![]() |
Cytuj:
Monika, a Ty sie przyjaznisz z Arvena Lothlorien? :confused: ps. jak nie chcesz nie musisz odpowiadac, luz. |
Jakis loot z Morgarotha?:)
|
Cytuj:
Aaa... juz wiem skad to pytanie... xd Cytuj:
|
Cytuj:
Czemu ominelas moje pytanie? :( az takie wielkie nic? Intymne szczegoly mnie nie rajcuja. |
Eeeee ? ale przeciez to ich gildia i niech sobie robia z nia co chca omg ;/ dlaczego macie pretensje o to kogo wyjebali i o to kogo przyjeli ;o ?
|
Doszly mnie sluchy ze zbliza sie next war na Morganie, moze ktos to potwierdzic?:baby:
|
potwierdzam.
i co uwierzyłeś mi? ;] |
co do Fureyki
Dokladnie twoj brat nic nie zrobil tak samo jak i ty o ile dobrze pamietam raz bylas na vent i ani razu nie walczylas, tylko twoj char walczyl :) uprzedzajac pytania. Tak walczylem w wojnie, tak jestem teraz w avis. |
Cytuj:
to milo :) dziewczyny powinny sie trzymac razem ;) (robisz wrazenie calkiem milej dziewczyny wbrew pozorom :P ) Hansonik Omg, jaki szpan...lansuj sie, lansuj ^^ Ps. jednak nie wszystkie dziewczyny sa ok...co do Ciebie, to jestes "chamska". |
@up jestem mila :) xDDD
Cytuj:
Jesli sam tego nie zrobisz a ja sie dowiem... ;< @down WLASNIE TAK ZROBIE! dobry pomysl |
Widze , że Furejka nam sie oburzyła i teraz bedzie szukać . Idz sie wypłakać russelowi , bo kolega z gildi powiedział , że nie walczylas i raz na vencie byłaś .
:evul: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
W pierwszych słowach tego postu pozdrawiam was serdecznie !
@Aata nie "doszłem" tylko doszedłem! Strasznie rażący błąd. Dziękuję za czytanie i przepraszam za błędy. |
Cytuj:
Jest kilka osob co nie walczylo a zostalo. Tan, Cris, blablabalba walczyli? Wiec nie wiem o co ci chodzi... Cytuj:
@down... .LOL O CZYM TY MOWISZ?!¿ forget... xd |
Cytuj:
Cytuj:
|
W pierwszych słowach tego postu pozdrawiam was serdecznie !
@Aata Nie. Tylko jedna jest poprawna. Jak mi nie wierzysz to sprawdź w słowniku. Dziękuję za czytanie i przepraszam za błędy. |
dla zainteresowanych chcialem powiedzec ze oddalem chara bratu i korzystajac z okazji chcialem podziekowac wszystkim za gre i zyczyc wam powodzenia, pozdro ;)
|
Cytuj:
Cytuj:
A wpuszczanie dziecka do Avis jest glupota. Malo kto z tych co wylecial mial gorszy poziom od niego. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Takie troche to dziwne. Osoba ktora walczy ale z jakis powod nagle nie moze jest gorsza od kogos kto umywal rece? Cytuj:
|
Zielony_mis
Juz jedna Fureyka nam starczy. Sio... wohhaaa!..nie lubisz dziewczynek ;( HANSONIK znasz to? "Bądź miła i grzeczna, dla wszystkich serdeczna, a zawsze i wszędzie dobrze Ci będzie" jesli nie to...nie wroze Ci dlugiej kariery na morganie ;p oj masz wiecej wrogow niz wlosow na glowie B) |
Cytuj:
@allamaris zgadzam sie z Toba, ze jestem chamska, nawet znajomi mi to mowia. A najbardziej chamskie w moim zachowaniu jest ocenianie ludzi, ktorych nie znam. Mowi Ci to cos?;] Pozdrawiam |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tez bym nie pałał do osob , co panosza sie ile wlezie a gówno zrobiły .
W tej całej wojence nie bylo , żadnego ich fraga , chociaż jak mozna fragowac na openie , jezeli trzyma sie na samym końcu :) Do Hansonikow itp. miejcie do siebie chodź trochę szacunku i nie panoszcie sie tak , jeśli gówno zrobiliscie . |
Cytuj:
A Arvena... Nie palam miloscia ale tez i nic do niej nie mam. Szkoda tylko ze tak latwo sie na niej przejechac i idzie slepo za grupa. Btw. Cytuj:
|
Cytuj:
Nie chce glupio pisac ale polki na morganie nie sa przyjazne :S |
|
Cytuj:
Gz.;) |
Bo ja wiem czy dowiedziec. W grze raczej nie zagadasz do nich i nie piszesz z tym co o nich sadzisz :p Pozatym kazdy wie ze tu sie tylko kloca wiec czemu tez nie mam? Oczywiscie na poziomie.
