Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Morgana Pogaduszki ;] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=184892)

allamaris 31-07-2008 12:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fureyka (Post 2207384)
Niektore osoby sa w avis od kilku lat/poczatku morgany/poprzednich swiatow wiec wybacz ale nie zostana oni wywaleni bo akurat w tej war zrobili mniej lub nic. Tyle z tematu czystek avis, akurat was to powinno najmniej intere.

Monika, a Ty sie przyjaznisz z Arvena Lothlorien? :confused:

ps. jak nie chcesz nie musisz odpowiadac, luz.

1Ares1 31-07-2008 13:05

Jakis loot z Morgarotha?:)

Fureyka 31-07-2008 14:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez allamaris (Post 2207457)
Monika, a Ty sie przyjaznisz z Arvena Lothlorien? :confused:

ps. jak nie chcesz nie musisz odpowiadac, luz.

Znam ją odkąd jest w Avis, wcześniej nie zamieniłyśmy nawet słowa, więc cieżko mówić o przyjaźni... Jest koleżanką, która wydaje się spoko ;)
Aaa... juz wiem skad to pytanie... xd

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 1Ares1 (Post 2207560)
Jakis loot z Morgarotha?:)

gs z tego co wiem

Zielony_mis 31-07-2008 19:57

Cytuj:

Niektore osoby sa w avis od kilku lat/poczatku morgany/poprzednich swiatow wiec wybacz ale nie zostana oni wywaleni bo akurat w tej war zrobili mniej lub nic. Tyle z tematu czystek avis, akurat was to powinno najmniej intere.

Twoj brat gowno zrobil poza pokazywaniem niskiej kultury i twoich pogladow ;)
Czemu ominelas moje pytanie? :( az takie wielkie nic? Intymne szczegoly mnie nie rajcuja.

Kino_00 31-07-2008 20:20

Eeeee ? ale przeciez to ich gildia i niech sobie robia z nia co chca omg ;/ dlaczego macie pretensje o to kogo wyjebali i o to kogo przyjeli ;o ?

1Ares1 31-07-2008 23:28

Doszly mnie sluchy ze zbliza sie next war na Morganie, moze ktos to potwierdzic?:baby:

Hansonik 31-07-2008 23:40

potwierdzam.

i co uwierzyłeś mi? ;]

Gustaw_konrad 01-08-2008 01:14

co do Fureyki
Dokladnie twoj brat nic nie zrobil tak samo jak i ty o ile dobrze pamietam raz bylas na vent i ani razu nie walczylas, tylko twoj char walczyl :)

uprzedzajac pytania.
Tak walczylem w wojnie, tak jestem teraz w avis.

allamaris 01-08-2008 06:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hansonik (Post 2208568)
potwierdzam.

i co uwierzyłeś mi? ;]

Fureyka
to milo :) dziewczyny powinny sie trzymac razem ;)
(robisz wrazenie calkiem milej dziewczyny wbrew pozorom :P )

Hansonik
Omg, jaki szpan...lansuj sie, lansuj ^^

Ps. jednak nie wszystkie dziewczyny sa ok...co do Ciebie, to jestes "chamska".

Fureyka 01-08-2008 08:48

@up jestem mila :) xDDD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gustaw_konrad (Post 2208706)
co do Fureyki
Dokladnie twoj brat nic nie zrobil tak samo jak i ty o ile dobrze pamietam raz bylas na vent i ani razu nie walczylas, tylko twoj char walczyl :)

uprzedzajac pytania.
Tak walczylem w wojnie, tak jestem teraz w avis.

Podaj nick i nie rob z siebie idioty.
Jesli sam tego nie zrobisz a ja sie dowiem... ;<

@down
WLASNIE TAK ZROBIE! dobry pomysl

JAiR 01-08-2008 09:34

Widze , że Furejka nam sie oburzyła i teraz bedzie szukać . Idz sie wypłakać russelowi , bo kolega z gildi powiedział , że nie walczylas i raz na vencie byłaś .

