![]() |
Cytuj:
ja mam 0 PvP lecz oni nie... pamietam jak mnie chcieli zabic na dragach na ankrahmun jak mialem 61 lvl... niezla druzyna mnie bila Helluxzii 150 ms Glowr 60 ms Franz~~ jakis 90+ ek, Sajkor Xerena 60 ms wtedy i ktos jeszcze ale niepamietam :D ja mam 0 Pvp :D i mnie nie zabili taka ekipą :D |
Cytuj:
Moge sie wypowiedziec w imieniu AIE: Jezeli nie znasz nas to nie komentuj tego co robimy...ludzie ktorzy zostali zabici przez naszych czlonkow byli, badz wciaz sa osobami wspierajacymi tengu, wiec likwidujemy przyszlych wrogow, i nie nie zamierzamy plakac... Ps. Polscy czlonkowie AIE sa w wiekszosci starym teamem z WBK, ktorzy nie wyplacaja sie i walcza do konca, wiec zobaczymy po jak czasie zaczniesz sie wyplacac... Sahjon |
@Sahjon
po pierwsze my ich nie invitujemy, po drugie nie wiem jak innymi mną nie rządzi żaden strach, bo niby przed czym? po trzecie co mnie obchodzi PvP liczy się zabawa :D tak mam 0 PvP ^^ |
Cytuj:
wrogami nazywasz 60-70 lvli w Carlin z Brazylii? ktorzy wam nic nie zrobili i nie zrobia.... na*******anie na dragach Ank jakichs 60 lvli noobów nazywasz likwidowaniem Wrogów?? albo jakiegos 50 knighta na katedrze?? ZALL>PL nic wiecej.. ps. Tengu przynajmniej nie bilo na katedrze 50 knightów na FACCu. HAHAHAHAAHAHAHH lol |
Cytuj:
Brawo za samoocene... ^^ I ilu jest takich w Tengu 2-3? liczy się zgranie ekipy a nie evul mastah pvp kilku osób. No to, "Kości Zostały Rzucone" |
Cytuj:
WOoW niezle ps. skąd masz taki lvl? odp. Allegro.pl |
Cytuj:
Nieprawda :P Jak mialem ok. 40lvl, Samek probowal mnie ubic ale udalo sie zwiac. Pozniej co prawda nie probowal mnie ubic ale sciagal ze mnie payment Bartex za to ze sie nie zgodzilem opuscic calego DC zeby jego rl mogl sobie poexpic. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jesteś pewien <:? |
Cytuj:
|
Rza Sho masz u mnie nominacja na najgłupszego użytkownika forum :)
|
Ej jesli ktorys z AIE zrobi wam PA napiszcie do mnie w grze, ja to zalatwie.
@Rza Sho i reszta Tengu supporterow Mam w dupie ze powiecie ze jestem nikim i nikt sie nie przejmie czy powiem swe ze maja nie abusowac. Wiec jak ktos z was doznal pa, piszcie do mnie - Mogash |
Cytuj:
|
Rza Sho jakby twój mózg włożyć do głowy wróbla to byłaby grzechotka :baby:
|
@Rza Sho
Pamietam jak grales na Meriho wtedy byles takim "cicho bagiennym plackiem" co chwile plakales bo Hampish cie huncil a teraz Chlopak nie do poznania kozak na servie jakich malo ... pathetic:baby: |
Rza Sho widać że ty w domu se herbatę wibratorem mieszasz
pewnie jakbym wystawił na Allegro aukcje pod tytułem "Lizanie Dup" to byś pierwszy zakupił i bym ci Nargoriela w paczce do domu przysłał.:) |
Kozak w 3 dupy, on na 50 lvl chciał Pit Hunterowi płacić za wolność(Pit miał wtedy 35lvl xD) <leze>
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Axe zastanow sie nad tym co piszesz i sprawdz date Twojego dolaczenia do tengu... hmm, kiedy to bylo?? tak dokladnie przed open battle do ktorego nie mieli ludzi. Najpierw was wykorzystaja, a jesli jakims cudem uda sie wam wygrac to i tak was wydymaja:D Sahjon |
Cytuj:
|
Jakis filmik PLZ : ]
|
Wygląda na ostry wpierdol.
@snustorr jaka sieka |
flame on ~
:D |
nooo zaczyna sie zabawa bo powoli z pz nie wychodzili xP bylo nas duzo mniej pomimo to wyszlismy a tengu wczoraj nie:< zreszta nvm:P
|
Mispex debilu i tak was było więcej.
no to koniec wojny polaczki nie maja pieniedzy na blessy xDa mogasz odkrył ameryke i to że remdila jest spy, co wiedziały wszytkie nooby z carlin po 1 filmku na ktorym widać że remdila bloczy Naderixo:D |
Ja tam jestem z siebie zadowolony... przynajmniej zabilem Sidoxy...
|
Cytuj:
no tengusow bylo z 50 nas 30~ czyli nas wiecej ehh..idiotyzm debilow na forum juz mnie nie dziwi:D |
Boze, jak mogliscie tak po dupie dostac o_O Musze film zobaczyc, ale nie dzis bo kaca mecze :/
|
Cytuj:
30? mniej misq :P jedynie ich pierwsza wygrana bitwa , ale po co sie kłócić na forum? |
nie wiem Mułek;d;d ja nie zaczynam forum battle:< zreszta nie bylo mnie tam XD
|
AIE [23] - [35] Tengu
|
Leciutko sie podlamalem tym battle, nie chodzi bynajmniej o mnie ale o to ze trzeba ogarnac runy itp dla Argona i innych...
|
@Sahjon
znowu źle, zrozum, że mi to wisi czy mnie wyrzucą czy w/e, ja się tam nie pchałem jak pewnie sporo innych rekrutów, to ma być zabawa no i w końcu Hampish może was tak samo "wydymać", nie wiem jak Ty, ale ja tego tak na poważnie nie biorę @OB Nie mam pojęcia ilu was było, wiem, że nas było ok. 35 osób to napewno +dookoła stały noobchary, ale to już nie wiem kogo, ale głównie wasze chyba, bo blokowały Tengu w trapach, napewno nie 50 >.< |
gz battle, ale znów Tengu walczyło nieczysto.
Remdila _/ |
Cytuj:
|
Remdila to dopiero początek w spy party xP
|
@up
dokładnie... |
Cytuj:
: to są własnie szweduchy zajebane, nie umieją grać fair. Bez odbioru." hahahahahaha wojna sie zaczela bo Hampish zhakowal Mangussa |
@up
Jakby w Tengu szpiegów nie było... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:59. |