![]() |
Bardzo podobne do herosa (gralem w dwójkę i trójkę). Mi się podoba :) jeszcze troche to moze stworzysz gre w c++...
|
powiem tak
Tibia (zwykła) 9/10 Tibia Arena's 8/10 Z.A.J.E.B.I.S.T.E!!!!! |
;]
Extra gierka, dawaj nowego uptade, bo sie nie moge doczekac ;]
|
lol....
to nie jest OtServer ?? :P
|
wcale - gierka jest Mega dobra :D
mógłbyś zrobić jakąś kampanię bo rogrywać bitwy pojedyńcze jest trochę nudno - ale gierka extra |
Powiem jedno: Zayebiste!
|
Serverek poszedl.. P.L. wprowadz to na nowy server.. Bo giera jest za***ista..
|
a najlepiej by było....(..wedugł mnie.)....... Wprowadzić tryb multi player!! po H**a komu boty
|
buuu, zbanowali mi konto za przekroczenie limitu ... eee to nie chce mi się dalej tego robić .....
Teraz na serio, na razie straciłem sporo czasu na przejrzeniu wszystkich grafik (po ostatnim upie) i wybraniu wszystkich przydatnych. Co oznacza: nowe rasy i potworki, trochę nowych map. Tyle że przerobienie np. takiego cyca w kawałkach do stanu przydatności zajmuje mi ~20 minut (sklejenie tych ćwiartek, nadanie przeźroczystości, ułożenie w kolejności) ... a nauka nade mną wisi więc upa na razie nie będzie ... Tymczasowo gra będzie niedostępna, nie chce mi się zakładać nowego konta, potęsknicie trochę to chętniej zagracie po upie ;P. Co do propozycji: - multiplayer- raczej odpada z powodu ograniczeń flasha odnośnie komunikacji przez internet - boty- cóż, nie mam pomysłu na schemat działania takiego bota, na jakiej zasadzie ma wykonywać ruchy, ale jest to możliwe do zrobienia. Więc jeżeli ktoś ma głowę nie od parady, to niech wykombinuje coś ciekawego a ja postaram się wdrożyć - kampania ... a od czego HoMM masz ;)? a na serio, jakby się uprzeć to mógłbym zrobić ... ale ... nie ... to za dużo roboty pozdrawiam, p.l Ps. Jeżeli ktoś nie doczytał, to gra będzie tymczasowo NIEDOSTĘPNA |
doczytalem gra bedzie tymczasowo niedostepna ;(
ale jak dlugo? ja juz sie nie moge doczekac !!! |
Wow! mega super zaje.Biście fajowe 8o
w pierwszym momenicie myślalem że będzie to dziąłać na kliencie tibi jak OtS, a tu? flashyk:D naprawde za***iste. jak by była reputacja (stare dobre czasy:P) to byś już na pierwszym miejscu był:P nie moge wyjść z podziwu dla twojej pracy, poprostu mnie zatkało 8o |
Ten drugi link tez mi nie działa -_-
edit: już mam ale proponuję umieścić działający link w pierwszym poście |
eee tak wogóle to najbardziej aktualny link znajdziecie w przyklejonym temacie: "[Tibia's Arena][multiplayer]" ...
|
Czemu żaden link nie działa :/
|
bo to z lutego, jakbys nie zauwazyl.,
|
Do tyłka z tym kurde podajcie link jeszcze raz ale na innym serverze albo zagadaj na gg (1177418) to ci podam mój server PLS
|
Cytuj:
|
Nie aktualne ;) (stary topic).
chiciaż... JAk ktoś może to tu zamieścić bede wdzięczny. |
Zrobcie cos zeby to dzialalo...
Moze jakos to naprawicie, wiem ze to juz dawno bylo ale chetnie bym sobie w to pogral. Byl bym bardzo wdzieczny.
|
cos sie nie chce sciągnac :/ nie pokazuje sie nic nawet zeby sciagnac albo cos :/ poprosze o dobry link lub wyslanie gry na e mail [email protected]
|
na jakiej stronie i jak sie sciaga wlacza te gre o co chodzi?!?
X( podajcie link |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:05. |