Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie La Revolution vs Interregnum (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=166907)

skarabeusz323 29-02-2008 11:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doom Terror (Post 1929713)
chyba pare "bozkow arcanii" zwatpilo w swoje boskie pvp :(

tak naprawde to moze z 5 osob sie znajdze z dobrym pvp reszta to szmaty co ganiajal za ludzmi w 5 osob na jedna i sie chwalal ze super pfalp posiadajal pffi

nie mowie ze ja mam zajebiste pvp bo ja go nie mam

MisuShady 29-02-2008 11:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filush (Post 1929814)
Po co padac na wojnie ?

Dla zabawy xDD

skarabeusz323 29-02-2008 15:19

Cytuj:

Po co padac na wojnie ?

dla honoru ...

Thuygioshok 29-02-2008 15:40

ormo free _/

Haselbanik 29-02-2008 17:07

Cytuj:

Po co padac na wojnie ?

Nawet najlepsi padaja , przykladem jest Alunir ;)

jacke 29-02-2008 21:11

nie po co padac na wojnie a przez co? przez glupote... ;]

Drakula92 29-02-2008 21:23

omg , niektorzy placza bo w 5 zabili 1,
bo taki cwaniak jak aata sobie chodzi sam miedzy la Revolution
i go otoczyli, to jest taktyka , robią trapa temu co sie sam szfęda.

Koszyk 29-02-2008 23:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drakula92 (Post 1930944)

łał dasz mi sfuj aótograf?

mr. aka wiemwszystkooopenbattle.

Filush 01-03-2008 00:04

z tym "po co" to mialbyc taki zart xD

offtop

Cracknalem server ventrilo 3.0 .... na nan nananana

Foni 01-03-2008 09:08

W koncu przeczytalem wszystko..
Zacznijmy zatem:
Damoon jest po prostu porywczy. Nie zdarzalo sie wam, ze ktos was z rownowagi wyprowadzil? Damoona dosc latwo ;p koniec
Xaliny - freekow 2 razy okradl siostre z full seta a jeden z waszych (ten co gra na thedzie) pomagal mu w tym lub przynajmniej wiedzial o tym bo nie ukrywali swojej znajomosci i gry w kafei

Ci co wyszli z dpft, lub zostali wyrzuceni (jak np ja :-) ) zrobili nowa gildie dlatego, ze mieli dosc hegemonii lukiego. Nie wszyscy wiedza ale na moje pytanie do lukiego: "Czy jesli cala gildia bedzie chciala cos zrobic a ty bedziesz temu przeciwny - zgodzisz sie mimo to?"
no co odpowiedzial? "nie, nie pozwole"
macie swojego lidera dla ktorego walczycie o to. zeby mogl dalej miec pionkow ktore moze przestrawiac na planszy.
o sprzeniewierzaniu kasy gildiowej przez lukiego nie ma co gadac bo kazdy wie o tym. skad sie aata tak szybko wzial niby? albo skad 20+ lvl ma Nightmare Knights outfit?

Na drugim openie mnie nie bylo (moze dlatego tak sie nam udalo? :P) ale ogladalem filmik i kilka osob z interRectum (sic!) zostalo strapowanych przez noob chary (w tym Luki)

pozniej cos jeszcze dopisze
cheers

Picinhoxs 01-03-2008 10:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drakula92 (Post 1930944)

Wyjasniles nam to co wszyscy wiedzą ZAL:evul:

Ciuka 01-03-2008 10:38

Kawałek z wywiadu z Notopem:

Sua Mea [200]: najgorszy frajer dla mnie na tibi to MDW,pozniej orzel, drazharm,najwieksze scierwo na calej tibi,zlodzien ktory spzredalby wlasna matke za 1 gp,mam nadzieje ze go wkoncu wykopia z azury bo i tak zaduzo smierdzial na tym swiecie,jest dla mnie mniej niz zerem,pokusze sie nawet stwierdzic ze gorszym frajerem niz Eizix i MDW a na koncu wszystkei dupki ktore grajac na noob pvp mysla ze sa fajni bo maja wiekszy lvl.. zal.pl

a co sądzisz o graczach któży graja na serverach pvp ale konkretnie mało z tym wspólnego maja bo na bitwie ktoś inny jest na jego koncie?

