![]() |
Gadałem z tym platfusem tj. Rybą :>
Tak się sklada, że multigaming, który reprezentuje posiada 1(być moze jest jeszcze drugi) 32slotowy serwer. Jeśli Tylko Rybz0r przystanie na moje warunki lub ew. dojdziemy do kompromisu i gaming pozwoli to udostepnie wam serwer [ofkors haslo, zeby nikt wam nie wpierdzielal sie] |
Cytuj:
|
Ja mogę hościć 24/h bo mam Kompa i laptopa tyle że wtf? :D
|
Można jeszcze się zapisać? Mam sętyment[jakby źle to poprawić] do tej gry.Grałem w nią ok. 1,5 roku.Najlepsza wersja imo 1.3.1 była.Pogram z 2 dni i mogę śmiało grać :D
|
Cytuj:
|
Czekam na czacie do 18:00
http://s1.polchat.pl/chat.php?_room=noobs_company EDIT: Cóż, nie zawsze się wygrywa ;) |
http://img84.imageshack.us/img84/764...8185727gx2.jpg
Jak chce sie podlaczyc do jakiegos servera to to mi wyskakuje. Wtf? |
Ip: 82.139.12.113
Port: domyślny (w razie by nie działało wyszukać server nazwany Zalgadis server) hasło: (nie ma dopóki ktoś z T.pl nie wejdzie, a jak już to korek666) Czekam na was :D W razie pytań pisać ! |
Cytuj:
Cytuj:
82.139.12.113 - dodałem do ulubionych, będę sprawdzał co jakiś czas. |
up@
No to nie, ten 82.139.12.113 jest odbry tyle że coś blokuje tzw. hoszczenie |
Mam ten sam komunikat co pan kilka razy up ale tylko na laptopie.
Tryb zgodności nie działa. halp bliz |
Nie przejdzie.Na dedyku, admin (czyli gościu co zakładał), ma ping 1-5 , a reszta ma taki, że ruszyć się nie może.Poza tym - często nie łączy.
|
Cytuj:
Może staraj się pozmieniać ustawienia grafiki w soldacie (plik config*****) Edit: O ile mnie pamięć nie myli, to jest to błąd związany z grafiką. Tutaj jest kawałek FAQ co należy zrobić w przypadku błędu związanego z grafiką: Ukryty tekst:
|
Gramy coś dzisiaj koło 15? : >
|
Jestem za!
Thaaak! ps. ppm mi nie działa !! Jak ja będę latać? |
Jak zdążę wrócić ze szkoły to gram.
|
Ja też!
Cytuj:
|
Wbiję, jak mnie nie zwalą z kompa. Przydałoby się zagrać.
@Zalgadis Mi też się spieprzył PPM to ustawiłem na shifta. |
Latanie dałem sobie na spacje :D.
