![]() |
to jest loot z jednego z bossa z faraonów.... Szukając takich itemów na facc z tak bardzoprostych questów ludzie z torga robią z siebie niesamowitych debili na krajową skale.
|
@up
Jak się nazywa ten "Boss faraonów" ? |
Cytuj:
|
Żal...po co karmicie trola ?
Taki quest nieistnieje,a jak juz by istnial to pewnie jakis baaardzo dlugi od 999lvl :P Temat Closed plax...po co marnowac miejsce na takie durne tematy xD |
Cytuj:
|
@Diabolic-Knight
Juz wyglupiles sie na innym forum z tym swoim tekstem , co zaowocowalo dyskusja ktorej efektem bylo usuniecie 3 stron tematu :D Ta twoja teoria ze silver mace wypada z faraona 1/100000 jest tak samo prawdopodobna ze z rata wypada w takim samym prawdopodobienstem mpa. Podaj mi nick gracza ktory lootnal silver mace z faraona ?:D |
Cytuj:
To tak samo jak byś powiedział, że w kosmosie nie ma życia- wszechświat jest trochę duży, i tak na prawdę na jedynej planecie którą powierzchownie zbadaliśmy (mam na myśli Ziemię) życie jest. |
Chodziło mi o to że quest może istnieć, ale na pewno nie wypada z faraonów (chyba że niezwykle rzadko w co wątpię).
|
;/
Czego wy jeszcze chcecie , chyba 2 osoby pisaly ze próbowaly i nic tylko zmarnowali kase .
Czekamy na film , lecz raczej sie nie doczekamy :confused: |
Nie zdazylem filmu nagrac :| Sorry...
Mysle ze sie oplacalo... http://img87.imageshack.us/img87/5131/smsoldsl5.jpg |
Nie zdążyłeś? To teraz go nagraj! Masz okazję!
liczę, że ściągnięcie i zainstalowanie Tibicam nie jest aż takim problemem.... Ok? filmik plax, gdy zobaczę to pogratuluję ci... |
Cytuj:
|
Haah! teraz to dopiero się uśmiałem :D
Widział, że jego kłamstwo wyjdzie na jaw i próbuje nam wmówić, że sprzedał Silver Mace... |
quest nie istnieje ale ogladajac fotki nie wygladaja na zfakowane albo fotki z ots moze i masz/miales SM ale nie zdobyles jej tak jak napisales
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja powiem tak jak juz pisalem i to co doczytalem na tibia.wiki. Z tego co tam pisze to podobno jest quest powiazany z elf fortress na silver mace i podobno jest jeden na premii czy titani. Podobno calosc sie tam znajduje i nagrode glowna sie wyjmuje ze skrzynki za mw w roomie z T-ring quest (nie udowodnione). Nie sadze, zeby twoj spoiler byl wiarygodny... Zreszta nie ma co sie zastanawiac skoro ktos juz probowal, kto to czytal ;) Strata kasy... Nie wiadomo moze jest taki quest, tylko ze nie byloby to raczej az tak proste ;) Moze jest to powiazane z drzwiami na +1 pietrze na elfach w ab na pln. Sa tam drzwi z czerwona klamka ;) Nie wiem... Sluchaj dobrego fake bardzo latwo zrobic... Przerzucic screena przez photoshopa kazdy potrafi. Jakbys nagral filmik to bylby dopiero dowod ;) Ja proponuje juz zamknac ten temat bo tylko kazdy sie przegadac probuje. Jeden probuje udowodnic falszywa wersje rozwiazania questa, ktory nie do konca wiadomo czy istnieje a reszta tylko go osmiesza ;p
|
@silver_mace_secret
Popełniłeś jeden poważny błąd skoro tak dużo rzeczy wymieniasz na trade do chyba musisz je jeakoś zapakować. A gdzie jest bag lub backpack? |
Cytuj:
A tak co do ciebie, to czytalem na tibia.xxx.pl ;) temat w ktorym byla ukradziona mapa RL Tibii z Tibii 7.7, albo 7.8 i jakis koles napisal, ze dzieki niej zdobyl silver mace no i walnal You see a silver mace ... ale akos nikt sie nim nie zainteresowal to napisal jeszcze raz czy ktos nie chce kupic silver mace, dalej nic, napisal jeszcze ze dwa posty, ale wszyscy dyskutowali na inny temat to postanowil zalozyc swoj wlasny temat, gdzie dal male "wskazówki" jak zrobic questa. Ehh te dzieci... |
no tylko ze z tego co kiedys czytalem w tym temacie na torgu ludzie juz nawet zaczynali sporo rzeczy w logiczna calosc ukladac a rzekomy zalozyciel tematu ma juz chyba to wsyzstko gleboko i szeroko (nie ma syndromu "ja mam ale nie pokaze, zazdroscie mi teraz!")
