Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Full Set co dalej? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=168583)

Skrillo 20-03-2008 20:45

@RailChris
Sprzedaj to i kup sobie normalne eq :]

mc200 21-03-2008 11:12

I wy mu wierzycie? LOL

Badon 21-03-2008 11:17

Boshe on chciał sie poprostu pochwalić swoim eq (którego i tak pewnie nie ma). Taki durny temat a tyle stron omg....

Badon 21-03-2008 11:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RailChris (Post 1962032)
Niestety (przynajmniej dla mnie) straciłem swoje eq
Ukradł je Gungir jest to Yuron'Zory pod postacią którą sam hacknoł.
Pozostało mi tylko MPA i DH.
No cóż życie a pan Gungir jest największym frajerem :D

To ty jesteś frajerem, jak myślisz,że ktoś uwierzy w twoje kłamstwa.

HubertEM 21-03-2008 18:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RailChris (Post 1950396)
Mam Paladina i moje eq wygląda tak:
- Demon Helmet, Magic Plate Armor, Golden Legs, Boh, Aol, Mastermind Shield.

Co byście kupili następnie na moim miejscu?

Kolo co ty dajesz masz najlepsz eq i nie swiruj ze nie szpanujesz jedynie mozesz dokupic necromancer shield lub nightmare i arbalesta albo kup sobie HOT-a i tyle rubinów zeby caly czas byl full

Bordo 21-03-2008 23:53

<Zacytowałem złą osobę>
Ale ktoś na 3 stronie napisał, że to żałosna dyskusja, i kółko się zamyka.

Dokładnie. Napisał to a oni nawet nie zauważyli i dalej jadą swoje : P
Już się 8 stron zrobiło...

A temat żałosny. Kurde, spuszczę się chyba :( On ma takie zajebiste EQ a ja mam plate setka ://// Nie no, ja tak żyć nie mogę idę się powiesić. SZACUNEK ZIOOOM, JESTES MOIM BOSSEM! JAK TEGO DOKONALES?! AVE RailChris!

RailChris 22-03-2008 01:27

Eq miałem i nadal mam jego część już to mówiłem pare razy zapraszam na Nerane :) chętnie pokazę....
Cytuj:

To ty jesteś frajerem, jak myślisz,że ktoś uwierzy w twoje kłamstwa.
To już pozostawie bez komentarza...

Urieno 22-03-2008 09:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RailChris (Post 1964457)
Eq miałem i nadal mam jego część już to mówiłem pare razy zapraszam na Nerane :) chętnie pokazę....

No i tak stoisz w tym depot i pokazujesz : )? Full seta nie jest problem zdobyc, otoz jesli ktos jest odrobine bardziej doswiadczony duza kase mozna latwo zrobic : ). Co do Ciebie kolega, za cholere nie mam pojecia jak to zrobiles PALKIEM ? Knightem, ok luz. Ale Ty nie masz ani doswiadczenia (zakladam tak poniewaz zalozyles wlasnie TAKI temat), HEJ wlasciwie to Ty nic nie masz. Poza tym co zdobyles w jakis dziwny sposob. A wiec mistrzu, daj nam wszystkim solucje jak to zrobiles, najlepiej napisz poradnik i zyskaj swiatowa slawe : ). Powodzenia.

Erhion 22-03-2008 10:59

:D

Temat tygodnia. Ten rzekomy twój hack to po prostu dla picu, nie miałeś tego eq i co najwyżej masz te dwie rzeczy co ci zostały i myślisz, że jak je komuś pokażesz (MPA i DH) to ktoś uwierzy, że miałes te całe eq co wcześniej.

Niech zgadne - ten hack to pewnie właściciel konta użył reca co nie? :D:D:D

X-Anylon 22-03-2008 11:51

Na twoim miejscu bym sprzedał to DH i MPA..I kupił coś normalnego typu:
B robe
C Helmet
BOHY
K/C Legi
I amunicje...
A nie czekał,aż ktoś napisze do Ciebie na vip byś pokazał swój "eful set"
...
Możesz także kupić blessy..Jakies items addonowe i to wszystko reszte wydawaj na exp..

Pozdrawiam; )

RailChris 22-03-2008 12:56

Blessy już mam :)

A co do pana @upup
To widać że zazdrościsz że miałem takie eq :)
Hacka nie miałem tylko Gungir (Yuron'Zory) mieszka blisko mnie ale go nigdy nie widziałem.... Na bk dałem mu mms i go zabrał później chciał żebym mu zaufał i dałem prawie cały set. Kiedyś mi zabrał eq w domku i oddał więc miałem do niego zaufanie ale sie przejechałemX(

mc200 22-03-2008 13:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RailChris (Post 1964951)
później chciał żebym mu zaufał i dałem prawie cały set.

