![]() |
@up
Prawde powiedziawszy...jeżeli już wchodze na forum , to sprawdzam tylko tematy "Zdjęcia/Filmy". Reszta tematów mnie po prostu irytuje. |
|
Gz Kip dawaj dawaj niedlugo 100 i wiesz co :P
i dawaj cos z Erbim :) Tworzycie niezly team !!!! |
No Kiperr GRATZ
Jeszcze jeden !!! Jeszcze jeden !!! I 100 na liczniku Kiperrowi stuknie. WIELKIE GRATZ |
POzostało mi tylko pogratulować
Gratz! :cup: PS: Niedlogo SoV :D |
Kiperr świetne szkriny oby takich więcej.
Mam rozumieć że już nie masz red skulla :P |
A ja mam pytanie do Kiperra
Czy zabijiesz gsa bez straty uha ? Czy mozesz na nich spokojnie expic? |
@up
Gdybym walnol exori+expl+gs To może by nie zszedł uh Zwykle idą 3-4 z pomoca hmmów. |
Mój brat :P
Cytuj:
Może jesteśmy bratnimi duszami ?? :P Najpierw wchodze na ZDJĘCIA potem na FILMY i spadam stąd :D |
Kip wiesz ze moj kumpel z klasy ( SZCZESLIWY CZLOWIEK ) skonczyl z tibia :P FRAJER z niego co nie :P ( podobno sie znacie ) :P
Pozdro all i jeszcze raz gz lvlu ;) albo jeszcze ja zadam pytanie zrobiles questa z banshee ??? wiesz to z giant swordem bohami tower shieldem i might ringiem (chyba) |
Jestes moim bogiem
Stary SS sa super od 1 do 10 daj ci 1000000
A twoje filmy sa ZAJE***** |
Gz Kiper
@up: Już widze jak oni się znają: SC: SIEMA SC: SIEMA SC: SIEMA SC: SIEMA SC: SIEMA SC: SIEMA SC: SIEMA SC: SIEMA Kiperr: Cze SC:EJ TAKI KOLO MA DO MNIE PROBLEM SC:POWIERZ MU COS? SC:EJJJJJJJ SC:NO PLZ Kiperr: No dobra (sciema) SC: JUSZ????????? SC:BENDZIEMY KOLEGAMI???????? To zapewne ich koleżeństwo. |
@up
Troszke prawdy w tym jest. Cóż...Wkurzające gdy jak bijesz dle ktos ci spamuje ;-) A tego szcześliwego znałem jako kupca i nic więcej :p Sprzedałem mu jakiegos c-arma czy coś W sumie i dobrze...niech konczy z tibia , jednego "przyjaciela" mniej xD (me ivul) |
|
Hehehe jescze tylko 1 lvl i 100 skoczy ;P
|
xD
Wielkie gratz B)
|
Kiperr.. juz ci na tibii złożyłem gratzy... Szykuj sie na ten 100lvl =] Bo potem czas poblokować coś;P Bede cie wykorzystywał do 100%;P Mam zamiar troche coś z tym lvl'em zrobić.. za bardzo mi uciekłeś przez czas mojej nieobecności:P
Gratz Anyways~ =] |
No, Kiperr, czekamy na stówkę z niecierpliwością :)
|
No no Exstra nic dodać nic ująć... gratz wszystkiego :p Oby tak dalej
Paladyn Lord of Dragon :evul: Paladin :lucznik: Lvl 16 :topic: Magic Lvl 8 :mag: Skills 51/37 :elf: Server Hiberna :kon: |
nieee on nie moze byc waszym idolem xD to niedobry dla ludzi czlowiek xP k jk :P gz uh plx ;D
|
Gz levelu kip i mam nadzieje ze szybo 100 ***niesz i na anithilatorka ( poprosze o film ( :P
pozdro all ... |
STARY WYMIATASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!
powiem tylko tyle ze jak niedopniesz kiedys 200 to masz w morde :P kiper fan's club |
Ty jestes..... ty jestes normalnie bogiem w tibii :D:D
Super ss dawaj wiecej wiecej i jeszcze raz wiecej ----------- LESZCZ tak na mnie mowia B) B) B) |
Przykro Mi :(
Oj Kiperr WspuŁczuje Miec 100lvl I Dednoc Na Glupim Dragu Nie Wiem Czy Lag Czy Cos Ale WspuŁczuje
|
Ja wspolczuje red skullowi
|
cool
SS masz zawsze ostre
nie wiem czemu dopiero teras je ogladam.... gratz!! :D |
...
Dawaj Kiperr Dlugo mnie nie bylo na forum xD
100 lvl mailes ? gz i dawaj na anithilatorka film zdjecia i co tam jeszcze popadnie Xd !!! Pozdro P R I N G I |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
po 1:
super screeny gz lvla <nee wiem ktorego xD> po 2: Przestancie spamowac tu!! caly czas ktos cos ma do erbiego albo do kogos tam cos... -.- po 3: przestanie pisac cos w stylu "omg kiperr jestes bogiem" itd itp... bo to troche wkurza jak sie same takie gowienka widzi -.- To juz koniec na dzisiaj..wiec sluchajcie piesni mej..dlszy ciag jutro o dziesiatej xD |
Gz, czekamy z filmik z Aninhilatora :D
|
Cytuj:
Moze kipper i zrobi, ale jak idzie team 100lvl'owcow to male szanse, ze wszyscy przezyja, jak jedno ogniwo peknie, to musialby stac sie cud, by przezyli w 3... A chyba nikt nie chce bic 100lvl po dedzie znow? Idzie sie zawsze z wiekszym lvl dla pewnosci! |
Fajne ss ej jak można wejść na test serwera bo niewiem
|
:)
Exori rulez :baby:
|
Gratz !!!!
Fajne ss wklejaj takich wiecej :)
|
jak zawsze Kipper naz zaskakujesz Oglodam photobucketa ;]
|
Gratz lvl'ów <któryś raz już...>:P
I tak jesteś giejem:P |
@up
Dzięki geju :P |
Cytuj:
Stary wszystko jest możliwe ,Dragonslayer (150 royal z antici) wykonał anihilatora sam ,bo cała jego ekipa padła odrazu jak wbili ,a on z shieldem blokował demony i ci jakiś czas walił sd ....cuda się zdarzają :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:06. |