![]() |
Przestańcie sie wyzywać jestesmy Polakami kruwy jebnae.
|
Cytuj:
Arcania jest takim zacofanym serwerem ze tam nie mozna nikomu wierzyc , czemu? Bo raz pan X jest po 1 stronie barykady a raz po 2. @topic Ta Tiuso,Bedu,Fosfik i inne "mniej" wartosciowe osoby moze PL sa? Taka prawda ze teraz coraz wiecej 100+ to sa br/hiszp. A w 2 czesci mojego posta chodzilo mi o to zeby wszystkie gildie zjednoczyly i pokonaly "rozwalajaca" sie((Przykad Leszczu,Damoon,Bedu,Moru dawniej Arcash,Fosfik,Tiuso) Gildie DPFT. Kazda wojna , ktora wywolala 1 Gildia przeciw DPFT zawsze konczyla sie kleska(TTT,SB,7K,Occt~) wiec czemu wszystkie gildie(te lepsze) nie moga sie zjednoczyc na jedna zgrana gildie? |
a moze NIE CHCA?
|
Top 50 Arcania
Na 50 osob jest 40 polakow , zostaje 10 osob z innych narodowosci z tego 4 jest hunted ... no jest ich wiecej zacznijmy sie bac :/ |
Co do Bedka to z tego co pamietam to do 200~lvla był polakiem.. no chyba że się mylę :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@ Cytuj:
nc |
Cytuj:
|
Tak na serio to Fosfik jakiej narodowosci jest teraz ? Nie uczestnicze juz w "rzyciu" arcani jak kiedyś to nie wiem.
|
Cytuj:
1) boja sie zeby znow nie przegrac 2) moze nie beda zgrani 3) TTT = SB = 7K = Occitane w 90% |
Siemka co tam ?
|
ej cze <znaki>
|
? ?
|
Cytuj:
|
No mi sie wydawalo ze kiedys gral nim jakis polak...
|
Cytuj:
Kupil go picinhoxs ale wszedl na stronke freepacc.yoyo.pl i stracil chara |
kazi zmien ten avatar bo mi staje jak go widze :evul:8o:p
Cytuj:
rava mowilem ci juz dawno ze fofik byl kiedys polakiem btw. nie czepiac mnie sie jak pisze bo z roboty zmeczony po 8h przyszedlem :P |
Do twórcy tematu.
Piszesz do Aaty dlaczego wpierdoliłes mi się na resp i masz jeszcze pretensje ,że ci payment wystawił??To ,że on jest po 7 klasach i teraz na dokształcanie chodzi nie oznacza ,że paymentu wystawic nie potrafi :P |
Cytuj:
Heh, a jednak wystawił ;) - tobie sie nie wpierdolilem ani nikomu innemu . A tak jak juz jesteśmy w temacie nauki Aaty na rl to z tego co wiem Aata Arhari (jeden z ownerów) nie zdał 4 razy w gimnazjum . Ja tego nie potwierdzam , poprostu dowiedziałem sie od pewnego znajomego (może być to plotka) . Czy ktoś wie ile Aata ma ownerów ? A może sprzedał postać i dlatego nadaje paymenty za nic ? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
zresztą kolega wyżej widać ze się zna i zna dobre info ;) |
Cytuj:
Aata jest jeden jedyny niezastapiony ... :DDD Oj widze ze pod dp Carlin bo pewnie tam przesiadujesz kraza juz zywe legendy o Pawelku ;PPP |
hehe alen nudy hehe :)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
heh orall payment wannabe...ale mnie w*****a takie cos,a jeszcze bardziej to ze gowno na taka sytuacje poradzic mozna...
