![]() |
W kazdym miescie jest sklep magiczny. Mówisz Hi , Rune , yes, bye :)
|
ff
po jakim czasie od uzycia ffa ludzie moga przechodzic przez neigo i nie bede mial czachy? raz mialem taka lipa stalem przed dp w thais i rzucilem ff kolo sklepu Froda i jakas gosciowa popatrzyla i spod dp poszla tam i przeszla przez ff i mi czacha sie pojawila a mi szczeka o ziemie sie rozbila bo myslalem ze po kilku sec mozna juz przechodzic i nic sie nie . fartem moj kolega byl w poblizu i zagrodzil ludziom droge jak uciekalem a zostalo mi okolo 50 hp sorcem na 14 lvl i sobie ucieklem i czacha znikla. wiec moje pytanie "po jakim czasie kazdy moze przejsc przez ff zeby nei byc pk
|
Mana Shield
Mam pytenie: ile trwa czar mana shield?
|
Manashield trwa chyba aż do skończenia many
|
Cytuj:
|
Czy jak zmienię się w GSa to czy moje imię też się zmieni i bedę mogła straszyć ludzi? :D
|
Cytuj:
Kiedy mana się skończy ten czar wciąż działa, tyle że mana musi się zregenerować aby dało się blokować, tzn, ikonka wciąż jest przy 0 many, ale czar nie działa, ale jak się odnowi jeden many i walnie nam coś hita za jeden to tylko mane stracimy @up nie, n.p. nazywasz sie zencio i sie zmienić w draga, to będziesz wyglądał jak drag ale będziesz miał nick zencio |
jestem druidem i jak chce stworzyc hmm (adori gan) to ktory mosze miec lvl i m lvl a takze jak to zrobic prosze opiszcze
|
Ja mam takie pytanie:
czy jeżeli użyje czaru creature ilusion to moge się zamienić w byle jakiego potwora, np demona? Czy są jakieś ograniczenia w potworach w które moge się przemienić? Ile trwa ten czar? |
Cytuj:
A wszystkie runy robi się nie mal tak samo: Wkładasz blank rune w ręke (tam gdzie się trzyma broń lub tarcze) i mówi się inartacje w przypadku HMM to adori gran. |
pomocy:(
Kurde cos niemoge zrobic czymam w rece blanka i w 2 rune pisze adori gran i pisze ze niemam takiego czaru a mam 10LW i magi 4LW prosze powiedzcie
|
a kupiłeś ten czar w swojej gildi??
|
nie ale znalazlem mihtic czy costakiego nowiutkie to prosze napiszcie mi na gg nr. 2106862
|
Mana
Mam pytanie odnoszace sie do many.
Wiele osob mowi ze mana jest liczona w "paczkach" po 20. Inni mowia ze jest normalnie liczona. A jeszcze inni ze jest liczona w "paczkach" ale np. przy hmmku 60many mi sie zalicza a to 10 zostaje "w cieniu" i przy zrobieniu nastepnego hmmka 60 many sie zalicza a te 10-siatki ^^ sie lacza... Na jakim sposobie mam sie sugerowac ?? |
Ja mam takie pytanie:
czy jeżeli użyje czaru creature ilusion to moge się zamienić w byle jakiego potwora, np demona? Czy są jakieś ograniczenia w potworach w które moge się przemienić. Ile trwa ten czar? |
mam pytanie - jakie obrażenia zadaje Posion storm i Fireball ( majac lvl i mlvl jeszcze poniżej 20)
|
w kalkulatorach niema napisanych obrazen z fb, dlatego sie pytam (jest z gfb)
to "ponizej 20 lvl i mlvl" tyczylo sie tylko fb, to wydawalo mi sie jasne, pzreciez ponizej 20 lvl nie rzuce posion storma :p to w koncu jaka jest ta trucizna z posion storma? (zawsze taka sama czy zalezna od lvla?) i jakie sa te obrazenia z fb? |
Cytuj:
Ile trwa ten czar?? |
mam problem z czarem UH bo jak juz mam tyle many ile potrzeba i chce rzucic ten czar to mi pisze ze potrzebuje "magic item". Co mam zrobic? :)
|
Cytuj:
|
No to jest tak, że kupiłem za 1k czar UH no ale to jest chyba przecież czar spontaniczny no nie wiem jeśli się mylę to sory :P no i potrzebuję niby 80 many i chyba powinno wszystko grać. Z góry thx :)
|
Cytuj:
|
Hmmm no to jest tak, że kupiłem czar Ultimate Healing no i rzeczywiście trzeba było wziąć do ręki runę. No niby pisało , że to jest czar spontaniczny ale ja się nie znam :P wielkie dzięki za pomoc :) CYA :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Soul Fire
Ja chciałbym sie dowiedziec jak działa ten soulfire?? Mam kalkulator i pisze ze obrazenia bedą wynosić ok. 120 ( 15lvl i 25 magic :D ), ale na stronach pisze ze bezuzyteczne i strata kasy. To bląd na stronach :p czy w kalku :p
|
A mnie dziwi jedna rzecz. Otóż paladyn ma czar , dzięki któremu tworzy burst arrows. A czy nie powinien tego czary mieć sorc? To tylko moje zdanie, a więc nie drzyjcie sie na mnie :p
|
re: UP
To wydaje się logiczne, skoro Paladyn może tworzyć, strzały, bolty, power bolty to może i burst arrows. Paladyn to wkońcu postać do walki na dystans i może tworzyć amunicje do walki dystansowej. |
no ale to sorc najlepiej atakuje z burst arrows i to bardziej broń dla sorca :] . Oj tam pokręcone to wszystko :D
|
sprawa !!!
siemka mam pytanie gdzie mozna sie dostac na stronke gdzie pisze na jakim lev mozna somowac potrorki
plzZ!!! mam Druia :) 15 lev 19 mlev :] 19/21 ;( eq mam nawet dobre jak na 15 lev :D:D |
Cytuj:
|
blank rune
Mam pytanko:
Gdzie moge kupic blank rune w: 1)Carlin 2)Kazo 3)ab z gory dzieki za odpowiedz |
Cytuj:
w prawym dolnym rogu masz mapy |
Cytuj:
Tibia jest specyficzną grą i wszystko zostało dokładnie przemyślane zanim zostało stworzone, dlatego właśnie Paladyni mogą tworzyć Burst Arrows, Druidzi UH'y, a Sorcowie SD'ki. ps: Druid też nieźle może Burst Arrowsami uderzać. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Witajcie!
Na www.tibia.com w sekcji dotyczącej magii stoi napisane: Cytuj:
Jestem knightem (free account), przebywam w okolicach Venore, interesują mnie następujace czary: - find person (exiva ...) - light (utevo lux) - light healing (exura) - antidote (exana pox) Bardzo Was proszę, o przybliżenie mi miejsca pobytu NPC-ków którzy je sprzedają. Z góry dziękuję za pomoc. |
Czary te mozesz kupic u minotaura Asrak pod depo.
|
Zapomniałeś dodać że jak się wylogujesz to summon znika,i jak ty go atakujesz to on ci nic nie robi.
P.S.Wszyscy to wiedzą,ale znam paru którzy nie WIEDZĄ |
Cytuj:
a sam powiedziales ze pall z 12 magii nie moze uzywac sd przemysl sobie swoja wypowiedz zanim ja napiszesz |
Cytuj:
(musiałem wydawac 20 gp zeby sie dowiedzieć X( ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:17. |