![]() |
Cytuj:
/urs croco |
Cytuj:
Witamy ponownie i zapraszamy do wymiany poglądów :> |
Cytuj:
/////////A tak ogolnie to co tam Emus :D? |
Cytuj:
Umm, a ja widzę, że na Berylce pociskasz... Wbiłbyś tutaj 100, a nie :> |
Ta pogode do reszty popierdolilooooooooooooo.....
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A wbije wbije jeszcze nadejdzie czas =d |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co taka cisza mordki ?
|
Cytuj:
;) ___________ |
Cytuj:
|
pooooooolamaniec brothers!
|
LOL @ Gwiazdaa nowego ownera, padl bez blessow i 200+ k pure na sobie w bp... a wczesniej chcial AoLa kupic za 55 k od ludzi :DDDDDD haha
|
wczoraj biegal po dp ven i 'pls 100 gp' do kazdego lol, zdrowy xD
|
Szczęśc Boże młodej parze
|
Cytuj:
|
Nie widzisz chamie z kim rozmowiosz?
|
Dzieki Kirshna >.>
|
Cytuj:
Cry me a river ^.^ |
IW Gratulujemy boat trapa na Zonovana
HAHAHAHAHAHAHAhahaHAHAHHAHAHAHAHAHHH |
Cytuj:
|
Cytuj:
Moim zdaniem zostawil bym przynajmniej jednego knighta zeby zabic Justa i zwascic mu potiony [kase] i oslabic choc jednego membera ale nieeeeeee... lepiej zostawic bo przeciez... on jest nie potrzebny! Te smiechy i hihry to zwykla propaganda z waszej strony, i proba poczucia sie lepiej lol. /Nie jestesmy perfekcyjni, i to tyczy sie do obu stron wiec... |
Cytuj:
Propaganda? Lati nie mow mi ze zrobienie boat trapa na liberty bay! TAK NA LIBERTY! i nie zabicia typa to nie jest noobostwo... Nawet dzieci z non-pvp by umieli zabic kogos na takim boat trapie... |
Czemu Von Gacek jest u was w gildii? To idiota jakich mało...
|
Jeśli ktoś mógłby mi przybliżyć sposób w jaki on uciekł z tego boat trapa to byłbym wdzięczny, bo mi się aż wierzyć nie chce.
|
Cytuj:
Ostatni raz wypowiem sie na ten temat, czyn jednego gracza nie swiadczy o noobostwie calej gildii nie sadzisz? Over and out |
Cytuj:
|
A wiec ten boat trap wygladal tak, przebieg z ventrilo:
Zonovan: boat trap on me!! Someone: where? Zonovan: Liberty Bay Zonovan: ok I'm in pz Someone: Ok good Zonovan: so fucking noobs hahahahahahha All: hahauehahaeaeh wygladalo to mniej wiecej tak ;) |
Cytuj:
Wy lepiej sie zajmijcie tym zeby ludzie sie nie wyplacali a nie zachowujecie sie jak dzieci ... ehhh dzisiaj znowu bede musial zrobic 3-4 posty o free... jeszcze nie supporterow! Tylko Heatow! |
Aelbus Calco/Pegon, Luksay/Luxay, Joli free =) enjoy :)
|
o kurde, no to przegalismy wojne : ' (
|
dużo nie straciliśmy na szczęście ;P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:19. |