Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowi moderatorzy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=185456)

Alanus Lutinum 25-07-2008 09:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scartex (Post 2197911)
Znaczne naruszenie...
Przeogromne 5kb?

W regulaminie jasno pisze, że obrazek nie może mieć większej wagi niż 20kb. Czy to będzieo 1kb większe, czy o 0,5kb czy 100kb to nie robi różnicy, narusza regulamin i tyle. Tutaj musi być dyscyplina regulaminowa.

Vasudanin 25-07-2008 12:08

Tutaj już nie chodzi o to, że przekroczył, tylko o to, że to "znaczne" przekroczenie limitów sygnatury, to 5 kb, ale nie będę tego argumentował, ponieważ, jak już powiedział Ryba, moderacji się to nie spodoba.
@down
Ryba też czasami powie coś "mondrego". Poza tym, któryś modek mnie zwarnuje za 3 pkt na 2 miesiące za spam (aka zwracanie uwagi), a z pytaniem dlaczego aż 2 miesiące, przecież warn za 3 pkt jest na 30 dni, on odpowie "U mnie długość warna jest za przewinienie, nie za punkty", i jesteśmy w punkcie wyjścia. =]

Slythia 25-07-2008 12:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasudanin (Post 2198249)
Tutaj już nie chodzi o to, że przekroczył, tylko o to, że to "znaczne" przekroczenie limitów sygnatury, to 5 kb, ale nie będę tego argumentował, ponieważ, jak już powiedział Ryba, moderacji się to nie spodoba.

Jeśli skomentujesz to w sposób właściwy to nikt nie będzie miał do Ciebie pretensji. Nikt przecież nie uważa, że jest nieomylny. Jeśli zaś zaczniesz wyzywać moderatorów to wcale się nie zdziwię, jak się zdenerwują...

Dragon-Fly 25-07-2008 12:21

Nie no, Slythio, żarcik : P.
5 kb to wg. mnie znaczne. 25% dopuszczalnej wagi. Poza tym twarde prawo, ale prawo.
@Down: Rozwiązujemy organizację modków? xD

Atimcia 25-07-2008 12:31

Są modkowie marudzicie...
nie ma modków marudzicie....

wnioski same się nasuwają;)

Vasudanin 25-07-2008 12:34

Wiesz, jeszcze nie urodził się taki, któremu wszystko by pasowało, ale myślę, że jeszcze tydzień/dwa i przyzwyczaimy się do tego, że jednak panuje tutaj regulamin.

.Matrik. 25-07-2008 14:36

Ogólnie to zostały modami te osoby, co wielu typowało, ale przynajmniej nikt kontrowersyjny (IMO).

Harpun 25-07-2008 14:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bakuo (Post 2197907)
Polecę lekko offtopem, to sorry, ale gdzie ty pracujesz? ;d

Moze siedzi na liniach tp jako jeden z konsultantow (nie polecam :) ).

Wylansowany 26-07-2008 11:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez .Matrik. (Post 2198489)
Ogólnie to zostały modami te osoby, co wielu typowało, ale przynajmniej nikt kontrowersyjny (IMO).

Ale przez to nie ma do kogo się przyczepić ;(

sphinx123 28-07-2008 17:02

@Don Kustosz

Spoko, każdy nowy mod usuwa posty ze stojącą pałką przed pierwszy miesiąc.

@mPalar

Kto Ty? o_O Pierwsze widzę...

@down

czyli Tabula Rasa? xd

Emok 28-07-2008 18:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sphinx123 (Post 2202533)
@mPalar

Kto Ty? o_O

Supporter wybrany na moda.

ErAgOg 29-07-2008 08:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sphinx123 (Post 2202533)
@mPalar

Kto Ty? o_O Pierwsze widzę...

Bo to nie jest jakiś spamer, tylko człowiek czynu. Teraz go zauważyłeś, bo pojawiły się tematy "Skasowane przez mPalar".

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Buksa (Post 2203297)
Może nie na temat ale mam pytanie.
Co jest z tymi banami na IP? Co to ma znaczyć? Kupiłam nowego kompa, założyłam konto na forum, wkleiłam chyba z 3-4 fotki. Wchodze wczoraj i patrze a na monitorze wspaniały tekst za co to niby mam bana na IP. Czy któryś z modków nie trafił w IP, które miał zbanować, czy może z nudów. Na starym kompie też tak miałam, tylko, że tam od ostatniego posta minął miesiąc, aż tu nagle ban na IP :( . O co tu chodzi?

PS. Na przyszłość: jeśli jest wadomość o banie niech pisze za co. (Chyba za cztanie postów w moim przypadku)
Cya

Spodziewaj się, że za ten post dostaniesz warna (zły temat), no i jeżeli moderatorzy się zlitują, to nie będzie bana za multi konto, tylko dostaniesz szansę na napisanie tego tam gdzie powinnaś.

HubertPol 29-07-2008 12:05

Oj narzekacie wydaje wam się, że oni usuwają za dużo postów i dają więcej warnów. Mylicie się to po prostu moderatorzy wybrani wcześniej sie opieprzają : P Więc nie miejcie pretensji do nowych. Chcą udowodnić, że będą dobrze moderować forum...

Pozdrawiam
HubertPol

Dr. Omader 29-07-2008 16:20

Pół roku temu, gdy na forum było dużo aktywnych moderatorów:

User1 - Pełno jest modków! Kasują bez podstawy tematy!
User2 - Oczywiście! To jakiś non sens!
User3 - Całkowita racj! Mniej modków!
User4 - Absolutnie zbędni są Ci moderatorzy!
User5 - Łobuzy jedne! Wywalili mi temat!
User6 - Usunąć im prawa moderacji!
User7 - Je*** modków!!!

Miesiąc temu, gdy starzy modkowie nie mieli czasu na moderacje:

User1 - Nie!!! Modkowie sOM do dupy! Nikt nie monderuje! Syf wszedzie!
User2 - A tutaj zamieszczam link do nowego bota BG - keylogger.com/hack*****
User3 - Same keyloggery! Wszyscy sie obijaja! Co to za strona?!?
User4 - W du*** mam taką stronę, a modkowie są do bani! Jak ich jest za mało to wybierzcie nowych!

Tydzień po wyborach nowych modków:

User1 - Durne te wybory! Co to za nuby zostały modkami?!
User2 - Usunęli mi temat!!! Nowi modzi do bani!
User3 - Pier*** mondatorzy! Banda kretynów! Warna dostałem, a tylko napisałem, że XXX to *** *** ***.
User4 - Eeee... Co to za barany?! Skąd wy ich wzieliście?!?!

I tak w kółko.
Dlatego drogi użytkowniku - zanim znowu napiszesz, że modkowie za dużo moderują to pomyśl co by było bez nich i jak wtedy marudziłeś. ;-)

Post ten dedykuje Gazecie Wyborczej i ich "wała tomaszowi lisowi" ;-)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:00.