Bartas15 01-03-2008 10:55

Drazharm to śmierdziel to prawda 3 owernów i jebie kupą

Smokuu 01-03-2008 12:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Foni (Post 1931625)
W koncu przeczytalem wszystko..
Zacznijmy zatem:
Damoon jest po prostu porywczy. Nie zdarzalo sie wam, ze ktos was z rownowagi wyprowadzil? Damoona dosc latwo ;p koniec
Xaliny - freekow 2 razy okradl siostre z full seta a jeden z waszych (ten co gra na thedzie) pomagal mu w tym lub przynajmniej wiedzial o tym bo nie ukrywali swojej znajomosci i gry w kafei

Ci co wyszli z dpft, lub zostali wyrzuceni (jak np ja :-) ) zrobili nowa gildie dlatego, ze mieli dosc hegemonii lukiego. Nie wszyscy wiedza ale na moje pytanie do lukiego: "Czy jesli cala gildia bedzie chciala cos zrobic a ty bedziesz temu przeciwny - zgodzisz sie mimo to?"
no co odpowiedzial? "nie, nie pozwole"
macie swojego lidera dla ktorego walczycie o to. zeby mogl dalej miec pionkow ktore moze przestrawiac na planszy.
o sprzeniewierzaniu kasy gildiowej przez lukiego nie ma co gadac bo kazdy wie o tym. skad sie aata tak szybko wzial niby? albo skad 20+ lvl ma Nightmare Knights outfit?

Na drugim openie mnie nie bylo (moze dlatego tak sie nam udalo? :P) ale ogladalem filmik i kilka osob z interRectum (sic!) zostalo strapowanych przez noob chary (w tym Luki)

pozniej cos jeszcze dopisze
cheers

Zgadzam sie z toba. A ten 20 lvl + to ben dragonbreath aka edek dragonbreath ktory kupil Ares Draguna po czym zostal ojeba**, kupil next 100+ chara,a pozniej znow zaczal robic nowa postac, a ze nie mial kasy na gre wiec kupil od lukiego ponad 1kk+, end.

Poll 01-03-2008 14:45

no to trudno,niech się leczy Arab,jest na tyle bogaty ze może sobie pozwolić na prywatnego psyhologa.

Oczywiście luki się liczy z opinia innych wbrew temu co mówisz Fonrar ale że nie zgadzał się na "skull hunty" które genialnie wymyśliłes

huntowanie kogoś za to ze ma rsa,lol,to tak jak huntowanie kogoś za to że jest murzynem

bemo 01-03-2008 15:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll (Post 1932329)
no to trudno,niech się leczy Arab,jest na tyle bogaty ze może sobie pozwolić na prywatnego psyhologa.

hahahahahahahhaahahhahahahahahhahahahahahahahahaha 8o8o:cup: dobre dobre xd

Thuygioshok 01-03-2008 15:25

Cytuj:

huntowanie kogoś za to ze ma rsa,lol,to tak jak huntowanie kogoś za to że jest murzynem
xddd fayter jest nygga

Foni 01-03-2008 16:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll (Post 1932329)
Oczywiście luki się liczy z opinia innych wbrew temu co mówisz Fonrar ale że nie zgadzał się na "skull hunty" które genialnie wymyśliłes

Wiele osob moze poswiadczyc, ze takie pytanie i taka odpowiedz miala miejsce. Luki sie liczy z opinia innych ludzi TYLKO jesli opinia innych ludzi jest po mysli lukiego.

