![]() |
żółty czytam cie jako osoba postronna i powiem ci jedno jesteś strasznie wku***ający:P
|
Przecież częśc i to spora Turków już od dawno biegała z Wanted :P
|
[CHAR]Nedhussey[/CHAR]
Apr 13 2008, 08:50:06 CEST Killed at Level 109 by Sirkiks |
No i chyba koniec wojny.. Szacunek dla MK, ale to było do przewidzenia..
|
Coś mi sie nie chce wierzyc ze Draz zrobi porzadek z PA w jego gildii xD
"Post here and tell me who did PA you and what did you lose. Your losses will be repaid and abusers will be punished." |
No niestety wyglada na to, ze juz nic sie nie bedzie dzialo, od kiedy Pata dal wanted ip naszego ventrillo ^.-
I tak przenieslismy sie na iridie :P. Szacunek dla wanted za utrzymanie servera. |
I szacunek dla Was, za kolejny zryw i walkę ;) Może kiedyś coś się uda :D
|
koniec wojny? nie wiem, na tibii.com NIC o tym nie pisze...
[CHAR]Kara Reis[/CHAR] Apr 17 2008, 17:26:34 CEST Killed at Level 118 by Master Obitalal and by Minavand |
Trik ;)
Nie we wszystko warto wierzyc |
Heh, nie za mocny ten trik :P Taki frag spłynie po Wanted jak woda po kaczce ;)
|
zwłaszcza że przed wojną była Hunted:p
|
Niebo powiedz nam cos jeszcze
|
Cytuj:
Ile walczyles? Hu*a wiesz o Wanted liznales troche Silent Force a tak to kisiles sie w Kazo, wiec nie pie*dol mi tu ile Ty sie nasiedziales na vencie i ile sie znasz na psychice Wanted. Ogarnij sie.. |
Gz lvl Gor~ :D
|
pewnie nie koniec, ale i tak wiadomo jak to sie skonczy, zreszta z miterem doszlismy do podobnych wnioskow
pozdrowienia dla was |
Cytuj:
Nie twierdze ze na vencie siedzialem codziennie dlugimi godzinami - zal mi bylo na to czasu. Wiecej - kontaktami z ludzmi takimi jak Drazharm wrecz sie brzydzilem. Ale tyle, ile sie naluchalem, czy tez sam fakt robienia masslogow o 6 rano, do wyrobienia opinii mi wystarczylo. Apropos ogarniecia sie - jeszyk rynsztokowy zachowaj na prowincje w Plocku, czy tez dla kumpli na poziomie, dajmy na to, Dragoholikusa. Poki co twoje konto od forum odpocznie. |
[CHAR]Nypel[/CHAR]
Apr 22 2008, 21:29:44 CEST Killed at Level 96 by Krazxow Inuhtah frag dla mk ofc |
Hahah... smieszny jestes, podaj mi 3 powody dlaczego to Nypel powinien byc dodany jak war frag, i to jeszcze dla wanted...
|
Cytuj:
Powód jest jeden - szpiegował dla Wanted, czyli jest w ich teamie, newb |
Super, podaj mi skad sie tego dowiedziales? Sam ci powiedzial? A moze ktos z wanted to powiedzial?
