![]() |
No hm hm coś ten upd zaczyna mi się podobać ;)
|
Cytuj:
Ale ok, dodałem te info :P |
Cytuj:
Poza tym, nie myślisz, że to raczej nie miało oznaczać [nazwa potwora] Evil Sea Serpent, tylko Zły [nazwa/gatunek] Sea Serpent? Napisałbyś lepiej "Bla bla bla gdzie można napotkać straszną bestię-Węża morskiego". |
Up jak up.... i tak moje zdanie jest takie że.. Botters are ppl with rl life... I co next bana dostane za wyrażanie opinii ?? Super.
Update: Dużo noowści nic specjalnego... czyli nic nie zmienili no dla facc w końcu ... ale jak mam pacc przez najbliższe 3-4 lata to co mi po tym... wiisi mi to ... najwyżej powiem... Pozdro.... |
Cytuj:
|
Cytuj:
pozatym te ozdoby sa mi potrzebne jak wszy na glowie mam 10 fps i ledwo moge grac -.- moze ktos mi kompa zafunduje ? ! :D |
Cytuj:
Cytuj:
Co do updata, bardzo mi się podoba że CipSoft stara sie poprawić te badziewne grafiki. Coraz to fajniej wyglądają. A wąż morski? Może pewien npc zamiast go widzieć miał zwidy przyszłości? :D Chyba pójdę po upku do kazo:] |
Update sie zapowiada fajnie jak na razie szkoda tylko że nie dodadzą nowych terenów tylko pojedyncze expowsika a w sprawie wagoników w kazo to mam wyrównane zdania
|
A ja myslalem ze zmiany przedstawione w tym teaserze wszystkim sie spodobaja... Haha mylilem sie, zawsze cos nie tak :|
|
No no no...
Update wizualny prezentuje się pieknię... ciekawe czy oprócz tych miast opisanych w teserze zmienią naprzykład Ab'dendriel. A co do dodawania rzeczy dla facca, cipsoft dodaje prawie wyłącznie dla gracy z pacc żeby gracze kupowali pacc bo przecież musi za coś zapłacić wypłatę utrzymać servy.. ja gram od wiosny 2005 i tylko raz mialem pacca i mi to nie przeszkadzało. @Down : Nie podoba ci się to nie kupuj pacca i nie graj. |
Porażka... Powiedzcie mi jak to jest. Zauważyliście, że te nowe upgrady expowisk będą RAJEM DLA CAVEBOTERÓW?. Knightom to zagra, ale co z magami? Dalej k*rwa nie ma gdzie expić, bo WSZYSTKO co się rusza jest zajęte. Dwu tygodniowe kolejki na Warlocki? No k*rwa to jest jakieś nieporozumienie. Moje propozycje?
-7x więcej miejsc z Frostami i z Dragon lordami -2x zwiększenie hitów magów z czarów typu exori~ Ktoś tam powiedział, żebyśmy nie narzekali, bo Tibia to nie tylko expienie. Zgadzam się... ALE K*RWA MARNUJE PACC NA STANIE POD DEPO BO NIE MA K*RWA MAĆ WOLNEGO EXPOWISKA OD JAKIEGOŚ ROKU, BO K*RWA JAKIEŚ SPASIONE CHIPSAMI OBIBOKI NIE POTRAFIĄ SOBIE UZMYSŁOWIĆ, ŻE J3BIĄ TĄ GRĘ Z KAŻDYM UPDATEM. NIC DO EXPIENIA OSTATNIO NIE DODANO. A JAK JUŻ PÓJDZIESZ NA EXPA TO PADNIESZ PRZEZ MASSKICK I TRACISZ KOLEJNE 50K NA BLESSY UCIULANE SWOIM CH*UJOWYM KURWA MSEM, KTÓRY CIĄGNIE KASĘ NAJBARDZIEJ ZE WSZYSTKICH PROFESJI. TA GRA JEST PORAŻKĄ SWIATA GIER MMOCRPG. A NIE, TO ZBYT ŁAGODNE OKREŚLENIE. TA GRA JEST TOTALNYM DNEM. Tak nie musiało być. Zdebilowacenie w Cipsofcie spełnia swoją rolę. @Bosal bądź inny "świetny moderator" Tutaj nie ma przekleństw. Więc nie masz prawa mnie zwarnować. @down Nie jesteś sobie w stanie wyobrazić dziecko, ile wysiłku trzeba włożyć, aby zrobić 100+MSa. W dodatku w takich warunkach, jakie teraz panują. |
@up
Jak płaczesz, że marnujesz PACC to po co go kupujesz. Jak Ci coś nie pasuje to nie graj i tyle. @Topic Kolejny teaser który według mnie na plus. Zajebiście wygląda Kazzo. Do tego kolejki bardzo fajne. Ciekawe czy jak wrzucę loot bag to też poleci:p. Fajnie, że będą miejsca z batami bo mało ich jest. Wreszcie spotkamy "smoka" z Tibia.Spr. Jak na razie update na +. PS. FACC - dostaniecie nowe expowiska. PACC - też dostaniecie (wodne potworki, dwarfy w dżungli... Więc chyba jedna i druga strona powinna być zadowolona. |
