![]() |
Prosta zasada ustalania dat update: 5 lub 6 teaserów, update we wtorek ;].
|
Update według mnie nie będzie w ten wtorek tak jak dużo ludzi mówi.
Za dużo rzeczy do poprawienia. Lidia:* |
Poza tym w ten wtorek mają być wyłączone wszystkie niemieckie serwery...
Wątpię, że CIP by wyłączał 2 razy dziennie serwer, za dużo roboty i opinia publiczna nie bylaby zadowolona. |
Nie wiadomo kiedy będzie up, w tym było tyle zmian, że może byc open TS dla pacców, wtedy update przeciągnie się o tydzień. Do dzisiaj wiele questów zostało bez rozwiązania, za czym idzie brak sprawdzenia= quest może być zabugowany. A tego Cip nie chcą.
Dla tych, którym zdjęcia nie działają- Stronę wcześniej macie link do albumu. I dla wszystkich, którzy upierają się w twierdzeniu "wino będzie rarem"- no to zbierajcie sobie buteleczki i napełniajcie je winem, ale wszyscy normalni, uwierzcie mi, wino będzie nadal dostępne. Co więcej, Cipsoft da nam nawet 2 napoje których wcześniej nie było ^^. |
Pisali, że nie będzie open test servera.
|
Uptade bedzie we wtorek zaraz po Resecie WSZYSTKICh serverów
|
@Ameriov: czyzby tymi dwoma napojami byly potiony? ;p co do win to Ci wierze ^^ ale odp mi na pytanie z balonikami...
|
Juppppii jeżeli to prawda jutro będzie update i nowy klient 8.2
|
jak dla mnie to troche za szybko ten update jeśli jutro, ostatnio był z 3dni później
|
ale ale.. te baloniki u normy są za blisko lady mozna je poprostu sciagnąc [przynajmniej ja tak sądze] niech ktos kto ma dostep to sprawdzi
|
Nie można. Jest to element stały zamontowany przez CIP na tą ścianę, a takich elementów nie da się ściągnąć.
|
Tocallo wam odpowiedział, to tak jak by można było ściągnąć np. głowe demona ze ścian na mainie.
Cipsoft dodał nowe napoje + oddał wino w mini-update TSa, dlatego wcześniej o nich nie mówiłem, a dla tego który sie pytał- nie, nie potiony, napoje isntiejące na mainie. Nigdzie nie widziałem potwierdzonej informacji o tym, że nie będzie open test server, ale bardzo możliwe, że macie racje. A ta wasza teoria o tym, że jutro update... No cóż, info daliby dzień wcześniej, teoretycznie mają jeszcze pare godzin... tylko... Oni sie nie wyrobią: 13-16 wprowadzanie aktualizacji przeciw DDoS. I gdzie wy tu widzicie czas na update? Od 18-22, ale wtedy to oni już dawno będą w domu a nie w firmie (Cipsoft pracuje w godzinach +\- 9-17, ale na moje to oni sie zwykle urywają 4h wcześniej ^^) chociaż... zobaczymy. |
Heyah
Termin Updatu - skoro wiele questow nie zostalo jeszcze sprawdzonych (ktos juz o tym pisal) + wiele, ktore zaczeto, nie zostalo ukonczonych (codziennie widze komunikaty typu: "Ostatni misja blebleble chodzcie jesli chcecie blebleble") + dodano nowe itemy, obszary, potworki i rozmowy z NPC, ktorych nikt nie raczyl sprawdzic (nowe questy to podstawa i 90% graczy poswieca uwage jedynie im) to wnioski nasuwaja sie same: CipSoft bedzie zwlekal z Updatem do czasy, gdy wszystko zostanie sprawdzone i poprawione. Wprowadzono wiele zmian, ze sprawdzenei ich wymaga sporo czasu ... latwiej jest wprowadzic patcha na serwerze liczacym 300 osob, niz w calej grze liczacej 50k (+ wiele szczegolow). Publiczny Update - oficjalnie ogloszono, ze takowego nie bedzie. Biorac jednak pod uwage to, iz raportowanie bugow w grze nie jest tak czestotliwe jak byc powinno, istnieje mozliwosc wlaczenia PTS'a < mam taka nadzieje =] Pozostaje czekac PeZet Dr. =] |
