![]() |
Cytuj:
|
Sorry za pytanie jestem totalnym newbie... mam WoW oraz dodatek Burning Crusade ... zainstalowalem je teraz intstaluje patche. Czy jezeli wyjdzie ten nowy dodatek to go sciagne przez tego klienta czy raczej musze go kupic /pozyczyc?
sorki ale 1 raz mam reku te gre :P |
Jesli chcesz na privach grac to raczej polecam ci nie sciagac go.
|
Siema jaki priw serwer polecacie?
Dobrze by bylo aby trzymal klimat no i nie byl pustawy |
chaos crusade
3 realmy [pvp.fun,i Jeszce jeden jakiś] |
jesli lubisz lagi to wowscape.
moze sangreal? |
juz biegaja pierwsze 80..
|
gdzie ????
|
Zna ktoś priva na Woltka??
|
nie istnieje jescze chyba zaden
|
Ja jakies widzialem na listach co sa baaaardzo daleko, ale nawet nie sprawdzalem czy to prawda :P.
A co do serwa to polecam ten http://www.bottlenet.pl/index.php malo gracz ale prawie wszystko dziala a niedlugo ma byc wotlk. P.S: A i jakby ktos sie zalogowal tam to napiszcie to dostane 10 golda :) Najlepiej tu albo w grze ( po stronie Alliansu) nick Starkiller http://wowxtreme.servegame.com/ ten jest z wotlk albo http://www.kamical.org/wotlk/index.html tylko funy praktycznie :P |
Witam mam problem z odpaleniem wowa przez cedege gdy juz klikam na ikonke wywala mi to:
Failed to open archive Common.mpq file not found Co zrobic zeby to odczytal ? A mam ten plik w data EDIT Odpalilem przez wine wszystko ladnie pieknie ale gdy sie zaloguje i pojawia sie menu wybierania postaci wywala mnie z gry ;( Oto log podczas uruchamiania Cytat: kropa@kropa-desktop:~$ /home/kropa/WoW/World\ of\ Warcraft/Wow***** fixme:advapi:SetSecurityInfo stub archive Data\patch.MPQ opened archive Data\enGB\patch-enGB.MPQ opened archive Data\enGB\patch-enGB-2.MPQ opened archive Data\patch-2.MPQ opened archive Data\expansion.MPQ opened archive Data\common.MPQ opened archive Data\enGB\locale-enGB.MPQ opened archive Data\enGB\speech-enGB.MPQ opened archive Data\enGB\expansion-locale-enGB.MPQ opened archive Data\enGB\expansion-speech-enGB.MPQ opened fixme:win:EnumDisplayDevicesW ((null),0,0x32eda4,0x00000000), stub! fixme:win:EnumDisplayDevicesW ((null),0,0x32ec94,0x00000000), stub! fixme:win:EnumDisplayDevicesW ((null),0,0x32f298,0x00000000), stub! fixme:win:EnumDisplayDevicesW ((null),0,0x32f3fc,0x00000000), stub! fixme:win:EnumDisplayDevicesW ((null),0,0x32f5a8,0x00000000), stub! fixme:win:EnumDisplayDevicesW ((null),0,0x32f5a0,0x00000000), stub! fixme:win:EnumDisplayDevicesW ((null),0,0x32f000,0x00000000), stub! fixme:win:EnumDisplayDevicesW ((null),0,0x32f144,0x00000000), stub! fixme:d3d:WineD3D_ChoosePixelFormat Add OpenGL context recreation support to SetDepthStencilSurface err:d3d:WineD3D_ChoosePixelFormat Can't find a suitable iPixelFormat fixme:d3d:WineD3D_ChoosePixelFormat Add OpenGL context recreation support to SetDepthStencilSurface fixme:d3d9:IDirect3DDevice9Impl_CreateQuery (0x132f10) call to IWineD3DDevice_CreateQuery failed fixme:d3d:IWineD3DDeviceImpl_CreateQuery (0x133ff0) Event query: Unimplemented, but pretending to be supported fixme:win:EnumDisplayDevicesW ((null),0,0x32f000,0x00000000), stub! fixme:win:EnumDisplayDevicesW ((null),0,0x32f144,0x00000000), stub! fixme:wininet:InternetSetOptionW Option INTERNET_OPTION_CONNECT_TIMEOUT (5000): STUB fixme:wininet:InternetSetOptionW INTERNET_OPTION_SEND/RECEIVE_TIMEOUT fixme:wininet:InternetSetOptionW Option INTERNET_OPTION_CONTEXT_VALUE; STUB fixme:wininet:InternetSetOptionW Option INTERNET_OPTION_CONNECT_TIMEOUT (5000): STUB fixme:wininet:InternetSetOptionW INTERNET_OPTION_SEND/RECEIVE_TIMEOUT fixme:reg:GetNativeSystemInfo (0x374025c4) using GetSystemInfo() fixme:wininet:InternetSetOptionW Option INTERNET_OPTION_CONTEXT_VALUE; STUB fixme:imm:ImmReleaseContext (0x20024, 0x132d10): stub kropa@kropa-desktop:~$ |
Cos z sterownikami moze.
|
Juz sobie poradzilem wchodzi do gry ale po paru sec lapie zwieche wogole grafika jakas dziwna podloga taka rozmyta jednolita ;/
|
na wowscapie cos modernizuja cikeawe kiedy bedzie ten dodatek
|
Tak i bedzie pelny bugow. Pewnie bedzie troche Death Knight dzialal i tyle.
