![]() |
Update
Uważam, że pomysł z pm do Npc nie jest głupi. Jak już ktoś powiedział "okaże się po upie". Mam nadzieję, że przynajmniej nic w tym upie nie zepsują. I będzie gitB)
|
Cytuj:
|
Pomozcie, dzisiaj o godzinie 15.19 hce się zalogować a tu Dowlanding New program Version a potem Downlanding new objest graphics. Czy to uptade? Pomożcie!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Pomóżcie, cały czas jest infomacja o pobieraniu elementów graficznych o co tutaj chodzi?
|
Pomysł fajny, ale zobaczymy po upie jak to będzie wyglądało.
@up Pewnie masz starą wersję Tibii i ci ją aktualizuje do najnowszej. |
@up
Nie mam starej wersji bo jeszcze przedwczoraj grałem normalnie. |
@up
Ściągnij najnowszą wersję i nie płacz ;) @top Pomysł trafiony. Nie neguję, po miesiącu każdy się przyzwyczai i przestanie zauważać :) Pewnie zasięg będzie miało "normalny" tj. kilka kratek. Edit: co do tych trawek na krzaczkach: wzieli zrobili szybko akademię do teasera, dokleili drzewka i zrzucili skrina, możecie być pewni że zabraknie ich po update ;) @down Raczej wątpie, zasięg kilka kratek... znaczy pisać będziesz mógł ale nie dostaniesz odpowiedzi xD |
Cytuj:
@topic Pomysł fajny , podoba mi się i naprawdę Clipsoft się postarał.+ dla clipsoft-u P.S. To znaczy że będe mógł z expowiska pisać do NCP ? |
Cytuj:
Wydaje mi się że nie. Po prostu po pedejściu do Npc otworzy Ci sie "priv" do niego. Jednak nie jestem do końca pewien czy mam rację. @topic Wielki + dla Cip. |
Chyba się nie otworzy okno, gdy podejdziemy, gdyż wywołało by to problemy, gdyby w jednym miejscu było kilka NPC.
To będzie tak, że normalnie mówi Hi, i się okno otworzy. I to oczywiste, że nie będzie można gadać z nim na odległość, po odejściu od niego okienko zniknie. Tylko to jest pewne:) A, i ogólnie, pomysł się podoba. Skończą się kolejki szczególnie na rookgard. Tam wpłacałem i wypłacałem kase praktycznie tylko w godzinach 6-12 bo inaczej bym musiał żyć bez banku:p |
Coraz więcej jest głosów czy będzie można z expowiska czy nie... otóż na 1000000% nie, muszą coś zrobić bo tak to z rooka bym handlował z tymi z maina i bym se kupił np plate armor ;]
|
Czy dla was kazdy update to nowe tereny? Zaloze sie, ze 3/4 z was nie bylo w wiekszosci miejscach...
Zajmuja sie pierdolami? Kazzo i rook dawno mialy jakies zaminy... Zaloze sie, ze kazzo zrobia swietne, zapewne nowe sprity scian + jakies swietne rozmieszczenie wszystkiego + w kazzo moze dojdzie jakies expowisko ;> Zamiast plakac czekajcie do upa |
Nie zachwycajcie sie tak tym updatem...
Może i te rozmowy z Npc sa dobrym pomysłem , ale pewnie coś z balansacją z**bia na 99% ;) |
Duży + dla Cipsoftu. Pierwszy raz zrobili coś pożytecznego, nie licząc terenów;] B)
|
Jak dla mnie sprawa zajebista ;] Według mnie to polepszy trochę życie Tibijczykom, teraz wystarczy poczekać na to co je pogorszy ;]
|
Cytuj:
Okienko rozmowy zapewne będzie się zamykało po odejściu od npcB) |
Ale i tak znajdą się przeciwnicy, bo jest w końcu brak realizmu ;(
Jednak + dla Cip-ów |
Ludzie narzekają na brak realizmu...a w jakiej grze komputerowej (oprócz simsów i to też nie całkiem)macie realizm??Teraz będzie tak jak w większości MMO że duża grupa ludzi będzie mogła pogadać z jednym npc,a zasięg będzie taki co normalnej rozmowy teraz...tak mi się wydaje.Więc nie płaczcie że ludzie będą z d-laira czy jednego expowiska kupować poty na exp.
|
Cytuj:
Po ostatnim upie bylo zaznaczone ZE TO KONIEC ZMIAN DOTYCZACYCH PROFESJII NA DOSYC DLUGI OKRES. |
Cytuj:
Topic Uważam Że Pomysł Jest Dobry |
koniec balansacji jest! Czytałęś w tym pierwszym mini teaserze że coś z balansacją?
|
Niektórzy to od razu są zawsze na nie ;) A bo to Tibia straci klimat, a bo to super sie w kolejce stało, a bo to nie będzie więcej można blokować NPCa :( Bu :< Ja na przykład nie mogę się w tym dopatrzeć żadnego minusa, ale narzekania zawsze były, są i będą, nie ważne jak dobry by był update ;)
Pozdr |
Jak dla mnie mogą już nic z postaciami nie robić, a ten pomysł z NPC jest jak najbardziej dobry, wkońcu skończy się nędzna bajka na POI u szkieleta gdzie stało się nieraz po 2h :p
A co do reszty, takie narzekania że dla facc nic nie ma, to będzie coś z kazzem, ale że dla pacc nic nie wprowadza...8o |
Cytuj:
|
Jak zwykle zmiany na + :) Codzienne czynności w Tibii będą teraz krótsze o minutę lub dwie, no i nikt Ci nie będzie płakać za plecami jak zamulisz :D
Czekam także z niecierpliwością na zmiany w Kazo bo to moje ulubione miasto :) |
Cytuj:
|
Erm... Czyli to znaczy, ze mozemy wlozyc kase do banku expiac np. Na Mount Sternum? XD
Ogolnie... Hmm PW z NPC? Nie podoba mi sie ;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
i jak jeszcze jedna osoba się o to zapyta to chyba skapituluje... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jesteś w błędzie. Mag to NIUKER! Każdy dobry mmorpg wie o tym ale niestety nie tibia widocznie CipSoft uważa że dmg maga jest wystarczający ale tak naprawde to żal. Hight lvl palek z arbalestem power bolt + sd zadaje dmg graczowi porównywalne z 1 sd maga a jest o niebo tańsze w starciach 1 vs 1 wogóle sorc w tibi to nie jest nuker tylko jakiś shit i jeszcze zrównali druida do maga żal. Palek jest za dobry i knight powinni wzmocnić tibijskich niukerów. |
pomysl niezly.tylko ja mam jedną wątpliwość.czy jak sie napisze "hi" to ten chat sam sie włączy :D czy trzeba będzie samemu go wloczyc?X(
|
A czytałeś coś o tym?
|
Cytuj:
|
NIE, NIE BEDZIE "MOSZNA" GADAC Z NPC NA ODLEGLOSC!!!!!!!!!!!!!!
ile razy to mozna mowic? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:39. |