@up
Naprawdę wniosłeś tyle do tematu, że hohohohoho. |
wiadomosci odnosnie update : 8.00 : restart serva
9.10 : wiadomosc o gm-a 13.00 : wbicia sie na testserva 15.00 zobaczenie tp i wylogowanie mnie ( testserv sie skonczyl) i co z tym idzie?? to ze kolo mm-a widzialem kogos kto blokowal drzwi ( od wewnarz) pytalem sie ile wstep a on: 50k ja ile klucz on : 100k powiedzilem trade dal key wzielem look i co?? You see silver key. It weighs 0.10 oz. It is magic key. kupilem ( nie powiem skad kasa) i weszlem z `10 osobowa zaloga i ja mialem najwiecej exp otowrzylem brass 5 gp 1 carrot i broken sword wygonilem zaloge i teleportnelo mnie do tarantuli jak weszlem w tp dedlemi co sracilem?? brass armor reszta zostala ale jak poszelm w miejsce w ktarym widac tarantule widac bylo cialo mm cialo ghoula i ss !! |
Wez Speedrun jestes poprostu zalosny, takie bajki to mozesz kolegom z przedszkola opowiadac :D
Jaka tibia wejdzie? 8.2? Juz widze nastepne tematy na forum "Tarantula" Trzeba tylko czekać ... |
Cytuj:
|
Co do Update to mi się zdaje że będzie gdzieś w połowie wakacji. Koniec Lipca bądź początek Sierpnia.
|
Cytuj:
Ciekawe CZłOWIEKU PRZECIEż TY KU**A NIE MASZ TUTORA?! Pzrestan pie****ic ;) |
XD mam tutora wrabialem was buehehehehehhehe nice byl ubaw a ten koles chyba powalony bo dalem mu 100 k a on kupic za to 11 plate shield ode mnie:p
|
Cytuj:
I polewa to jest z ciebie jak piszesz żałosne wypowiedzi ;) |
Zostaw go, nie zawracaj sobie ... takim kretyn**. Po prostu reportnij tak jak ja to zrobilem :-P
@edit Szkoda tylko, że żaden mod nie raczy tutaj ruszyć PUPY i zrobić porządek. |
Cytuj:
|
Test server nadal działa i narazie nie widać, żeby update nawet miał być jutro ;d
Jakieś uaktualnienie do test server klienta się dzisiaj ściągało :P |
Ja na dal jestem przy swoim ,że Update będzie w piątek B)
Cytuj:
Po co komu siano na TS'ie, i dlaczego mieliby blokować wejście? Cytuj:
...i, że się tak wyrażę: "Huashuashuashuashuas":D >>idź lepiej spać :baby: @down You advenced in Pierd**enie Głupot. |
@up
Ei zostaf ko on miał najlepfshy lefek na test sierviersze! Pacz pokasfau mi skrenhy! 8o Ju adwanst from 10 debili to 1490 debili . Ficisz nie szmhiej sie z naapkof ! |
@up
kolego, ze zdrowiem wszystko w porzadku? |
Cytuj:
Wiesz co to ironia? Widac ze jestes nowy na forum -.- |
Cytuj:
Co do up-date'a... Tak jak zwykle. |
Ja tam nie lubie aroni ... :/ Ale agrest ... mmhmhmm ... :P:P
|
Cytuj:
A twoja "ironia" to po prostu głupota, chciałeś być fajny, jednak Ci nie wyszło. Sry za offtop ale juz nie moglem sie powstrzymać :P |
Heyah
Doskonale wiem w jakim celu otwierane sa TSy ale ... czy ktorys z Was, bedac na obecnym, mial okazje zobaczyc cos, czego normalnie na Rookgaardzie nie ma? (czyt. summon potworkow, itemow itp) Osobiscie niczego takiego nie widzialem i smialo moge stwierdzic, ze ten TS jest najnudniejszym na jakim bylem ... raportowanie raportowaniem ale troche rozrywki przydaloby sie kazdemu ^^' Jesli ktos mial ten zaszczyt prosilbym o wrzucenie jakis fotek lub chociaz o opisanie tego i owego PeZet Dr. =] |
Cytuj:
|
@up
podaj nick swojej postaci bo troche nie wieze zeby taki "naab" jak ty mial tutora |
@up: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=179758 to chyba all wyjasnia ^^
@topic: nie mam do powiedzenia... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:06. |