ps@ Kto gra????////!!!11oneoneoneonejedenjedendwadwatrzytrzyslashslas h |
|
Ej muszę przyznać że sobie skilla podciągnęliście ładnie ; p kilka dni nie grałem,wchodzę a tu mnie cisną wszyscy. Jeszcze z tydzień potrenujemy i wyzywamy kogoś na pojedynek? : P
|
Cytuj:
Kiedy (może o której) następny sparing? Byle po 15. Powinienem wreszcie zagrać ;p |
A mi nie wychodzi, nawet z kauszakiem... ;<
@Topic Może założymy Tibia.pl Clan? =D |
Ogólnie co do broni moje zdanie jest takie.Że im mniej nabojów w magazynku tym bliżej perfekcji(Pomińmy granatnik) Na początku bierze się zazwyczaj Miniguna ; p który ma 100. Przechodzi się na ten karabin który ma 50 bo myśli się,że jest bardzo dobry. Potem te wszystkie karabiny typu Kałach,mp5. No i idziemy coraz niżej,niżej dochodzimy do moich desertów,które teraz opanowywuje ; ) Schodząc niżej Ruger, tylko 4 naboje,perfekcja = snajperka. Ale bronią dla mistrzów jest tak naprawdę...Nóż ; P Mi się najlepiej sieka desertami.Dlaczego? Moc. muszę obliczać trajektorię lotu (szybko opadają naboje) i trochę mieć na to skilla trzeba ,ale odpłaca dmg. 3 takie celne strzały i człowieka nie ma. A nabojów jest 7,czyli mogę popełnić 4 błędy ; ) O ile ruger pozwala tylko na dwa (4 naboje,2 to dawka śmiertelna) do tego deserty zawsze lecą tak jak ja chce. Nie ważne czy spadam z góry,czy lecę na plecaku. W powietrzu ktoś z karabinem typu Styer nie ma szans w walce z desertami
Myślę więc że jestem na trzecim z pięciu kroków by powiedzieć,że mam niezłego skilla w to ; ) Ale się rozpisałem.. No ale co ;p A jak tam z waszym gustem? |
Walekifa, nikt nie używa miniguna bo nim z odległości 1 mm nie trafisz.
Chyba żeby na capture the flag szybciej latać :D. m79 (granatnik) to nóberska broń. |
Cytuj:
|
Wróciłem ;)
Jestem mile zaskoczony taką aktywnością w temacie, dodatkowo pod moją nieobecność zapisało się kilka nowych osób, już dodałem do listy. Cytuj:
|
Znajdzie się miejsce dla mnie?
Też chciałbym pograć :D:D Pozdrawiam ^^ |
@Zalgadis
Masz takie samo zdanie, co paczka dzieciaków, co mnie kickowała, dlatego, że ich zabijałem z M79, i nie mogli sobie ze mną poradzić ;< |
Dobra to dzisiaj o 16:00 kolejna potyczka.
o 16 logowac się na czacie. http://s1.polchat.pl/chat.php?_room=noobs_company |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Z tym "nie ma szans" to bym się kłócił Moim gustem? Zaczęło się od tego co 50 naboi (wiadomo czemu) przeszedłem na AK potem na MP5 i tak zostało. Próbowałem też innymi broniami ale najlepiej mi się gra MP5 + Knife + Granaty Cytuj:
Zobaczę czy an 16 dam radę. |
W porządku, dodam cię do listy.
Zapisywać można się cały czas, czym nas więcej tym łatwiej ustalać terminy potyczek. |
No dobra, o 15 idę na siłownie i do 16 powinienem się wyrobić. (spróbuje ale mogę być o 16:30 albo i później :D, zależy od chęci i ile typa będzie)
Zostawcie tutaj ip, server name i hasło bo na czacie nie odpowiadacie i nie mogę się wbić :D |
o Boże najstarsi górale nie pamiętają kiedy w to ostatni raz grałem... ;p ściągne i może wbije ;p
@Arcat Losux Board/forum ogólnozniekształcające? xD |
Cytuj:
To były piękne czasy, dopóki PFreak nie odłączył się od forum. @topic Mam problem z uruchomieniem Soldata, za każdym uruchomieniem wyskakuje komunikat, że program został zamknięty. Tryb zgodności nic nie daje. @edit Naprawiłem ten problem tuż przed 16.00. |
@ UP
Ale grałeś przed chwilą? : P czy mi się wydaje @ Ludzie Kiedy robimy turniej na mistrza tibia.pl? : P |
Cytuj:
|
Grało się wyśmienicie..kiedy znowu?:D
Co do turnieju na mistrza tibia.pl.. JESTEM CHĘTNY :D A co do założenia klanu.. także jestem chętny, o ile się dostanę ofc ;] Z tego co widziałem podczas gry wywnioskować można, że kilku z Was miało już wcześniej styczność z Soldatem xD Chciałbym też umówić się z co niektórymi na duela, o ile to możliwe :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:52. |