Hail Allegro, Hail Dzieci Neo, Hail idz juz do domu

RailChris 22-03-2008 13:11

Sam jestes dziecko Neo.....
Nie znałeś Gungira nie znasz mnie więc sie nie wypowiadaj....

Piotrek Marycha 22-03-2008 14:19

szkoda ze nerana jest non pvp :(
btw: nie piszcie mu juz nic, przeciez widzicie ze ten koles rżnie głupa i nie przyjmuje żadnych racjonalnych argumentów...

RailChris 22-03-2008 15:40

Dobra moja. Zamieniłem MPA na Goldne Legs, Mastermind Shield, Dragon Scale Mail i 20k. Można powiedzieć, że powoli wychodze na prostać... Jeszcze bohy i aol i można zaczynać grę na nowo :)
A MPA i tak będę miał jak nie teraz to za miesiać jak nie za miesiąc to za 2 lata nie wiem kiedy ale będe miał :):):)

Btw
Wesołych Świąt wszystkim...:D

Erhion 22-03-2008 17:02

Cytuj:

Hacka nie miałem tylko Gungir (Yuron'Zory) mieszka blisko mnie ale go nigdy nie widziałem.... Na bk dałem mu mms i go zabrał później chciał żebym mu zaufał i dałem prawie cały set. Kiedyś mi zabrał eq w domku i oddał więc miałem do niego zaufanie ale sie przejechałem
MUHAHAHAHHAHAHAHAHA

Lądujesz do mojej sygny ziom.:baby::D

KzN 22-03-2008 17:17

Nerana ma 15 miechów bodajże na dzień dzisiejszy, więc items też nie są znowu takie tanie ^^ jak grałem w październiku to BOH kosztowały 60k ^^ pamietam Raila jak mial 25 level i biegał z iron helmetem i studded legami bo musiał mieć duużo capa :lol:

Nygrigas14 22-03-2008 18:18

Kup sobie jeszcze raz kasę na allegro i mózg ;) Pozdro lamo

RailChris 22-03-2008 19:34

Lamą to co najwyżej możesz być ty :)
A na allegro to twoja matka bułki rano kupuje

Bordo 23-03-2008 16:59

Ile razy jeszcze ktoś mu wypomni, że kupił na Allegro?
Kupił to kupił, jego sprawa. Jak kupił to zrobił źle, ale to już inny temat. Nie wypominajcie w kółko tego wdając się w głupie dyskusje typu:
"- Kupiłeś!
- Nie!
- A właśnie, że tak! Kupiłeś!
- Nie kupiłem...
- Ile dałeś?
- Nie kupiłem tego, zdobyłem.
- Jak kupowałeś to dostałeś komenta?"

Jak byście mu zazdrościli. Brak słów, i żal...

Athelas 23-03-2008 17:46

kup se... nie musk, bo masz ;) b robe, b legi, HoTM, Demonka. full seta zostaw w dp i bierz na hunty. Oczywista jak masz kase. No i jeszcze może p ammy jakiś... nie sądze że allegro.

P.S. jakby się expiło na "kasodajnych" stworach, to w pół roku da się zarobić na full seta i więcej?
P.S2. PACCa miałeś wcześniej i Ci się skończył, czy 60lvl na FACC robiłeś?

@3down dałbym, ale chwilowo nie gram :P Ale na forum uczęszczam ;)

Krzy_ek 23-03-2008 18:03

kup se arba, ench speary, p bolce

a tak pozatym kupiłeś na tej aukcjii? http://www.allegro.pl/item322336257_nerana_2_1kk.html

Snick 23-03-2008 18:09

@ "Co dalej?"
Kup se musk.

A tak na prawdę to kup PACCa za gp.

RailChris 23-03-2008 18:25

Cytuj:

P.S. jakby się expiło na "kasodajnych" stworach, to w pół roku da się zarobić na full seta i więcej?
Wreszcie odkrył ktoś mój "sekret". Moją postacią kase na full seta zbierałem 7 miesięcy czyli Ty na pewno też dasz rade :).
Cytuj:

P.S2. PACCa miałeś wcześniej i Ci się skończył, czy 60lvl na FACC robiłeś?
Nie miałem pacca wogóle na tej postaci :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:59.