Skull hunty nie byly moim pomyslem ale fakt, ja o nich napisalem watek na forum. moge nawet napisac skad sie taki pomysl wzial. no i pragne tez zauwazyc, ze czas na zgubienie RSa byl ponad 3tygodniowy i gdyby ten pomysl dalej trwal to po miesiacu od rozpoczecia akcji byloby to wprowadzone. A jakby tak bylo to co? powiem wam co :> bysmy nie robili random pekingu.. tylko red skulle.. a skad sie biora red ksulle? z random pekingu ^^ to my bysmy byli tymi, ktorzy bronia arcanie przed random pk. Ale bylo to nie po mysli lukiego i wylecialem za to z dpft.. cozywiscie polowa miala beke z decyzji lukiego ^^ przeciez on tylko szukal powodu, zeby mnie wypierdolic... bo nie balem sie go krytykowac..

luki ma wizje

złą

Edit:
Lamus... ty niby nie jestes PA? a chodzenie na poh (z rok temu?) i zabieranie rozdzek i wandow druidom i sorcom to co niby jest? nie rob z siebie takiego swietego :>

Bartholomew 01-03-2008 16:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Foni (Post 1932594)
A jakby tak bylo to co? powiem wam co :> bysmy nie robili random pekingu.. tylko red skulle.. a skad sie biora red ksulle? z random pekingu

lo lno tak ale co ma owner do tego jesli bedzie mial hacka i hacker wbije mu red skulla? jego tez bys ganial?

Poll 01-03-2008 16:51

ja nie robiłem Pa,tylko próbowałem przywrócić chociaż troche stare zasady gry,faktycznie Pa na 2k,zabierałem różdżki zeby ludzie uczyli się grać po starej metodzie,poprzestalem tego kiedy zrąbali w updacie ułatwienia dla knightów/palków(co rónież się skończylo krucjatą przeciwko botterom,gdzies jest filmik,jak były BoH biega po spawnach i zabija botterów).Poprostu chciałem żeby ludzie umieli grać po staremu,ale się nie da,nazwijmy to walką z wiatrakami.nie,nie jestem Pa.

tak naprawde i mówie to z czystym sumieniem
gdyby nie cipsoft,i jego zjebane pomysły to Aata miałby może 120lv dziś,medivh pewnie ze 160,fosfik 200,damoon może ze 160,sua ze 170-180.A reszta albo by 100 nie miała albo wy w ogóle ich sorcowie/druidzi nie istnieli.I taka jest prawda.

Co do knightów też ponad połowa z Was nie zasługuje na tych 150+,bo wybotowaliście ich,i mówie to do obu stron.A ja gdyby nie te zryte updaty może mialbym 140lv .Bo do Sk póki była normalna gra wbiłem 122lv i było to uczciwie wbite lvle,a potem było już za łatwo.

Tylko warzywa z przeszłości albo kolesie z zacięciem mieli naprawde wysokie lvle,imponujący był vorith który wbił 175lv za starych czasów.

Szefoo 01-03-2008 17:09

Co do tego Pohu to ja pamietam jak mnei biles zebym zjeżdżal zpoha i plaic rozdzke ^.-

Foni 01-03-2008 18:24

Lamus.. niewazne jak sie tlumaczyc bedziesz to robiles PA.. miales wysoki lvl i nizuiutkie lvlki okradales. fakt.. wiekszosc miala (i nadal ma) wyjebane na nich ale to nie zmienia faktu, ze robiles PA. wiec nie czepiaj sie innych o to co sam robisz.. hipokryta ffs.. ja robilem pa

Poll 01-03-2008 18:46

nie to nie było Pa

Foni 01-03-2008 19:11

a zabieranie bohow to pa? bo ja nie widze roznicy czy kradniesz 30k czy 2k

gigoro 01-03-2008 19:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartholomew (Post 1932640)
lo lno tak ale co ma owner do tego jesli bedzie mial hacka i hacker wbije mu red skulla? jego tez bys ganial?

