![]() |
Ukończyłem 15 lat mogę grać? xD
|
"Zaprojektowaliśmy dużo nowych zbroi. Wiele z nich jest dostępna tylko dla dwóch profesji i od wymaganego poziomu. Nowe zbroje mają wiele nowych właściwości m.in mogą podnosić dany skill lub zapewniać obronę przed żywiołem."
own3d |
Cytuj:
Cytuj:
|
Niech przez tego upa lepiej naprawia serwy (Freezy ,massy , kicki) a nie wymyślają jakieś nowe h*j wie co.....
|
Cytuj:
Jeśli te nowe przedmioty są dla Ciebie za kolorowe, za bajeranckie, to nie widziałeś endowych setów z Outlandów w WoW. |
Cytuj:
wcale juz tak duzo nie ma kickow itd dawniej bylo wiecej. |
POWIE MI KTOś KIEDY SIę DOCZEKAMY TEGO upa????[CHAR][/CHAR]
|
"Demon Hunter outfit" /o/ lol \o\
|
Cytuj:
|
Nie no update moze byc zajebisty ale tylko te oufity troche takie jak kopciuszek
|
Cytuj:
@Topic Całkiem nieźle, ciakawy jestem tych nowych itemków oraz książek i rózg. Odrazu oczywiście zabiorę się do powiększania swojej piekarni ;) Zwalili za to z tymi okienkami, to naprawdę mocno psuje klimat gry... |
aha thx za odpowiedz :(
|
A mi tam się podoba ten system trade. Wkońcu skończą się kolejki przy sklepach na non-pvp i przeludnionych pvp. Nowe bronie hmm.... fajny pomysł ze zwiększaniem siły ognia różdżek za pomocą ksiąg. Kurde wkońcu dodali nowe kusze i łuki dla palka bo durne to było, że do tej pory był bow, xbow i ta kusza z PoI, bo golden bowa to chyba raczej wyjądki mają. Ale z outwitem to przegieli "demon hunter" też mi coś, za niedługo będzie "troll hunter" i kurde "chicken hunter".
|
Cytuj:
|
tez uwazam ze te okienko z "sell & buy " jest do d**y .
armory to jakies g**na <-- niektore wcale nie przypominaja armorow (np 3 rzad ostatni armor ) wcale nie podobny ;/ ale jest jeden + demon hunter outfit ;] trzeba bedzie zrobic xD Cytuj:
|
ciekawe co bedzie trzeba na nowy outfit i czy bedzie drogi :o
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Upodobnienie tibii na siłę do innych gier MMO, takich jak l2 czy silkroad? Pięknie pokazany kompleks cipsoftu.
Niech wrócą czasy kiedy brało się parę plecaków hmm, kilka uhów i zasuwało się na cycki czy amazonki... |
Pokemon =.-
Zal I BÓl |
hmm nie będę się wypowiadał negatywnie bądź pozytywnie o upie teraz. zobaczymy jaki będzie jak wejdzie.
Jedna z kusz wygląda jakby miała magazynek... kusza kałach? XD będzie strzelać 10 pocisków na raz? Xd hehe |
Wszystko mi sie podoba. Nie moge juz sie doczekac update.