Polki polkami. Poprostu zle znosza widac wladze z grze. Np June jakos nie widze by cos sobie z tego robila. @Carlos Gratz teraz popadniesz w darmowe uzaleznienie haha ;) Ofc zartuje bez urazy :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mow jej takie rzeczy na prv HAHA |
Cytuj:
Btw z dupa sie na dluzsza mete pogadac nie da bo mozna pasc haha XD |
@allamaris
nie przypominam sobie, a skoro tak to moze sie przedstaw konkretniej. @Zielony_mis ktoz sie pcha na estrade? bo nie rozumiem, zadna moja wypowiedz na tym forum nie ma charakteru panoszenia sie, wrecz przeciwnie. i nie wiem tez kogo traktuje z gory, w przeciwienstwie do wielu osob nie uwazam ze bycie w avis to cos wielkiego, jestem tam z przypadku,tak wyszlo i juz. a od osob dla ktorych jestem mila nie oczekuje nic w zamian, bo co bym mogla chciec? gp, eq? zalosne wszyscy sie napinacie na mnie, nie wiem moze dlatego ze dziewczyna tez moze sobie zagrac w glupia gre, a dobrze wiecie ze wbijam w to i pisze sobie, zeby zaraz znow poczytac ile to osob mnie nie lubi ^^ ale tak naprawde gowno wiecie, i wiecej was obchodza sprawy avis niz czlonkow gildii...pzdr |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
jak mam wyjsc, skoro jestem tu przez kumpli, to z nimi siedze chyba proste.
ironie moze pisze, ale nikomu nie dopieklam chyba jeszcze (juz mi sie nie chce czytac i sprawdzac). i nikt mi nic nie daje z tym alkoholem to nie wiem skad wyjebales... i nie trzeba byc glupim zeby sie smiac z osob ktore pojezdzaja Cie na forum. co jeszcze masz na mnie? |
@up
Jestes glupia i tyle X(:evul::D8o |
Przeciez ja nawet nie zaczalem? ;)
Nie nie trzeba byc glupim. Ale by spotkac sie z taka krytyka ze strony kazdego i nadal trwac przy swoim? :P Z tego co wiem to te imprezki wasze sa alkoholowe. A jak nie pijesz to respekt. No ale nie mieszajmy do tego rl bo zaraz ktos bedzie na siebie najezdzal co ma kolor wlosow do lvl w tibi. Tu nic do ukrycia nie ma. Nie lubilem cie nie lubie i lubic nie bede. Na tyle na ile cie poznalem nie mam zamiaru brnac dalej. Nie warto. Btw. to nie ze mnie sie smiali na vt podczas wojny ;) @up HAHAHA lepiej i dokladniej sie tego ujac nie dalo ;) |
hehe, no fakt nie gadajmy o tych imprezkach.
spotkalam sie z krytyka i spoko dalej trwam przy swoim, a co mam wam przytakiwac tak jestem glupia bla bla bla? niezbyt fajnie piszecie ze sie panosze, ze traktuje ludzi z gory, ten czy ten mnie poznal ze zlej str. jakbys napisal konkretnie za co mnie nie lubisz to nie "panoszylabym" sie tak, i moglabym ewnetualnie zrozumiec twoja niechec. moze ciebie to nie ciekawi, ale mnie bardzo co ludzie do mnie maja, ale jak juz mowilam konkretnie a nie ogolna wasza opinia o mnie |
Moze i sceptycznie bylem do ciebie nastawiony po wysluchaniu tego jak potrafisz najezdzac na ludzi ktorych nie znasz i nigdy nie rozmawialas. W koncu gdy los dal mi szanse rozmowy z toba. Zostalem pozytywnie zaskoczony tym ze nie musze tych pogladow zmieniac. Przeklinanie(nie wypada w takiej ilosci), agresja nieuzasadniona, rzadasz od innych by robili dobrze cos czego sama nie umiesz. Wiecej mysli mi sie precyzowac nie chce.
I nie chodzi o przytakiwanie tylko przyznanie sie do bledu "tak zdarza mi sie przesadzic przepraszam jesli kogos urazilam" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:05. |