:evul:

Aata 01-08-2008 10:31

Cytuj:

monika nie gadaj glupot zostali tylko ci co "walczyli" i bliscy znajomi a nie ze ktos nie walczyl a jest w avis od poczatku patrz na moj przyklad nie walczylem do konca i jaka afera byla ? a doszlem do niej tylko ze wzglendu na russla wiec to nie jest 100% prawdy zostali ci ktory "lider" uwazal za konieczne

allamaris 01-08-2008 10:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aata (Post 2208910)
monika nie gadaj glupot zostali tylko ci co "walczyli" i bliscy znajomi a nie ze ktos nie walczyl a jest w avis od poczatku patrz na moj przyklad nie walczylem do konca i jaka afera byla ? a doszlem do niej tylko ze wzglendu na russla wiec to nie jest 100% prawdy zostali ci ktory "lider" uwazal za konieczne

eh te AVIS...według mnie nie kazdy tam pasuje.

_Dari__ 01-08-2008 10:56

W pierwszych słowach tego postu pozdrawiam was serdecznie !

@Aata
nie "doszłem" tylko doszedłem! Strasznie rażący błąd.

Dziękuję za czytanie i przepraszam za błędy.

Fureyka 01-08-2008 11:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aata (Post 2208910)

Twoja sprawa polega na calkiem czyms innym, wiec jej nie porownuj lol... Walczyles i nagle sobie nas zostawiles, tak sie nie robi...
Jest kilka osob co nie walczylo a zostalo. Tan, Cris, blablabalba walczyli? Wiec nie wiem o co ci chodzi...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez allamaris (Post 2208931)

zgadzam sie xd

@down... .LOL O CZYM TY MOWISZ?!¿ forget... xd

Aata 01-08-2008 11:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fureyka (Post 2208964)
Twoja sprawa polega na calkiem czyms innym, wiec jej nie porownuj lol... Walczyles i nagle sobie nas zostawiles, tak sie nie robi...
Jest kilka osob co nie walczylo a zostalo. Tan, Cris, blablabalba walczyli? Wiec nie wiem o co ci chodzi...

tylko powod dla ktorego niby ktos wyjechal ze ja spy mnie rozwalil a ze afkowalem na vent a nikt nie napsial to inna sprawa a odeszlem dopiero jak zabrali mi vent bez slowa wyjasnienia wiec tez odeszlem nic nie mowiac ale nvm bylo minelo

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _Dari__ (Post 2208935)

@Aata
nie "doszłem" tylko doszedłem! Strasznie rażący błąd.

przypadkiem aktualnie obie formy nie sa poprawne ?

_Dari__ 01-08-2008 11:47

@Aata
Nie. Tylko jedna jest poprawna. Jak mi nie wierzysz to sprawdź w słowniku.

Fidosek 01-08-2008 11:52

dla zainteresowanych chcialem powiedzec ze oddalem chara bratu i korzystajac z okazji chcialem podziekowac wszystkim za gre i zyczyc wam powodzenia, pozdro ;)

Zielony_mis 01-08-2008 12:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hansonik (Post 2208568)
potwierdzam.

i co uwierzyłeś mi? ;]

Juz jedna Fureyka nam starczy. Sio...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gustaw_konrad (Post 2208706)
co do Fureyki

Fureyka Fureyka. Poprostu jesli ktos nie walczyl chyba nie powinien oceniac innem pod tym wzgledem.
A wpuszczanie dziecka do Avis jest glupota. Malo kto z tych co wylecial mial gorszy poziom od niego.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez allamaris (Post 2208931)

Normalna osoba by na lep dostala :evul:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _Dari__ (Post 2208989)

@Aata
Nie. Tylko jedna jest poprawna. Jak mi nie wierzysz to sprawdź w słowniku.

