Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Lord'Paulistinha - wielki gracz czy wielki oszust ? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=185074)

Boniu91 05-08-2008 14:22

piszecie ze wszyscy zazdroszcza mu bla bla bla
smieszy mnie to wszystko... "zazdroscicie mu wszyscy poziomu"
czlowieku wloz w tibie polowe pieniedzy co on wlozyl i gwarantuje ci ze masz opanowany serwer, sam wybierasz miejsce do expienia, i juz nie ma roznicy czy bocisz czy nie bo albo zostawiasz na slabszych potworach bota albo idziesz na mocniejsze bez, a taki gracz nie moze osbie pozwolic zeby zostawic bota pod swoja nieobecnosc...oszustem jest nie dlatego ze boci czy nie boci, oszustem jest bo wszystkie wojny ktore wygral (odkad kupil ta postac, bodajze 150 lvl) wygral przez rl kase, przez to ze gdy juz przegrywal zaczynal kupowac postacie przeciwnikow... ale wy tego nie zrozumiecie i nadal bedziecie swoje biadolic... pozdrawiam

@up
inaczej Ci powiem drogi kolego po fachu
sproboj nie zdobyc full eQ majac kilkanascie-kilkadziesiat postaci 100+ :)

ciunki 05-08-2008 14:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vamanaun (Post 2214855)
za to Ty potrafisz

Tak potrafie. A czemu ? Skoro nawet nie wiesz kim jestem, kim gram i wyskakujesz ze grac nie potrafie to analogicznie :>

Cytuj:

To, że nie ma skilli nie oznacza że boci. Ma 11mlv, nie potrzebuje skilli bo jedyne co robi to granuje. Ma stać przy 1 froscie i mieć 150k/h czy bic po 5-6 na raz i miec 700k/h? żaden bot nie zrobi (pskonejott, erig)

Nowlasnie ja tego nie widzialem, dlateog mowie ze grac nie potrafi

Cytuj:

Wybociłem 116 i 122ek i ani razu nikt mnie nie przyłapał na bocie. Alert when player on the screen + alert on prv msg. Wystarczy nie bocic na zlowiach ani malpach :]

Paulstinha wybocil 350 ek wiec widze ze masz swoj wzor co nie ?

AdiZgOlek 05-08-2008 15:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boniu91 (Post 2214906)
piszecie ze wszyscy zazdroszcza mu bla bla bla
smieszy mnie to wszystko... "zazdroscicie mu wszyscy poziomu"
czlowieku wloz w tibie polowe pieniedzy co on wlozyl i gwarantuje ci ze masz opanowany serwer, sam wybierasz miejsce do expienia, i juz nie ma roznicy czy bocisz czy nie bo albo zostawiasz na slabszych potworach bota albo idziesz na mocniejsze bez, a taki gracz nie moze osbie pozwolic zeby zostawic bota pod swoja nieobecnosc...oszustem jest nie dlatego ze boci czy nie boci, oszustem jest bo wszystkie wojny ktore wygral (odkad kupil ta postac, bodajze 150 lvl) wygral przez rl kase, przez to ze gdy juz przegrywal zaczynal kupowac postacie przeciwnikow... ale wy tego nie zrozumiecie i nadal bedziecie swoje biadolic... pozdrawiam

@up
inaczej Ci powiem drogi kolego po fachu
sproboj nie zdobyc full eQ majac kilkanascie-kilkadziesiat postaci 100+ :)

A to jest 100% info ?!!!! Tyle charow az nakupowal? omfg..jesli tak to juz nie komentuje..

Boniu91 05-08-2008 15:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AdiZgOlek (Post 2215011)
A to jest 100% info ?!!!! Tyle charow az nakupowal? omfg..jesli tak to juz nie komentuje..

Gram od początku tego serwera, z wieloma zmianami postaci, z wieloma dlugimi rpzerwami (albo hunty albo znudzenie tibia)...
dlatego wiem sporo o tym co sie dzieje na serwerze zreszta zapytaj sie kazdego kto gral za czasow Rainmakers a pozniej Black Emperor ze tak bylo i tak bedzie.

Jose93 05-08-2008 15:42

@up

Nie miałeś się komu wyżalić???

