![]() |
Heh :D tyle postaci mieć na +100 lvl
|
Cytuj:
Mowiles, ze jak ktos gra uczciwie to jest frajerem...Jestes slepy, a probojesz o kolorach pisac. Te kilka(nascie) % niebotujacych ludzi ma przynajmniej cos czego ty nie mozesz miec z grania. Nie maja kompow wlaczonych 24+1/7 i co najwazniejsze wiedza, ze Tibia to tylko gra. Gra, ktora sie wylacza jak sie nudzi. Boty to tylko szczury biorace udzial w smiesznym wyscigu. W dodatku nic nie wartym. A zreszta co tu pisac. Jak wiadomo rzadzi wiekszosc("jak wszyscy to i ja"), a wiekszosc wiekszosci to debile wiec te kilka(nascie) % bedzie tak czy inaczej "dziwnymi nie idacymi z duchem czasu". |
Cytuj:
|
Cytuj:
@adii~ najs : D |
@topic
Bociłeś też na MC? Jeśli chcesz się takimi rzeczami chwalić to go, go, go idź na forum torg Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Włożyłeś w char masę roboty, żeby była wysoko. Ok. Czyli jesteś tak zwanym graczem dla statystyk, ok, dla mnie to co prawda już uzależnienie, ale jest w tym jakis sens, grasz po to, zeby być w jakims rankingu, Ale teraz pojawia się kolejna moja wątpliwość której widzę chyba nie zrozumiesz: Skoro nie grasz (bo botujesz) to co Ci z wysokiej pozycji w rankingu? Przeczytaj moje poprzednie dwa posty, całe i ze zrozumieniem, potem pisz o tym, jak ja patrzę na Tibię. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak dla mnie poprostu mu zazdroscicie, bo wiem dobrze ze gdybyscie mogli tak jak on botowac, na pewno byscie nie powiedzieli "nie" ...
|
Chyba masz dobrego kompa skoro moze tyle udzwignac na raz.
A tak wogole to gz, tez tak by, chcial xdxdxd |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:02. |