Cytuj:

Dawno cię w ojczyźnie nie było, a tu język żyje, nieustannie się zmienia, ewoluuje. Form doszłem i doszedłem używa się analogicznie z użyciem angielskich form this i there: blisko - doszłem, daleko - doszedłem. Skoro zostało użyte doszłem,to ni mniej, ni więcej oznacza, że wniosek do którego doszedł był, leżał tuż obok, ot w zasięgu ręki ;)
takie cos tylko znalazlem

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fureyka (Post 2208964)

zgadzam sie xd

@down... .LOL O CZYM TY MOWISZ?!¿ forget... xd

Wyszlo ze nic nie wiesz o tym co sie dzialo ;)
Takie troche to dziwne. Osoba ktora walczy ale z jakis powod nagle nie moze jest gorsza od kogos kto umywal rece?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aata (Post 2208966)
tylko powod dla ktorego niby ktos wyjechal ze ja spy mnie rozwalil a ze afkowalem na vent a nikt nie napsial to inna sprawa a odeszlem dopiero jak zabrali mi vent bez slowa wyjasnienia wiec tez odeszlem nic nie mowiac ale nvm bylo minelo

Tez nie gram i nic straconego ;) ciesz sie zyciem

allamaris 01-08-2008 12:29

Zielony_mis

wohhaaa!..nie lubisz dziewczynek ;(

HANSONIK
znasz to?
"Bądź miła i grzeczna, dla wszystkich serdeczna, a zawsze i wszędzie dobrze Ci będzie"

jesli nie to...nie wroze Ci dlugiej kariery na morganie ;p oj masz wiecej wrogow niz wlosow na glowie B)

Hansonik 01-08-2008 12:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zielony_mis (Post 2209037)

nie wyganiaj mnie! ^^

@allamaris
zgadzam sie z Toba, ze jestem chamska, nawet znajomi mi to mowia. A najbardziej chamskie w moim zachowaniu jest ocenianie ludzi, ktorych nie znam.
Mowi Ci to cos?;]
Pozdrawiam

allamaris 01-08-2008 12:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hansonik (Post 2209056)
nie wyganiaj mnie! ^^

@allamaris
zgadzam sie z Toba, ze jestem chamska, nawet znajomi mi to mowia. A najbardziej chamskie w moim zachowaniu jest ocenianie ludzi, ktorych nie znam.
Mowi Ci to cos?;]
Pozdrawiam

NIE MOWI....wiesz dlaczego? bo mialam okazje Cie poznac ^^ i tyle na temat.

Zielony_mis 01-08-2008 12:47

Cytuj:

nie wyganiaj mnie! ^^

No ja niestety tez mialem okazje. Kochanie jestes mila i pierdzaca tylko jak cos chcesz. Pchasz sie na estrade chodz gowno zrobilas. Oj sory intymne szczegoly mnie nie obchodza.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez allamaris (Post 2209049)
Zielony_mis

wohhaaa!..nie lubisz dziewczynek ;(

Lubie. Jest takich troche : Jo, Leina, Vievior, Selvira, Eowena, Arastis itd.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez allamaris (Post 2209049)
HANSONIK
znasz to?
"Bądź miła i grzeczna, dla wszystkich serdeczna, a zawsze i wszędzie dobrze Ci będzie"

jesli nie to...nie wroze Ci dlugiej kariery na morganie ;p oj masz wiecej wrogow niz wlosow na glowie

Oj to prawda :)

allamaris 01-08-2008 13:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zielony_mis (Post 2209080)

Lubie. Jest takich troche : Jo, Leina, Vievior, Selvira, Eowena, Arastis itd.

oj widze, ze nie pałasz miłością do arveny i hansoniczki 8o

JAiR 01-08-2008 13:11

Tez bym nie pałał do osob , co panosza sie ile wlezie a gówno zrobiły .
W tej całej wojence nie bylo , żadnego ich fraga , chociaż jak mozna fragowac na openie , jezeli trzyma sie na samym końcu :)

Do Hansonikow itp. miejcie do siebie chodź trochę szacunku i nie panoszcie sie tak , jeśli gówno zrobiliscie .

Zielony_mis 01-08-2008 13:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez allamaris (Post 2209093)
oj widze, ze nie pałasz miłością do arveny i hansoniczki 8o

Oj do Hansoniczki owszem. Ale jak mozna lubic osobe ktora traktuje innych z gory, jest mila gdy ma interes, panaszaca sie chodz nie zrobila nic? Jesli tyle osob mowi ze jest hamska to znak ze to prawda ;) skoro juz to przyjelas do wiadomosci zmien to.

