![]() |
Foto nic nadzwyczajnego pospolity żydek...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
"Twoj stary" |
Cytuj:
Za to ja odpowiem ci na twoim poziomie. Jestes tepy jak kant gowna,fajnie? To ze ty kazdemu dupe lizesz to uwazasz ze ich znasz? Spoko ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Daj nick z Kyry no chyba ze sie boisz takiego idioty jak ja ;> Dobra kapciu koniec konwersacji ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Sam nie wiem xd |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Podaj, ostatnio na filmiku Garl po szwedzku gadal. To kim ty grasz? |
Alez ci Szwedzi sa waleczni:)
|
Cytuj:
|
da sie grać na tym servie?
|
Cytuj:
|
Jak umiesz to sie da ;]
|
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=122113
http://img291.imageshack.us/img291/9628/hahaxolonh2.jpg Buahahahaha, Ahhahaha :D 8o |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Nie dosc ze tlusty to glupi Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
P.S a ty kim jestes mastah? haha Pokaz mi regulamin gdzie jest napisane ze : pionki nie moga pisac na forum ;> To ze takie pionki jak ty dupe liza to wiesz. Takie pizdy jak ty najwiecej pierdola na forach a wiec popierdol se troche wiecej bo ja leje na ciebie |
Cytuj:
Kenes nie rob juz z siebie posmiewiska.. |
Cytuj:
P.S : Mozesz na mnie najezdzac nie znajac mnie wogole a wysmiewajac za ekranu :) tak latwiej co nie ? @down Jezeli probujesz mnie wysmiac poprzez 'spamowales mi mojego prv asslickerze!!' to ci nie wychodzi bo nie przypominam sobie zebym komukolwiek dupe lizal. Ale twoj maly rozumek umie wkoncu wszystko powymyslac :) |
Cytuj:
|
No Kenes, oni maja racje. Odpusc sobie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do charów, to już ich nie mam. |
Cytuj:
Do tego jeszcze spamowales forum tym swoim angielskim zachowujac sie tak samo jak inny lizodup rod - pekaparia. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Hehe, zabawny jestes ale zamiast oceniac czyjas inteligencje to spojrz wpierw na swoja.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Twardy na forum ? Jak masz jakis problem do mnie to daj namiary. Elo |
Cytuj:
|
"to daj namiary" - kozak Keness jesteś, na twoim miejscu zadzwoniłbym do ziomków z pracy (policja), oni na pewno Ci powiedzą.
|
Z3n3k nakupywal postaci a teraz, dla dobra ogolu, dla lepszej kyry i w rzeczywistosci dla was pooddawal postacie szwedom :D
Dobrze miec takiego zenka, no nie? :D Ale no coz, kazdy swiat kogos takiego ma. Np na furorze jest Orzech, a na kyrze - zenek :D |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:22. |