![]() |
Cytuj:
elfbot <dot> tibiabot <dot> com heh nie ma to jak wiedziec o czym sie pisze co nie? ;] Cytuj:
czyli kazdy moze miec bota poza ludzmi z dolery, pewnie spoza gildii tworcy i znajomych etc w lr jak i w inter napewno maja :] |
Ale cicho, nic sie nie dzieje? :o Chyba ktos ma massa B):o
|
http://pl.youtube.com/watch?v=mw1eItkNOxU
dla znudzonych i tych ktorzy jeszcze nie widzieli najnowszego filmu ormo ;) zeby nie robic offtopu WOJNA TRWA! |
Cytuj:
|
Kart Nevin gleba ;x
|
szkoda, zawsze gral nierobiąc nikomu problemow xd
@edit http://s11.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=65306 |
Miej honor i nie wstawiaj linków z keyloggerem na forum, żal.
|
nie gadaj tylko wejdz, dostane dodatkowe złoto ;d
@temat nic sie nie dzieje Edit KUR*A ile mam pktów karnych xD |
Siemka .
|
Luki Tharion
May 04 2008, 12:04:47 CEST Killed at Level 124 by Panov and by Damoon @offtop Hmm, ja mam 6 ptk karnych ;( |
Titaco
May 04 2008, 12:27:58 CEST Killed at Level 115 by Maly gruby Knight and by Panov Verudur May 04 2008, 12:32:43 CEST Killed at Level 153 by Goral Dave and by Dratwik Sauron From Mordor May 04 2008, 12:33:06 CEST Killed at Level 175 by Aata Arhari and by Ate Of Arcania Pal Palus May 04 2008, 12:33:23 CEST Killed at Level 142 by Boil and by Dratwik Biteq May 04 2008, 12:57:39 CEST Killed at Level 131 by Sua Mea and by Krokodyl Dundee goral dave May 04 2008, 12:57:58 CEST Killed at Level 136 by Bellish Elane and by Maly gruby Knight Panov May 04 2008, 13:00:53 CEST Killed at Level 147 by Aata Arhari and by Bugis Sua Mea May 04 2008, 13:02:49 CEST Killed at Level 210 by Ziuziek and by Boroth Flam Shavenis May 04 2008, 13:04:22 CEST Killed at Level 197 by Boil and by Ziuziek Bellish Elane May 04 2008, 13:05:25 CEST Killed at Level 193 by Koca Gero and by Durio niechce mi sie edytować ; po akcji dam all fragi |
Cytuj:
;] |
znowu wjeb xD i znowu byliscie bezradni na pustyni i uciekaliscie jak cioty
|
Cytuj:
ale btw, to co luki zrobil na poczatku to nie kumam o0 i najlepsze byly te sdki i mwalle lecace spoza ekranu |
Cytuj:
@up moglbys juz przestac o tym bocie mowic, juz wszyscy wiedza. |
Cytuj:
Btw Dajcie filmik chce zobaczyc te sdki zza ekranu |
a co to ma do rzeczy czy bylo ich wchuj czy malo, jak ich bylo malo trzeba bylo siedziec w pz zamiast teraz plakac. dostali wpierdol i to sie liczy tak?
|
LR: Sarumark, Subuk Soczek, Bellish Elane, Maly Gruby Knight, Saruon From Mordor, Shavenis, Drakianos, Panov, Pal Palus, Krokodyl Dundee, Leon Geven, Darrell Ve'roy, Tylik Elane
INTER: Biteq, Goral dave, Shiel Sharin, Luki Tharion, |
Cytuj:
Wy bez przygotowanej akcji nie wylazicie z pzta ;P bo cioty jestescie, a btw bez elf bota nic byscie nie zdzialali , fakt sprzet zajebisty ;o , w8 az Lr sie zaopatrzy wtedy to bedzie jazda; o BTW. DOSTANE WKONCU FILMIK, CHCE SDKI ZZA EKRANU ZOBACZYC PLX jejejej smokuu naab plx :/ |
@Smokuu, czemu o swoim dedzie nic nie mowisz? Gadasz tak, jakby Cie tam nie bylo...i przestan juz pierdolic o tym jebanym bocie, bo to sie zalosne robi.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a co do dzisiaj to bylo nas praktycznie po rowno a i tak uciekliscie na necro jak tylko zaczelismy raszowac. a co do ciebie smoku napinaczu forumowy nie osmieszaj sie lepiej bo juz nawet ludzi od ciebie z gildi pisza co to za debil sie wypowiada na forum , widac ze nawet swoim nie potrafisz powiedziec kim jestes bo cie wysmieja :> czekamy do nastepnego razu :> mozliwe ze juz na medzie bede biegal :> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jeszcze jedno...
Name: Gibsson Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 45 World: Arcania ...przestan botować, to nielegalne. |
Xilvent na piachu.
|
Cytuj:
Oj chcialo bys sie wiedziec kim jestem co? zaraz bym dostal spama na tibi ze nie pogram sobie czy cos tego typu:D Cytuj:
Cheers |
Za to ty jestes fajny i wiesz wszystko o wszystkim, wy*******aj.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
OWNED XDDD widze ze cos cienko u ciebie ze wzrokiem :D Gz Akcji :).... |
glos z piaskownicy chyba by wiecej bledow robil... chociaz jakby ze slownikiem w reku siedzial...
wojna trwa (hm, moze sobie w podpis takie walnac :D) no a zeby nie bylo, xilvent zawsze znajdzie okazje zeby pasc na wojnie :DD |
Cytuj:
No dzisiaj bylo ciekawie ;) Zebyscie wiedzieli ile bylo chetnych na fraga na Panovie ;D btw. Powie mi ktos co Xilvent zrobil? tzn wiem ze padl... ale jakim cudem zabil tego 34... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wydalo sie :( Ja poki co gram, obecna sytuacja mi odpowiada :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
tez niemacie o czym gadac jak o smoku;]
a cop do wojny,dobry poczatek dzis byl lecz zly koniec,tak to ejst jak sie dostanie palca a chce sie reke cala czasami sie niedostaje nic;] |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:14. |