|
Cytuj:
Pozdro żółwik :) Azura nie ma przyszłości, ponieważ nikt juz nie wygra z wanted, chyba że coś by sie stało nie przewidzianego, np. delate draza, urba i połowy gildi, ale raczej to nie jest możliwe :) GL in war :) |
no to jesteś w błędzie :) wystarczy, że ci co zostali wyrzuceni przez Wanted zrobia noobków 50 lvl ms.... jak będzie ich około 20 to składają każdego w trapie... a jak wiadomo membersi Wanted często z rs chodzą więc i zarobić można takim sposobem szybko.... wiadomo, że po takiej akcji wpadnie całe Wanted ale zrobić takiego massloga na dragoholikusa i koleś szybko 200 już nie wbije bo sie osra.... jak myślicie, że te noobki są złym pomysłem to popatrzcie na Furore.... tam grupa noobcharów jednej gildii rozwala każdego :) nawet 230 ek :> gdy zabijecie kilka hlvl z Wanted ich morale polecą baaaardzo...... a jak np Wanted nie będzie chciało iść zabić noobków ? to co? to się zaczną kłótnie i wtedy bedziecie ich jechać jak szmate :) na 50 ms'a trzeba poświęcić miecha gry.... ale gdy ma sie kase można to zrobić dużo szybciej, zreszta każdy to wie :)
pozdrawiam :> |
@up
Ja jestem za !! Zrobmy nooby i zabijmy tych wantedowcow no liferowcow -.-. |
Jacek nie rob juz z siebie blazna ; ) pzdr 4 u
ci na gorze mojej bylej gildii maja nie tylko dobre postacie i ogarniecie, ale kombinuja na wiele sposobow ; ) |
Warto tu wrócic i grac dalej ?? Bo zastanawiam sie nad powrotem do tibii :P
|
[CHAR]Nypel[/CHAR]
Apr 26 2008, 10:43:57 CEST Killed at Level 96 by Pelefant |
przy okazji:
Character Weraxin does not exist. wtf? ;P |
Przy okazji - trochę wszystko stanęło na głowie.. Minavand szpiegiem etc.. omg :D
|
Cytuj:
[CHAR]Geberk[/CHAR] Apr 26 2008, 11:04:37 CEST Killed at Level 108 by Drazharm and by Marjola |
Hmm Hassanoo, troszkę się zagapiłeś ostatnio ;) Powstała nowa gildia, która - chyba - przejmie rolę MK, a przynajmniej mogłoby się tak wydawac. Poza tym na forum.tibia.com wiele osób (w tym, Hawek, zobaczymy na ile jest w tym prawdy) mówi o końcu wojny i o tym, że nie będzie już dalej walczyc.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zachowales sie jak dziecko ktore robi zadyme bo dostalo klapsa |
Cytuj:
Hahahaha. Czemu sądzisz, że zachowałem się jak dziecko? Byłem free dostałem dobrą ofertę za postać to ja sprzedałem, ale skoro uważasz, że zachowałem się jak dziecko to nie moje zmartwienie tylko Twoje, bo ja tak nie uważam. Pozdro |
Wracając do tematu, drodzy panowie. Wojna między Wanted a MK jest już od dawna przesądzona. Moim zdaniem pierwsza gildia jest pewna zwycięstwa. A dlaczego? Bo oni działają razem, znają siebie i własne możliwości. Wiem co nie co na ten temat bo sam kiedyś grałem na tym serwerze.
|
Ha! Nawet sobie nie wyobrażać jakie. Prawdziwi powergamerzy a znam ich wiele potrafią w krótkim czasie nabić średni lvl (~40) tylko jest jedna bariera stamina :P
|
tak sie składa, że ja napisałem, że można wbić w krótkim czasie 50 ms'a... więc o co kaman bo nie czaje?
|
[CHAR]Stofieballofie[/CHAR]
Apr 29 2008, 22:14:45 CEST Killed at Level 122 by Lord-umit and by Urbexx [CHAR]Hawek[/CHAR] Apr 29 2008, 20:20:22 CEST Killed at Level 124 by Kara Reis and by Lord-umit [CHAR]Michal Krak[/CHAR] May 01 2008, 22:43:15 CEST Killed at Level 132 by Vincente Valantine and by fire |
Cytuj:
Z jakiej paki wyciagnales ten tekst xD? Smiech na sali :P |
Ja tam powiem jedno tibia to syf i nie warto w to grac JEBAC TIBIE !!!
|
Mam pytanie... Jest sens grać dalej w mojej sytuacji? A sytuacja jest taka: dostałem od kumpla postać, która była w Wanted, ale że dostał ciekawa ofertę, to sellnal postać, ale dał mi rec keya i mówi: jak chcesz się bawić w odzyskiwanie, to spróbuj, no więc spróbowałem i udało się odzyskać. Kupiłem nowego rec keya, tylko zdołałem się zorientować, że koles, który kupił ta postać, wyrobił już sobie nie najlepszą opinię. Chciałbym przywrócić tej postaci dawna świetność, ale nie wiem, czy jest sens przy takiej opinii...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:33. |