![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mi się Slipknot zawsze kojarzył z muzyką dla kindermetali ;P
@top Wczoraj kupiłem bilety na Dżem we Wrocku na 13.03… Szkoda że to już nie ta sama kapela co kiedyś, ale zawsze warto pojechać :) |
@up Radze ściągnąć Detoxa i bedzie fajnie ten obecny "dżem"
Jest kwaśny. |
Btw. Laxiu starasz się być oryginalny, że piszesz taką małą czcionką ? :(
|
Cytuj:
Żeby nie było - nie uważam Slipknota za jakąś wybitną kapelę, bo jest cała masa lepszych i ambitniejszych, aczkolwiek mają chłopaki swój styl i grają swoją muzykę, która najgorsza nie jest, a przynajmniej kiedyś nie była. Tyle. Aha, no i kwietniowy tour Virgina z Vesanią podobno odwołany. Mają ustalić nowy termin, ale już bez Vesanii, niestety. |
Cytuj:
Cytuj:
Aczkolwiek Vermillion pt. 2 miażdży. Ale jest wybitnie nieslipknotowe ; ) Gdyby zagrali za 20-30 zł (choć wiadomo, że kapela z Ameryki za tyle nie zagra, nawet jeśli byłby to zespół Buraki z Alabamy w składzie dwóch bezrękich gitarzystów i wokalista z gruźlicą), może bym się zresztą wybrał, raz bo znam parę osób, które jadą, dwa, bo egzotyka, trzy - bo na każdym rockowym/punkowym/metalowym koncercie można się dobrze bawić (jeśli nagłośnienie daje jakoś radę). Ale wydawać tyle kasy na tą przereklamowaną kapelkę? Cóż, zazdroszczę wam, że was na to stać. Gdybym miał 100-200 zł do wyrzucenia na ich koncert kupiłbym sobie browarka a resztę odłożył do mojego funduszu-na-wzmacniacz. @Vesania: mam nadzieję, że coś pograją, obojętnie czy z VS czy nie. I tak tylko na Vesanii w tym tourze mi zależało... a trasę mieli już mieć jesienią : ( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A ja właśnie wytrzeźwiałem po koncercie KSU we Wrocławiu.
Co do Slipknota nie wypowiem się gdyż nie słucham. Linkin Park? Puszczali na MTV co jest dla mnie troszkę hańbą. Ale i tak preferuje polskie zespoły Punka. Ew. Sex Pistols. Ja na PRL jadę do Wrocławia na Kwasożłopuf ! |
Cytuj:
@Lasuh. Też nie wydałbym tyle na ich koncert. Właściwie to na niczyj koncert bym tyle nie wydał. No, chyba że zarobione za granicą, gdzie w godzine można zarobić 30-40 zł:> A co do tego "i wanna slit your throat and fuck the wound" nie wiem w jakiej to piosence, ale myślę, że jej nie słucham :X Mi właściwie podobają sie tylko piosenki takie jak "psychosocial""before i forget" itp. |
Cytuj:
Cytuj:
http://www.youtube.com/watch?v=O1LG_R9j2sw |
Na Slipa Bilet zamówiony : )
teraz tylko czekać aż R+ wyda płyte i zacznie Tour po Europie w tym do Polski^^ : P |
Dajcie spokój ; P
Ja tam słucham Iron Maiden, Metallica, Black Sabbath, ale Slipknota nigdy - obiło mi tylko o uszy, że istnieje taki zespół. |
Slipknot to dobra kapela. Nie przepadam za nią ani trochę, ale nie można im zarzucić, że są chujowi, bo swoją niszę wypełniają.
Z kolei dzieciaki co owego zespołu słuchają i komentują naokoło że to jest 'hardest metal in the world \m/" to faktycznie niezbyt fajnie. |
Jednak jadę na PRL we Wrocławiu 6 marca.
Ktoś z T.pl tam będzie? Mile widziane towarzystwo na koncercie. Bo przed to mam już z kumplami załatwiony czas. |
Ja będę na 99% ;)
ten 1% to w razie gdyby matka mnie nie puściła (_/) albo gdyby fundusze nie wystarczyły :) |
Cytuj:
|
Tak dużo pijecie że na bilet nie macie xPP
Ale jak coś to nie długo do zdjęcia RL iksde wrzucę swoją fotkę i jak coś to zaczepiać mnie na koncercie i mówić siema Zalg. |
Ja wkleje fotkę już z PRL, o ile ktokolwiek będzie w stanie robić tam zdjęcia ;dd. Szkoda że dopiero 21 marca, już sie doczekać nie moge ^^"
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Noooo, fajnych ludzi można poznać
|
A tak w Ogóle jedzie Ktoś ze Śląska na SlipKnoT'a? : )
|
No, wczoraj u mnie w mieście (Legnica) był koncert, najlepszy na jakim byłem, grali:
Paihivo Jakoś to będzie Profanacja Totaly own był. Był ktoś z tego forum? |
Cytuj:
|
PRl ~ Elbląg ~ 28luty
zajebiscie było |
A kto bylby chetny na UnholyFest;>? w Ostravie w Czechach. Zagraja m.in Obituary, Gorgoroth, Satyricon, Mayhem, Enslaved, Cradle of Filth...co tu duzo mowic
http://www.ticketon.pl/index.html?grp=2192 i to za 220 zl...z dojazdem i wyzywieniem wyjdzie tak 350-400 ktos chetny ;> jak cos to jestem we Wrocku ;d Data 24-25 lipca jakby komus nie chcialo sie kliknac linka em, na PRL tez ide ;) kiedys Lasooch wspomnial o Satyriconie, tez bylem ;D piekny koncert dali, Zonaria tez sie postarala. Nigdy nie zapomne Satyra z widlami xD |
Cytuj:
|
W czym przeszkadza niepelnoletnosc? Co do transportu mozna sie zgadac w wiecej osob jesli ktos bylby chetny z forum. Mysle ze pociag wchodzi w rachube. Z Wrocka jedzie 3 godziny z 1 przesiadka...tym bardziej atrakcyjniejsza cena dla Polakow, bo sam bilet tak naprawde kosztuje 55 euro :) a juz od 18 lipca 65 euro.
|
Niepełnoletność może przeszkadzać w tym, że starzy mnie samego do Czech nie puszczą - tym bardziej, że trzeba będzie gdzieś przenocować. No ale do dało by się załatwić to jakoś. Jeśli akurat w tym terminie nie będę miał zaplanowanych żadnych wyjazdów i wszystko pójdzie po mojej myśli, to bardzo możliwe, że pojadę ja i jeszcze jedna osoba z Łodzi.
Co do zgadania większej ilości osób z forum - na to raczej nie ma co liczyć, z powodów wiadomych, ale można pokombinować. |
jedziem na łudstoka;D
|
Olsztyn Punky Reggae Live 2009 Zakończone ! :D Było zajebiście, szkoda że nie mam fotek. Zastanawiam sie czym sie umyć żeby nie jebać ;d
|
Cytuj:
|
Cytuj:
On-Topic: U2 06.08.09 - będę, to wiem na pewno. :) Ktoś jeszcze? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:03. |