wiec sam juz nie wiem... |
O lol 500cc avenger sov, 2x softy haaahahhaha ale idiota -.-'
Ps: Krzywo silver mace wkleiles :( Ps2: A czemu nie ujawnisz nicku tego h-lvl(?) ktory kupil mace :D Ps3: lubie peesy xD |
Cytuj:
|
po chuj wam trzepaczka? rak nie macie?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To jak w końcu? To fake? Czy ktoś to już spróbował?
|
@up
Przeczytaj całego posta i się dowiesz, że ktoś już próbował i stracił Frozen Starlight, próbując wykonać tego questa według spoila założyciela tematu ;) |
quest nie istnieje. moze autor i ma/mial sm bo te zdjecia wygladaja realistycznie ;/
|
@Vil
3 minuty na takiego screna wystarczą :), choć ss może być autentyczny z ots. Jedna osoba na tibi.org.pl chciała sprzedać spoila chyba za 900zł (chyba nawet moderatr forum), nie sądze żeby był to fake. Od kąd tibia jest globalna to ogół graczy jest przyzwyczajony do spoilów (pamiętam jak robiłem questa na BSa a nie było spoila- były 2 wyjścia albo zapłacić komuś, żeby nam pokazał jak go zrobić, albo kombinować- my kombinowaliśmy 2 dni i się udało- wtedy było warto). Cipy próbują nam ułatwić questy- legendarne niegdyś PoI istniało przed updatem w, którym "oficjalnie je wprowadzili"- wcześniej były tam tylko 2 ekipy- w salach były demony, bechemoty, warlocki, DLe, GSy ponoć respił się tam orschabaal. Nie było takiego questu jak test teraz, tylko dochodziło się do excalibuga i nikt pewnie nie wykonał tego questu. Teraz wszyscy wiedzą jak wejść na wierze na femor hils, a kiedyś praktycznie nikt tego nie wiedział- a pewnie wejść się dało, bo po co taka wieża by stała i byłaby przy niej taka trawa? mogli dać zamknięte drzwi, lub zrobić wierze dopiero jak bedzie potrzebna. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A co tam było?
|
1. Osoba która chciala/ chce na torg spzredac spoila - sprzedaje spoila do calkiem czego innego niby wg jego teorii sam silver amce quest jest tylko mala czescia tego spoila i to zrobiona w 80% wiec tego silver mace ta osoba nie posiada , i to nie jest mod ani admin.