A Arvena... Nie palam miloscia ale tez i nic do niej nie mam. Szkoda tylko ze tak latwo sie na niej przejechac i idzie slepo za grupa.

Btw.
Cytuj:

nie wyganiaj mnie! ^^

@allamaris
Mowi Ci to cos?;]
Pozdrawiam

Se oceniaj ale nie przekonuj innych do tego co z dupy wzielas.

allamaris 01-08-2008 13:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zielony_mis (Post 2209102)
Oj do Hansoniczki owszem. Ale jak mozna lubic osobe ktora traktuje innych z gory, jest mila gdy ma interes, panaszaca sie chodz nie zrobila nic? Jesli tyle osob mowi ze jest hamska to znak ze to prawda ;)

A Arvena... Nie palam miloscia ale tez i nic do niej nie mam. Szkoda tylko ze tak latwo sie na niej przejechac i idzie slepo za grupa.

fajne jest to forum :) mozna sie tyle rzeczy dowiedziec ze ho ho...
Nie chce glupio pisac ale polki na morganie nie sa przyjazne :S

Druid-Carlos 01-08-2008 13:21

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=187593

Druid Carlos - Morgana xDDDDDDDDDDDxxdd

allamaris 01-08-2008 13:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Druid-Carlos (Post 2209118)
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=187593

Druid Carlos - Morgana xDDDDDDDDDDDxxdd

ale farciarz ^^
Gz.;)

Zielony_mis 01-08-2008 13:25

Bo ja wiem czy dowiedziec. W grze raczej nie zagadasz do nich i nie piszesz z tym co o nich sadzisz :p Pozatym kazdy wie ze tu sie tylko kloca wiec czemu tez nie mam? Oczywiscie na poziomie.
Polki polkami. Poprostu zle znosza widac wladze z grze. Np June jakos nie widze by cos sobie z tego robila.

@Carlos
Gratz teraz popadniesz w darmowe uzaleznienie haha ;)
Ofc zartuje bez urazy :p

Thusik 01-08-2008 15:25

Cytuj:

nie wyganiaj mnie! ^^

@allamaris
Mowi Ci to cos?;]
Pozdrawiam

Moze i jestes chamska ale pupcie masz wporzadku hehehehe, przynoobilem??

allamaris 01-08-2008 15:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thusik (Post 2209299)

fuj! ale jestes oblech >.<
Mow jej takie rzeczy na prv HAHA

Zielony_mis 01-08-2008 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thusik (Post 2209299)

A gdzie ty jej dupe wypatrzyles? :p jakies spotkania potajemne czy cos xD

Btw z dupa sie na dluzsza mete pogadac nie da bo mozna pasc haha XD

Hansonik 01-08-2008 16:32

@allamaris
nie przypominam sobie, a skoro tak to moze sie przedstaw konkretniej.

@Zielony_mis
ktoz sie pcha na estrade? bo nie rozumiem, zadna moja wypowiedz na tym forum nie ma charakteru panoszenia sie, wrecz przeciwnie. i nie wiem tez kogo traktuje z gory, w przeciwienstwie do wielu osob nie uwazam ze bycie w avis to cos wielkiego, jestem tam z przypadku,tak wyszlo i juz. a od osob dla ktorych jestem mila nie oczekuje nic w zamian, bo co bym mogla chciec? gp, eq? zalosne

wszyscy sie napinacie na mnie, nie wiem moze dlatego ze dziewczyna tez moze sobie zagrac w glupia gre, a dobrze wiecie ze wbijam w to i pisze sobie, zeby zaraz znow poczytac ile to osob mnie nie lubi ^^ ale tak naprawde gowno wiecie, i wiecej was obchodza sprawy avis niz czlonkow gildii...pzdr

Zielony_mis 01-08-2008 17:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hansonik (Post 2209377)
bo nie rozumiem, zadna moja wypowiedz na tym forum nie ma charakteru panoszenia sie, wrecz przeciwnie.