Jak ktos passow nie umie trzymac w bezpiecznym miejscu albo jak syf sciaga na kompa to jego problem :P

Mlodzieniaszek 01-03-2008 19:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll (Post 1932714)
ja nie robiłem Pa,tylko próbowałem przywrócić chociaż troche stare zasady gry,

To tak jakby Cie nagle zmuszali, zebys nie wiem, zaczal zyc bez pradu, bo elektrycznosc jest znacznym ulatwieniem i za latwo Ci sie zyje.... w 99% wszystko zmienia ku ulepszeniu, ulatwieniu i tego nie zmienisz... no i zdecydowanie to co robiles to bylo PA bo chyba nie jestes na tyle glupi aby myslec, ze Ci sie uda./...

Poll 01-03-2008 19:39

A nazywajcie sobie to jak chcecie miało to jakiś głębszy cel,a kickowanie ludzi ze spawnów,ściąganie przez Was bohów etc.nie wiem jaki miało,ja wszystko co robiłem,robie Będe robił robiłem żeby ludzie się czegoś nauczyli.

Foni 01-03-2008 19:45

"moje" zabijanie red skulli tez mialo glebszy cel i mialo pomoc arcanii. mi nie chodzi o to, ze to robiles, bo pamietam, ze sam sie z tego smialem :-) moze powiem to na kilka sposobow:
1. jestes hipokryta
2. kurwa nie wyzywa kurew od kurw (no offence - sposob przedstawiania)
3. ten kto okradnie kiosk jest taki sam co ten, ktory okradl bank; tylko kto bedzie slawniejszy?

kumasz juz ktores tlumaczenie? :> czy nadal twierdzisz, ze mozesz wskazywac palcem wszystkich PA a siebie nie uwzgledniac?

EDIT - zmiana pkt 2

Picinhoxs 01-03-2008 20:07

Fonrar wez odpierdol od lamusiniego on jest zajety chcesz duel declaartion !!?!!nfjauhfasasgghasgsdjkngsdf[gbdfnjbcv;khbfc[ph

lafa 19:30:27
napisz cos glupiego na forum
lafa 19:30:33
brakuje mi twojej gupoty
lafa 19:30:37
wsrod madrosci fonrara
;s

EDIT

Picinho 19:30:44
ok
lafa 19:34:15
e
lafa 19:34:19
w pierwszym tekscie
lafa 19:34:21
zle jest
lafa 19:34:25
lafa19:30:27
lafa 19:34:27
popraw

Foni 01-03-2008 20:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Picinhoxs (Post 1933157)
Fonrar wez odpierdol od lamusiniego on jest zajety chcesz duel declaartion !!?!!nfjauhfasasgghasgsdjkngsdf[gbdfnjbcv;khbfc[ph

lafa19:30:27
napisz cos glupiego na forum
lafa 19:30:33
brakuje mi twojej gupoty
wsrod madrosci fonrara
;s

'Fonrar' sie nie odmienia

Picinhoxs 01-03-2008 20:13

Idz pobaw sie napletkiem bo stulejka ci sie zrobi

Alucard89 01-03-2008 20:45

"moje" zabijanie red skulli tez mialo glebszy cel i mialo pomoc arcanii.

Ciekawe jakby wyglądała arcania pod Waszym nadzorem ;>

Nie wiem kto wygra, nie jestem ani za jedną ni za drugą stroną. Ale wiem że Interregnum ma spore zasoby pieniędzy jak i dodatkowych graczy. I to właśnie oni mogą być kluczem do ich zwycięstwa. Tylko czekają na znak Lukiego.