2. Quest albo zaeklbym czesc questa o nazwie "silver mace" istnieje , jest to cos mniej wiecej takiego jak ultimate challange quest (chodzi o podzielenie na czesci) tylko o ile tam naszym zadaniem jest wyciac potworki badz przetrwac nawalnice , to tu glownym zadaniem jest wytezanie mozgownicy. PS @up Nic nie bylo , nie bylo obecnego reward room tylko pomieszczenie z excalibugiem ktorego i tak nikt nie mogl wziasc. |
Cytuj:
|
Cytuj:
co to znaczy że filmiku nie zdążyłeś - miałeś na to pare ładnych dni - przynajmniej godzin - weź nie kituj bo to jak próbujesz to udowodnić jest żałosne - każdy prosi o film a ty kolejny screen który można z łatwością podrobić - wystarczy h-lev kumpel i odpowiedni program - jak masz czas obejdzie sie bez kumpla daj filmik a zrobisz kariere a nie dajesz screeny - silver mace z tego co wiem posiada około 1-2 osób moze więcej ale sie nie ujawniły - nabywca blessed(niewiem czy dobrze napisane) shield pozostaje nieznany do dziś a kupił te tarcze około 4 lat temu więc mace też można ukryć (w dp na przykład) |
EHHHHHHHHHHH>>>> NAWET JESLI TO NIE FAKE TO OD CZEGO SA OTSY ?! :D
Screen mogl byc na otsie robiony i tyle ...rzął (?) |
Cytuj:
PS: Śmieszne tez jest to ze Sm ma 41 dmg... nie 40... no ale cóż, przynajmniej sie uśmiechnełęm czytajac ten temat :) |
@Ufocznik
Tez mnie to tam wkurza juz kilka osob pojechalem delikatnie bo znam ich zasob wiedzy , a wypowiedzi ich na forum byly ze tak powiem delikatnie pozbawione skromnosci. Ale wiem tez ze quest istnieje po prostu bylem jednym z tych ktorym dane bylo obejrzec w tibii reward - cale szczescie mam chara na harmonii. Ale tez nie mozna osobom tym odmowic tego ze cos robia - moze bezcelowo (zamiast zajmowac sie rl sprawami) ale lepsze to niz nudne expienie , chociaz rozwija umysl , nawet jesli mialo by do niczego nie doprowadzic. Teorie a rozne spotkalem sa w miare spojne , nawet niektore przyznam sie sprawdzone w pewnej czesci (z reguly nie do konca - tzn jak juz jakas teoria okaze sie sluszna to nie wiadomo do konca gdzie ich zaprowadzi). Jedyne co mnie wkurza u wiekszosci z tych ludzi to mala podatnosc na argumenty obalajace ich teorie , oraz brak skromnosci. Ale z drugiej strony troszke takich ludzi tej grze tez potrzeba by nie stala sie nudnya maszynka do nabijania expa. Niestety , polityka cipsoftu dawno rozminela sie z rpg , pozostalosci rpg umarly jakos w 2003 roku , i calkiem mozliwe ze z tych zcasow moga pochodzic (a raczej pochodza) pewne niewyjasnione zagadki , pozniejsze okresy to juz spoile , chodz nie do konca (wezmy chociaz ostatnie questy - niby sa spoile ale np jeden z questow malo ludzi wie ze na 3 sposoby mozna rozwiazac zalezy jaka droge wybierzemy. PS Patrz 2003 rok - kto wtedy wiedzial jak Paradox zrobic? :D Szczegolnie ze zmieniali system rozwiazania. Spoile powstawaly grubo po upach przez wycieki okreznymi drogami badz przez to ze ktos komus sprzedal spoila tamten komus sprzedal a 10 osoba upublicznila . Sam pamietam jak bylem jedna z pierwszych osob na isarze co paradoxa rozwiazali - tracac na to 3 miechy - a to wydaje sie w miare prosty quest w porownaniu z teoriami z jakimi sie spotkalem ostatnio. |
@up
Dobra dobra, nie offtopujcie!:p @Topic Nikt nie zwrócił uwagi, że autor ,,fake" popełnił bardzo głupi i często spotykany błąd?Napisał, że nie miał czasu nakręcić filmu bo już sprzedał macke ale o ile mi i mojej Pani od matematyki (pozdro 600)wiadomo, to po dodaniu całego capa z key ring wyjdzie nieco większa liczba niż na jaką wskazuje jego poziom cap. Tak więc miałby jeszcze czas, żeby zostawić eq w dp i zrobić fotkę. :) Tyle odemnie, jeśli się mylę to mnie poprawcie :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:02. |