![]() |
@Up popieram
Mam nadzieję że do jutra się wszystko rozstrzygnie :) Bo już się nie umię doczekać wyników ;) |
Witam
Dostał już ktoś wiadomość oprzyłączeniu do supportu ?? Pozdrawiam :) |
Chyba jeszcze za wcześnie. Jest ponad 20 stron podań, rozpatrzenie tego trochę zajmie.
|
Jak przyjmujecie takiego kogoś jak Avallach a mojego super podania nie przyjeliscie tylko "Odrzuciliście" to ja dziekuje za taki "support"
mam nadzieje ze jescze nie koniec |
@up
Nie wywyższaj się! Myślę, że support powinien być skromny.. |
Cytuj:
|
Moje podanie jeszcze stoi, no ale cóż... Zostaje czekać xD
|
Cytuj:
Pozdrawiam |
Ho ho widzę, iż nowa ekipa będzie spora ;D Ciekawe jak się sprawdzą/sprawdzimy ;)
|
Cytuj:
|
Dajcie spokój. To, kto dostanie się do supportu zależy od nich. A to, że wy tu piszecie, oczekujecie na "wyniki" zaśmiecając forum zmniejsza raczej wasze szanse. Pozdro ;)
|
Kurcze :( wyslalem link do was z nikiem Ogumia dostalem Haka i postac dostala 2 bany i zostala skasowana jesli mozna czy mogl bym poprosic o jeszcze jedna szanse dostania sie do supportu teraz to juz nawet mojego komentarza niema zebym mogl to zmienic bardzo prosze :confused:
Mam nadzieje ze dostane ta szanse z gory dzieki mam jeszcze jedna postac :) Zemsta Pomidora Cztery 15drutek nie dawno zalozylem i napisze wszystko od poczatku ile mam lat na jakim poziomie znam angla dlaczego piwinniescie mnie wybrac itd. NA SERIO WARTO MNIE JESZCZE RAZ SPYTAC I MAM NADZIEJE ZE TO CO POTRAFIE PRZYNIESIE JAKIES SKUTKI POZRDO DLA TIBIA.PL!! |
Sprawdz mnie NAPRAWDE WARTO Potrafie naprawde wiele!! nie zawiode cie mam dopiero 12lat!!
|
Patrząc na twojego posta to się nie dziwię, że odrzucili twoje podanie. I bynajmniej nie sądzę aby chodziło o postać...
|
Cierpliwości :
Cytuj:
|
Powodzenia wszystkim :) B)
|
Nie udzielałem sie bo bylem noobkiem w tamtych czasach wiec nawet konta ie zrobilem a potem skupilem sie na grze
specjalnie przez miesiac sie uczylem Delphi i po ***** mi to ! Napaliłem sie na to że będe miał mozliwosci sie wykazać , anie teksty że jestem nowy na forum ale mam to w nosie -- teraz i tak wszystko stracone Moderatorom , Adminom i Użytkownikom życzę miłej pracy z NOWYM supportem :/ :( W przygotowaniu był naprawdę dobry poradnik ( plik .txt na kompie ) o tym jak dojść w miare szybko do 40 lvl Sorcem , ale to chyba strata czasu była --- moj poprzedni poradnik , który ostro ocenił np. Neopostman ( pozdro ) został zrobiony z głowy na poczekaniu :P więc sorry za niego bo byl to "newbie" a nie poradnik |
@up
to miał być żart?? |
nie to nie żart
poradnik jest w przygotowaniu a Delphi ostatnio sie nauczylem podstaw |
Cytuj:
|
hehe a ten znowu mnie krytykuje :DDDDDD
:evul::evul: |
Cytuj:
Khellid pogódź się z tym ,że nie dostaniesz się do supportu ,a takim zachowaniem pogrążasz się jeszcze bardziej ; d Pozdro |
Szkoda tylko tyle, ze wiekszosc osob ktore zlozyly podanie mysli o wspolpracy w Support Team glownie jako glupi napis pod nickiem. nie zdajac sobie sprawy, ze owa wspolpraca to nie tylko przyjemnosci. ale takze obowiazki. Ktore bardzo czesto potrafia wQrwiac.. NP. Dodawanie potworkow na Tibia Earth ktore byly dla mnie bardzo monotonym zajeciem... Ahh te bieganie po banshee Q... Jednak mam nadzieje ze nowi Supporterzy nie beda tylko "pracowac" wykozystywani przez Dwim Team raz na pol roku (Co update)lecz beda musieli sie o wiele bardziej postarac:)
Z Pozdrowieniami dla całego Support Tibia.pl Ex-Support'er Scartex |
Gratuluje wszystkim tym, którzy się dostali... i gratuluje sobie :) Mam nadzieję, że jakoś się dogadamy i współpraca będzie miła i owocna :P
|
Ktos mi pokaze gdzie są wyniki?
|
Chciałbym pogratulować wszystkim Użytkownikom którzy się dostali. Mam nadzieję, że współpraca z wami okaże się miła, a atmosfera będzie przyjemna.
Jeszcze raz gratuluję. |
Gratuluję wszystkim którzy dostali sie do Support.tibia.pl
Mam nadzieje że nasza współpraca będzie owocna. Jeszcze raz gratuluje. ;) @Inferno3031 Wyniki nie będą publikowane każdy kto dał zgłoszenie i dostał sie do Supportu dostał prywatną wiadomość. |
Widzę, że z ponad 42 stron zrobiło się 18. Czyli nabór będzie rozstrzygnięty drogą eliminacji, a może już jest rozstrzygnięte wszystko ?
|
Cytuj:
|
@Up
Jeszcze nie, jak widzisz modkowie bedą wybierać w ciągu 2 tygodni.. minęły 3 dni... |
Cytuj:
|
No więc gratuluję wszystkim przyjętym i życzę miłej pracy :)
P.s. Szybcy jesteście... nawet bardzo ;] |
Mam pytanie ?? :P, Jeżeli moje podanie nie zostało odrzucone a nie dostałem pw to znaczy ze jednak odrzucono moja kandydaturę??
Edit. @down Ok rozumiem :) |
Cytuj:
@up Raczej tak, choć może kiedyś jeszcze ktoś się odezwie w tej sprawie jak zajdzie taka potrzeba. |
Cytuj:
Tak więc Ci, których podanie nie zostało skasowane softem, wciąż mają szanse na support. Sam pamiętam, kiedy ni z gruszki ni z pietruszki, kilka miesięcy po naborze dostałem takie PW ;) |
A ja tylko chcę zapytać czy podania na PW były przyjmowane.
Wysłałem na PW bo nie chciałem podawać nicku w grze. |
Cytuj:
|
To mogli by coś powiedzieć D:
Poza tym powinno zostać uznane gdyż nie było napisane, że nie można pisać podania na PW. A jak pytałem Atimci czy przyjmuje na PW to nic nie odpowiadała więc wiecie. Po za tym tibia.pl z 3 dni nie chodziła. |
Może by zrobić tak: z tych 300~zgłoszeń wybrać 40-60 albo i mniej i dać im do opisania potwora, przetłumaczeni jakiegoś angielskiego tekstu na polski? :)
|
Gratuluje wszystkim.
Ciekawe ile osób sie wykruszy w pierwszych dniach:P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:50. |