Zresztą moi drodzy, La Revolution uchodzi za ludzi którzy robią i będą robić PA, więc w obliczu klęski Interregnum cała Arcania będzie wstanie ich wesprzeć.
Chodź oni to też tacy święci wcale nie są.
No ale niekiedy lepiej wybrać mniejsze zło ;>

lolekkkk18 01-03-2008 21:32

powiem tak - niejest mi obojetne kto wygra wojne, jestem po stronie LA chociaz nienawidze przynajmniej kilku osob z tej gildii i jezeli inter wygra to daje sobie kurwa ręke uciąć ze zapanuje PA na maxa. Dlaczego? Ano dlatego ze kazdy kto dochodzi do wladzy musi sie nią nacieszyc i to jest normalne.. aczkolwiek u osób tak sprzedajnych jak lamus i inne ****e pragnace byc w naj naj guild na servie (czytaj przydupasy lukiego, przydupasy innych h lvl graczy oraz cale loa) moze miec to inny, owiele wiekszy wymiar.

mówicie ze ludzie z bylego dpft będące w la to pa.. popatrzcie na przydupasów np aaty-dran lukiego- sadi magik i cala jego noob swita, ruszyles jednego odrazu pojechane.. tak wiec prosze - NIE PIE****CIE GLUPOT O PA BO KAZDY ROBI PA arcania to nie jest zadna utopia nikt nie jest równy i nikt niema tyle samo kasy co reszta i ostatnie slowa do idiotów zalących sie na lewo i prawo ze ich ktos z expo wyjebal - PO CH*J sie bijecie w tej wojnie?!?! PO TO BY MIEC WLADZE NAD SLABSZYMI co jest równowazne z okresleniem PA

pozdro :>

Poll 01-03-2008 22:26

TAAAAAK
WŁADZAAAAAA
PIENIĄDZEEEEEE
TAAAAAAAAAK
MARZEEEEEEEE
MARZE O TOTALNEJ WŁADZY NA ARCNAI
WYWALIĆ CAŁY SERVER
WSZYSTKIE SPAWNY
MOJEEEEEEE
MOJEEEEEEEEEEEE
TYLKOOOOOOOOOO MOJEEEEEEEEEEE

Kto mnie zna ten wie jaki jestem.

Nie,nie jestem Power abuserem.

Co do hipokryzji:
1.EZ vs Dpft-walczylem przeciwko fosfikowi,który zhuncil ludzi zeby miec demon helmety.
2.Sk vs Dpft-obiecałem lojalnośc do Seventh Kingdoms,walczyłem przeciwko Fosfikowi,gdybym był hipokrytą osrałbym lojalnośc do Deiphobusa i doszedł do dpft.
3.Beach vs Dpft-doszedłem do Dpft-bo walczyło przeciwko Fosfikowi

Faktycznie mało konsekwentnie dążyłem do celu.

4.sb vs dpft-wojan z góry były ustalona dla zabawy,i walczyliśmy przedewszystkim przeciwko ludziom którzy się z nami kłócili,power abusowali.Ale dbałem o swoją ekipę.
5.La Revolution vs Int-chciałem pomóc Bellishowi,tak jak się umawialismy,potem nastąpił mój konflikt z Damoonem co spowodowało zmianę naszego nastawienia.Postawiliśmy jeden warunek który nie był dotrzymany,wystarczajaco dużo powodów,zresztą naprawde wisi mi wasza opinia.moja żądza władzy etc.bo to bajki wyssane z palca.

gigoro 01-03-2008 22:26

@2up

Noooooooo, word :p

Thuygioshok 01-03-2008 22:34

alez wypracowania, fayter wannabe

lolekkkk18 01-03-2008 23:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll (Post 1933532)
TAAAAAK
WŁADZAAAAAA
PIENIĄDZEEEEEE
TAAAAAAAAAK
MARZEEEEEEEE
MARZE O TOTALNEJ WŁADZY NA ARCNAI
WYWALIĆ CAŁY SERVER
WSZYSTKIE SPAWNY
MOJEEEEEEE
MOJEEEEEEEEEEEE
TYLKOOOOOOOOOO MOJEEEEEEEEEEE

Kto mnie zna ten wie jaki jestem.