Cytuj:
I ile razy trzeba powtarzać, że poprawa grafiki nie wpływa na grę? Grafika ładowana jest na bieżąco z dysku a nie ściągana z neta... |
Cytuj:
Noo, wow z poczatku jest nudny od 30 lvla sie powoli zabawa zaczyna, a zeby sie swietnie bawic to musisz pomaniaczyc zeby wybic ten 70 lvl... Ej dziecko tam up. co płacze, ze pacc mu sie marnuje, jak ty nazywasz zabawa exp 24/7 to gz maniactwa, jak nie masz co robic to idz se z kolegami w pilke na podworku pograc, a nie tracic wzrok przez te piksele.... Albo jak jestes tak uzależniony od tibi, to se zbierz ekipke i idzcie na jakies questy.... Top. Teaser spoko. |
sry, za double post...
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jak już wspomniałem, TA GRA JEST TOTALNYM DNEM. Cytuj:
|
Zdecydowanie nowe fermour hills jest jedna z najladniejszych miejscowek. bardzo dobrze ze odswiezyli Kazoo poniewaz wygladalo jak z tibii 7.6.
Ogólnie na +:] Wie ktos cos wiecej o innych zmianach?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kilka osób na tym forum wypowiedziało się ze nie ważne jest wbijanie lvl tylko zabawa, w 100% zgadzam sie z nimi. Byłem kiedyś uzależniony, straszna rzecz. Ale zrozumiałem, że wchodze na tibie dla zabawy, żeby szczęśliwie spędzić wolny czas wieczorem i wcale nie musze wbijać lvl, żeby się dobrze bawić. Nienawidze osób co zawsze się pytają: ........ a co ty tak stoisz z lvl?
To jest właśnie uzależnienie - 24/7 PozdRo ;) |
@do wszystkich, ktorzy zakonczyli grac w tibie i uwazaja, ze kasa na pacc poszla na marne bo mogli sobie nakupic "ciasteczek"
Tylko, ze chyba ktos tu zapomnial o funie jaki wtedy doswiadczyliscie? Jak to sie chodzilo z kumplami na hunty itp? Bawiliscie sie dobrze az waszej pro evul postaci nie utrudnili ;) A ciasteczka moze sa i dobre ale chyba wystarczy Ci porcja za 4 - 5 zl na dwa dni :) @do ludzi, ktorzy uwazaja, ze CipSoft dodaje same gowna, a nic nie robi z najpotrzebniejszymi sprawami Update nie moze wygladac tak : Balansacja profesji -> Nowe Tereny -> Balansacja profesji -> Nowe Terany itd... Wreszcie kazdemu by to sie znudzilo, a jak juz kiedys mowilem to wiekszosc z was nawet nie byla w wiekszosci miejscach... @do FACC Wreszcie dostaliscie "polowe updata" ;) Wiec koniec z placzem! @do PACC Nie plakac, ze nie ma nowych terenow bo dostaniecie dlugie i ciezkie questy, a na tereny mozna poczekac ;) @moje zdanie Czekajmy do nastepnego teasera. |
i bardzo miło że w końcu odnowią niektóre miejsca
kolejka po Kazo super pomysł, mam tylko nadzieję że zrobią tak jak z sankami na Lodowych, że trzeba będzie najpierw zrobić jakiś quest który umożliwi użytkowanie wagoników szkoda tylko że nic o Rookgardzie nie napisali, ale może będzie w next teaser a co sie tyczy marudzenia niektórych, widać tak to juz maja w genach "nic nie robia dla facc" jak zrobili "za mało zrobili" i zapamietajcie hasło jednego gostka (zreszta z tego forum) facc to tylko demo tej gry, a pacc to pełna wersja i tego sie trzymajmy pozdrawiam |
Zajefajny udeyt duzo dla FAAC (bo szkoda 90zł na pacc'a xD)
:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup:
|
Cytuj:
|
No wreszcie sie okaże jaki silny będzie ten wąż morski, jaki loot etc...
