![]() |
Co nie zmienia faktu, że następny zawodnik robił dosyć dziwne miny.
|
Na 100% był podstawiony.
|
Cytuj:
"Przecież wiadomo że wtedy chodzono ze Spike Swordem ewentualnie z BS. Choć przy niektórych ciałach znajdowano Noble axe." <ironia> |
Cytuj:
Hahaha, rozwalies mnie tym :D Cytuj:
|
http://milionerzy.plejada.pl/1,1222,...nal,wideo.html
Jakby ktoś nie widział i chciał sobie zobaczyć. |
Cytuj:
to jest logiczne, pozniewaz jezeli byly by tylko dwa pytania to ci ( w tym wypadku) ktorzy zaznaczyli c i d mogliby zaznaczyc odpowiedz a bo i tak nie znali dobrej odpowiedzi no i w wyniku tego na a moglo odpowiedziec wiecej osob :) |
O lol Grać o milion złotych dostać tak proste pytanie i się wycofać .... Śmierdzi przekrętem na kilometr :P
|
IMO to bylo wyrezyserowane. Niby taka madra byla przy wszystkich pytaniach, odpowiadala bez zastanowania, a tu na takim latwym pytaniu polegla ! Brak slow >.>
W sumie z szabla latac za zajacami i sarnami tez dobre |
Podstawiane czy też nie... w obu wych przypadkach żal-nędza.pl. W szczególności jeśli nie.
|
Cytuj:
Łojezuuu ! Zostało jej Zorro i Legolas i się wycofała ?! To na kilometr śmierdzi podłożeniem Pani Paulinki. |
Cytuj:
|
up w Ameryce już 2 razy w chinach z 10
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Naprawde, ta baba jest wyreżyserowana ja nie moge co za pasztet. |
Więcej ścierwa nie oglądam bo na 100% podstawione i nikt mi nie wmówi, że nie..
|
Cytuj:
Ironia na tym polega żeby było prawdopodobieństwo że czytający się nie zorientuje. A takie '<ironia>' automatycznie sprawia że ironia przestaje tak na prawdę być ironią. @topic Również uważam, że podstawiona, strasznie nienaturalnie się zachowywała. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dziś oglądałem milionerów... i moim skromnym zdaniem to wszystko zostało USTAWIONE. Przede wszystkim do myślenia dało mi samo pytanie które było dziecinnie proste. Myślę ,że to tylko sposób na zwiększenie oglądalności stacji TVN.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zostaje nam teraz "Strzał w dziesiątkę" w Polsacie, choć i tak wątpię żeby tam było lepiej...
|
Cytuj:
|
Widząc zainteresowanie tematu bardzo się zdziwiłem, ale teraz już wszystko jest jasne. 'Paulinka' musi być ostatnią debilką/podstawioną ostatnią debilką.
- Przykro mi że nie moge dać Ci czeku na 1.000.000 zł. - A mi nie. -Tak więc dostajesz czek na 500.000 zł. -No, ten mi się bardziej podoba. Made my day. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |