![]() |
Cytuj:
|
Gdy klikam na link aktywujący konto jest: "Page not found"... co jest?!
|
Help
sciagnolem gre ale jak odpalam pisze "Cannot connect to update server"
help plz ps. robilem tak jak ktos pisal wczesniej odpalalem gre z 50~ razy i ciagle to samo =/ cos czuje ze sobie nie pogram |
ja tez w to gram :D
tylko nie wiem jak sie kupuje u NPC-ów. Moze ktos mi to wytłumaczy. :D I przy okazji moze jakis poradnik czy co:P |
Zaczolem grac niecałę dwa dni temu KO wymita ta mam juz 2 postacie
Warriora 26 lvl i maga 21 lvl :p |
Cytuj:
Ja ci wytlumacze,patrz wpierw podejdz do npc i kliknij lewym przycziskiem myszy a pozniej prawym i wyskoczy ci okno i tam kliknij na I want to Trade i bedziesz mial duze okno,na dole jest twoj eq a na gorze to co jest do kupienia i jak chcesz kupic przecigasz zecz z gory do swoich zeczy i kupione,a jesli chcesz spzredac to przeciagnij ze swoich zeczy do zeczy Npc ale jesli masz lepsze zeczy na sell to najlepiej kliknij na Command potem trade potem merchant przeciagnij zecz ktora chcesz spzredac do okienka na gorze i wpisz koszt a jesli masz weicje zeczy niz 1 to wpierw wpisz ilosc tych zeczy co chcesz spzredac :P ale sie napisalem :P |
Tez kiedys w to gralem...pare dni bo potem mi sie niechcialo..gralem na diezach i mialem el roque na 27 czy 28 levelu (juz niepamietam)...gralo mi sie bardzo fajnie ale potem dalem kumplowi konto i zajolem sie tibia ;) .
Ogółem gra warta polecenia...fajna grafika,masa potworków (wiecej niz w tibi)....no i fajne tam jest party :p ...podlacza sie max 8 osób i jazda..jak sie ma niski level i kumpli na wyzszych to wystarczy stac i patrzec jak levele leca :p ...bo porównójac do tibi to trzeba wiecej expa na level ale tam jest taki resp ze hej :) ...wystarczy stac w miejscu i tylko sie krecic i zabijac :p ....ja tak robilem bo jak juz wspomnialem gralem lucznikiem....w grze niepodobalo mi sie tylko ze chodzac po respie potworki prawie wogole nieatakuja jesli my ich nie zaatakujemy....na + jeszcze to ze zeby odroslo zycie wystarczy usiac na ziemi i w ciagu parunstu sekund mamy full hp :) . Tak ze zachecam do grania bo warto. |
I tak przy okazji jeszcze kilka pytan skromnego newbe:
1. Jak kupować czary. 2. Jak rozmawiac przez priv z innym graczem. 3. Jaki eq powinien meic mag na 10 lvl |
Cytuj:
1.Czarow sie nie kupuje trzeba isc do Smoka w Moradonie ( to jest brama od lewej strony tam dalej sie idzie i stoi smoczek)dajesz mu 3k(wymagany 10 lvl minimum)i na kazdym lvl bedziesz dostawal 2 skill point klikaj na zakladke skill i dawaj do tego czego chcesz (fire,glacier,lighting) 2.Klikasz na goscia z ktorym chcesz gadac lewym przyciskiem myszy i klikasz na malenka zakladke private i wyskakuje ci male okienko i tam sie gada :P 3.Eq na 10 lvl to juz zalezy od ciebie narazie wogole se nie kupuj,kup se eq na 15-20 lvl bo wiecej kasy bedziesz mial :P PS: Na jakim servie grasz? :D |
może gra ktoś na aresie?? może by mi pomógł bo mam dopiero 10lvl prosze pisać w grze lub tutaj mój nick to Knighttom :P
|
Gram na Beramusie (czy coś takiego... bynajmniej serwer na "B")...
Nick: Lathran Lvl: 15 Job: Rogue/Hunter Server: Beramus Szukam ludzi do założenia klanu (chyba trzeba 50,000 gp). To i tak mało (mam ok.400k), dlatego szukam chętnych... |
Na mojego kompa za dobra ;)
|
Cytuj:
|
Mam pytanko, jestem peaper mage i co jest lepsze zwykly wooden staff, ktory ma 24 flam dmg. i normalny atac 20, czy np. wizzard staff, ktory ma 33 normalnego dmf i nie ma dodatkowych opcji?? :confused:
|
Gralem ... nabilem po 30 lvl i sie znudzilem nia
Podobnie R.Y.L bardzo podobna gra tez nabilem 30 lvl i sie znudzilem nia ... Gry rozpierdzielanki ?? Hmm ?? To nie dlamnie ... |
@Punish:
500k to dużo? Phi... 10 minut gry. @Topic: Grałem w to jakieś 2 tygodnie. Nabiłem 43lvl paper mage fire/ice i mi sie znudziło. Na PvP nie miałem szans, a expić mi się już nie chciało. Tylko na wojnach jest prawdziwa zabawa ;) |
Cytuj:
|
ściągnołem klienta, zainstalowałem, po włączeniu ściągnęły mi się update
gdy wszsytko gotowe wciskam start a tu hackshield laduje mi sie i zachwile pojawia sie error >>> cannot connect to update server powie mi ktos o co chodzi? |
@ up mam dokladnie to samo i nie wiem co zrobic a chetnie bym sobie pyknal w ta giere
|
up:
Czasem tak jest...spróbujcie może sciągnąć patcha... bo może masz starą wersję a patch jest nowy (czasem tak choro wydają -.- ) , lub poprostu auto update jest wyłączony... . |
Albo ta gra jest jakas dziwna labo ja cos zle zrobilem.
Probuje sie podpiac pod server a tu mi pisze ze serwer dziala pod nowsza wersja no to sciaghnalem patha zresetowlem kompa i cay zas to samo |
mam znowu problem
gdy sie loguje w kliencie i wybieram świat pisze mi ze mam starą wersje klienta, mam 1288 (sam mi sie updatował) i nie wiem o co chodzi proszę o szybką odpowiedz |
i tak by się wam ta gra na 40+ lvlu znudziła...bo to tylko EXPINg....jedynie fajnie jest na wojnach, nic pozatym :/ .
|
Mam problem z zarejestrowaniem sie gdy wszystko wypelnie pokazuje mi sie please enter the state mozecie mi pomuc muwic co mam zrobić !!
|
Mam już 21lvl... gra się całkiem dobrze, tyle, że mam sąłby sprzęt i zawsze lagi :P
|
zdobędziesz lvl 30-35 to ci się zacznie strasznie nudzić.... .
Ale ja se chyba ściągne i na speed hacku zagram :> ,na jakich serwach gracie ? |
Ja mam 25 rogue'a i gram na Beramus2 czasami B1 alb B3 . a co do errorow to wydaje mi sie ze to wina service packa 2
|
z tym service packiem to racja bo u mojego kolegi to nawet sie update nie robi a u mnie bez service pack wszystko chodzi dobrze
kompy mamy identyczne i system nawet z tej samej płyty |
pirat
tomcio3396 dobrze wiedziec, ze masz "winde" na dwie osoby ;)
|
Najlepszym sposobem jest ciagle probowanie, ja czasem sie loguje po ~6 uruchomieniu gry :P A nawiasem mowiac gra sie faktycznie nudi, mam 35 lvl magiem i nudami powiewa ;)
|
A ja właśnie ściągam. Będe mial co robic podczas czekania na koniec update'u :)
|
Nick: Vomusu
Profesja: Berseker Lvl: 41 Serv: Diez1 Tak jak mowil Avager - okolo 40 lvla gra zaczyna sie nudzic... |
Cytuj:
mi sie znudzila na 32 -.- |
Czy gra napewno nie jest płatna mam nadzieje napewno nie dobra może będzie lepsze od Mu online :D
|
za mało pamięci Mu rulez
|
Mi się znudziła na 21lvl :P
|
a mam pytanko ile trzeba miec pamięci bo kiedys gralem i mi dobze chodzila potem sie po przezucalem na inne gry a teraz nie dawno byl u mnie update knight wchodze na początku przycina troche a potem jak juz wybiore server error wyskakuje ze mam za malo pamienci a wszytskie programy typu gg mam wylonczone (kazzy i zeczy kazzo podobnych nie uzywam)
|
nice, nice, wygląda nieźle, ale ja mam problem :(
Zassałem gierke, ale mam problem z rejestracja :baby: , wszystko wypełniam ale jak dochodzi do wybrania stany/zipcode itp. to nie da sie nic wpisać >.> Pola sa "nieaktywne" nie można nic wpisać, ani tabelka ze stanami nie chce się otworzyć bo klawisz jest jakby nieaktywny :confused: nie reaguje na klikniecia myszka >.< help plx edit: O wszystko działa na innej przeglądarce :P I tak Firefox jest najlepszy :P |
A ja mam pytanko..jak odinstalowac SP2 do WinxP...koorde bo ja chce w KO pleic a ten patch wszystko spiprzyl... ;( Help Plx ; p
PS: Tu jest zdjecie ojego knight 36lv ; p [starre to zdjecie, jeszcze z zimy bo potem juz nie moglem grac... ;/ http://img231.imageshack.us/img231/8...nazywam8bo.jpg |
Siema mam pare pytan o grze bo zaczynam jom sciagac 9 % lol.
No dobra to daje pytaia: 1)Gdzie sie rejestruje ta 2)gdzie moge stworzyc cahra (ale mysle z ew grze sie tworzy :p,po co pytam to nieiwem) 3) Jaki patch scaignac jakom versje obojetnie czy musze okresloniom 4)I czy starczy tylkoo sam full klijent + patch zy cos jeszcze potrzeba |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:38. |