![]() |
Ots :)
Nie wiem dlaczego ludzie grają na OTS...
NIe lepiej ten czas spędzony przełożyć na RL Tibie ??? Na OTS wbijesz 300 lvl >>>Na RL 20-30 |
Cytuj:
Ja. up jak up, dla mnie 0 roznicy, tylko to ze demon mnie paralizuje od czaasu do czasu, i zawsze jest dreszczyk emocji, poleci ten grey tom z destroyera czy nie... Mialem nadzieje ze Yakchala cos lepszego niz shard wyleci ale niestety ;( |
Cytuj:
Czesto, gesto ludzie grają na ots bo jest lepszy niż obecna real tibia... |
Cytuj:
|
Brawo Cipy... ale ja bym jeszcze usunal u maga poziom magiczny i niech zapierd... z mieczem po rotwormach... kiedys ostatnie upy wydawaly mi sie smieszne... teraz to juz nawet załosne nie jest.
Jak myslicie chca usunac calkowicie postacie wladajace magia? wg mnie to tak wyglada.. |
Cięzko wyrównac profesje, lecz druta mogli by ciut ulepszyc, wiem cos o tym jak sie gra drutem, to byla moja pierwsza postac, teraz gram knightem i stwierdzam, ze to inna bajka B)
|
Gdyby ulepszyli druida, reszta profesji pos****by się z zazdrości. I tak w kółko dopóki po ulicach nie będą biegać same koksy. Więcej informacji na temat waszych ulubionych profesjii znajdziecie na nonsensopedii, oczywiście.
|
moze ktos wie jakie zmiany nastąpiły u hydry i im podobnych :>?
|
Ja mam chyba najlepszy pomysl... Kazda profesja niech bije tak samo, po tyle samo, niech ma tyle samo hp i many... a niech beda sie roznic tylko kolorami atakow... i wszyscy beda szczesliwi, bo nikt nie jest gorszy B)
|
To po co w to grać?
|
Dla mnie spoko ale nie moge klienta odpalić :P
|
Moim zdaniem to spoko pomysł z tymi potionsami xD:)
|
Moj potion leczy mnie za 500, placek od 2 sorcow lawl :D
|
Cytuj:
|
jak dla mnie to te potiony mogly byc od 50 lvl tak samo jak dla sorca i druida wie juz ktos co nowego bedezie w letnim uptade??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:26. |