Piszesz tylko ironie i by komus dopiec :p
Cytuj:

w avis to cos wielkiego

To wyjdz
Cytuj:

mila nie oczekuje nic w zamian

Sami ci daja ;)
Cytuj:

gp, eq? zalosne

Alkohol bo jestes nieletnia? Prezciez jestes mila tylko dla rl i paru starych kumpli.
Cytuj:

dlatego ze dziewczyna tez moze sobie zagrac w glupia gre

To czemu z tych 20+ dziewczyn i kobiet tylko do ciebie maja problem i Fureyki?
Cytuj:

znow poczytac ile to osob mnie nie lubi

Jak bardzo trzeba byc glupim by czerpac radosc z tego ile osob nas nie lubi?
Cytuj:

wiecej was obchodza sprawy avis niz czlonkow gildii

Wybacz ale jak mozna sie nie interesowac guild ktora z tego co wiem to tu rzadzi? Trudno przejsc obojetnie i cos wypada wiedziec.

Hansonik 01-08-2008 17:14

jak mam wyjsc, skoro jestem tu przez kumpli, to z nimi siedze chyba proste.
ironie moze pisze, ale nikomu nie dopieklam chyba jeszcze (juz mi sie nie chce czytac i sprawdzac).
i nikt mi nic nie daje

z tym alkoholem to nie wiem skad wyjebales...

i nie trzeba byc glupim zeby sie smiac z osob ktore pojezdzaja Cie na forum.

co jeszcze masz na mnie?

1Ares1 01-08-2008 17:19

@up

Jestes glupia i tyle X(:evul::D8o

Zielony_mis 01-08-2008 17:22

Przeciez ja nawet nie zaczalem? ;)

Nie nie trzeba byc glupim. Ale by spotkac sie z taka krytyka ze strony kazdego i nadal trwac przy swoim? :P

Z tego co wiem to te imprezki wasze sa alkoholowe. A jak nie pijesz to respekt. No ale nie mieszajmy do tego rl bo zaraz ktos bedzie na siebie najezdzal co ma kolor wlosow do lvl w tibi.

Tu nic do ukrycia nie ma. Nie lubilem cie nie lubie i lubic nie bede. Na tyle na ile cie poznalem nie mam zamiaru brnac dalej. Nie warto.

Btw. to nie ze mnie sie smiali na vt podczas wojny ;)

@up
HAHAHA lepiej i dokladniej sie tego ujac nie dalo ;)

Hansonik 01-08-2008 17:28

hehe, no fakt nie gadajmy o tych imprezkach.

spotkalam sie z krytyka i spoko dalej trwam przy swoim, a co mam wam przytakiwac tak jestem glupia bla bla bla? niezbyt fajnie

piszecie ze sie panosze, ze traktuje ludzi z gory, ten czy ten mnie poznal ze zlej str. jakbys napisal konkretnie za co mnie nie lubisz to nie "panoszylabym" sie tak, i moglabym ewnetualnie zrozumiec twoja niechec. moze ciebie to nie ciekawi, ale mnie bardzo co ludzie do mnie maja, ale jak juz mowilam konkretnie a nie ogolna wasza opinia o mnie

Zielony_mis 01-08-2008 17:38

Moze i sceptycznie bylem do ciebie nastawiony po wysluchaniu tego jak potrafisz najezdzac na ludzi ktorych nie znasz i nigdy nie rozmawialas. W koncu gdy los dal mi szanse rozmowy z toba. Zostalem pozytywnie zaskoczony tym ze nie musze tych pogladow zmieniac. Przeklinanie(nie wypada w takiej ilosci), agresja nieuzasadniona, rzadasz od innych by robili dobrze cos czego sama nie umiesz. Wiecej mysli mi sie precyzowac nie chce.

I nie chodzi o przytakiwanie tylko przyznanie sie do bledu "tak zdarza mi sie przesadzic przepraszam jesli kogos urazilam"

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:05.