![]() |
piszecie ze wszyscy zazdroszcza mu bla bla bla
smieszy mnie to wszystko... "zazdroscicie mu wszyscy poziomu" czlowieku wloz w tibie polowe pieniedzy co on wlozyl i gwarantuje ci ze masz opanowany serwer, sam wybierasz miejsce do expienia, i juz nie ma roznicy czy bocisz czy nie bo albo zostawiasz na slabszych potworach bota albo idziesz na mocniejsze bez, a taki gracz nie moze osbie pozwolic zeby zostawic bota pod swoja nieobecnosc...oszustem jest nie dlatego ze boci czy nie boci, oszustem jest bo wszystkie wojny ktore wygral (odkad kupil ta postac, bodajze 150 lvl) wygral przez rl kase, przez to ze gdy juz przegrywal zaczynal kupowac postacie przeciwnikow... ale wy tego nie zrozumiecie i nadal bedziecie swoje biadolic... pozdrawiam @up inaczej Ci powiem drogi kolego po fachu sproboj nie zdobyc full eQ majac kilkanascie-kilkadziesiat postaci 100+ :) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
dlatego wiem sporo o tym co sie dzieje na serwerze zreszta zapytaj sie kazdego kto gral za czasow Rainmakers a pozniej Black Emperor ze tak bylo i tak bedzie. |
@up
Nie miałeś się komu wyżalić??? Wszyscy go tak podziwiają, a to jest zwykły oszust który kupuje chary nie??? Szczerze żali Cie troszke... :(:(:(:( |
Cytuj:
a smieje sie dlatego bo w tibie wciagnal cala rodzine, zone, syna i niewiem kogo jeszcze tam ma, a oprocz tego porozdawal postacie "kolegom" zeby tylko miec mocniejsza gildie... |
@up
Aaa to takie buty ; p. Dziecko ebaya? Tak ; p? |
żal mi dupe ściska że nie mam takiego lvlu dlatego wybrałem opcję oszust tak samo jak mdw drugi oszust i kolejny seromontis też oszust
w ogóle całe top 500 w tibii to wielcy oszuści |
Co to za różnica czy gra na bocie czy nie i tak źle i tak źle.Jakby nie grał każdy powie coś : Jak używa bota to botter,noob itp. jak bez bota to że głupi,nie ma rl życia itp. Nie ma 100% dowodów że gra na bocie czy bez ,bynajmniej ja sie z takimi nie spotkałem prócz jednego ss który o niczym nie świadczy ,jeśli odpowiada mu botowanie czy normalne granie jego sprawa.Za dobrego gracza uważam tylko Messiaha.Najlepiej zapytajcie się każdej osoby z Elery czy botuje ,nie pytajcie polaków bo większość z nich powie że botuje... To tyle nie uważam go za wielkiego gracza ani wielkiego oszusta
Dziękuję |
Cytuj:
|
Cytuj:
co do mojego bocenia ek'ami. Cashmakerzey zarabiali kase na 170ms'a którym nie bociłem ani razu. To, że Tobie chce się siedziec 60ek w zwyż na malpach mi nie przeszkadza. Trzeba sobie 'radzić', a dziś 'radzi' sobie każdy na swój sposób :] |
@Boniu90
Zarzuć jakaś historie bo mi się nudzi |
Cytuj:
@niewiem czy Boniu90 to byla jakas aluzja, ale jestem mimo wszystko '91 a co do historii wlasnie mi sie przypomniala jak LP solowal Questy dla ludzi a dokladniej DHQ, to bylo bardzo dawno jeszcze przed 200 lvl a wiec gdy zsolowal juz poprosil ludzi aby dali mu do zdjecia wszystkie DH, poniewaz to najwyzszy lvl na elerze to po co mialby oszukiwac, powiedzial ze odda jutro bo urzadzi z nimi chatke aby ladniej wygladala, po kolejnym SS'ie chata byla pusta, LP "zostal schakowany" :) @down jestem w pracy wiec troche sie spiesze z pisaniem :) |
@up
Nic do Ciebie nie mam, ale jak coś możesz być '91 a nie 91' ;p @topic Phi, gracz jak gracz, tyle, że numerek ma duży. |
az sie dziwie ze dalej pozwalaja tak bocic temu knightowi ...
|
LoL wy tu gadu ,gadu ,a on już 362 lvl! -.-
:o |
Cytuj:
Jak jesteście tacy mądrzy, to sami wyboćcie taki lvl. |
wszyscy wiedzom ze to oszust bo to br oni nie mogom byc sprawiedliwi a jak beda to jajkiem w dupe
|
Wielki gracz dlaczego? Bo nawet jeżeli wybocił ten 350 lvl to tak i tak nie dał sie złapać ;o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
koszt pacca + koszt abonamentu na bota + oplaty za prad i jazda. Mam 2 kompy ktore moga chodzic az sie zepsuja, do tego laptop i laptop kumpla wiec nie powinno byc problemu w jednoczesnej grze 4 charami, roczek takiej zabawy i masz 4 knightow 200+.
|
To ja poprosze o 200ek na infernie. Wyjdzie hmm koło 500 zeta?