|
Oni jeszcze tbc nie zrobili w pelni a wy juz o wotlk myslicie... niech pierw zrobia podstawy takie jak talenty a potem za wotlk sie zabieraja.
|
qrcze juz 24h minely co oni tak dlugo robia? :P
|
Cytuj:
|
Już dziś o 20 rusza nowy serwer WOW'a pod patch 2.4.3 http://www.achilles-wow.pl/ . Serdecznie zapraszam !
|
Privy sux. Gardzę ludźmi którzy wymagają płacenia za granie na nich.
|
Cytuj:
(Z góry wyprzedzam twoje przyszłe pociski - ja gram na oficjalnych) |
Cytuj:
Tak czy inaczej imho global>priv i nic tego nigdy nie zmieni. |
Andzia
Jeśli chodzi o priva to polecam Andeerie. Gram od jakiś 2 miechów i jak na darmowy server jest spoko. Mobki są ospelowane, a lagów nie ma (przynajmniej ja nie mam). Czasem zdarzy się jakiś DC ale to tylko ja GM coś naprawia. Narazie nie słyszałem nic o wprowadzeniu Wotlk. Serwer mieści około 900 osób, więc zazwyczaj jest ktoś zawsze chętny na bg jak i arenki.
|
Jeśli mam być szczery to Andeeria się chowa przy HG (HellGround). GMowie wprowadzili limit graczy do 2k, ponieważ powyżej 2k ludzi występują lagi :P.
|
Istnieje jakiś dobry server low rate pod patcha 3.0.8 ?
A tak ap ropo czy istnieje jakiś sposób na pozbycie się najnowszego patcha? Chcę znów mieć 3.0.3 a nie chce mi się odinstalowywać wowa. Help me :< |
Cytuj:
|
Cytuj:
Fakt na HG mamy exp x2. I faktem jest, że więcej rzeczy działa przynajmniej z tego co widzę, bo nie ma żadnych problemów. Może jednak wystąpić dwu dniowa cofka, bo baza jest na jednym serverze, a server gry na drugim. Jednak jeśli wszystko się uda to nie będzie limitu graczy (wczoraj przy 2.4k ludzi online 0 laga, a są to narazie beta testy) |
Zna ktoś jakiś dobry serv 3.0.8?
|
Nie ma takiego? I nie będzie? Obudźcie się ludzie, WotLKa nie będzie na privach, Blizz już od pewnego czasu jest przeciw privom i na pewno potrafi tak to wszystko zaprogramować, żeby tacy złodzieje jak wy nie zabierali im straconego czasu na stworzenie tej gry. Cya in MGT.
|
Na razie nie słyszałem o żadnym privie na WotLka, a jeśli jest to i tak tam większość rzeczy pewnie nie działa. Co nie znaczy, że nie będzię. Każde zabezpieczenie da się złamać, i to tylko kwestia czasu oraz umiejętności. Ponadto myślę, że ludzie którzy stawiają Private Server najpierw chcą jak najbardziej poprawić TBC a później dopiero brać się za WotLka.
A tak poza tym: znacie może jakiś priv serv oparty na podstawce bez TBC i na którym prawie wszystko działa?? ( i żeby trochę ludzi grało) :P |
WOtLK nie będzie na priv jak napisaliście, a to tylko dlatego, że blizzard dodał 1 mały pliczek, który namierza prywatne serwery ;). Tak więc każdy prv serwer oparty na WOtLK postoi góra miesiąc (?) ;).
|
http://scapegaming.com/
Czy aby na pewno to nowa strona? I 3.0.8 żal lepiej było na 2.4.6 :D http://img525.imageshack.us/img525/5282/beztytuubf1.jpg http://img525.imageshack.us/img525/b...pg/1/w1024.png FAil! |
słuchajcie.. przez dwa miechy zbierałem i oszczędzałem kieszonkowe i mam ok. 100 zł i jakieś tam grosze i nie wiem czy mam kopic zwykłego wowa + dodatek i grac na privach czy kupić normala i opylać za granie na globalu ewentualnie mogę poczekać 1-2 tygodnie
|
Cytuj:
Nie ma sensu kupować grę w sklepie i grac na privach - to jest bez sensu. Jak chcesz ściągnij sobie z neta clienta z patchami lub pożycz od kogoś na płytce, pograj z miesiąc na privie, i jeśli Ci się spodoba graj na globcu jak nie, to nie będziesz żałował wydanej kasy. Fakt, na privie nie działa wszystko, ale można się chwile tam pobawić, pamiętając że na globcu zabawa jest większa |
nie chce mi sie pobierac za duzo czasu a mam kilka dni ferii a od kogo nie mam pozyczyc
na allegro nie kupie bo za duzo czasu idzie a kupie raz dwa [chyba ze beda kolejki w media markcie] |
Kup battle chest za 83,84 zł i graj na priwach a jak będziesz chciał grać na globalu to już masz oryginał z CD-keyem.;)
|
niedrogo ... moze sie skusze ...
|
zeby aktywowac te 30dni darmowe trzeba wbic prepaida?
btw oplaca sie kupowac woltk przed wbiciem 70? |
to zalezy lepiej wbic 68 i juz isc do north niz na 70.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:23. |