Wszyscy go tak podziwiają, a to jest zwykły oszust który kupuje chary nie???
Szczerze żali Cie troszke... :(:(:(:(

Boniu91 05-08-2008 15:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jose93 (Post 2215031)
@up

Nie miałeś się komu wyżalić???

Wszyscy go tak podziwiają, a to jest zwykły oszust który kupuje chary nie???
Szczerze żali Cie troszke... :(:(:(:(

Nie zali tylko smieje sie z niego, proboje wytlumaczyc wszystkim tu obecnym sytuacje na elerze a dokladniej przyblizyc osobe LP, przykro mi ze twoje IQ jest zbyt niskie aby to dostrzec...
a smieje sie dlatego bo w tibie wciagnal cala rodzine, zone, syna i niewiem kogo jeszcze tam ma, a oprocz tego porozdawal postacie "kolegom" zeby tylko miec mocniejsza gildie...

HubertPol 05-08-2008 17:24

@up
Aaa to takie buty ; p. Dziecko ebaya? Tak ; p?

Kruul 05-08-2008 18:06

żal mi dupe ściska że nie mam takiego lvlu dlatego wybrałem opcję oszust tak samo jak mdw drugi oszust i kolejny seromontis też oszust

w ogóle całe top 500 w tibii to wielcy oszuści

paciek89 05-08-2008 18:09

Co to za różnica czy gra na bocie czy nie i tak źle i tak źle.Jakby nie grał każdy powie coś : Jak używa bota to botter,noob itp. jak bez bota to że głupi,nie ma rl życia itp. Nie ma 100% dowodów że gra na bocie czy bez ,bynajmniej ja sie z takimi nie spotkałem prócz jednego ss który o niczym nie świadczy ,jeśli odpowiada mu botowanie czy normalne granie jego sprawa.Za dobrego gracza uważam tylko Messiaha.Najlepiej zapytajcie się każdej osoby z Elery czy botuje ,nie pytajcie polaków bo większość z nich powie że botuje... To tyle nie uważam go za wielkiego gracza ani wielkiego oszusta
Dziękuję

Boniu91 05-08-2008 18:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez HubertPol (Post 2215181)
@up
Aaa to takie buty ; p. Dziecko ebaya? Tak ; p?

nie ebaya, stary owner lp skonczyl grac a on od niego kupil bo byli razem w gildii, czy tam zamienili sie postaciami za doplata nie pamietam juz :P

Vamanaun 05-08-2008 19:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ciunki (Post 2214923)
Tak potrafie. A czemu ? Skoro nawet nie wiesz kim jestem, kim gram i wyskakujesz ze grac nie potrafie to analogicznie :>

Nowlasnie ja tego nie widzialem, dlateog mowie ze grac nie potrafi

jedynym wzorem są Ci którzy potrafili grac, nie zaden mdw, sero czy lord.. a bubble, taifun, ixaku.

co do mojego bocenia ek'ami. Cashmakerzey zarabiali kase na 170ms'a którym nie bociłem ani razu. To, że Tobie chce się siedziec 60ek w zwyż na malpach
mi nie przeszkadza.

Trzeba sobie 'radzić', a dziś 'radzi' sobie każdy na swój sposób :]

Szybki'lols 06-08-2008 08:39

@Boniu90

Zarzuć jakaś historie bo mi się nudzi

Boniu91 06-08-2008 12:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szybki'lols (Post 2215831)
@Boniu90

Zarzuć jakaś historie bo mi się nudzi

@niewiem czy Boniu90 to byla jakas aluzja, ale jestem mimo wszystko '91
a co do historii wlasnie mi sie przypomniala jak LP solowal Questy dla ludzi a dokladniej DHQ, to bylo bardzo dawno jeszcze przed 200 lvl a wiec gdy zsolowal juz poprosil ludzi aby dali mu do zdjecia wszystkie DH, poniewaz to najwyzszy lvl na elerze to po co mialby oszukiwac, powiedzial ze odda jutro bo urzadzi z nimi chatke aby ladniej wygladala, po kolejnym SS'ie chata byla pusta, LP "zostal schakowany" :)

@down
jestem w pracy wiec troche sie spiesze z pisaniem :)

Argen 06-08-2008 12:41

@up

Nic do Ciebie nie mam, ale jak coś możesz być '91 a nie 91' ;p

@topic

Phi, gracz jak gracz, tyle, że numerek ma duży.