Poza tym ten teaser mi się bardzo podoba. Wreszcie coś zrobili aby urozmaicić grę. Pozdro |
zapewne bedzie dla pacc
|
:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:B
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B) |
Spokojnie ludzie
Ja proponuję się wszystkim uspokoić. Spokojnie poczekać co nowy update przyniesie ze sobą.
Druga sprawa, to powiedzcie szczerze: kto z was chociaż raz napisał jakiś program komputerowy? Czy wy, markotni ludzie, wiecie ile czasu trzeba spędzić, żeby coś takiego zrobić, a potem systematycznie poprawiać, wymyślać itp? To są ciężkie dni projektowania, potem pisania, a na końcu tygodnie testowania z każdej strony. A wszystko to po to, żeby potem jakiś pro/master/super/hiper użytkownik, co nigdy na oczy nie widział programu komputerowego, narzekał, że: ale z nich debile, bo jest pełno bug'ów. Zrozumcie, że to NIE jest takie proste administrowanie taką grą. Zauważcie też, że istnieje coś takiego czasem jak rodzina, dzieci itp. Żaden z cip'ów nie będzie siedział dzień i noc tylko po to, żebyście wy sobie pograli. Oni zarabiają tyle ile zarabiają, na razie im wystarczy, więc niekoniecznie muszą pracować ponad siły. Konkludując: dajcie sobie ludzie spokój z tym bluzganiem i wyrażajcie swoją opinię jak przystało na inteligentnych, opanowanych ludzi. PS. Jak nie umiecie z głowy wyrażać się normalnymi słowami to sobie pokupujcie słowniki i postawcie koło komputera. Zdziwicie się, ile jest słów, z których istnienia nawet nie zdajecie sobie sprawy! |
Cytuj:
|
Odświeżyłem screeny w poście na 2giej stronie. Możliwe że jeszcze coś dojdzie, jak TibiaNordic ruszy dupę.
|
Cytuj:
|
Mi tam sie podoba. Te facce i tak za duzo dostaja xD
|
Zauważyłem pewną zastanawiającą rzecz.
http://img527.imageshack.us/img527/1166/konikiih3.png Co myślicie...? |
-.-
Cały ten update śmierdzi niezłym kupskiem..
Tibia umarła wraz z wprowadzeniem skill-bar'a, gdyż wtedy cipy spostrzegli, że na tej grze można zarobić ubiegłoroczny update był jednym z gorszych jakie pamiętam, zaś zimowy patch.. dno,dna! zero klimatu.Teraz jeszcze pajace z cipsoft nawtykają paluchy do takich swiętości jakimi jest budowa rookgardu, kazoordon bądź wszelkich podziemi i będziemy mieć kolejną g*wno wartą populistyczną gierkę.. tibia nie ma.. został po niej tylko sen |
Cytuj:
|
& Michoss - moze konie albo wielbłądy dodadzą:p
grafika w tibii zaczyna byc bardzo szczegółowa i dokładna(jak na gre na bitmapach:)) & down - Br??? |
Powiem jedno Facc ma wrescie cos nowego!!
Dobry temat i wreczam wam :cup: za dobrom robote pozdrawiam tibie.pl i tibie.com i ludzi co to czytajom P.s nie krytykujcie moje ortografi POZdro!B)
|
Cytuj:
@top Wszystkie PACCe od razu zaczną wietrzyć wora, że za dużo dodadzą dla FACCów, a za mało dla "tych, którzy wybulili za grę". ;D Tibia nie jest tylko dla Was :D |
DUPA
Faq'owi nie należy się nic więcej. W grze jest już za dużo bydła i nie uważam za słuszne dostarczania mu rozrywek. |
Cytuj:
Rozumiem, że dla Ciebie "Faq" to FACC. Moim zdaniem każdy ma prawo do gry i nie należy nikogo stawiać niżej siebie tylko dlatego, że nie chce kupować PACCa :) Jakiś balans musi być, a PACCe i tak mają dużo udogodnień. Pzdr :* Ghand |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:59. |