!
|
GM i boty
Jakoś tyle osob lata na bocie , wszyscy dokladnie wiedza gdzie kto i jak , nawet na obcym serwerze bym nie musiala dlugo szukać , obstawiam malpy , żółwie , roty np na daramie , i jakies slimy do skilowania . Założe się o każde pieniądze , że kogoś tam znajdę ,gracze od razu widza co i jak a Gm nie widzi .Tyle banów by było ..Tak przy okazji to czemu tych GM nie ma tylu , na pewno senior tutorzy by cos mogli zmienić, jeśli by uzyskali wiecej uprawnień.Poza tym często jak kogoś shakuja , haker na zakończenie załatwia bana osobie , wystarczy puscic jakis bzdurny link na trade i juz jest , a taki poszkodowany nie moze nic wytlumaczyć, a wystarczy na liste dedów popatrzec , widzi się że kolesia rookowali -- i za to ban.Poza tym przed upem można było jeszcze bota zastawic np potem a teraz nie - wg niektorych opinii to pomoc i zacheta , żeby używać botów- bo co mu niby zrobia teraz ?
|
Myślałem ,że życie Gm'a jest prostszexD^^
|
Po co zakładać nowy temat.
Było. Zamknąć. |
@up
Sam sie zamknij! Zal mi ciebie ... |
@Topic
Cytuj:
|
a jak sie wogole raportuje botow u GM'a??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:36. |