zostalem zmuszony do edytowania posta bo zbieram na poi,a nie chce placic za nazywanie rzeczy po imieniu aka insult xd |
@up,up
To chyba wyjaśnia wszystko , dpft hunci za free i nie tylko ja jestem przykładem (ofiarą, poszkodowanym) X( |
tak jest pa nikt nie mowi ze nie, ale nic z tym nei zrobimy :) na poczatku mialem watpliwosci co do tego ze za free padl, ale jak uslyszalem ze tam byl sir van hypia to juz 100% za darmo
|
Wywiad z sua mea - http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=149224
"Sua Mea [200]: wiec przedewszystkim chcialbym pwoiedziec abyscie pamietali ze rabac cos gupiego komu innemu jestescie smieszni,a jezeli jestescie bici krzeslem od urodzenia przez rodzicow,a pozneij kupujecie sobie chara,to nieznaczy ze jestescie fajni,jestescie zalosni " Gracze DPFT są nie tolerancyjni , wyśmiewają sie z osób , dzieci , którzy mają problemy w swoim środowisku. Takim osobą trzeba pomagać a nie wyśmiewać się z nich , w końcu to nie ich wina ze mają takich a nie innych rodziców . A więc sua mea pisząc, o nich jako żałosnych osobach pisze sam do siebie . Ty sua mea jesteś żałosny i nietolerancyjny , z takim podejsciem bedziesz miał trudno w życiu . Ale to twoja decyzja, wybrałeś "faszyzm" . |
Sua Mea [200]: najgorszy frajer dla mnie na tibi to MDW,pozniej orzel, drazharm,najwieksze scierwo na calej tibi,zlodzien ktory spzredalby wlasna matke za 1 gp,mam nadzieje ze go wkoncu wykopia z azury bo i tak zaduzo smierdzial na tym swiecie,jest dla mnie mniej niz zerem,pokusze sie nawet stwierdzic ze gorszym frajerem niz Eizix i MDW a na koncu wszystkei dupki ktore grajac na noob pvp mysla ze sa fajni bo maja wiekszy lvl.. zal.pl
Zazdrościsz im ? Frajerem, który nie umie pisać po Polsku można by ciebie nazwać . Oni cie nie wyzywali , ty ich wyzywasz, wierutnie kłamiesz . Jesteś żałosny bo zniżasz sie do poziomu najmniejszego ogórka który siedzi , pierdzi w stołek i gra w tibie . Nie masz powodu żeby ich tak wyzywać, ale widać twój patologiczny poziom intelektualny ... |
Cytuj:
Hahah po pierwsze po co to wyciagasz? Daje ci to jakas satysfakcje, ze probujesz oczerniac dpft? Anyway Sua sie ucieszy ze sie go czepiasz bo juz dawno nikt nie robil:D, a on tylko na to czeka |
Lorden jest nekrofilem i lubi wykopywac trupy : ]
@Lorden Jesli tego jeszcze nie zauwazyles, to zwroc uwage na to ze wszyscy sie z Ciebie smieja, bo 'nobody gives a fuck about you'. Jak sie nie podoba, to przeczytaj jeden z moich wczesniejszych postow w tym temacie. Aight? |
Kurwa wypiredalaj z tego forum !
|
Gosc co nie prezentuje soba zal.br to omg ;DDDDD
|
Cytuj:
|
widze tutaj ladnie pa braniewskie sie szerzy beze mnie
|
szefo trzyma się asfaltu
|
ech dzieje sie dzieje. nie chcialo mi sie pytac aaty czy to prawda czy nie ale dobrze, ze samo wyszlo, ze sciema. znaczy pewno nie sciema, ino screen sfabrykowany. tworca tematu chcial nam pokazac jaki to z niego kozak ^_^.
czesc z was pewnie wie, ze sa priv respy dpft i jak takowy przychodzi to niezrzeszony w ichnich szeregach powinien ustapic, zeby nie narazac sie na klopoty. placza niektorzy, ze hunty za nic itp. ale na to jest jedno proste wytlumaczenie. majac 40 lvl masz wyjebane na lvl 8. majac 60 - na 15. 80-25. 100-40 itd itd. nie ma co sie dziwic. ludzie spedzaja kupe czasu albo kupe kasy na postaci i czuja sie w pewien sposob lepsi (slusznie badz nie) jak mnie jakis noob 20 lvl wyzywa to przeciez mam na niego wylane cieplym moczem. 20 lvl to w kilka godzin mozna zrobic PA na arcanii jest tak male, ze samo dpft nad tym ubolewa. podam dwa przyklady z innych swiatow (niestety nie wiem jakich ;/) 1. za expienie gdziekolwiek (!!) musisz placic gildii rzadzacej. zwykly wynajem miejscowek typu dragi czy cylopolis. 2. po wbiciu 60 lvla za kazdy nastepny placisz. za 61 lvl placisz 61k, za 62 lvl 62k itd itd. zle wam na arcanii?? dopoki nic nie zrobisz nikt cie nie ruszy... ale kozaczenie, fikanie czy inny brak okazywania respektu czy tez szacunku jest ostatnimi czasy nietolerowane i bedzie gnebione ;-) szczegolnie niedlugo jak dpft sie zjednoczy i wzmocni. hunty macie z reguly za wlasne czyny. wiadomo.. sa ludzie ktorzy wyrzucaja z miejscowek pomimo iz teoretycznie nie moga tego robic ale nawet jesli zaczna was bic to rpzesana jak wyjdziesz z meijscowki.. jak zaczniesz sapac - payment nauczcie sie ludzie. nie kozaczcie |
Jedyny sposob to walka ;]
Skoro mowicie ze on tak duzo PA'busuje, to zbierzcie sie w koncu. Ew zawsze mozecie placic ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:46. |