|
Moim zdaniem Cipsoft zabrdzo chce ulepszac
Czuje za duza rzadze pieniadza , dlatego chce upodobnic tibie z kazdym upem do innych gier mmorpg co napewno spowoduje odejscie oldsqlowych graczy , nawet jesli pozyska nowych to juz to niebedzie to samo. Dlaczego gralismy w tibie ? Bo byla wyjatkowa a teraz idzie u zlej drodze. Taka moja opinia , ja i tak do konca wakacji bede sie bawil grajac w Tb , wiec na moje szczescie niebede musial przezywac co raz to nowszych pomyslow niemieckiej firmy Pozdrawiam~ |
To co część z was tu wypisuje to zgroza.... Jak nowy system handlu psuje "klimat"gry? Czy kilimatyczne jest np: spamowanie "hi" albo wypychanie z sklepu? Co do nowych itemów . Jestem za , stopniowo w grze zaczynają sie rozgraniczać profesje , bo jesli chodzi wam o ten klimat to mag nie powinien nosić cięzkiej zbori jaką jest np: MPA (szczyt marzeń niekturych z waz *A Ci prawdziwi klimaciarze to orgazmu dostają juz jak widza tylko te trzy literki)
Nowe zbroje /bronie tak! Jestem jak najbardziej za ... ale nadchodzący update powinie głównie poprawic błędy takie jak :Kicki lagi i resery serverów. To Ciągłe przepraszanie nic nie wnosi bo dalej jest jak było. Ps. Co do wygladów itemów ... Tak sa bajkowe ale taka jest konwencja graficzna tej gry..... Z mniejsza częścią moich przedmówców się zgadzam... |
Gadać, gadać z chęcią poczytam xD
|
Pallek jest już wystarczająco silny to mu jeszcze nowe bow/crossbow wprowadzają. Druid/Mag też jest silny to mu jeszcze książki dodają i jakieś nowe rod/wand. A kina.....;( zrobili mu spoX hity to potem z patchami tak zredukowali że ja na skillu 90 z Ave hity w draga mam takie: 1, 4, 17, 2, 100, 200...X(. Wole już cały czas za 200hp walić. Może chociaż te zbroje polepszą jakoś te hity...B)
A co do outfit to nc....kto wymyślił taką nazwę...bez jaj....demon hunter outfit...nc8o |
Cytuj:
Jakbyś widział mają kołki w dloniach, które w rl służą/służyly w opowieściach do zabijania vampirów/demonów |
Moze niech ktos wlozy moze ss'y?
|
Nie jest tak źle, chociaż cipsoft stara się upodobnić tibię do innych mmo, ma to swoje dobre i złe strony...cóż, zobaczymy jak to wygląda w praktyce...
|
Hmm...
Witam, to mój 1-szy post :D
Zgadzam się, że trochę przesadzili z tymi itemami, są trochę za bajkowe. Outfity też trochę takie ;/ Za to nie jest aż tak źle z menu kupowania/sprzedaży. A skoro test server już jest, to chyba koniec teaserów. Więc można by podsumować letni update: Nowy system rozmów z NPC: 10/10 Nowa Darashia: 10/10 Nowe Kazo: 10/10 Femor Hills: 8/10 (trochę przesadzili) Nowe Questy: 10/10 Tutorial dla noobów + EQ: 8/10 (nie będzie już "FRI ITEMZ PLIX XD", ale eq...) "Trade" z NPC: 5/10 (usprawnienie, które zabierze kawałek klimatu gry) Nowe outfity: 3/10 (robione bez polotu/weny) Nowe itemy(bronie i booki): 10/10 (wreszcie coś dla drutów/sorców) Nowe żarcie: 10/10 _____________________________________ Razem: 84/100 --> 4 z "plusem" |
Hm...
Widze, że każdy przedstawia swoją opinię. Niewidze w tym wszystkim większego sensu ale oki. Czekam na new info i ptosze tutorów o SSy :P Pozdrawiam tych którym sie up podoba :P
|
Cytuj:
--- Cytuj:
|
Wasze narzekanie tutaj i wszędzie nie będzie ich obchodzić, tylko i wyłącznie pieniądz. Co do update to nie jest tak źle z czasem się człowiek przyzwyczai B)
|
Dobry pomysł z tymi okienkami ponieważ nie będzie tyle spamowania. Co do nowych itemów to mają fajny wygląd, ale zobaczymy jak już zostaną wprowadzone.
OMG nowy food. Papryczki i korniszonki :pxD |
omg....
Co wy macie z tym klimatem japier**** co psuje ale zyskuje i na *uj piszecie ze psuje klimat. Od slowa klimat juz mi sie niedobrze robi zachowajcie te uwagi dla siebie...X(:baby:
|
Tylko, żeby Tibia nie zeszła na psy :D
|
ccc
jak cos zepsują z różdzką dla druta na 33+ to za********
|
Cytuj:
i prawda jest taka ze klimat gry juz dawno ulecial a gramy w to tylko dla przyjaciol i dla tego ze to jednak tibia |
@up zgadzam sie :> z rozga hehe oby tylko nie byla od ziemi <plz> ^^ :D
|
Asuhauhshua o jakim wy klimacie tibii gadacie, teraz klimatem tibii jest tylko exp i to ile kto go wbija wiec nie pierdolcie ze sknoca klimat plax.
|
Aż trzy błędy w tłumaczeniu X(
jalapeño peppers - papryczki jalapeño raspberries - maliny cucumbers - ogórki -> to ominąłeś :cygaro: A co do update, to zapowiada się ciekawie B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:35. |