![]() |
Cytuj:
|
Tutaj już nie chodzi o to, że przekroczył, tylko o to, że to "znaczne" przekroczenie limitów sygnatury, to 5 kb, ale nie będę tego argumentował, ponieważ, jak już powiedział Ryba, moderacji się to nie spodoba.
@down Ryba też czasami powie coś "mondrego". Poza tym, któryś modek mnie zwarnuje za 3 pkt na 2 miesiące za spam (aka zwracanie uwagi), a z pytaniem dlaczego aż 2 miesiące, przecież warn za 3 pkt jest na 30 dni, on odpowie "U mnie długość warna jest za przewinienie, nie za punkty", i jesteśmy w punkcie wyjścia. =] |
Cytuj:
|
Nie no, Slythio, żarcik : P.
5 kb to wg. mnie znaczne. 25% dopuszczalnej wagi. Poza tym twarde prawo, ale prawo. @Down: Rozwiązujemy organizację modków? xD |
Są modkowie marudzicie...
nie ma modków marudzicie.... wnioski same się nasuwają;) |
Wiesz, jeszcze nie urodził się taki, któremu wszystko by pasowało, ale myślę, że jeszcze tydzień/dwa i przyzwyczaimy się do tego, że jednak panuje tutaj regulamin.
|
Ogólnie to zostały modami te osoby, co wielu typowało, ale przynajmniej nikt kontrowersyjny (IMO).
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Don Kustosz
Spoko, każdy nowy mod usuwa posty ze stojącą pałką przed pierwszy miesiąc. @mPalar Kto Ty? o_O Pierwsze widzę... @down czyli Tabula Rasa? xd |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Oj narzekacie wydaje wam się, że oni usuwają za dużo postów i dają więcej warnów. Mylicie się to po prostu moderatorzy wybrani wcześniej sie opieprzają : P Więc nie miejcie pretensji do nowych. Chcą udowodnić, że będą dobrze moderować forum...
Pozdrawiam HubertPol |
Pół roku temu, gdy na forum było dużo aktywnych moderatorów:
User1 - Pełno jest modków! Kasują bez podstawy tematy! User2 - Oczywiście! To jakiś non sens! User3 - Całkowita racj! Mniej modków! User4 - Absolutnie zbędni są Ci moderatorzy! User5 - Łobuzy jedne! Wywalili mi temat! User6 - Usunąć im prawa moderacji! User7 - Je*** modków!!! Miesiąc temu, gdy starzy modkowie nie mieli czasu na moderacje: User1 - Nie!!! Modkowie sOM do dupy! Nikt nie monderuje! Syf wszedzie! User2 - A tutaj zamieszczam link do nowego bota BG - keylogger.com/hack***** User3 - Same keyloggery! Wszyscy sie obijaja! Co to za strona?!? User4 - W du*** mam taką stronę, a modkowie są do bani! Jak ich jest za mało to wybierzcie nowych! Tydzień po wyborach nowych modków: User1 - Durne te wybory! Co to za nuby zostały modkami?! User2 - Usunęli mi temat!!! Nowi modzi do bani! User3 - Pier*** mondatorzy! Banda kretynów! Warna dostałem, a tylko napisałem, że XXX to *** *** ***. User4 - Eeee... Co to za barany?! Skąd wy ich wzieliście?!?! I tak w kółko. Dlatego drogi użytkowniku - zanim znowu napiszesz, że modkowie za dużo moderują to pomyśl co by było bez nich i jak wtedy marudziłeś. ;-) Post ten dedykuje Gazecie Wyborczej i ich "wała tomaszowi lisowi" ;-) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:00. |