Komentatorek 31-08-2008 18:00

az sie dziwie ze dalej pozwalaja tak bocic temu knightowi ...

lamp999 31-08-2008 18:40

LoL wy tu gadu ,gadu ,a on już 362 lvl! -.-
:o

domin3x 31-08-2008 19:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ciunki (Post 2214923)

Ja? Tak.
Jak jesteście tacy mądrzy, to sami wyboćcie taki lvl.

pan'jajco 31-08-2008 21:33

wszyscy wiedzom ze to oszust bo to br oni nie mogom byc sprawiedliwi a jak beda to jajkiem w dupe

Molof 31-08-2008 21:46

Wielki gracz dlaczego? Bo nawet jeżeli wybocił ten 350 lvl to tak i tak nie dał sie złapać ;o

Vil 31-08-2008 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez domin3x (Post 2253673)
Jak jesteście tacy mądrzy, to sami wyboćcie taki lvl.

jak zzasponsorujesz to moge ci bocic nawet 3 takich knightow na raz.

Rybzor 31-08-2008 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 2254023)
jak zzasponsorujesz to moge ci bocic nawet 3 takich knightow na raz.

A jakie są stawki?

Vil 31-08-2008 22:59

koszt pacca + koszt abonamentu na bota + oplaty za prad i jazda. Mam 2 kompy ktore moga chodzic az sie zepsuja, do tego laptop i laptop kumpla wiec nie powinno byc problemu w jednoczesnej grze 4 charami, roczek takiej zabawy i masz 4 knightow 200+.

Krajzel 31-08-2008 23:36

To ja poprosze o 200ek na infernie. Wyjdzie hmm koło 500 zeta?
@edit
Fajne te opowieści o lp, można sie pośmiać a ile w tym prawdy to już inna sprawa.

LookamZzaRogu 31-08-2008 23:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bakuo (Post 2185553)
Imo musi to być człowiek myślący i na tyle inteligentny, że przez tak długi okres czasu nie dał się złapać przez Cipsoft.

Tak inteligenty, żeby robić screena na którym widać, że używa NG? Pogratulować...

Rafi_legia 01-09-2008 01:23

powiedzmy sobie prawde wiekszosc 99% graczy z np 150 lvl to gracze wspierajacy sie pomoca ze strony botow.
Nawet wasz MDW tez urzywa bota ale co z tego dopuki niejest zlapany to niech urzywa jego sprawa a najlepszy czy najgorszy niema znaczenia kazdy gra dla siebie jesli chce miec 400 lvl i wali na bocie 24h/7 niech tak bedzie ale oni nie maja zycia prywatnego bo i bota trzeba pilnowac

powiedzmy sobie prawde wiekszosc graczy to dzieci po 15 lat ktore dostaly kompa i juz tibia bo bede bogaty 8o ktore np robia postac wyciagaja na 120 lvl i sprzedaja

ci dwaj dbaja o swoje postaci i graja sumiennie a ze na bocie kogo to obchodzi pozatym jesli chodzi o mdw loguje sie prawie codziennnie ale nie expi tylko servisuje questy i wsumie mu sie nie dziwie bo co on ma z tego ze ma 364 lvl i jest 1 czy 2 w calej tibii poza przesranym zyciem i brakiem czasu prywatnego to chyba nic bo co sprzeda swoja postac?? i kto ja kupi i za jakie pieniadze??

Komentatorek 01-09-2008 11:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LookamZzaRogu (Post 2254137)
Tak inteligenty, żeby robić screena na którym widać, że używa NG? Pogratulować...

Pokazesz tego ss?

Fureyka 01-09-2008 11:40

http://images32.fotosik.pl/353/b31165b1a286b026.png

<znaaaaaaaaaaaaaaki>

Jagred 01-09-2008 12:11

ale tak to juz jest. Taki bot to jedyna opcja dla takiego lvl. Myslicie ze jak klepie jakies potworki na POI, to ma czas zeby myslec o manasowaniu sie, leczeniu, i ew. siochaniu towarzyszy i atakowaniu potworkow? TO robi za ciebie bot. Wystarczy poogladac filmiki na tibiacam.tv. Tam wszyscy HLVL uzywaja Blackd albo NG. (widac po wiadomosciach ktore pod wysyla). To juz nic niezwyklego.