Nie,nie jestem Power abuserem.

Co do hipokryzji:
1.EZ vs Dpft-walczylem przeciwko fosfikowi,który zhuncil ludzi zeby miec demon helmety.
2.Sk vs Dpft-obiecałem lojalnośc do Seventh Kingdoms,walczyłem przeciwko Fosfikowi,gdybym był hipokrytą osrałbym lojalnośc do Deiphobusa i doszedł do dpft.
3.Beach vs Dpft-doszedłem do Dpft-bo walczyło przeciwko Fosfikowi

Faktycznie mało konsekwentnie dążyłem do celu.

4.sb vs dpft-wojan z góry były ustalona dla zabawy,i walczyliśmy przedewszystkim przeciwko ludziom którzy się z nami kłócili,power abusowali.Ale dbałem o swoją ekipę.
5.La Revolution vs Int-chciałem pomóc Bellishowi,tak jak się umawialismy,potem nastąpił mój konflikt z Damoonem co spowodowało zmianę naszego nastawienia.Postawiliśmy jeden warunek który nie był dotrzymany,wystarczajaco dużo powodów,zresztą naprawde wisi mi wasza opinia.moja żądza władzy etc.bo to bajki wyssane z palca.

pierdole to kim jestes z kim i przeciwko komu walczyles jezeli jestes czlowiekiem czynu w co bardzo chcialbym uwierzyc to wyjdz z wojny.. wogole skoro niemogles dojsc do la z powodów które mnie nieobchodza tak naprawde to bylo wogole do zadnej ze stron niedochodzic. Mozes mówic ze dlatego ze guild chcial ale wtedy wyjdzie ze jestes cukierkowym przedszkolakiem który gdy zobaczy 3 debili skaczących z mostu skoczy zanimi bo jest tak asertywny jak popielniczka...

ps. widzialem prawie wszystkie wojny na arcani, wyszedlem na maina w drugi dzien od powstania serva..

pzdr

Szefie :) 02-03-2008 00:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lolekkkk18 (Post 1933641)
pierdole to kim jestes z kim i przeciwko komu walczyles (...) z powodów które mnie nieobchodza (...)

jak cie to kurwa nic nie obchodziu to s*******aj stad

Foni 02-03-2008 00:06

Az nie wierze, ze to Lamus sie wypowiada za Lamusa.. przeciez znam go troche i nie jest az takim debilem... chyba, ze to rzeczywiscie ty i trza mi zmienic zdanie o tobie... mowilem o hipokryzji z pa a nie o przystepowaniu do wojen z ktorejs ze stron.. az tak trudno to zrozumiec z moich postow? czy patrz pierwsze zdanie...

lolekkkk18 02-03-2008 00:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szefie :) (Post 1933785)
jak cie to kurwa nic nie obchodziu to s*******aj stad

czemu ja sie niespodziewalem innej odpowiedzi?? (wyzej napisalem ze losy wojny nie sa mi obojetne) wogole jak niestac cie na "kulturną" rozmowe to sam idz se pobiegac :> widac twoi starzy niezle cie wychowali a moze chowali? jak jakies zwierze na gospodarstwie które ty nazywasz domem... tak dla jasnosci mialem na mysli przechwalki lamusiniego na temat swojej kariery bo wiekszosc osób pamieta go jako czlowieka który wygral jedną wojne zdaje sie knighthood vs enigma? niejestem pewien a reszte przegral no i niedawno sie wyplacil... nie zebym mial cos do niego, nieliczac tego ze zdradzil kolegów a teraz mowi ze jest czlowiekiem honoru. i wspomina swoją bajeczna przeszlosc

ps i sory ze znizylem sie do poziomu tego cepa który zostal zacytowany w tym poscie

pzdr

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:39.