![]() |
@RailChris
Sprzedaj to i kup sobie normalne eq :] |
I wy mu wierzycie? LOL
|
Boshe on chciał sie poprostu pochwalić swoim eq (którego i tak pewnie nie ma). Taki durny temat a tyle stron omg....
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
<Zacytowałem złą osobę>
Ale ktoś na 3 stronie napisał, że to żałosna dyskusja, i kółko się zamyka. Dokładnie. Napisał to a oni nawet nie zauważyli i dalej jadą swoje : P Już się 8 stron zrobiło... A temat żałosny. Kurde, spuszczę się chyba :( On ma takie zajebiste EQ a ja mam plate setka ://// Nie no, ja tak żyć nie mogę idę się powiesić. SZACUNEK ZIOOOM, JESTES MOIM BOSSEM! JAK TEGO DOKONALES?! AVE RailChris! |
Eq miałem i nadal mam jego część już to mówiłem pare razy zapraszam na Nerane :) chętnie pokazę....
Cytuj:
|
Cytuj:
No i tak stoisz w tym depot i pokazujesz : )? Full seta nie jest problem zdobyc, otoz jesli ktos jest odrobine bardziej doswiadczony duza kase mozna latwo zrobic : ). Co do Ciebie kolega, za cholere nie mam pojecia jak to zrobiles PALKIEM ? Knightem, ok luz. Ale Ty nie masz ani doswiadczenia (zakladam tak poniewaz zalozyles wlasnie TAKI temat), HEJ wlasciwie to Ty nic nie masz. Poza tym co zdobyles w jakis dziwny sposob. A wiec mistrzu, daj nam wszystkim solucje jak to zrobiles, najlepiej napisz poradnik i zyskaj swiatowa slawe : ). Powodzenia. |
:D
Temat tygodnia. Ten rzekomy twój hack to po prostu dla picu, nie miałeś tego eq i co najwyżej masz te dwie rzeczy co ci zostały i myślisz, że jak je komuś pokażesz (MPA i DH) to ktoś uwierzy, że miałes te całe eq co wcześniej. Niech zgadne - ten hack to pewnie właściciel konta użył reca co nie? :D:D:D |
Na twoim miejscu bym sprzedał to DH i MPA..I kupił coś normalnego typu:
B robe C Helmet BOHY K/C Legi I amunicje... A nie czekał,aż ktoś napisze do Ciebie na vip byś pokazał swój "eful set" ... Możesz także kupić blessy..Jakies items addonowe i to wszystko reszte wydawaj na exp.. Pozdrawiam; ) |
Blessy już mam :)
A co do pana @upup To widać że zazdrościsz że miałem takie eq :) Hacka nie miałem tylko Gungir (Yuron'Zory) mieszka blisko mnie ale go nigdy nie widziałem.... Na bk dałem mu mms i go zabrał później chciał żebym mu zaufał i dałem prawie cały set. Kiedyś mi zabrał eq w domku i oddał więc miałem do niego zaufanie ale sie przejechałemX( |
Cytuj:
|
Sam jestes dziecko Neo.....
Nie znałeś Gungira nie znasz mnie więc sie nie wypowiadaj.... |
szkoda ze nerana jest non pvp :(
btw: nie piszcie mu juz nic, przeciez widzicie ze ten koles rżnie głupa i nie przyjmuje żadnych racjonalnych argumentów... |
Dobra moja. Zamieniłem MPA na Goldne Legs, Mastermind Shield, Dragon Scale Mail i 20k. Można powiedzieć, że powoli wychodze na prostać... Jeszcze bohy i aol i można zaczynać grę na nowo :)
A MPA i tak będę miał jak nie teraz to za miesiać jak nie za miesiąc to za 2 lata nie wiem kiedy ale będe miał :):):) Btw Wesołych Świąt wszystkim...:D |
Cytuj:
Lądujesz do mojej sygny ziom.:baby::D |
Nerana ma 15 miechów bodajże na dzień dzisiejszy, więc items też nie są znowu takie tanie ^^ jak grałem w październiku to BOH kosztowały 60k ^^ pamietam Raila jak mial 25 level i biegał z iron helmetem i studded legami bo musiał mieć duużo capa :lol:
|
Kup sobie jeszcze raz kasę na allegro i mózg ;) Pozdro lamo
|
Lamą to co najwyżej możesz być ty :)
A na allegro to twoja matka bułki rano kupuje |
Ile razy jeszcze ktoś mu wypomni, że kupił na Allegro?
Kupił to kupił, jego sprawa. Jak kupił to zrobił źle, ale to już inny temat. Nie wypominajcie w kółko tego wdając się w głupie dyskusje typu: "- Kupiłeś! - Nie! - A właśnie, że tak! Kupiłeś! - Nie kupiłem... - Ile dałeś? - Nie kupiłem tego, zdobyłem. - Jak kupowałeś to dostałeś komenta?" Jak byście mu zazdrościli. Brak słów, i żal... |
kup se... nie musk, bo masz ;) b robe, b legi, HoTM, Demonka. full seta zostaw w dp i bierz na hunty. Oczywista jak masz kase. No i jeszcze może p ammy jakiś... nie sądze że allegro.
P.S. jakby się expiło na "kasodajnych" stworach, to w pół roku da się zarobić na full seta i więcej? P.S2. PACCa miałeś wcześniej i Ci się skończył, czy 60lvl na FACC robiłeś? @3down dałbym, ale chwilowo nie gram :P Ale na forum uczęszczam ;) |
kup se arba, ench speary, p bolce
a tak pozatym kupiłeś na tej aukcjii? http://www.allegro.pl/item322336257_nerana_2_1kk.html |
@ "Co dalej?"
Kup se musk. A tak na prawdę to kup PACCa za gp. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:59. |