Leader'Acrix 01-09-2008 13:00

Zaznaczyłem 1 odp bo mi sie wydaje że i tak 75% 200% używali kiedyś BOTA więc tylko gratulować mu leva.

Wylansowany 01-09-2008 13:50

Znowu rozmowa o botach w tym temacie? Jak ja to lubię...
Prawda jest taka, że mimo wszelkich kłótni na foru, Lord~ będzie expił/botował dalej i nikt z tym nic nie zrobił. tego ss'a zrobił świadomie, bo wie, że ludzie podejrzeawają, że botuje, a jakoś nikt z tym nic nie zrobi. Kłótnie nie mają sensu...ale "intensywne dyskusje forumowe" (jako to było?) tak. :p

Kurczakos 01-09-2008 18:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krajzel (Post 2185528)
Po to aby pro polaczki mogły się dowartościować wyzywając tego gracza od sharerów/no liferów/ boterów i co tam najgorszego jeszcze wymyślą bez JAKICHKOLWIEK dowodów.
Btw widziałem ssa i dla mnie to fake, ale zaraz mnie ktoś pewnie obrzuca błotem za to, wali mnie to. pozdro aa i gz dla lorda~~

Hehe, racja nawet jeśli ma bota to ch** nam do tego? Ma najlepszy poziom i jeśli piszecie "ehue z botm to kaszty morsze taki fbić" to kupujcie boty i wbijajcie lvle o stokroć większe przecież nikt wam nie broni...

@ss: Czemu ten ss jest tak "jakoś" obcięty, przecież napis na takim pasku można zrobić pierwszym lepszym programem.

Erhion 01-09-2008 18:48

Ten screen to fake. Ktoś już o tym mówił.

Alanus Lutinum 02-09-2008 14:50

Bloodwin ma rację, screen to fake, który został umieszczone w internecie i rozpowszechniony. LP nagrał film, na którym widać, że nie używa bota, a mimo to wbija na nim 350lvl i nie robi screena z kumplami.

Vil 02-09-2008 15:03

poprawka, nagral film na ktorym nie uzywal bota.

Prawda jest taka ze nie jestesmy w stanie dojsc do tego czy botuje czy nie.

Liper 02-09-2008 15:21

Czym was kieruje nie nawieść do botów ? Mnie to po prostu nie obchodzi.Typowo polskie spojrzenie 'ma bota jest oszustem i nie umie grać' . Śmieszne.

Co do nazwy topic'u ? Parodia. Wielki gracz ? co to kurwa ? Dla was ludzie ktoś jest wielki jak siedzi 15h przed tibią i wbija level ? Musze powiedzieć ale większość na tym forum jest nieźle pojebana.

Cygan Slejter 03-09-2008 20:51

@up
z toba na czele ;)
jest dla kogoś wielki pod względem lv a nie pod tym ile siedzi przy kompie :)

Liper 03-09-2008 20:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cygan Slejter (Post 2257053)
@up
z toba na czele ;)
jest dla kogoś wielki pod względem lv a nie pod tym ile siedzi przy kompie :)

Skoro tak to dla mnie jest nikim. Polaczku.

Cygan Slejter 03-09-2008 21:09

@up
no to dla ciebie i to jest twoje zdanie, ale nie wyzywaj kogoś kto ma inne zdanie na ten temat

nie wiem czemu mnie obrażasz, no ale to świadczy o tobie :)

pezet dr =]

--Cienius-- 03-09-2008 21:23

Jak to powiadal Ytr na guardii "zamykam oczy i ide expic"

Liper 04-09-2008 16:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cygan Slejter (Post 2257077)
@up
no to dla ciebie i to jest twoje zdanie, ale nie wyzywaj kogoś kto ma inne zdanie na ten temat

nie wiem czemu mnie obrażasz, no ale to świadczy o tobie :)

pezet dr =]

Luuubie jak się polaczki żalą, dalej powiedzzz bye.

@topic
Napisze jasno. Jeżeli on wbił ten lvl botując jest dla mnie przeciętnym graczem z dużym poziomem. Jeżeli nie, jest dla mnie największym kretynem w dziejach tibii.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:53.