@edit Fajne te opowieści o lp, można sie pośmiać a ile w tym prawdy to już inna sprawa. |
Cytuj:
|
powiedzmy sobie prawde wiekszosc 99% graczy z np 150 lvl to gracze wspierajacy sie pomoca ze strony botow.
Nawet wasz MDW tez urzywa bota ale co z tego dopuki niejest zlapany to niech urzywa jego sprawa a najlepszy czy najgorszy niema znaczenia kazdy gra dla siebie jesli chce miec 400 lvl i wali na bocie 24h/7 niech tak bedzie ale oni nie maja zycia prywatnego bo i bota trzeba pilnowac powiedzmy sobie prawde wiekszosc graczy to dzieci po 15 lat ktore dostaly kompa i juz tibia bo bede bogaty 8o ktore np robia postac wyciagaja na 120 lvl i sprzedaja ci dwaj dbaja o swoje postaci i graja sumiennie a ze na bocie kogo to obchodzi pozatym jesli chodzi o mdw loguje sie prawie codziennnie ale nie expi tylko servisuje questy i wsumie mu sie nie dziwie bo co on ma z tego ze ma 364 lvl i jest 1 czy 2 w calej tibii poza przesranym zyciem i brakiem czasu prywatnego to chyba nic bo co sprzeda swoja postac?? i kto ja kupi i za jakie pieniadze?? |
Cytuj:
|
|
ale tak to juz jest. Taki bot to jedyna opcja dla takiego lvl. Myslicie ze jak klepie jakies potworki na POI, to ma czas zeby myslec o manasowaniu sie, leczeniu, i ew. siochaniu towarzyszy i atakowaniu potworkow? TO robi za ciebie bot. Wystarczy poogladac filmiki na tibiacam.tv. Tam wszyscy HLVL uzywaja Blackd albo NG. (widac po wiadomosciach ktore pod wysyla). To juz nic niezwyklego.
|
Zaznaczyłem 1 odp bo mi sie wydaje że i tak 75% 200% używali kiedyś BOTA więc tylko gratulować mu leva.
|
Znowu rozmowa o botach w tym temacie? Jak ja to lubię...
Prawda jest taka, że mimo wszelkich kłótni na foru, Lord~ będzie expił/botował dalej i nikt z tym nic nie zrobił. tego ss'a zrobił świadomie, bo wie, że ludzie podejrzeawają, że botuje, a jakoś nikt z tym nic nie zrobi. Kłótnie nie mają sensu...ale "intensywne dyskusje forumowe" (jako to było?) tak. :p |
Cytuj:
@ss: Czemu ten ss jest tak "jakoś" obcięty, przecież napis na takim pasku można zrobić pierwszym lepszym programem. |
Ten screen to fake. Ktoś już o tym mówił.
|
Bloodwin ma rację, screen to fake, który został umieszczone w internecie i rozpowszechniony. LP nagrał film, na którym widać, że nie używa bota, a mimo to wbija na nim 350lvl i nie robi screena z kumplami.
|
poprawka, nagral film na ktorym nie uzywal bota.
Prawda jest taka ze nie jestesmy w stanie dojsc do tego czy botuje czy nie. |
Czym was kieruje nie nawieść do botów ? Mnie to po prostu nie obchodzi.Typowo polskie spojrzenie 'ma bota jest oszustem i nie umie grać' . Śmieszne.
Co do nazwy topic'u ? Parodia. Wielki gracz ? co to kurwa ? Dla was ludzie ktoś jest wielki jak siedzi 15h przed tibią i wbija level ? Musze powiedzieć ale większość na tym forum jest nieźle pojebana. |
@up
z toba na czele ;) jest dla kogoś wielki pod względem lv a nie pod tym ile siedzi przy kompie :) |
Cytuj:
|
@up
no to dla ciebie i to jest twoje zdanie, ale nie wyzywaj kogoś kto ma inne zdanie na ten temat nie wiem czemu mnie obrażasz, no ale to świadczy o tobie :) pezet dr =] |
Jak to powiadal Ytr na guardii "zamykam oczy i ide expic"
|
Cytuj:
@topic Napisze jasno. Jeżeli on wbił ten lvl botując jest dla mnie przeciętnym graczem z dużym poziomem. Jeżeli nie, jest dla mnie największym kretynem w dziejach tibii. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:53. |